Ulei de jojoba

Ulei de Jojoba ECO-BIO 100ml - Arboria Plant
49,95 RON
54,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de Jojoba ECO-BIO 100ml - Arboria Plant ULEI DE JOJOBA VIRGIN 100% NATURAL Jojoba, supranumita si “aurul desertului” este o planta care creste in zone aride si a fost utilizata inca din antichitate pentru efectele sale deosebite. Astazi uleiul de jojoba este unul dintre cele mai folosite ingrediente in cosmetica. Are o afinitate remarcabila cu pielea si parul, fiind similar cu sebumul uman. Se absoarbe rapid si se poate aplica pe orice tip de piele. Bun ca baza pentru machiaj, demachiant, ingrijirea tenului mixt, gras sau acneic. Util in probleme de scalp, reda vitalitatea parului, intareste unghiile, reduce ridurile,arsurile solare,trateaza calcaiele crapate sau uscate, hidrateaza pielea corpului. Uleiul extras din semintele de jojoba este destul de diferit fata de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceara lichida. Patrunde in piele intr-un mod interesant si anume prin foliculii de par pe care nu-i blocheaza, se amesteca cu sebumul si formeaza o pelicula fina non-ocluziva, lasand pielea sa respire. Are un profil interesant de acizi grasi (acid gadoleic, erucic, nervonic), contine o cantitate remarcabila de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili si pentru senzatia uscata dupa aplicarea pe piele. Poate parea o contradicitie de termeni, dar uleiul de jojoba este un ulei uscat. Metoda de obtinere a uleiului de jojoba: prin presare la rece a semintelor Ingrediente (INCI): simmondsia chinensis seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Proprietatile uleiului de jojoba: - protector al filmului hidrolipidic al pielii - protejeaza pielea de deshidratare - emolient si nutritiv in profunzime - mentine supletea si elasticitatea pileii - echilibrant al secretiei de sebum - catifeleaza si netezeste pielea - favorizeaza patrunderea principiilor active in piele Indicatiile uleiului de jojoba: - este adecvat pentru ingrijirea oricarui tip de piele, a parului si unghiilor - ingrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat - imbunatatirea conditiei pielii uscate, deshidratate, devitalizate - ingrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor - mentinerea supletii si elasticitatii pielii - atenuarea ridurilor, intarzierea imbatranirii cutanate - ingrijirea si regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritatii - ingrijirea pielii din zona ochilor - pentru formularea compozitiilor de machiaj - hranirea si echilibrarea scalpului - infrumusetarea si netezirea firelor de par, ingrijirea parului casant, uscat sau deteriorat Mod de aplicare ulei de jojoba: Ulei de jojoba pentru par: Pentru acelea dintre voi care aveti parul uscat si deteriorat, uleiul de jojoba poate face minuni. Asta pentru ca il hraneste si face firul mai rezistent. In cazul celor cu par gras, regleaza excesul de sebum. Ca si metoda de folosire, maseaza scalpul cu ulei si lasa capul acoperit cu un prosop 10-15 minute. Urmeaza acest tratament o data pe saptamana si vei vedea ca parul tau va deveni mai stralucitor si mai sanatos. De asemenea, poti turna cateva picaturi de ulei si in balsamul tau de par. Este la fel de bun ca si uleiul de cocos. Ulei de jojoba pentru ten: Uleiul de jojoba este potrivit pentru orice tip de ten. Este recomandat in special pentru tenul gras, caruia ii regleaza secretia excesiva de sebum, dar si pentru tenul uscat, pe care il hidrateaza. Ulei de jojoba pentru demachiant pentru fata: Pentru ca nu creeaza reactii alergice, uleiul de jojoba este eficient si in indepartarea machiajului. Pune cateva picaturi pe un disc demachiant si curata-ti usor fata si ochii. Uleiul de jojoba hidrateaza cuticulele unghiilor: Aplica cateva picaturi pe cuticule si maseaza cu blandete. Daca vei urma constant acest tratament, vei observa ca unghiile tale vor arata mai sanatoase, iar mainile vor deveni mai fine. Ulei de jojoba previne aparitia ridurilor: Uleiul stimuleaza regenerarea celulelor si incetineste imbatranirea pielii. Ulei de corp: Pentru ca este foarte bine aborbit de piele, uleiul de jojoba are proprietati hidratante si calmante. Poate fi aplicat pe tot corpul, dupa dus. A SE FERI DE CALDURA SI LUMINA DIRECTA Produs in Franta Ulei de Jojoba ECO-BIO 100ml - Arboria Plant
