Uleiuri si unturi diverse

Ulei de argan bio 250 ml - Longevita
79,25 RON
86,14 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de argan bio 250 ml - Longevita ulei antirid - antivergeturi - antioxidant - hidratant - cicatrizant. Uleiul de argan, numit si "aur lichid", aduce beneficii majore in ingrijirea pielii, a parului si a unghiilor. Uleiul de argan este obtinut prin presarea la rece a nucilor neprajite de argan bio. Ulei de argan pentru ingrijirea pielii: - uleiul de argan are proprietati hidratante si anti-microbiene, datorita continutului ridicat de acizi grasi; - uleiul de argan ajuta la restabilirea pH-ului natural al pielii; - uleiul de argan contribuie la estomparea ridurilor, conferind elasticitate pielii; este ideal pentru femeile insarcinate in prevenirea aparitiei vergeturilor; - uleiul de argan regleaza secretia de sebum in cazul tenului gras si este in acelasi timp util in tratarea pielii uscate; - uleiul de argan estompeaza petele si pustulele cauzate de acnee sau varicela si are un rol important in tratarea eczemelor si a psoriazisului; - uleiul de argan are proprietatea de a regenera pielea prin revitalizarea functiilor celulelor, prevenind imbatranirea precoce, cauzata de poluare, fumat, expunerea excesiva la soare etc. - uleiul de argan ofera protectie impotriva razelor ultraviolete, favorizand un broz auriu; - prin aplicarea uleiului de argan pe unghii, acestea se intaresc. Ulei de argan pentru ingrijirea parului: - uleiul de argan patrunde in pori si imbunatateste elasticitatea firului; - hidratarea si nutrientii oferiti de uleiul de argan natural contribuie la o crestere sanatoasa a parului; - antioxidantii naturali intaresc firul de par si repara membrana celulara deteriorata a parului; - uleiul de argan contine vitamina E, care este o substanta fabuloasa pentru tratarea parului de orice tip. - uleiul de argan este o sursa abundenta de substante nutritive esentiale pentru sanatatea firelor de par si a porilor acestora, gratie continutului bogat de acizi grasi nesaturati, omega-3 si omega-9, care au capacitatea de a trata chiar si parul casant si firele de par despicate prin consolidarea structurilor proteinelor din componenta parului; - vopsirea poate deteriora parul, facandu-l aspru si cret. Uleiul de argan este indicat si pentru inlaturarea acestor inconveniente; - fara sa determine ingrasarea parului, uleiul de argan hidrateaza, restaureaza luciul si stralucirea firului de par; Compozitie ulei de argan:  acizi grasi esentiali, omega-3, omega-6, polifenoli, vitamina E, vitamina F, caroteni, squalan (component natural al filmului hidrolipidic al pielii), acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic. Recipientul este prevazut cu pompita pentru a facilita aplicarea. Mai multe despre uleiul de Argan puteti afla citind articolul: Uleiul de ARGAN - binecuvantare pentru piele, par si unghii! Ulei de argan bio 250 ml - Longevita
Ulei de masline cu lamaie- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
46,55 RON
51,72 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline cu lamaie- eco-bio 250ml - Allgauer OlmuhleAllgäuer Ölmühle - Ulei ecologic aromatizat cu lamaie, 250 ml     E122.I in baza de ulei de masline Din cel mai bun ulei italian de masline combinat cu prospetimea fructata a lamailor se obtine acest ulei un gust foarte placut, ideal pentru salate si preparate reci, excelent si pentru preparate la cuptor. Valori nutritionale medii/ 100g: Valoare energetica:3700kJ/ 900kcal Grasimi, din care: 100 g Acizi grasi saturati: 12 g Acizi grasi mono nesaturati: 78 g Acizi grasi poli nesaturati: 10 g Carbohidrati, din care: 0 g Zaharuri: 0 g Proteine: 0 g Sare: 0 g Ingrediente Ulei de masline cu lamaie: ulei de masline extra prima clasa de calitate* exclusiv din masline presate mecanic direct, ulei de lamaie* * din culturi certificate ecologic. Producator: Allgäuer Ölmühle e.K. Germania Produs in GermaniaUlei de masline cu lamaie- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
Ulei de rapita, presat la rece- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
19,84 RON
22,05 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de rapita, presat la rece- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle Uleiul presat la rece din rapita este recomandat in special in cadrul unui regim de alimentatie sanatos: are un continut bogat de acizi grasi mono si poli nesaturati. Valoros si fin. Valori nutritionale medii/ 100g: Valoare energetica:3700kJ/ 900kcal Grasimi, din care: 100 g Acizi grasi saturati: 7,5 g Acizi grasi mono nesaturati: 65,1 g Acizi grasi poli nesaturati:27,4 g Carbohidrati, din care: 0 g Zaharuri: 0 g Proteine: 0 g Sare: 0 g Ingrediente Ulei de rapita: ulei de rapita, din culturi certificate ecologic. Producator: Allgäuer Ölmühle e.K. Germania Produs in Germania Ulei de rapita, presat la rece- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
Ulei de susan, presat la rece- eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhle
26,61 RON
29,57 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de susan, presat la rece- eco-bio 100ml - Allgauer OlmuhlePresat la rece, din susan alb Uleiul de susan este obtinut prin presarea la rece a semintelor crude. Un ingredient potrivit atat pentru preparate calde cat si reci. Cu un gust atipic, este recomandat pentru preparate asiatice si pentru asezonarea salatelor. Valori nutritionale medii/ 100g: Valoare energetica:3700kJ/ 900kcal Grasimi, din care: 100 g Acizi grasi saturati: 15 g Carbohidrati, din care: 0 g Zaharuri: 0 g Proteine: 0 g Sare: 0 g Ingrediente Ulei de susan: ulei de susan, din culturi certificate ecologic. Producator: Allgäuer Ölmühle e.K. Germania Produs in GermaniaUlei de susan, presat la rece- eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhle
Ulei din germeni de grau- eco-bio 40ml - Allgauer Olmuhle
86,24 RON
