Fermenti pt iaurt vegetal

Fermenti lactici pentru fabricarea iaurtului 400mg - BIO RICH
11,98 RON
13,02 RON -8%
cu TVA
STOC EPUIZAT
BIO RICH - fermenti lactici pentru fabricarea iaurului 400mg - BIO RICH Ferment pentru fabricarea iaurtului BioRich. Fermentii se pot folosi atat pentru inseminarea laptelui de origine animala (dar fara continut de antibiotic!!!) cat si a laptelui de origine vegetala (soia, etc.). Ca atare poate fi folosita si de catre vegetarieni si vegani!!! Cantitatea dintr-un plic este suficienta pentru obtinerea unui litru de iaurt. Cum se prepara (cu aparat de facut iaurt) Aveti nevoie de 1 litru de lapte animal sau vegetal si 1 plic de cultura BIO RICH Preparare cu aparat de iaurt: Rupeti plicul de cultura si varsati continutul in lapte. Amestecati pana la completa dizolvare a culturii dupa care umpleti recipientele din sticla ale aparatului de facut iaurt. Puneti capacele. Dispuneti paharele in aparat, acoperiti-le cu capacul si bagati in priza stecherul aparatului. Procesul de incubare dureaza 5h; in cazul in care va place iaurtul mai acrisor, puteti prelungi termenul de fermentare cu inca 2-3h. Dupa ce iaurtul s-a coagulat, opriti aparatul, scoateti capacul si puneti borcanele in frigider. Dupa ce s-a racit poate fi consumat. Iaurtul obtinut are valabilitate 7 zile.  Preparare simpla fara aparat de iaurt: Incalziti usor laptele si adaugati continutul unui plic. Se pastreaza la temperatura camerei timp de 12-24 de ore apoi se pune la frigider. Compozitie fermenti lactici pentru fabricarea iaurtului BIO RICH: Culturi de: L. Acidophilus LA-5 (1x10UFC/g) Bifidobacteriaum BB-12 (1x10UFC/g) S. Thermophilus Mod de pastrare fermenti lactici pentru fabricarea iaurtului BIO RICH: Pastrati plicurile de cultura intr-un loc racoros si uscat. BIO RICH - fermenti lactici pentru fabricarea iaurului 400mg
Ferment pentru iaurt, 3x0,9g - A. Vogel
38,70 RON
43,00 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ferment pentru iaurt, 3 plicuri a 0,9g - A. Vogel Ferment (praf) pentru prepararea iaurtului natural.Preparati-va usor iaurtul folosind doar lapte proaspat si praf de fermentat de la A. Vogel.Iaurtul natural este ideal pentru gustari usoare, salate sau sosuri.Este ideal pe orice fel de fructe. Produs       Timp    Potrivit pentru       inoculari     Cultura consistenta solida,gust picant  6-8 ore  lapte de vaca, capra, oaie   de maxim 4 ori    pentru 3x1 litru Continut: 3 plicuri a cate 0,9 g Ingrediente Ferment pentru iaurt:- Streptococcus thermophilus- Lactobacillus delbrueckii- Saccharose- Maltodextrin Contine bacterii din acid lactic care formeaza aproximativ 80% din acidul lactic continut de lapte. Nu contine organisme modifcate genetic.A se pastra la loc uscat si racoros.A se consuma imediat dupa deschidere. Producator: Bioforce AGProdus in Elvetia Ferment pentru iaurt, 3 plicuri a 0,9g - A. Vogel

Comanda fermenti pt iaurt vegetal de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 2 de produse in categoria fermenti pt iaurt vegetal

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de fermenti pt iaurt vegetal sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria fermenti pt iaurt vegetal sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera fermenti pt iaurt vegetal la oferta speciala.