Ulei de Jojoba ECO-BIO 30ml - Arboria Plant
18,95 RON
20,60 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
Ulei de Jojoba ECO-BIO 30ml - Arboria Plant ULEI DE JOJOBA VIRGIN 100% NATURAL Jojoba, supranumita si “aurul desertului” este o planta care creste in zone aride si a fost utilizata inca din antichitate pentru efectele sale deosebite. Astazi uleiul de jojoba este unul dintre cele mai folosite ingrediente in cosmetica. Are o afinitate remarcabila cu pielea si parul, fiind similar cu sebumul uman. Se absoarbe rapid si se poate aplica pe orice tip de piele. Bun ca baza pentru machiaj, demachiant, ingrijirea tenului mixt, gras sau acneic. Util in probleme de scalp, reda vitalitatea parului, intareste unghiile, reduce ridurile,arsurile solare,trateaza calcaiele crapate sau uscate, hidrateaza pielea corpului. Uleiul extras din semintele de jojoba este destul de diferit fata de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceara lichida. Patrunde in piele intr-un mod interesant si anume prin foliculii de par pe care nu-i blocheaza, se amesteca cu sebumul si formeaza o pelicula fina non-ocluziva, lasand pielea sa respire. Are un profil interesant de acizi grasi (acid gadoleic, erucic, nervonic), contine o cantitate remarcabila de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili si pentru senzatia uscata dupa aplicarea pe piele. Poate parea o contradicitie de termeni, dar uleiul de jojoba este un ulei uscat. Metoda de obtinere a uleiului de jojoba: prin presare la rece a semintelor Ingrediente (INCI): simmondsia chinensis seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Proprietatile uleiului de jojoba: - protector al filmului hidrolipidic al pielii - protejeaza pielea de deshidratare - emolient si nutritiv in profunzime - mentine supletea si elasticitatea pileii - echilibrant al secretiei de sebum - catifeleaza si netezeste pielea - favorizeaza patrunderea principiilor active in piele Indicatiile uleiului de jojoba: - este adecvat pentru ingrijirea oricarui tip de piele, a parului si unghiilor - ingrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat - imbunatatirea conditiei pielii uscate, deshidratate, devitalizate - ingrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor - mentinerea supletii si elasticitatii pielii - atenuarea ridurilor, intarzierea imbatranirii cutanate - ingrijirea si regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritatii - ingrijirea pielii din zona ochilor - pentru formularea compozitiilor de machiaj - hranirea si echilibrarea scalpului - infrumusetarea si netezirea firelor de par, ingrijirea parului casant, uscat sau deteriorat Mod de aplicare si utilizare al uleiului de jojoba Ulei de jojoba pentru par: Pentru acelea dintre voi care aveti parul uscat si deteriorat, uleiul de jojoba poate face minuni. Asta pentru ca il hraneste si face firul mai rezistent. In cazul celor cu par gras, regleaza excesul de sebum. Ca si metoda de folosire, maseaza scalpul cu ulei si lasa capul acoperit cu un prosop 10-15 minute. Urmeaza acest tratament o data pe saptamana si vei vedea ca parul tau va deveni mai stralucitor si mai sanatos. De asemenea, poti turna cateva picaturi de ulei si in balsamul tau de par. Este la fel de bun