95,82 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei din germeni de grau- eco-bio 40ml - Allgauer OlmuhlePresat la rece Valori nutritionale medii per 100g Valoare energetica 3700kJ/ 900kcal Grasimi, din care 100 g    acizi grasi saturati 19 g Carbohidrati, din care 0 g    Zaharuri 0 g Proteine 0 g Sare 0 g Ingrediente Ulei din germeni de grau: ulei din germeni de grau, din culturi certificate ecologic. Producator: Allgäuer Ölmühle e.K. Germania Produs in GermaniaUlei din germeni de grau- eco-bio 40ml - Allgauer Olmuhle
Ulei de Camelina 250ml - Crudolio
16,02 RON
17,80 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de Camelina 250ml - Crudolio Ulei din seminte de camelina presate la rece si filtrat fara aditivi, din culturi certificate biologic. Presat la rece la temperaturi sub 27°C.Valori nutritionale / 100 g produs: Valoare energetica: 897,8 cal Grasimi totale, din care: 99.65 g -acizi grasi saturati: 9,42 g -acizi grasi polinesaturati: 53 g -acizi grasi mononesaturati: 37 g -Acizi trans: lt; 0.03 g -Acid Omega 6:13 - 20 g -Acid Omega 3:30 - 39 g Proteine:0.21 g Carbohidrati: 0.04 g Vitamina E: 44.6 mg A se pastra la loc uscat si rece, ferit de razele soarelui.Camelina (Camelina sativa) numita popular si lubit, in fals sau oul inului, este una dintre cele mai vechi plante cultivate. Originile sale se pierd in era neolitica. Camelina a aparut in Europa de est si sud-vestul Asiei. Sapaturile arheologice au aratat ca aceasta planta a fost cultivata inca din epoca bronzului si fierului, in special in estul si sudul Europei. Uleiul din seminte de camelina presat la rece din seminte provenite din culturi certificate biologic este similar uleiului de in, fiind o sursa importanta de acizi grasi esentiali si un supliment de vitamina naturala E.DE CE ESTE ULEIUL DE CAMELINA MAI BUN DECaT ALTE ULEIURI CARE CONtIN ACIZI GRASI OMEGA Semintele de camelina contin 28-42% ulei, cu maximum de beneficii datorate acizilor grasi nesaturati (pana la 91%), din care acizii grasi polinesaturati Omega 3 reprezinta aproximativ 40% iar cei Omega 6 20%. Ca ulei comestibil este foarte apreciat pentru beneficiile sale si echilibrul optim dintre acizii grasi saturati si cei nesaturati, in special a continutului ridicat de acid alfa-linoleic (Omega 3). Acest acid apartine grupului de acizi pe care corpul uman nu ii poate sintetiza si trebuie obtinut din alimentatie. O lingura de ulei de camelina pe zi asigura necesarul de baza de acizi grasi pentru corpul uman. Acizii Omega 3 si Omega 6 joaca un rol important in metabolismul grasimilor si al colesterolului – scad nivelul colesterolului in sange, au actiune antiinflamatorie, efect favorabil asupra compozitiei si a vaselor de sange, normalizeaza tensiunea arteriala, stimuleaza sistemul imunitar. Acizii grasi reduc carcinogeneza si gestioneaza unele stagii de formare a metastazelor. Efectul inhibitor maxim il are acidul linoleic (Omega 3), care este substanta de baza a uleiului de camelina.CONtINUT RIDICAT DE VITAMINE ESENtIALE PENTRU STAREA DE BINE sI UN STIL DE VIAta SaNaTOS Uleiul de camelina contine cantitati insemnate de magneziu, vitaminele E, A, D, C, beta caroten, un complex puternic antioxidant. Continutul in vitamina E a uleiului de camelina este mai mare decat a uleiului din seminte de in, fructe de pin, seminte de floarea soarelui. O lingura de ulei de camelina contine o cantitate de de vitamina E de 1,5 ori mai mare decat doza zilnica recomandata. Vitamina E este un puternic antioxidant cu importanta deosebita in protectia celulelor impotriva radicalilor liberi, cu efect asupra functiilor sexuale si reproductive, joaca un rol important in buna functionare a sistemului muscular, a inimii si vaselor de sange. Uleiul de camelina este de asemenea bogat in substante biologice active – fosfolipide, clorofila, fitosteroli.ULEIUL DE CAMELINa iN GASTRONOMIEUleiul de camelina presat la rece este initial negru, dar particulele negre dispar repede si uleiul ramane de un galben palid. La fel ca si alte uleiuri vegetale din familia cruciferelor, acest ulei are un gust usor picant, dar nu neplacut. Datorita compozitiei echilibrate si valorilor nutritionale ridicate, acest ulei este folosit de mult timp in diete nutritionale si de catre adeptii stilului de viata vegetarian. Uleiul nerafinat de camelina are o aroma gustoasa, usor picanta (asemanatoare hreanului). Pentru aceasta, uleiul este folosit inca din antichitate pentru asezonarea salatelor, sosurilor, servit alaturi de legume fierte sau pentru feluri de mancare pe baza de cereale.Uleiul este recomandat pentru prajire, este stabil la temperaturi inalte, nu fumega si nu isi pierde mirosul si aroma la temperaturi ridicate. Trebuie doar sa retineti ca uleiul incalzit isi pierde majoritatea substantelor nutritive care sunt distruse de temperaturi ridicate.UTILIZAREA ULEIULUI DE CAMELINa iN SCOP TERAPEUTICUleiul de camelina se poate administra ca tratament sau preventiv, cate o lingura pe zi, dimineata inainte de micul dejun, timp de 2-3 luni.Producator: JoeCo S.R.L., Italia Ulei de Camelina 250ml - Crudolio
Ulei de floarea soarelui - eco-bio 500ml - CRUDIGNO
9,64 RON
10,71 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de floarea soarelui - eco-bio 500ml -  CRUDIGNO Ulei presat la rece, obtinut exclusiv prin procedee mecanice, fara adaos de solventi, urmate de filtrare.Ingrediente Ulei de floarea soarelui: seminte selectionate de floarea soarelui provenite din culturi certificate ecologicProdusul nu contine organisme modificate genetic.Valori nutritionale/ 100 ml :Valoare energetica: 3404 kJ/828 kcalProteine: 0 gCarbohidrati: 0 gGrasimi , din care: 92 g-acizi grasi saturati :11 g-acizi grasi mononesaturati: 25 g-acizi grasi polinesaturati:56 gVitamina E : 43 gSodiu : 0 gA se pastra la loc uscat si racoros .Producator: JoeCo S.R.L., Italia Ulei de floarea soarelui - eco-bio 500ml - CRUDIGNO
Ulei de masline extaravirgin - eco-bio 1000ml - Crudolio
39,65 RON
