Tempeh
Tempeh - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro
Sunt 10 produse.
29,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Tempeh natur eco-bio, 200g TEMPEHMANUFAKTUR
Tempeh este o specialitate fermentata natural, sanatoasa, usor digerabila si bogata in proteine.
Tempeh este un preparat originar din Indonezia, parte a lumii unde este consumat aproape in fiecare zi, alaturi de orez. Textura sa ferma, aroma delicata si continutul nutritiv fac ca tempeh sa fie o alternativa sanatoasa si delicioasa pentru carne si peste.Gata de gatit.
Caracteristici Tempeh natur
Produs fermentat din soia.
Ingrediente Tempeh natur
boabe de soia gatite (99%)
apa
otet de mere
culturi starter (Rhizopus)
Poate contine urme de: mustar, telina, gluten si lupin.
Din culturi certificate ecologic.
Utilizare Tempeh natur
Sfat pentru preparare: Se taie in felii, se prajesc, gata! Se poate servi pe farfurie, cu paine sau cu salata – ca adaos in sosuri, supe sau platouri.
Prezentare Tempeh natur
Pachet cu 200g
Dupa deschidere se consuma in termen de 3 zile.
Conditii de pastrare: se pastreaza in frigider.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Tempeh natur eco-bio, 200g TEMPEHMANUFAKTUR
21,96 RON
24,95 RON
-12%
TVA inclus
In Stoc
Tempeh eco-bio 400g Biona
Tempeh este o specialitate fermentata natural, sanatoasa, usor digerabila si bogata in proteine.
Tempeh este un preparat originar din Indonezia, parte a lumii unde este consumat aproape in fiecare zi, alaturi de orez. Textura sa ferma, aroma delicata si continutul nutritiv fac ca tempeh sa fie o alternativa sanatoasa si delicioasa pentru carne si peste. Gata de gatit.
Caracteristici Tempeh
Produs fermentat din soia.
Valori nutritionale/100g:Energie: 636kj / 151kcalProteine: 16.5gGrasimi: 8.0g din care saturate 1.1gCarbohidrati: 10.5g din care zaharuri 0.0gFibre: 5.6gSaruri: 0.02g
Produs certificat ecologic
Ingrediente Tempeh
SOIA boabe 80%,
apa,
culturi de rhizopus.
din agricultura ecologica
Utilizare Tempeh
Sfat pentru preparare: Se taie in felii, se prajesc, gata! Se poate servi pe farfurie, cu paine sau cu salata – ca adaos in sosuri, supe sau platouri.
Prezentare Tempeh
Borcan cu 400g
Tempeh eco-bio 400g Biona
31,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Tempeh, eco-bio, 400g - Smaakt
Tempeh este o mancare traditionala indoneziana obtinuta din boabe de soia intregi fermentate. El poate fi folosit cu usurinta ca inlocuitor al carnii. Tempeh contine toti aminoacizii esentiali, prin urmare este o sursa excelenta de proteine si fibre. El poate fi marinat si prajit, adaugat in salate sau langa diferite garnituri.
Ingrediente:
SOIA boabe* 80%, apa, culturi de rhizopus.
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 800kj / 191kcal
Grasimi: 8g din care saturate 1.1g
Carbohidrati: 11g din care zaharuri 0.0g
Fibre: 5.6g
Proteine: 17g
Saruri: 0.02g
Mod de utilizare:
Pentru o masa delicioasa.
Mod de prezentare
Borcan a 400 grame
Tempeh, eco-bio, 400g - Smaakt
29,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Tempeh mediteranean eco-bio 200G TEMPEHMANUFAKTUR
Tempeh este o specialitate fermentata natural, sanatoasa, usor digerabila si bogata in proteine.
Tempeh este un preparat originar din Indonezia, parte a lumii unde este consumat aproape in fiecare zi, alaturi de orez. Textura sa ferma, aroma delicata si continutul nutritiv fac ca tempeh sa fie o alternativa sanatoasa si delicioasa pentru carne si peste.
Caracteristici Tempeh mediteranean
Gata de gatit, marinata cu ierburi mediterneene.
Produs fermentat din soia, condimentat.