ca si uleiul de cocos. Ulei de jojoba pentru ten: Uleiul de jojoba este potrivit pentru orice tip de ten. Este recomandat in special pentru tenul gras, caruia ii regleaza secretia excesiva de sebum, dar si pentru tenul uscat, pe care il hidrateaza. Ulei de jojoba pentru demachiant pentru fata: Pentru ca nu creeaza reactii alergice, uleiul de jojoba este eficient si in indepartarea machiajului. Pune cateva picaturi pe un disc demachiant si curata-ti usor fata si ochii. Uleiul de jojoba hidrateaza cuticulele unghiilor: Aplica cateva picaturi pe cuticule si maseaza cu blandete. Daca vei urma constant acest tratament, vei observa ca unghiile tale vor arata mai sanatoase, iar mainile vor deveni mai fine. Ulei de jojoba previne aparitia ridurilor: Uleiul stimuleaza regenerarea celulelor si incetineste imbatranirea pielii. Ulei de corp: Pentru ca este foarte bine aborbit de piele, uleiul de jojoba are proprietati hidratante si calmante. Poate fi aplicat pe tot corpul, dupa dus. Prezentare Ulei de Jojoba Arboria: flacon de sticla de 30ml cu pulverizator A SE FERI DE CALDURA SI LUMINA DIRECTA Produs in Franta Ulei de Jojoba ECO-BIO 30ml - Arboria Plant
Ulei de Jojoba ECO-BIO 50ml - Arboria Plant
27,95 RON
30,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de Jojoba ECO-BIO 50ml - Arboria Plant ULEI DE JOJOBA VIRGIN 100% NATURAL Jojoba, supranumita si “aurul desertului” este o planta care creste in zone aride si a fost utilizata inca din antichitate pentru efectele sale deosebite. Astazi uleiul de jojoba este unul dintre cele mai folosite ingrediente in cosmetica. Are o afinitate remarcabila cu pielea si parul, fiind similar cu sebumul uman. Se absoarbe rapid si se poate aplica pe orice tip de piele. Bun ca baza pentru machiaj, demachiant, ingrijirea tenului mixt, gras sau acneic. Util in probleme de scalp, reda vitalitatea parului, intareste unghiile, reduce ridurile,arsurile solare,trateaza calcaiele crapate sau uscate, hidrateaza pielea corpului. Uleiul extras din semintele de jojoba este destul de diferit fata de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceara lichida. Patrunde in piele intr-un mod interesant si anume prin foliculii de par pe care nu-i blocheaza, se amesteca cu sebumul si formeaza o pelicula fina non-ocluziva, lasand pielea sa respire. Are un profil interesant de acizi grasi (acid gadoleic, erucic, nervonic), contine o cantitate remarcabila de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili si pentru senzatia uscata dupa aplicarea pe piele. Poate parea o contradicitie de termeni, dar uleiul de jojoba este un ulei uscat. Metoda de obtinere a uleiului de jojoba: prin presare la rece a semintelor Ingrediente (INCI): simmondsia chinensis seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Proprietatile uleiului de jojoba: - protector al filmului hidrolipidic al pielii - protejeaza pielea de deshidratare - emolient si nutritiv in profunzime - mentine supletea si elasticitatea pileii - echilibrant al secretiei de sebum - catifeleaza si netezeste pielea - favorizeaza patrunderea principiilor active in piele Indicatiile uleiului de jojoba: - este adecvat pentru ingrijirea oricarui tip de piele, a parului si unghiilor - ingrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat - imbunatatirea conditiei pielii uscate, deshidratate, devitalizate - ingrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor - mentinerea supletii si elasticitatii pielii - atenuarea ridurilor, intarzierea imbatranirii cutanate - ingrijirea si regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritatii - ingrijirea pielii din zona ochilor - pentru formularea compozitiilor de machiaj - hranirea si echilibrarea scalpului - infrumusetarea si netezirea firelor de par, ingrijirea parului