Drenaj limfatic

Drenaj limfatic - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

Testat si recomandat
Aceasta este o selectie de produse testate de noi, si pe care ti-o recomandam - Farm. Anca si Adrian Ienin

Drenaj limfatic - incepand de la 5,95 RON

Drenaj limfatic

Comanda suplimente nutritive pentru drenaj limfatic de la minuneanaturii.ro.

Ce este limfa?

Sistemul limfatic si cel sanguin sunt conectate intre ele si impreuna ajuta la mentinerea echilibrului intern al organismului, la apararea impotriva infectiilor, la transportul substantelor nutritive si la eliminarea toxinelor. Limfa contine proteine, lipide, saruri minerale, dar si toxine colectate de la celule pe care ulterior le filtreaza prin ganglionii limfatici si organele limfoide. Ea se formeaza in tesutul interstitialde unde este colectata prin capilare limfatice si apoi transportata prin vasele limfatice, care alcatuiesc in organism o retea foarte complexa, similara celei sanguine. De-a lungul vaselor limfatice sunt distribuiti ganglionii limfatici, adevarati „protectori ai organismului”, datorita rolului lor de a filtra limfa de substantele toxice si de a produce celulele macrofage si limfocite, celule de aparare a organismului.

In cazul unei infectii, viroze sau taieturi, ganglionii limfatici, prezenti in numar de 400-700 in organism, se maresc pentru a putea produce mai multe celule de aparare, astfel ca inflamarea lor este un semn ca isi indeplinesc in mod corespunzator functiile.

Circuitul limfei prin organism se incheie o data cu intoarcerea sa la nivel celular, unde transporta proteinele, sarurile minerale si lipidele.

Acumularea in exces a reziduurilor in organism afecteaza functionarea normala a sistemului limfatic si conduce in timp la slabirea imunitatii, cresterea in greutate si la instalarea unor afectiuni grave precum limfedem, limfangioame, limfom Hodgkin. Studiile recente arata ca 80% dintre persoanele supraponderale au un sistem limfatic „lenes”, iar detoxifierea acestuia reprezinta primul pas pentru scaderea in greutate. De asemenea, se stie ca ganglionii limfatici sunt responsabili cu producerea celulelor protectoare ale organismului, iar atunci cand activitatea lor nu se desfasoara normal, suntem lasati fara aparare in fata “invadatorilor”.

Ce este drenajul limfatic?

Drenajul limfatic este procesul prin care organismul este stimulat sa evacueze prin intermediul limfei celulele moarte, toxinele, deşeurile de metabolism, aditivi alimentari din ţesuturi. Metodele de stimulare a drenajului limfatic sunt urmatoarele: activitatea fizica, masajul si suplimentele nutritive.

Pe minuneanaturii.ro gasesti cele mai bune suplimente nutritive pentru drenaj limfatic care te ajuta la detoxifierea limfatica. Astfel suplimentele alimentare din categoria Drenaj limfatic ajuta la intarirea sistemului imunitar, la atingerea nivelului optim de greutate si la imbunatatirea functiilor cardiovasculare. Printre suplimentele din categoria Drenaj Limfatic amintim:

 • tincturi pentru drenaj limfatic,
 • drenaj limfatic secom,
 • plasturi pentru drenaj limfatic,
 • ceai drenaj limfatic fares,
 • capsule drenaj limfatic,
 • produse pt drenaj limfatic,
 • curatarea limfei,
 • total cleanse lymph,
 • si altele

Toate produsele din categoria Drenaj limfatic sunt 100% originale si de calitate superioara cu o multime de efecte benefice suplimentele nutritive pentru drenaj limfatic ajuta la:

 • buna functionare a sistemului limfatic;
 • sustine functionarea normala a sistemului imunitar;
 • sustine functiile de eliminare normale,
 • detoxifierea organismului. 

Gama de creme pentru drenaj limfatic sunt concepute din de extracte de plante, special facute pentru masaj, cu un efect de stimulare a circulatiei limfatice, dar si de diminuare a tesutului adipos in exces, precum si a de diminuare a inflamațiilor tesutului adipos subcutanat (celulita).

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de drenaj limfatic sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria drenaj limfatic sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera supliemnte nutritive si creme pentru drenaj limfatic la oferta speciala.