Ingrediente Tempeh mediteranean
boabe de soia gatite 85%,
apa,
otet de mere,
sare de mare,
condimente 1% (busuioc, oregano, rozmarin, cimbru, usturoi, chili),
culturi starter (Rhizopus).
Din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Poate contine urme de: mustar, telina, gluten si lupin.
Utilizare Tempeh mediteranean
Sfat pentru preparare: Se taie in felii, se prajesc, gata! Se poate servi pe farfurie, cu paine sau cu salata – ca adaos in sosuri, supe sau platouri.
Prezentare Tempeh mediteranean
Pachet cu 200g
Dupa deschidere se consuma in termen de 3 zile.
Conditii de pastrare: se pastreaza in frigider.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Tempeh mediteranean eco-bio 200G TEMPEHMANUFAKTUR
29,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Tempeh din lupin cu ierburi aromatice eco-bio, 170G TEMPEHMANUFAKTUR
Tempeh este o specialitate fermentata natural, sanatoasa, usor digerabila si bogata in proteine.
Tempeh este un preparat originar din Indonezia, parte a lumii unde este consumat aproape in fiecare zi, alaturi de orez. Textura sa ferma, aroma delicata si continutul nutritiv fac ca tempeh sa fie o alternativa sanatoasa si delicioasa pentru carne si peste.
Caracteristici Tempeh din lupin cu ierburi aromatice
Gata de gatit, marinata cu ierburi aromatice.
Produs fermentat din lupin, condimentat
Ingrediente Tempeh din lupin cu ierburi aromatice
lupin gatit 85%,
apa,
otet de mere,
sare de mare
condimente 0,9% (usturoi, cimbru, frunze de papadie)
culturi starter (Rhizopus).
Poate contine urme de: mustar, telina, gluten si soia.
Utilizare Tempeh din lupin cu ierburi aromatice
Sfat pentru preparare: Se taie in felii, se prajesc, gata! Se poate servi pe farfurie, cu paine sau cu salata – ca adaos in sosuri, supe sau platouri.
Dupa deschidere se consuma in termen de 3 zile.
Conditii de pastrare: se pastreaza in frigider.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Prezentare Tempeh din lupin cu ierburi aromatice
Pachet cu 170g
Tempeh din lupin cu ierburi aromatice eco-bio, 170G TEMPEHMANUFAKTUR
29,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Tempeh din fasole neagra cu sos Tamari eco-bio, 200g TEMPEHMANUFAKTUR
Tempeh este o specialitate fermentata natural, sanatoasa, usor digerabila si bogata in proteine.
Tempeh este un preparat originar din Indonezia, parte a lumii unde este consumat aproape in fiecare zi, alaturi de orez. Textura sa ferma, aroma delicata si continutul nutritiv fac ca tempeh sa fie o alternativa sanatoasa si delicioasa pentru carne si peste.
Caracteristici Tempeh din fasole neagra cu sos Tamari
Gata de gatit, marinata cu ierburi aromatice.
Produs fermentat din fasole neagra, condimentat.
Ingrediente Tempeh din fasole neagra cu sos Tamari
fasole neagra gatita 85%,
apa,
otet de mere,
sos Tamari 9,5% (apa, boabe de soia, sare de mare),
culturi starter (Rhizopus).
Poate contine urme de: mustar, telina, gluten si lupin.
Utilizare Tempeh din fasole neagra cu sos Tamari
Sfat pentru preparare: Se taie in felii, se prajesc, gata! Se poate servi pe farfurie, cu paine sau cu salata – ca adaos in sosuri, supe sau platouri.
Dupa deschidere se consuma in termen de 3 zile.
Prezentare Tempeh din fasole neagra cu sos Tamari
Pachet cu 200g
Conditii de pastrare: se pastreaza in frigider.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Tempeh din fasole neagra cu sos Tamari eco-bio, 200g TEMPEHMANUFAKTUR
29,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Tempeh din soia cu coriandru si usturoi eco-bio, 200g TEMPEHMANUFAKTUR
Tempeh este o specialitate fermentata natural, sanatoasa, usor digerabila si bogata in proteine.
