Ulei de neem

1
2
Ulei Neem Presat La Rece 50ml (uz Extern) HERBAVIT
8,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  27 Feb 2023
(5/5

Am folosit multe alternative dar Ulei Neem Presat La Rece ma multumeste cel mai mult. Am comandat dimineata si pana sa plec de la birou, produsele erau deja la mine. In trecut am mai utilizat produse Herbavit, ma bucur ca le-am gasit din nou.

Ulei de Neem Presat La Rece 50ml (uz Extern) HERBAVIT Numai pentru uz extern! Are proprietati  antifungice, antiinflamatoare, antibacteriene. Ajuta la vindecarea ranilor diverse. Adjuvant in ameliorarea problemelor dermatologice: acnee, eczeme, psoriazis, herpes. Calmeaza si hidrateaza pielea uscata si inflamata, ajuta restaurarea elasticitatatii, lupta impotriva acneei. Ideal pentru ingrijirea parului, ajuta la eliminarea matretii, trateaza psoriazisul scalpului, intareste firul de par si stimuleaza regenerarea acestuia. Ingrediente: ulei neem (Melia Azadirachta) 100 % pur. Nota: Ulei de Neem are un miros greu, de aceea este recomandat combinarea  uleiului cu un alt ulei vegetal. Prezentare: are culoare brun-verzuie, la temperatura camerei este vascos, la o uşoară încălzire, se fluidifică.  Mod de Utilizare: Par si scalp:  - se incarporareaza ulei de neem in sampon,( 5 ml la 100 ml.) Masca de par:  se combina cu un alt ulei vegetal (jojoba, cocos, argan, masline) se maseaza scalpul si se lasa sa actioneze cca. 30 de minute . -se poate utilize si pur,  necombinat, nediluat Piele,ten: incorporat intr-un ulei vegetal, sau in crema. -se poate utilize si pur,  necombinat, nediluat Ulei de Neem Presat La Rece 50ml (uz Extern) HERBAVIT
Ulei de neem, eco-bio, 50ml, Isha
61,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Ulei de neem, eco-bio, 50ml, Isha Isha este o gama de ingrijire a corpului naturala, premium, cu ambalaje si produse de o calitate deosebita.   Uleiul de neem Isha este 100% pur. Se foloseste cu succes pentru diverse tratamente atat pentru ten si piele, cat si pentru par, in special pentru parul gras si seboreic. Acest ulei poate fi folosit pentru: -fata : pentru a combate ridurile si a reda elasticitatea, dar si ca vindecator si pentru a reduce acneea -parul : pentru a-l face mai putin fragil si mai viguros -corp:  pentru prevenirea vergeturilor, lupta impotriva celulitei si a pielii uscate Ingrediente INCI: 100% ulei de neem. Mod de folosire:  Pentru piele/ten: aplicati o cantitate mica de ulei pe pielea proaspat curatata si putin umeda, masati si lasati sa actioneze 10-15 minute. Clatiti cu apa si curatati cu un hidrolat tonic (apa de trandafir de exemplu). Pentru par: aplicati o cantitate potrivita de ulei pe parul uscat, masati bine si lasati sa actioneze 30 de minute. Apoi spalati parul cu un sampon delicat. Produs cosmetic de uz extern. In caz de contact cu ochii, clatiti cu apa curenta din abundenta. Produc certificat bio 50 ml Ulei de neem, eco-bio, 50ml, Isha
Ulei virgin de Neem, eco-bio, 50ml - Mayam
11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  06 Sep 2021
(5/5

M-am hotarat mai greu pentru ca nu am gasit review dar Ulei virgin de Neem, eco-bio, a fost incantator. Mi-a fost livrat rapid. Voi mai incerca produsele Mayam.