casant, uscat sau deteriorat Mod de aplicare ulei de jojoba: Ulei de jojoba pentru par: Pentru acelea dintre voi care aveti parul uscat si deteriorat, uleiul de jojoba poate face minuni. Asta pentru ca il hraneste si face firul mai rezistent. In cazul celor cu par gras, regleaza excesul de sebum. Ca si metoda de folosire, maseaza scalpul cu ulei si lasa capul acoperit cu un prosop 10-15 minute. Urmeaza acest tratament o data pe saptamana si vei vedea ca parul tau va deveni mai stralucitor si mai sanatos. De asemenea, poti turna cateva picaturi de ulei si in balsamul tau de par. Este la fel de bun ca si uleiul de cocos. Ulei de jojoba pentru ten: Uleiul de jojoba este potrivit pentru orice tip de ten. Este recomandat in special pentru tenul gras, caruia ii regleaza secretia excesiva de sebum, dar si pentru tenul uscat, pe care il hidrateaza. Ulei de jojoba pentru demachiant pentru fata: Pentru ca nu creeaza reactii alergice, uleiul de jojoba este eficient si in indepartarea machiajului. Pune cateva picaturi pe un disc demachiant si curata-ti usor fata si ochii. Uleiul de jojoba hidrateaza cuticulele unghiilor: Aplica cateva picaturi pe cuticule si maseaza cu blandete. Daca vei urma constant acest tratament, vei observa ca unghiile tale vor arata mai sanatoase, iar mainile vor deveni mai fine. Ulei de jojoba previne aparitia ridurilor: Uleiul stimuleaza regenerarea celulelor si incetineste imbatranirea pielii. Ulei de corp: Pentru ca este foarte bine aborbit de piele, uleiul de jojoba are proprietati hidratante si calmante. Poate fi aplicat pe tot corpul, dupa dus. A SE FERI DE CALDURA SI LUMINA DIRECTA Produs in Franta Ulei de Jojoba ECO-BIO 50ml - Arboria Plant
Ulei virgin din Jojoba, eco-bio, 250ml - Mayam
67,95 RON
73,86 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Ulei virgin din Jojoba, eco-bio, 250ml - Mayam Uleiul extras din semințele de jojoba este destul de diferit față de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceară lichidă. Pătrunde în piele într-un mod interesant și anume prin foliculii de păr pe care nu-i blochează, se amestecă cu sebumul și formează o peliculă fină non-ocluzivă, lăsând pielea să respire. Are un profil interesant de acizi grași (acid gadoleic, erucic, nervonic), conține o cantitate remarcabilă de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili și pentru senzația uscată după aplicarea pe piele. Poate părea o contradiciție de termeni, dar uleiul de jojoba este un ulei uscat. Alte denumiri: jojoba gold, ceară de jojoba Metoda de obținere: prin presare la rece a semințelor Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, miros ușor caracteristic, vâscozitate medie Pe piele: absorbție rapidă, senzație uscată Ingrediente (INCI): simmondsia chinensis seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.  Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT Proprietățile uleiului de jojoba protector al filmului hidrolipidic al pielii protejează pielea de deshidratare emolient și nutritiv în profunzime menține suplețea și elasticitatea pielii echilibrant al secreției de sebum catifelează și netezește pielea favorizează pătrunderea principiilor active în piele Recomandări, aplicații este adecvat pentru îngrijirea oricărui tip de piele, a părului și unghiilor îngrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat îmbunătățirea condiției pielii uscate, deshidratate, devitalizate îngrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor menținerea supleții și elasticității pielii atenuarea ridurilor, întârzierea îmbătrânirii cutanate îngrijirea și regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritații îngrijirea pielii din zona ochilor pentru formularea compozițiilor de machiaj hrănirea și echilibrarea scalpului înfrumusețarea și netezirea