Miere de zmeura

Miere de zmeura - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

28,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
on  13 Sep 2021
(5/5

Mi-a fost mai greu sa ma hotaras pentru ca nu am gasit review dar Miere de zmeura chiar m-a incantat. Mi-a fost livrat rapid. Infinity - miere naturala, produse de calitate.

Miere de zmeura 500g - Inifnity Reprezinta una din cele mai aparte specialitati de miere romaneasca. Parfumul  sau este proaspat, cu aroma specifca mierii de zmeura, avand in componenta polen de zmeur si  polen din flora spontana (faneata de padure). Prin mierea de flori de zmeura transpunem frumusetea pura a naturii in adevarate delicatese la borcan. Mierea din flori de zmeura poate fi cea mai gustoasa prietena a doamnelor, ajutandu-le sa se pastreze tinere si sa trateze unele afectiuni ale aparatului genital feminin. Ea iti va fi de folos in reglarea activitatii ovariene si in prevenirea osteoporozei si a sclerodermiei. Frumusetea si delicatetea zmeurei se reflecta pe deplin in impactul pe care il are consumul de miere din flori de zmeura, aceasta fiind des folosita in reintinerirea tenului si in diverse tratamente cosmetice. Prezentare miere de zmeura: borcan cu 500g miere ATENTIE: mierea naturala cristalizeaza! Miere de zmeura 500g - Inifnity
39,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
on  06 Oct 2021
(5/5

Bucuros ca am gasit produsul Miere de zmeura cruda. Site-ul a mers repede si bine, fara erori. Super, ma incanta produsele Pronat.

Miere cruda de zmeura, 400g - Pronat Mierea cruda nu trece prin procesul de pasteurizare. Ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la rece. Mierea cruda pastreaza intacte enzimele si vitaminele, fiind astfel mai eficienta in aplicatiile terapeutice. Contine: miere din flori zmeura Pastrare: loc uscat si racoros tara de origine: Romania Miere cruda de zmeura 400g- Pronat

Miere de zmeura - incepand de la 28,95 RON

Comanda miere de zmeura de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 1 de produse in categoria miere de zmeura

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de miere de zmeura sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria miere de zmeura sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera miere de zmeura la oferta speciala.