Ulei virgin de Neem, eco-bio, 50ml - Mayam Neemul a fost folosit în India din timpuri străvechi și este menționat în textele antice ca fiind un arbore sacru, 'tămăduitorul tuturor bolilor'. În medicina ayurvedică uleiul de neem este folosit ca panaceu universal. O serie de publicații științifice confirmă eficacitatea uleiului de neem contra bacteriilor, paraziților și insectelor. Arborele Neem este folosit în agricultură ca fertilizator, pesticid și insecticid natural. Este un arbore cu creștere rapidă, originar din India, Pakistan și Burma, veșnic verde, care atinge o mărime de circa 15-20 de metri, în condiții favorabile poate ajunge până la 40 de metri. Trăiește circa 200 de ani. În condiții nefavorabile își pierde frunzele pentru a se feri astfel de uscare. Fructele apar prima oară după vârsta de 4 ani, iar după 10 ani arborele furnizează în medie 40 kg de fructe care sunt asemănătoare măslinelor.  Este remarcabil faptul că uleiul de Neem este inofensiv pentru vietățile cu sânge cald, substanțele conținute acționează numai asupra sistemului hormonal al insectelor, fiind util contra a sute de dăunători. Uleiul de Neem este excepțional de bogat dar are un miros greu. Pentru a-i atenua mirosul, acesta va trebui combinat cu alte uleiuri vegetale și/sau uleiuri esențiale de citrice sau mentă de pildă. Este indicat să se prepare întâi o cantitate mică din produsul propus, pentru a testea tolerața mirosului destul de neplăcut și persistent. Metoda de obținere: presat la rece din boabele/semințele plantei Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Proprietăți organoleptice: la temperatura camerei este vâscos, cu aglomerări și ușoare sedimente, miros puternic relativ respingător, culoare brun-verzuie. La o ușoară încălzire, se fluidifică.  Compuși activi principali: azadirachtin, salannin, salannol, meliantriol, nimbin, azadirachtol, tocopherol, vepinin Pe piele: absorbție bună, senzație destul de uscată Ingrediente (INCI): melia azadirachta seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.  Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT Proprietățile uleiului de neem antibacterian puternic antifungic potent antiparazitar pentru piele și scalp regenerarator cutanat repulsiv pentru căpușe, muște, țânțari și purici inhibitor reproductiv pentru insecte și paraziți insecticid pentru uz casnic, agricol și veterinar erbicid pentru uz agricol Recomandări, aplicații adjuvant în tratamentul infecțiilor cutanate bacteriene sau fungice ameliorarea problemelor de piele: acnee, eczeme, psoriazis, herpes vindecarea rănilor minore, negi, erupții cutanate îngrijirea pielii afectate de anumiți paraziți, micoze mătreața cauzată de infecții ale scalpului îngrijirea pielii uscate, crăpate sau deteriorate eliminarea păduchilor, acarienilor ca insecticid sau repelent de insecte Cum se folosește uleiul de neem inclus în compoziții cosmetice în concentrație de 5-20%; se poate utiliza și pur, aplicat local pe piele, pentru cei care-i tolerează mirosul se adaugă 1-2 picături de ulei de neem în doza zilnică de cremă pentru tenul cu probleme se adaugă 4-5 picături de ulei de neem în porția de șampon pentru mătreață și infecții ale scalpului: se masează scalpul cu un ulei vegetal în care se pun câteva picături de neem; se lasă să acționeze timp de o oră după care se spală părul pentru pielea afectată de acnee: se aplică sub formă de mască alături de argilă și alte extracte specifice sau ca ingredient într-un ser ori cremă de noapte ca ingredient în creme emulsionate, uleiuri de corp sau balsamuri ca ingredient pentru formularea unguentelor cu aplicație locală ca repelent de insecte: câteva picături într-o porție de cremă amestecată în palmă înainte de aplicare; adăugat în procent de cca. 10% într-un ulei vegetal (susan, caise, migdale, cocos) sau inclus ca ingredient într-o loțiune pentru păduchi se prepară o mască de păr sub formă de cremă emulsionată sau cremă anhidră, în care se adaugă 5-7% ulei de neem (în emulsie se include la faza grasă); se aplică pe păr și scalp și se lasă să acționeze 20-30 de minute după care se spală cu șampon pentru animalele de casă afectate de purici, căpușe sau paraziți: inclus în formula unui șampon în procent de 5-10% sau câteva picături în doza de șampon utilizat de regulă; nu este toxic chiar dacă animalul își linge blana sau pielea ca pesticid: se amestecă 50 ml de săpun neutru cu 100 ml ulei de neem și se completează cu apă caldă până la 1 litru; soluția se pulverizează pe frunzele și trunchiul plantelor, și pe sol, o data pe săptămână; soluția previne dezvoltarea larvelor, respinge afidele, acarienii și diverși gândaci dar nu afectează fluturii, buburuzele sau albinele ca spray împotriva acarienilor: se amestecă 7 ml de ulei de neem cu 50 ml de alcool, amestecul se combină cu 43 ml de apă și se pune într-un flacon cu pulverizator; pentru un miros mai plăcut se pot include 1-2 ml de ulei esențial de lavandă, geraniu sau palmarosa; înainte de folosire se agită flaconul Sinergii speciale combinat cu ulei esențial de palmarosa, dafin sau oregano pentru infecții micotice combinat cu ulei esențial de geraniu și eucalipt citronat sau lemongrass ca repelent de insecte, țânțari alături de ulei de tamanu și chimen negru în preparate pentru diverse probleme de piele cu ulei esențial de tea tree sau fragonia pentru infecții bacteriene aplicații locale pe coșuri, combinat cu ulei esențial de tea tree combinat cu ulei de cocos și ulei esențial de oregano sau rozmarin pentru aplicații pe scalp Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Mod de prezentare: Flacon a 50 mililitri Ulei virgin de Neem, eco-bio, 50ml - Mayam
Ulei de par antimatreata cu neem 100ml – Sattva Ayurveda
38,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Ulei de par antimatreata cu neem 100ml – Sattva Ayurveda Uleiul de par Sattva contine ingrediente naturale (neem, rozmarin, arbore de ceai, nagarmotha) care elimina matreata, regleaza secretia de sebum, calmeaza mancarimile la nivelul scalpului si confera o senzatie de prospetime. Beneficii: combate matreata si previne aparitia acesteia calmeaza mancarimile si revigoreaza scalpul regleaza secretia de sebum firul de par creste sanatos si puternic Ingrediente: uleiuri de susan cocos floarea soarelui si germeni de grau brahmi shankpushpi neem nard amla nagarmotha arbore de ceai rozmarin santal lamaie  Mod de utilizare: - se aplica cateva picaturi la nivelul scalpului si se maseaza cateva minute , se lasa sa actioneze minim 1 ora dupa care se samponeaza. Ulei de par antimatreata cu neem 100ml – Sattva Ayurveda
Ulei de Neem Presat La Rece 10ml (uz Extern) HERBAVIT
5,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  17 Jun 2023
(5/5

