hrisca verde (cruda)

hrisca verde (cruda) - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

hrisca verde (cruda) - incepand de la 8,82 RON

hrisca verde cruda

Comanda hrisca verde (cruda) de la minuneanaturii.ro.

Hrisca verde cruda are gust de nuca si este cel mai util produs vegetal pentru organismul uman, perfect potrivit pentru cultivare la domiciliu (spre deosebire de hrisca maro, care dupa tratament termic isi pierde partial continutul de vitamine si complet forta vitala).

Hrisca verde (cruda) este bogata in vitamina B1 (0,58 mg/100 g), B2, B3 (4,19 mg/100 g), B6 (0,4 mg/100 g), E (0,2-6,7 mg / 100 g), contine vitamina K si caroten.

Pe minuneanaturii.ro ai o gama variata de produse in categoria hrisca verde (cruda) precum:

  • hrisca decorticata cruda,

  • hrisca verde bio,

  • hrisca cruda nedecorticata,

  • hrisca verde germinata,

  • hrisca verde eco-bio,

Toate produsele din categoria Hrisca verde (cruda) au numeroase beneficii asurpra oraganismului precum:

  • hrisca verde elimina in mod activ din organism toxinele,  excesul de colesterol, ionii de metale grele daunatoare si substante radioactive. Ea contine de asemenea acizi care ajuta la digestie.
  • hrisca verde reducerea nivelului de glucoza. Hrisca verde (cruda) scade glicemia si va permite sa pastrati zaharul la nivelul normal.

Consumul de hrisca verde (cruda) garanteaza o alimentatie naturala, vie, ceea ce este benefic pentru organismul uman, deoarece hrisca verde spre deosebire de hrisca maro, difera nu numai prin culoare, dar de asemenea si capacitatea de a germina, si pastreaza substante nutritive.

Hrisca verde este cel mai sigur si ecologic produs. Ea nu acumuleaza substante nocive din ingrasaminte si in general este cultivata fara pesticide, deoarece buruienile si daunatorii nu prea o deranjeaza. Campuri cu hrisca nu sunt tratate cu pesticide pentru ca hrisca este o planta cu care se hranesc insectele melifere, albinele sunt foarte sensibile la substante chimice.

Adaugarea la dieta zilnica a semintelor incoltite de hrisca, aduce beneficii tangibile organismului uman: imbunatatirea starii generale de sanatate, a metabolismului, imunitatii, curatarea, protectia de la stres si  mediul inconjurator poluat, rezolvarea problemelor digestive, previne maladii cardio-vasculare.

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de hrisca verde (cruda) sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria hrisca verde (cruda) sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera hrisca verde (cruda) la oferta speciala.