Tempeh este un preparat originar din Indonezia, parte a lumii unde este consumat aproape in fiecare zi, alaturi de orez. Textura sa ferma, aroma delicata si continutul nutritiv fac ca tempeh sa fie o alternativa sanatoasa si delicioasa pentru carne si peste.
Caracteristici Tempeh din soia cu coriandru si usturoi
Gata de gatit, marinata cu ierburi aromatice.
Produs fermentat din soia, condimentat.
Ingrediente Tempeh din soia cu coriandru si usturoi
boabe de soia gatite 85%,
apa,
otet de mere,
sare de mare,
coriandru 0,8%,
usturoi 0,4%,
culturi starter (Rhizopus).
Poate contine urme de: mustar, telina, gluten si lupin.
Utilizare Tempeh din soia cu coriandru si usturoi
Sfat pentru preparare: Se taie in felii, se prajesc, gata! Se poate servi pe farfurie, cu paine sau cu salata – ca adaos in sosuri, supe sau platouri.
Dupa deschidere se consuma in termen de 3 zile.
Conditii de pastrare: se pastreaza in frigider.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Prezentare Tempeh din soia cu coriandru si usturoi
Pachet cu 200g
Tempeh din soia cu coriandru si usturoi eco-bio, 200g TEMPEHMANUFAKTUR
26,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
Tempeh eco-bio, 500 ml, Yakso
Tempeh Yakso este realizat din ingrediente din agricultura ecologica.
Ingrediente Tempeh eco-bio, Yakso:
boabe de soia* (80%), apă, cultură de rhizopus*.
*=din culturi certificate ecologic.
Agricultură UE / non-UE.
Tempeh eco-bio, 500 ml, Yakso
30,38 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Tempeh natur din lupin eco-bio, 170g TEMPEHMANUFAKTUR
Tempeh este o specialitate fermentata natural, sanatoasa, usor digerabila si bogata in proteine.
Tempeh este un preparat originar din Indonezia, parte a lumii unde este consumat aproape in fiecare zi, alaturi de orez. Textura sa ferma, aroma delicata si continutul nutritiv fac ca tempeh sa fie o alternativa sanatoasa si delicioasa pentru carne si peste.
Caracteristici Tempeh natur din lupin
Gata de gatit, marinata cu ierburi aromatice.
Produs fermentat din lupin, natur.
Ingrediente Tempeh natur din lupin
lupin gatit 99%,
apa,
otet de mere,
culturi starter (Rhizopus).
Poate contine urme de: muatar, telina, gluten ai soia.
Utilizare Tempeh natur din lupin
Sfat pentru preparare: Se taie in felii, se prajesc, gata! Se poate servi pe farfurie, cu paine sau cu salata – ca adaos in sosuri, supe sau platouri.
Dupa deschidere se consuma in termen de 3 zile.
Conditii de pastrare: se pastreaza in frigider.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Prezentare Tempeh natur din lupin
Pachet cu 170g
Tempeh natur din lupin eco-bio, 170g TEMPEHMANUFAKTUR
Tempeh prajite eco-bio, 210g VegeBee
Tempeh este o specialitate fermentata natural, sanatoasa, usor digerabila si bogata in proteine.
Tempeh este un preparat originar din Indonezia, parte a lumii unde este consumat aproape in fiecare zi, alaturi de orez. Textura sa ferma, aroma delicata si continutul nutritiv fac ca tempeh sa fie o alternativa sanatoasa si delicioasa pentru carne si peste.Gata de gatit.
Ingrediente Tempeh prajite eco-bio
boabe de soia,
ulei de floarea soarelui,
sos Shoyu (apa, boabe de soia, sare de mare),
usturoi.
Din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Utilizare Tempeh prajite eco-bio
In mancaruri reci, salate, ca umplutura, supe si sosuri, pentru gatit, prajit, fiert, gratar si multe altele.
Conditii de pastrare: se pastreaza in frigider (2 - 8℃).
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Prezentare Tempeh prajite eco-bio
Pachet cu 210g
Tempeh prajite eco-bio, 210g VegeBee
Tempeh - incepand de la 21,96 RON
Tempeh este un aliment tradițional indonezian făcut din boabe de soia fermentate. Este realizat printr-un proces natural de cultură și fermentație controlată care leagă boabele de soia într-o formă de prăjitură.