44,05 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extaravirgin - eco-bio 1000ml - Crudolio Ulei de calitate superioara de prima presa, obtinut exclusiv prin procedee mecanice din masline provenite din culturi certificate biologic.  Ulei nepresat la rece!Informatii nutritionale/ 100g: Valoare energetica: 3404 kJ/ 828 kcal Proteine: 0 g Carbohidrati, total: 0 g Grasimi, total: 92 g Acizi grasi saturati: 12-16 g Acizi grasi mononesaturati: 60-70 g Acizi grasi polinesaturati: 10-14 g Folosit in alimentatie, uleiul de masline aduce organismului un aport semnificativ de substante nutritive, printre care acizi grasi nesaturati Omega 3 si Omega 6, vitamina E si antioxidanti cu rol de opriere a procesului de imbatranire al organismului. Desi aportul caloric adus de uleiul de masline este similar cu cel al uleiului de floarea soarelui, cel de masline este de preferat pentru mancaruri si salate.Avand punctul de ardere la aproximativ 220 de grade Celsius, uleiul de masline este recomandat si la prajit.in uz extern, uleiul de masline are si aici o multime de beneficii: pentru femeile ale caror unghii au tendinta de exfoliere, o baie a degetelor intr-un vas cu ulei de masline incalzit in prealabil este un real ajutor. Durata acestui ritual ar trebui sa fie de aproximativ 30 de minute.Pentru tratarea parul degradat, a varfurilor despicate sau pentru prevenirea acestora se foloseste o masca preparata din ulei de masline amestecat cu un galbenus de ou. Aceasta se intinde pe toata lungimea firului de par (dar evitand radacinile pentru ca parul sa nu devina gras) si se lasa pe par minimum 45 de minute. La sfarsit, parul se spala bine cu sampon pana cand nu mai raman urme de ulei, iar apoi se aplica balsamul de par. Rezultatul este un par plin de volum si stralucire dar si foarte placut la atingere.Dar stiai ca uleiul de masline este ideal pentru masajul anticelulitic? Datorita continutului de acid linoleic care mentine pielea hidratata, uleiul de masline se poate folosi ca atare in masajul anticelulitic sau amestecat cu crema anticelulitica preferata. in ambele cazuri, rezultatele sunt aceleasi: o piele ferma si sanatoasa.In zilele toride de vara, uleiul de masline poate fi folosit si ca lotiune de plaja, pentru a te bronza sanatos si uniform, fara ca pielea ta sa fie afectata sau deshidratata.Daca esti una dintre persoanele care prefera sa isi prepare singura cremele, trebuie sa stii ca adaugarea de ulei de masline in compozitia acestora le va creste eficacitatea.Acum, ca am trecut in lista cateva dintre beneficiile de baza ale uleiului de masline, trebuie adaugat si faptul ca pentru a-si pastra calitatile, el trebuie pastrat in anumite conditii. Este de evitat depozitarea uleiului de masline in recipiente de plastic sau metal, optand pentru cele din sticla (de preferinta inchisa la culoare) sau portelan. Iar in ceea ce priveste temperatura optima de conservare a uleiului de masline aceasta este de aproximativ 15 grade Celsius.A se pastra la loc uscat si rece, ferit de razele soarelui.Origine: TunisiaProducator: JoeCo. S.RL. Ulei de masline extaravirgin - eco-bio 1000ml - Crudolio
Ulei din seminte de rapita - eco-bio 500ml - Crudolio
13,93 RON
15,48 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei din seminte de rapita - eco-bio 500ml - CrudolioProdus 100% natural, din culturi certificate biologic. Ulei obtinut exclusiv prin presare mecanica, fara adaos de solventi, urmata de filtrare.Uleiul de rapita ajuta la saderea colesterolului rau, de aceea poate fi introdus in alimentatie pentru salate, pentru pregatirea preparatelor din carne, peste si legume. Ingrediente Ulei din seminte de rapita: seminte selectionate de rapita* *din culturi certificate biologic. Produsul nu contine organisme modificate genetic.Valori nutritionale /100 ml:Valoare energetica: 3404 kJ/328 kcal Proteine: 0 gCarbohidrati :0 g-din care zaharuri: 0gGrasimi , din care: 92 g-acizi grasi saturati :7 g-acizi grasi mononesaturati: 57 g-acizi grasi polinesaturati: 28 gSare: 0 g A se pastra la loc uscat si rece, ferit de razele soarelui.Producator: JoeCo S.R.L., ItaliaUlei din seminte de rapita - eco-bio 500ml - Crudolio
Ulei de palmier - eco-bio 500ml - Pronat
12,96 RON
14,40 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de palmier - eco-bio 500ml - Pronat Ulei de palmier obtinut din culturi certificate ecologic. Compozitia, maleabilitatea si durata de conservare ridicata fac din uleiul de palmier un ingredient usor de integrat in diverse preparate. Uleiul de palmier este o materie prima importanta in industria alimentara. Nu contine colesterol ceea ce il face unul din cele mai sanatoase uleiuri, fiind utilizat pe scara larga la prepararea produselor de panificatie si patiserie dar si in bucatarie, pentru supe, sosuri sau diverse alte preparate. Uleiul de palmier are punctul de fum foarte ridicat, motiv pentru care este unul din cele mai indicate uleiuri de prajit. Practic se poate folosi la prajit chiar de mai multe ori, de aceea fast-food-urile prajesc cartofii de mai multe ori in acelasi ulei de palmier, decolorat, filtrat si rafinat. Obtinut din ulei brut de palmier provenit din culturi certificate ecologic. Origine NON EU (Columbia/Brazilia prelucrat in Olanda) Valori nutritionale medii per 100 g (%): Valoare energetica: 900 Kcal/ 3700 KJ Proteine: 0 % Carbohidrati: 0 % Grasimi, din care: 100 % -acizi grasi saturati: 49,3 % Fibre: 0 % Sare: 0% Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale. Loc uscat si racoros Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor in vigoare. Ulei de palmier - eco-bio 500ml - Pet - Pronat
Ulei de avocado, 250ml- Pronat
42,45 RON