firelor de păr, îngrijirea părului casant, uscat sau deteriorat Mod de utilizare în cosmetică este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau păr aplicat pur pe piele pentru demachiere sau îngrijire, inclusiv după epilare sau bărbierit combinat cu alte uleiuri vegetale și uleiuri esențiale, pentru masaj facial sau corporal ca ingredient în compoziții cosmetice: creme, loțiuni, seruri, lapte de corp, unt de corp ca bază pentru formularea compozițiilor de îngrijire a pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritații, în special datorită similitudinii cu sebumul uman nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru îngrijirea unghiilor și a cuticulelor aplicat pe păr ca atare sau ca ingredient pentru măști și creme capilare, balsam de păr, ser pentru vârfuri ca bază pentru parfumuri uleioase ca bază pentru facilitarea pătrunderii în piele a principiilor active din alte ingrediente Sinergii speciale cu ulei de chimen negru, ulei esențial de tea tree sau fragonia pentru ten gras cu tendințe acneice cu ulei de tamanu și extract de schisandra pentru diverse probleme cutanate cu bisabolol și vitamina E după ras sau epilare cu ulei de ricin, avocado și cocos pentru hrănirea și fortificarea părului cu ulei esențial de oregano și mentă pentru scalp cu probleme cu ulei de vanilie și ulei esențial de grapefruit pentru masaj corporal cu ulei de trandafiri macerat și extract de acmella pentru masaj facial Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Mod de prezentare: Flacon a 250 mililitri Ulei virgin din Jojoba, eco-bio, 250ml - Mayam
Ulei virgin din Jojoba, eco-bio, 50ml - Mayam
16,95 RON
18,42 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Ulei virgin din Jojoba, eco-bio, 50ml - Mayam Uleiul extras din semințele de jojoba este destul de diferit față de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceară lichidă. Pătrunde în piele într-un mod interesant și anume prin foliculii de păr pe care nu-i blochează, se amestecă cu sebumul și formează o peliculă fină non-ocluzivă, lăsând pielea să respire. Are un profil interesant de acizi grași (acid gadoleic, erucic, nervonic), conține o cantitate remarcabilă de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili și pentru senzația uscată după aplicarea pe piele. Poate părea o contradiciție de termeni, dar uleiul de jojoba este un ulei uscat. Alte denumiri: jojoba gold, ceară de jojoba Metoda de obținere: prin presare la rece a semințelor Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, miros ușor caracteristic, vâscozitate medie Pe piele: absorbție rapidă, senzație uscată Ingrediente (INCI): simmondsia chinensis seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.  Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT Proprietățile uleiului de jojoba protector al filmului hidrolipidic al pielii protejează pielea de deshidratare emolient și nutritiv în profunzime menține suplețea și elasticitatea pielii echilibrant al secreției de sebum catifelează și netezește pielea favorizează pătrunderea principiilor active în piele Recomandări, aplicații este adecvat pentru îngrijirea oricărui tip de piele, a părului și unghiilor îngrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat îmbunătățirea condiției pielii uscate, deshidratate, devitalizate îngrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor menținerea supleții și elasticității pielii atenuarea ridurilor, întârzierea îmbătrânirii cutanate îngrijirea și regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritații îngrijirea pielii din zona ochilor pentru formularea compozițiilor de machiaj hrănirea și echilibrarea scalpului înfrumusețarea și netezirea firelor de păr, îngrijirea părului casant, uscat sau deteriorat Mod de utilizare în cosmetică