Recunoscator ca am cumparat Ulei de Neem Presat La Rece. M-a consiliat un farmacist, super! Produsele de la Herbavit sunt minunate. Recomand tuturor!

Ulei de Neem Presat La Rece 10ml (uz Extern) HERBAVIT Numai pentru uz extern! Are proprietati  antifungice, antiinflamatoare, antibacteriene. Ajuta la vindecarea ranilor diverse. Adjuvant in ameliorarea problemelor dermatologice: acnee, eczeme, psoriazis, herpes. Calmeaza si hidrateaza pielea uscata si inflamata, ajuta restaurarea elasticitatatii, lupta impotriva acneei. Ideal pentru ingrijirea parului, ajuta la eliminarea matretii, trateaza psoriazisul scalpului, intareste firul de par si stimuleaza regenerarea acestuia. Ingrediente: ulei neem (Melia Azadirachta) 100 % pur. Nota: Ulei de Neem are un miros greu, de aceea este recomandat combinarea  uleiului cu un alt ulei vegetal. Prezentare: are culoare brun-verzuie, la temperatura camerei este vascos, la o uşoară încălzire, se fluidifică.  Mod de Utilizare: Par si scalp: - se incarporareaza ulei de neem in sampon,( 5 ml la 100 ml.) Masca de par: se combina cu un alt ulei vegetal (jojoba, cocos, argan, masline) se maseaza scalpul si se lasa sa actioneze cca. 30 de minute . -se poate utilize si pur,  necombinat, nediluat Piele,ten: incorporat intr-un ulei vegetal, sau in crema. -se poate utilize si pur,  necombinat, nediluat Ulei de Neem Presat La Rece 10ml (uz Extern) HERBAVIT
Ulei de Neem deodorizat - rafinat - 50ml - ADAMS
15,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
on  24 Aug 2021
(5/5

Multe produse interesante dar am remarcat Ulei de Neem deodorizat - rafinat. Mi-a fost livrat rapid. In trecut am mai utilizat produse Adams, ma bucur ca le-am gasit din nou.

Ulei de Neem cu pulverizator Adams Vision, 50 ml Ulei de neem sau Azadirachta indica Uleiul de neem este un produs cu rezultate extraordinare in afectiunile pielii, in special in acneea care nu cedeaza la alte tratamente. Uleiul de neem are un miros mai intens, nu tocmai placut insa merita datorita efectului deosebit. Compozitie ulei de neem: Acesta este bogat in acizi grasi si gliceride si, impreuna cu proprietatile sale de vindecare, ofera o baza excelenta de hidratare naturala pentru formulele de ingrijire ale pielii. Indicatii ulei de neem: Studiile stiintifice au confirmat faptul ca uleiul de seminte de neem poate fi foarte eficient in multiple afectiuni. Uleiul de neem este un foarte bun antiseptic, antifungic, antibacterian, antiviral, agent dermatologic si stomatologic. Uleiul de neem este, de asemenea, un bun insectifug natural. Uleiul de neem a fost folosit de secole in medicina traditionala indiana pentru a ajuta la vindecarea bolilor de piele, cum ar fi eczeme, psoriazis, eruptii cutanate, arsuri si acnee.  Ce este neem-ul? Neem-ul este un copac de marime mijlocie spre mare caracterizat prin trunchiul drept si scurt, scoarta maro inchis spre gri si coroana de frunze rotunjita, dens penata. Nativ in India, acest copac este larg plantat in zonele semiaride din Asia si Africa. Florile sunt Neem prolifice intre februarie si mai. Florile albe au un miros asemanator cu mierea si sunt o buna sursa de nectar pentru albine. Fructele de neem crude sunt verzi si se transforma in galben auriu cand sunt coapte - lunile iunie, iulie si august. Miezul fructelor de neem are aproximativ 45% ulei. Ulei de neem este foarte vascos si acesta devine solid la temperaturi scazute. Pentru a se subtia se tine flaconul cateva minute in apa calda. Ulei de Neem 50ml - Adams Vision

Comanda ulei de neem de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 1 de produse in categoria ulei de neem

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de ulei de neem sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria ulei de neem sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera ulei de neem la oferta speciala.