47,17 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de avocado, 250ml- Pronat Avocado este clasificat ca un arbore fructifer, vesnic verde, fiind originar din Mexic si Guatemala.Este cunoscut pentru continutul sau bogat in vitamine, precum vitamina A, compexul de B, C, E, D, K si alte minerale, calciu, magneziu, fier, potasiu, mangan, zinc si sodiu.Beneficii:- Protejeaza vasele de sange. Contine cantitati mari de acizi benefici Omega 3, Omega 6 si de vitamina E, care protejeaza vasele de sange, avand in acelasi timp si efecte antioxidante.- Grabeste vinderarea ranilor aparute la nivelul pielii. Vitaminele A, D si E au rolul de regenerare celulara, scazand riscul formarii cicatricelor la nivelul pielii.- Puternic efect antirid. Stimuleaza productia de colagen, folosit pentru o multie de trartamente pentru fata, corp si par, fiind de patru ori mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline.- Scade nivelul de colesterol. Este bogat in acid oleic monosaturat, impiedicand trigliceridele si colesterolul sa ajunga in sange.- Previne cancerul. Datorita acidului alpha-linoleic, inhiba dezvoltarea celulelor canceroase, care pot duce la aparitia cancerului. Contine: ulei de avocado.Nu contine: coloranti, conservanti sau aditiviValori nutritionale 100g:Valoare energetica: 3701 kJ/884 kCal,Proteine: 0 g,Carbohidrati: 0 g,-din care zaharuri: 0 g,Grasimi: 95,7 g,-din care acizi grasi saturati: 11,6 g-mononesaturati: 70,6 g,-polinesaturati: 13,5 g,Fibre: 0 g,Sare: 0 g Dupa deschidere se consuma in maxim 3 luni.Administrare, uz intern: 1 lingurita, dimineata pe stomacul gol si 1 lingurita seara inainte de culcare.Administrare, uz extern: aplicari locale in functie de necesitati.Poate fi folosit si la gatit, dupa preferinte. Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.  Ulei de avocado, 250ml- Pronat
Ulei de avocado 250ml - ECO-BIO - Young pHorever
69,00 RON
75,00 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Ulei de avocado 250ml - ECO-BIO - Young pHorever Uleiul de avocado se numara printre cele mai sanatoase uleiuri presate la rece din lume. Are o culoare verzuie, fiind foarte bogat in acizi grasi si vitamina E. Se foloseste in salate, gatit, etc. Este un ulei extravirgin, presat la rece, din culturi ecologice. Uleiul de avocado contine pe langa acizi grasi mono si poli nesaturati si saturati, palmitic, stearic, oleic, linoleic, vitaminele A, B, D, E, K, proteine, fier, zinc, magneziu, potasiu,lecitina si clorofila, lecitina, steroli, polisteroli, carotenoizi. Are proprietati hidratante, emoliente, antirid, cicatrizante, antibacteriene stimuleaza productia de colagen. Este mult mai bogat în vitamina E decat cel de masline. Uleiul de avocado este comestibil si este unul dintre cele mai sanatoase uleiuri pe care le-ati putea consuma. Ca ulei pentru alimente, este folosit ca ingredient in prepararea multor feluri reci de mancare, precum si ca ulei pentru gatit. Va recomand sa folositi uleiul presat la rece, nerafinat. Uleiul de avocado hidrateaza orice tip de ten si previne imbatranirea pielii, reduce ridurile din regiunea ochilor, atenueaza celulita si vergeturile, accelereaza procesul de vindecare a ranilor usoare la nivelul pielii, este un remediu excelent pentru bataturi, amelioreaza diverse probleme dermatologice cum ar fi psoriazisul, acneea, dermatita, hidrateaza parul, previne caderea lui, inlatura matreata si stimuleaza cresterea acestuia. De asemenea, este foarte indicat pentru parul vopsit, deoarece previne uscarea lui. Uleiul de avocado calmeaza senzatia de mancarime si uscaciune si previne deshidratarea cauzata de factorii de mediu, de schimbarile climatice sau de expunerea la soare, avand factor de protectie natural UVA si UVB. Pentru mai multe detalii puteti lectura cartile scrise de Dr. Robert Young. Ulei de avocado 250ml - ECO-BIO - Young pHorever
Unt de cacao 65g - ADAMS
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de cacao 65g - ADAMS Produsul este obtinut prin presare la rece.  Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina. Untul de cacao se poate folosi atat la prepararea prajiturilor, adica la bucatarie, cat si extern pentru piele. Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit extern, pentru sanatatea pielii. Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul avand grad alimentar. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos. Compozitie unt de cacao: Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli. Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao. Untul de cacao poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie. Untul de cacao are un factor de protectie solara intre 20-30 si are in acelasi timp efect autobronzant si de accelerarea a bronzarii. Unt de cacao 65g - ADAMS
Unt de cacao 1000g - eco-bio - FRUIT ORCHARD
110,50 RON
120,11 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de cacao 1000g - eco-bio - FRUIT ORCHARD Produsul este obtinut prin presare la rece.  Se poate folosi atat in alimentatie pentru preparate vegane, raw-vegane sau din cofetaria clasica, cat si in cosmetica ca atare sau ca parte ingredient cosmetic. Untul de cacao are un gust, o aroma si un miros unic si specific. Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina. Daca este incalzit peste 40 de grade trece in starea beta si se va intarii din nou abia in cateva zile Compozitie unt de cacao: Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli. Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao. Poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie. Unt de cacao 1000g - eco-bio - FRUIT ORCHARD
Unt de cacao 120g - APIMOND
30,36 RON
33,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de cacao 120g - APIMOND Produsul este obtinut prin presare la rece.  Se poate folosi atat in alimentatie pentru preparate vegane, raw-vegane sau din cofetaria clasica, cat si in cosmetica ca atare sau ca parte ingredient cosmetic. Untul de cacao are un gust, o aroma si un miros unic si specific. Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina. Daca este incalzit peste 40 de grade trece in starea beta si se va intarii din nou abia in cateva zile Compozitie: Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli. Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao. Poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Unt de cacao 100g - eco-bio - SUNLIT
12,88 RON