este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau păr aplicat pur pe piele pentru demachiere sau îngrijire, inclusiv după epilare sau bărbierit combinat cu alte uleiuri vegetale și uleiuri esențiale, pentru masaj facial sau corporal ca ingredient în compoziții cosmetice: creme, loțiuni, seruri, lapte de corp, unt de corp ca bază pentru formularea compozițiilor de îngrijire a pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritații, în special datorită similitudinii cu sebumul uman nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru îngrijirea unghiilor și a cuticulelor aplicat pe păr ca atare sau ca ingredient pentru măști și creme capilare, balsam de păr, ser pentru vârfuri ca bază pentru parfumuri uleioase ca bază pentru facilitarea pătrunderii în piele a principiilor active din alte ingrediente Sinergii speciale cu ulei de chimen negru, ulei esențial de tea tree sau fragonia pentru ten gras cu tendințe acneice cu ulei de tamanu și extract de schisandra pentru diverse probleme cutanate cu bisabolol și vitamina E după ras sau epilare cu ulei de ricin, avocado și cocos pentru hrănirea și fortificarea părului cu ulei esențial de oregano și mentă pentru scalp cu probleme cu ulei de vanilie și ulei esențial de grapefruit pentru masaj corporal cu ulei de trandafiri macerat și extract de acmella pentru masaj facial Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Mod de prezentare: Flacon a 50 mililitri Ulei virgin din Jojoba, eco-bio, 50ml - Mayam
Ulei de jojoba, eco-bio, 50ml - Armina
48,95 RON
53,21 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de jojoba, eco-bio, 50ml - Armina Uleiul de jojoba se produce din samburii plantei. Se foloseste in cosmetica si in aromaterapie. Actioneaza ca un balsam natural pentru piele. Contine o cantitate insemnata de Vitamina E, hidrateaza pielea ferind-o de conditiile de mediu neprielnice. Ingrediente: 100% ulei de jojoba (Simmondsia Chinensis)* *din agricultura ecologica Fabricat in Bulgaria de catre Armina Bio, producator specializat in uleiuri esentiale pure. Mod de prezentare: Ambalajul este din sticla. 50ml Ulei de jojoba, eco-bio, 50ml - Armina
Ulei de Jojoba, 10ml - Trio Verde
14,95 RON
16,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de Jojoba, 10ml - Trio Verde Uleiul de jojoba este o ceară lichidă extrasă din seminţele de jojoba (Simmondsia chinensis). Este un excelent agent de hidratare, cu utilizări variate în industria cosmetică. Recomandat tuturor tipurilor de piele, acesta lasă o senzaţie de catifelare după aplicare. Având o compoziţie şi o structură asemănătoare sebumului, penetrează rapid în piele făcându-l unul dintre cele mai eficiente uleiuri. Uleiul de jojoba este un ingredient benefic în îngrijirea părului şi a scalpului. Acesta ajută la reglarea excesului de sebum şi la fortifierea firului de păr, oferindu-i volum, strălucire şi vigoare. Poate fi un foarte bun demachiant natural, bază pentru machiaj, balsam pentru buze, tratament în menţinerea frumuseţii mâinilor şi sănătăţii unghiilor. Ingrediente Ulei de Jojoba  Simmondsia Chinensis Seed Oil. Mod de utilizare Ulei de Jojoba Pentru față și corp: Se aplică câteva picături de ulei pe pielea curată și se masează ușor pentru a ajuta absorbția uleiului. Pentru păr: Se distribuie o cantitate mică de ulei pe lungimea firului de păr, de la rădăcină la vârf, cu câteva minute înainte de șamponare. Mod de Prezentare Ulei de Jojoba Flacon a 10 mililitri Ulei de Jojoba, 10ml - Trio Verde
Ulei de Jojoba, 50ml si 100ml - Trio Verde
De la 69,63 RON