14,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de cacao 100g - eco-bio - SUNLIT Produsul este obtinut prin presare la rece.  Se poate folosi atat in alimentatie pentru preparate vegane, raw-vegane sau din cofetaria clasica, cat si in cosmetica ca atare sau ca parte ingredient cosmetic. Untul de cacao are un gust, o aroma si un miros unic si specific. Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina. Daca este incalzit peste 40 de grade trece in starea beta si se va intarii din nou abia in cateva zile Compozitie: Acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli. Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao. Poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Unt de cacao 150g - eco-bio - SUNLIT
16,56 RON
18,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de cacao 150g - eco-bio - SUNLIT Produsul este obtinut prin presare la rece.  Se poate folosi atat in alimentatie pentru preparate vegane, raw-vegane sau din cofetaria clasica, cat si in cosmetica ca atare sau ca parte ingredient cosmetic. Untul de cacao are un gust, o aroma si un miros unic si specific. Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina. Daca este incalzit peste 40 de grade trece in starea beta si se va intarii din nou abia in cateva zile Compozitie: Acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli. Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao. Poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Unt de cacao 100ml - Arboria Plant
18,40 RON
20,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de cacao 100ml - Arboria Plant Produsul este obtinut prin presare la rece.  Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina. Untul de cacao se poate folosi atat la prepararea prajiturilor, adica la bucatarie, cat si extern pentru piele. Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit extern, pentru sanatatea pielii. Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul avand grad alimentar. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos. Compozitie unt de cacao: Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli. Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao. Untul de cacao poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie. Untul de cacao are un factor de protectie solara intre 20-30 si are in acelasi timp efect autobronzant si de accelerarea a bronzarii. Unt de cacao 100ml - Arboria Plant
Unt de cacao 200ml - Arboria Plant
30,50 RON
33,15 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de cacao 200ml - Arboria Plant Produsul este obtinut prin presare la rece.  Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina. Untul de cacao se poate folosi atat la prepararea prajiturilor, adica la bucatarie, cat si extern pentru piele. Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit extern, pentru sanatatea pielii. Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul avand grad alimentar. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos. Compozitie unt de cacao: Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli. Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao. Untul de cacao poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie. Untul de cacao are un factor de protectie solara intre 20-30 si are in acelasi timp efect autobronzant si de accelerarea a bronzarii. Unt de cacao 200ml - Arboria Plant
Unt de shea 100ml - eco-bio - Arboria
15,62 RON
16,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de shea 100ml - eco-bio - Arboria Untul shea este produs in cantitati foarte mari in Africa. Acolo se foloseste nu numai pentru intretinerea pielii, dar si in alimentatie, si se foloseste si pentru iluminat. Untul nerafinat, pur se toarna in butoaie si se transporta in toate colturile lumii. Actiune specifica unt de shea: Untul de shea este nutritiv şi hidratant intens, protector solar, accelereaza cicatrizarea, calmeaza pielea iritata, combate ridurile şi semnele de imbatranire, ajuta la vergeturi, dermatite, par deteriorat si scalp uscat. Untul shea hidrateaza pielea pentru timp indelungat, si accentueaza capacitatea de autoregenerare a pielii. Secretul untului shea este ca are multe similaritati cu emulsia naturala care protejeaza pielea, iar continutul de vitamine il face un hidratant perfect, apreciat de femeile din intrega lume. Untul shea isi mentine calitatea pentru timp indelungat. Daca este tinut in conditii corespunzatoare, isi mentine calitatea pentru un an, iar dupa un an incepe sa-si piarda continutul de vitamine. Compozitie unt de shea: Compozitia untului de shea in acizi graşi şi fractiuni semnificative de nesaponificabile (pana la 16%) confirma calitatile de necontestat ale acestuia: vindecarea leziunilor, stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectie impotriva razelor solare, calmant pentru iritatii. Sinonime: villetaria paradoxa, unt de karité, sheabutter Nucile de shea au un continut de grasime de 60-70 %, care este extrasa prin procedeul la rece. Acest procedeu rezulta intr-o grasime vegetala, numita unt shea. Avantajul procedeului la rece este ca astfel se pastreaza continutul de vitamina A, E si F al untului shea, si ca nu contine reziduurile substantelor folosite in procesul de extractie chimica. Indicatii si utilizari unt de shea: - vindeca eczemele si atenueaza psoriazisul; - reda in timp scurt elasticitatea pielii; - accelereaza vindecarea ranilor si arsurilor; - atenueaza vergeturile; - protejeaza impotriva razelor daunatoare ale soarelui (este prin excelenta o lotiune protectoare;) - hidrateaza in profunzime, fiind ideal pentru regenerarea unor zone extrem de uscate, precum calcaiele, coatele, genunchii s.a.m.d.; - ajuta la hidratarea si mentinerea sanatatii unghiilor/cuticulelor; - ajuta la estomparea ridurilor fine si la atenuarea ridurilor de expresie Untul de Shea este un ingredient de nelipsit din tratamentele cosmetice naturale din intreaga lume, atat in zonele de baştina unde se utilizeaza de secole, cat şi in cele mai luxoase saloane occidentale de infrumusetare. A fost utilizat de generatii pentru proprietatile sale de hidratare şi vindecare, aplicat pentru a proteja şi conditiona pielea şi parul deteriorat de soare, vant şi alti factori externi. Unt de shea 100ml - eco-bio - Arboria
Unt de shea 200ml - eco-bio - Arboria
26,96 RON
29,30 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de shea 200ml - eco-bio - Arboria Untul shea este produs in cantitati foarte mari in Africa. Acolo se foloseste nu numai pentru intretinerea pielii, dar si in alimentatie, si se foloseste si pentru iluminat. Untul nerafinat, pur se toarna in butoaie si se transporta in toate colturile lumii. Actiune specifica unt de shea: Untul de shea este nutritiv şi hidratant intens, protector solar, accelereaza cicatrizarea, calmeaza pielea iritata, combate ridurile şi semnele de imbatranire, ajuta la vergeturi, dermatite, par deteriorat si scalp uscat. Untul shea hidrateaza pielea pentru timp indelungat, si accentueaza capacitatea de autoregenerare a pielii. Secretul untului shea este ca are multe similaritati cu emulsia naturala care protejeaza pielea, iar continutul de vitamine il face un hidratant perfect, apreciat de femeile din intrega lume. Untul shea isi mentine calitatea pentru timp indelungat. Daca este tinut in conditii corespunzatoare, isi mentine calitatea pentru un an, iar dupa un an incepe sa-si piarda continutul de vitamine. Compozitie unt de shea: Compozitia untului de shea in acizi graşi şi fractiuni semnificative de nesaponificabile (pana la 16%) confirma calitatile de necontestat ale acestuia: vindecarea leziunilor, stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectie impotriva razelor solare, calmant pentru iritatii. Sinonime: villetaria paradoxa, unt de karité, sheabutter Nucile de shea au un continut de grasime de 60-70 %, care este extrasa prin procedeul la rece. Acest procedeu rezulta intr-o grasime vegetala, numita unt shea. Avantajul procedeului la rece este ca astfel se pastreaza continutul de vitamina A, E si F al untului shea, si ca nu contine reziduurile substantelor folosite in procesul de extractie chimica. Indicatii si utilizari unt de shea: - vindeca eczemele si atenueaza psoriazisul; - reda in timp scurt elasticitatea pielii; - accelereaza vindecarea ranilor si arsurilor; - atenueaza vergeturile; - protejeaza impotriva razelor daunatoare ale soarelui (este prin excelenta o lotiune protectoare;) - hidrateaza in profunzime, fiind ideal pentru regenerarea unor zone extrem de uscate, precum calcaiele, coatele, genunchii s.a.m.d.; - ajuta la hidratarea si mentinerea sanatatii unghiilor/cuticulelor; - ajuta la estomparea ridurilor fine si la atenuarea ridurilor de expresie Untul de Shea este un ingredient de nelipsit din tratamentele cosmetice naturale din intreaga lume, atat in zonele de baştina unde se utilizeaza de secole, cat şi in cele mai luxoase saloane occidentale de infrumusetare. A fost utilizat de generatii pentru proprietatile sale de hidratare şi vindecare, aplicat pentru a proteja şi conditiona pielea şi parul deteriorat de soare, vant şi alti factori externi. Unt de shea 200ml - eco-bio - Arboria
Unt de shea 50ml - eco-bio - Arboria
9,48 RON
10,30 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de shea 50ml - eco-bio - Arboria Untul shea este produs in cantitati foarte mari in Africa. Acolo se foloseste nu numai pentru intretinerea pielii, dar si in alimentatie, si se foloseste si pentru iluminat. Untul nerafinat, pur se toarna in butoaie si se transporta in toate colturile lumii. Actiune specifica unt de shea: Untul de shea este nutritiv şi hidratant intens, protector solar, accelereaza cicatrizarea, calmeaza pielea iritata, combate ridurile şi semnele de imbatranire, ajuta la vergeturi, dermatite, par deteriorat si scalp uscat. Untul shea hidrateaza pielea pentru timp indelungat, si accentueaza capacitatea de autoregenerare a pielii. Secretul untului shea este ca are multe similaritati cu emulsia naturala care protejeaza pielea, iar continutul de vitamine il face un hidratant perfect, apreciat de femeile din intrega lume. Untul shea isi mentine calitatea pentru timp indelungat. Daca este tinut in conditii corespunzatoare, isi mentine calitatea pentru un an, iar dupa un an incepe sa-si piarda continutul de vitamine. Compozitie unt de shea: Compozitia untului de shea in acizi graşi şi fractiuni semnificative de nesaponificabile (pana la 16%) confirma calitatile de necontestat ale acestuia: vindecarea leziunilor, stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectie impotriva razelor solare, calmant pentru iritatii. Sinonime: villetaria paradoxa, unt de karité, sheabutter Nucile de shea au un continut de grasime de 60-70 %, care este extrasa prin procedeul la rece. Acest procedeu rezulta intr-o grasime vegetala, numita unt shea. Avantajul procedeului la rece este ca astfel se pastreaza continutul de vitamina A, E si F al untului shea, si ca nu contine reziduurile substantelor folosite in procesul de extractie chimica. Indicatii si utilizari unt de shea: - vindeca eczemele si atenueaza psoriazisul; - reda in timp scurt elasticitatea pielii; - accelereaza vindecarea ranilor si arsurilor; - atenueaza vergeturile; - protejeaza impotriva razelor daunatoare ale soarelui (este prin excelenta o lotiune protectoare;) - hidrateaza in profunzime, fiind ideal pentru regenerarea unor zone extrem de uscate, precum calcaiele, coatele, genunchii s.a.m.d.; - ajuta la hidratarea si mentinerea sanatatii unghiilor/cuticulelor; - ajuta la estomparea ridurilor fine si la atenuarea ridurilor de expresie Untul de Shea este un ingredient de nelipsit din tratamentele cosmetice naturale din intreaga lume, atat in zonele de baştina unde se utilizeaza de secole, cat şi in cele mai luxoase saloane occidentale de infrumusetare. A fost utilizat de generatii pentru proprietatile sale de hidratare şi vindecare, aplicat pentru a proteja şi conditiona pielea şi parul deteriorat de soare, vant şi alti factori externi. Unt de shea 50ml - eco-bio - Arboria
Unt de shea 60ml eco-bio - Pronat
7,54 RON