75,69 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de Jojoba, 50ml si 100ml - Trio Verde Uleiul de jojoba este o ceară lichidă extrasă din seminţele de jojoba (Simmondsia chinensis). Este un excelent agent de hidratare, cu utilizări variate în industria cosmetică. Recomandat tuturor tipurilor de piele, acesta lasă o senzaţie de catifelare după aplicare. Având o compoziţie şi o structură asemănătoare sebumului, penetrează rapid în piele făcându-l unul dintre cele mai eficiente uleiuri. Uleiul de jojoba este un ingredient benefic în îngrijirea părului şi a scalpului. Acesta ajută la reglarea excesului de sebum şi la fortifierea firului de păr, oferindu-i volum, strălucire şi vigoare. Poate fi un foarte bun demachiant natural, bază pentru machiaj, balsam pentru buze, tratament în menţinerea frumuseţii mâinilor şi sănătăţii unghiilor. Ingrediente Ulei de Jojoba  Simmondsia Chinensis Seed Oil. Mod de utilizare Ulei de Jojoba Pentru față și corp: Se aplică câteva picături de ulei pe pielea curată și se masează ușor pentru a ajuta absorbția uleiului. Pentru păr: Se distribuie o cantitate mică de ulei pe lungimea firului de păr, de la rădăcină la vârf, cu câteva minute înainte de șamponare. Mod de Prezentare Ulei de Jojoba Flacon a 50  si 100 mililitri Ulei de Jojoba, 50ml si 100ml - Trio Verde
Ulei de Jojoba, 10ml - Arboria Plant
9,95 RON
10,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de Jojoba, 10ml - Arboria Plant Jojoba, supranumită şi “aurul deşertului” este o plantă care creşte în zone aride şi a fost utilizată încă din antichitate pentru efectele sale deosebite. Astăzi uleiul de jojoba este unul dintre cele mai folosite ingrediente în cosmetică. Are o afinitate remarcabilă cu pielea şi părul, fiind similar cu sebumul uman. Se absoarbe rapid şi se poate aplica pe orice tip de piele. Bun ca bază pentru machiaj, demachiant, îngrijirea tenului mixt, gras sau acneic. Util în probleme de scalp, redă vitalitatea părului, întareste unghiile, reduce ridurile,arsurile solare,tratează călcâiele crăpate sau uscate, hidratează pielea corpului. Ingrediente: ulei de jojoba Mod de utilizare Pentru păr. Pentru acelea dintre voi care aveţi părul uscat şi deteriorat, uleiul de jojoba poate face minuni. Asta pentru ca îl hrăneşte şi face firul mai rezistent. În cazul celor cu păr gras, reglează excesul de sebum. Ca şi metodă de folosire, masează scalpul cu ulei şi lasă capul acoperit cu un prosop 10-15 minute. Urmează acest tratament o dată pe săptămână şi vei vedea că părul tău va deveni mai strălucitor şi mai sănătos. De asemenea, poţi turna câteva picături de ulei şi în balsamul tău de păr. Este la fel de bun ca şi uleiul de cocos. Pentru ten. Uleiul de jojoba este potrivit pentru orice tip de ten. Este recomandat în special pentru tenul gras, căruia îi reglează secreţia excesivă de sebum, dar şi pentru tenul uscat, pe care îl hidratează. Demachiant pentru faţă. Pentru că nu creează reacţii alergice, uleiul de jojoba este eficient şi în îndepărtarea machiajului. Pune câteva picături pe un disc demachiant şi curăţă uşor faţa şi ochii. Hidratează cuticulele unghiilor. Aplică câteva picături pe cuticule şi masează cu blândeţe. Dacă vei urma constant acest tratament, vei observa că unghiile tale vor arăta mai sănătoase, iar mâinile vor deveni mai fine. Previne apariţia ridurilor. Uleiul stimulează regenerarea celulelor şi încetineşte îmbătrânirea pielii. Ulei de corp. Pentru că este foarte bine aborbit de piele, uleiul de jojoba are proprietăţi hidratante şi calmante. Poate fi aplicat pe tot corpul, după duş. Mod de prezentare Flacon a 10 mililitri Ulei de Jojoba, 10ml - Arboria Plant

Comanda ulei de jojoba de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 2 de produse in categoria ulei de jojoba

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de ulei de jojoba sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria ulei de jojoba sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera ulei de jojoba la oferta speciala.