8,20 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de shea 60ml eco-bio - Pronat Untul shea este produs in cantitati foarte mari in Africa. Acolo se foloseste nu numai pentru intretinerea pielii, dar si in alimentatie, si se foloseste si pentru iluminat. Untul nerafinat, pur se toarna in butoaie si se transporta in toate colturile lumii. Actiune specifica unt de shea: Untul de shea este nutritiv şi hidratant intens, protector solar, accelereaza cicatrizarea, calmeaza pielea iritata, combate ridurile şi semnele de imbatranire, ajuta la vergeturi, dermatite, par deteriorat si scalp uscat. Untul shea hidrateaza pielea pentru timp indelungat, si accentueaza capacitatea de autoregenerare a pielii. Secretul untului shea este ca are multe similaritati cu emulsia naturala care protejeaza pielea, iar continutul de vitamine il face un hidratant perfect, apreciat de femeile din intrega lume. Untul shea isi mentine calitatea pentru timp indelungat. Daca este tinut in conditii corespunzatoare, isi mentine calitatea pentru un an, iar dupa un an incepe sa-si piarda continutul de vitamine. Compozitie unt de shea: Compozitia untului de shea in acizi graşi şi fractiuni semnificative de nesaponificabile (pana la 16%) confirma calitatile de necontestat ale acestuia: vindecarea leziunilor, stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectie impotriva razelor solare, calmant pentru iritatii. Sinonime: villetaria paradoxa, unt de karité, sheabutter Nucile de shea au un continut de grasime de 60-70 %, care este extrasa prin procedeul la rece. Acest procedeu rezulta intr-o grasime vegetala, numita unt shea. Avantajul procedeului la rece este ca astfel se pastreaza continutul de vitamina A, E si F al untului shea, si ca nu contine reziduurile substantelor folosite in procesul de extractie chimica. Indicatii si utilizari unt de shea: - vindeca eczemele si atenueaza psoriazisul; - reda in timp scurt elasticitatea pielii; - accelereaza vindecarea ranilor si arsurilor; - atenueaza vergeturile; - protejeaza impotriva razelor daunatoare ale soarelui (este prin excelenta o lotiune protectoare;) - hidrateaza in profunzime, fiind ideal pentru regenerarea unor zone extrem de uscate, precum calcaiele, coatele, genunchii s.a.m.d.; - ajuta la hidratarea si mentinerea sanatatii unghiilor/cuticulelor; - ajuta la estomparea ridurilor fine si la atenuarea ridurilor de expresie Untul de Shea este un ingredient de nelipsit din tratamentele cosmetice naturale din intreaga lume, atat in zonele de baştina unde se utilizeaza de secole, cat şi in cele mai luxoase saloane occidentale de infrumusetare. A fost utilizat de generatii pentru proprietatile sale de hidratare şi vindecare, aplicat pentru a proteja şi conditiona pielea şi parul deteriorat de soare, vant şi alti factori externi. Structura acizilor grasi din untul de shea: Acid lauric (12:0): ≤ 2 % Acid miristic (14:0): ≤ 1 % Acid palmitic (16:0): 3 - 8 % Acid stearic (18:0): 35 – 45 % Acid oleic (18:1): 40 - 50 % Acid linoleic (18:2): 4 - 10 % Acid eicosapentanoic (20:1): ≤ 1,5 % Acid arahidonic (20:0): ≤ 2 % A se pastra la loc racoros si uscat, la temperaturi intre 10-22 °C bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura. Unt de shea 60ml eco-bio - Pronat
Unt de shea 65g - Adams
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de shea 65g - Adams Untul shea este produs in cantitati foarte mari in Africa. Acolo se foloseste nu numai pentru intretinerea pielii, dar si in alimentatie, si se foloseste si pentru iluminat. Untul nerafinat, pur se toarna in butoaie si se transporta in toate colturile lumii. Actiune specifica unt de shea: Untul de shea este nutritiv şi hidratant intens, protector solar, accelereaza cicatrizarea, calmeaza pielea iritata, combate ridurile şi semnele de imbatranire, ajuta la vergeturi, dermatite, par deteriorat si scalp uscat. Untul shea hidrateaza pielea pentru timp indelungat, si accentueaza capacitatea de autoregenerare a pielii. Secretul untului shea este ca are multe similaritati cu emulsia naturala care protejeaza pielea, iar continutul de vitamine il face un hidratant perfect, apreciat de femeile din intrega lume. Untul shea isi mentine calitatea pentru timp indelungat. Daca este tinut in conditii corespunzatoare, isi mentine calitatea pentru un an, iar dupa un an incepe sa-si piarda continutul de vitamine. Compozitie unt de shea: Compozitia untului de shea in acizi graşi şi fractiuni semnificative de nesaponificabile (pana la 16%) confirma calitatile de necontestat ale acestuia: vindecarea leziunilor, stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectie impotriva razelor solare, calmant pentru iritatii. Sinonime: villetaria paradoxa, unt de karité, sheabutter Nucile de shea au un continut de grasime de 60-70 %, care este extrasa prin procedeul la rece. Acest procedeu rezulta intr-o grasime vegetala, numita unt shea. Avantajul procedeului la rece este ca astfel se pastreaza continutul de vitamina A, E si F al untului shea, si ca nu contine reziduurile substantelor folosite in procesul de extractie chimica. Indicatii si utilizari unt de shea: - vindeca eczemele si atenueaza psoriazisul; - reda in timp scurt elasticitatea pielii; - accelereaza vindecarea ranilor si arsurilor; - atenueaza vergeturile; - protejeaza impotriva razelor daunatoare ale soarelui (este prin excelenta o lotiune protectoare;) - hidrateaza in profunzime, fiind ideal pentru regenerarea unor zone extrem de uscate, precum calcaiele, coatele, genunchii s.a.m.d.; - ajuta la hidratarea si mentinerea sanatatii unghiilor/cuticulelor; - ajuta la estomparea ridurilor fine si la atenuarea ridurilor de expresie Untul de Shea este un ingredient de nelipsit din tratamentele cosmetice naturale din intreaga lume, atat in zonele de baştina unde se utilizeaza de secole, cat şi in cele mai luxoase saloane occidentale de infrumusetare. A fost utilizat de generatii pentru proprietatile sale de hidratare şi vindecare, aplicat pentru a proteja şi conditiona pielea şi parul deteriorat de soare, vant şi alti factori externi. Unt de shea 65g - Adams
Unt de cacao bio 300ml - Dragon Superfoods
48,02 RON
52,20 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de cacao bio 300ml - Dragon Superfoods Produsul este obtinut prin presare la rece.  Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina. Untul de cacao se poate folosi atat la prepararea prajiturilor, adica la bucatarie, cat si extern pentru piele. Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit extern, pentru sanatatea pielii. Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul avand grad alimentar. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos. Compozitie unt de cacao: Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli. Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao. Untul de cacao poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie. Untul de cacao are un factor de protectie solara intre 20-30 si are in acelasi timp efect autobronzant si de accelerarea a bronzarii. Unt de cacao bio 300ml - Dragon Superfoods
Unt de cacao bio 100ml - Dragon Superfoods
17,90 RON
19,46 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de cacao bio 100ml - Dragon Superfoods Produsul este obtinut prin presare la rece.  Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina. Untul de cacao se poate folosi atat la prepararea prajiturilor, adica la bucatarie, cat si extern pentru piele. Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit extern, pentru sanatatea pielii. Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul avand grad alimentar. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos. Compozitie unt de cacao: Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli. Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao. Untul de cacao poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie. Untul de cacao are un factor de protectie solara intre 20-30 si are in acelasi timp efect autobronzant si de accelerarea a bronzarii. Unt de cacao bio 100ml - Dragon Superfoods
UNT DE MIGDALE, ALUNE TIGRATE SI MACA bio 250g - Profusion
41,86 RON
45,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
UNT DE MIGDALE, ALUNE TIGRATE SI MACA bio 250g - Profusion Unt tartinabil bio bogat in proteine si sarac in carbohidrati, ideal pentru diete low carb. Ingrediente: migdale* 64%, alune tigrate* 30%, ulei de alune tigrate* 4%, maca* 2%. *din agricultura ecologica Valori nutritionale / 100g: Energie 2293 kj / 548 kcal Grasimi 43.5g din care saturate 4.8g Carbohidrati       32.9g din care zaharuri 10g Fibre      18.1g Proteine   15.2g Saruri    0g Produs ecologic Prezentare: borcan cu 250g UNT DE MIGDALE, ALUNE TIGRATE SI MACA bio 250g - Profusion
Pasta de susan tahini 250g - Solaris
14,98 RON
16,28 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Pasta de susan tahini 250g Solaris Tahini este o pasta de susan pe care provenita in principal din gastronomia lumii arabe. Susanul este un furnizor important de Calciu, si contine multa vitamina B1, vitamina B6, fier si magneziu. Tahini este gustos pentru a fi intins pe paine, ideal ca imbunatatire vegana de mancaruri de legume. Tahini se poate folosi ca ingredient in compozitia humusului si ca baza pentru diferite sosuri ce insotesc mancaruri sau salate. Tahini are origine araba si se prepara in tarile arabe a bazinului marii mediterane, nordul Africii, Grecia si Turcia. Poate avea un strat uleios la suprafata, trebuie omogenizat inainte de consum! Ingrediente: 100% susan  Prezentare: borcan de stical cu 250g Pasta de susan tahini 250g Solaris
Pasta de susan tahini din susan germinat 150g - Profusion
23,46 RON
25,50 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Pasta de susan tahini din susan germinat 150g - Profusion Crema de tahini din susan germinat (activat sau incoltit), saraca in carbohidrati si bogata in proteine, ideala pentru diete low carb. Tahini este o pasta de susan pe care provenita in principal din gastronomia lumii arabe. Susanul este un furnizor important de Calciu, si contine multa vitamina B1, vitamina B6, fier si magneziu. Tahini este gustos pentru a fi intins pe paine, ideal ca imbunatatire vegana de mancaruri de legume. Tahini se poate folosi ca ingredient in compozitia humusului si ca baza pentru diferite sosuri ce insotesc mancaruri sau salate. Tahini are origine araba si se prepara in tarile arabe a bazinului marii mediterane, nordul Africii, Grecia si Turcia. Poate avea un strat uleios la suprafata, trebuie omogenizat inainte de consum! Ingrediente: susan* 90%, ulei de rapita*. *din agricultura ecologica Prezentare: borcan cu 150g tahini Valori nutritionale / 100g: Energie 2750kj/657kcal Grasimi 61g din care saturate 9.4g Carbohidrati       5.8g din care zaharuri 0.9g Fibre      8.9g Proteine              19.8g Saruri    0.01g Produs ecologic Pasta de susan tahini din susan germinat 150g - Profusion
Pasta de susan tahini light bio 250g - Harmonica
23,95 RON
26,03 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Pasta de susan tahini light bio 250g - Harmonica Pasta de tahini alba (light) este fabricata din susan alb, decorticat. Fara adaos de sare, 100% pasta de susan.. Tahini este o pasta de susan pe care provenita in principal din gastronomia lumii arabe. Susanul este un furnizor important de Calciu, si contine multa vitamina B1, vitamina B6, fier si magneziu. Tahini este gustos pentru a fi intins pe paine, ideal ca imbunatatire vegana de mancaruri de legume. Tahini se poate folosi ca ingredient in compozitia humusului si ca baza pentru diferite sosuri ce insotesc mancaruri sau salate. Tahini are origine araba si se prepara in tarile arabe a bazinului marii mediterane, nordul Africii, Grecia si Turcia. Poate avea un strat uleios la suprafata, trebuie omogenizat inainte de consum! Sugestie de preparare: Preparati humus cu tahini, sau o crema tartinabila delicioasa: puneti intr-un bol pasta de susan, adaugati usturoi, sare, si stoarceti zeama de lamaie dupa gust, si aveti o crema tartinabila satioasa si mai ales sanatoasa!:) Ingrediente: susan alb decorticat*. *din agricultura ecologica Prezentare: borcan cu 250g tahini Produs ecologic Pasta de susan tahini light bio 250g - Harmonica

Comanda uleiuri si unturi diverse de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 81 de produse in categoria uleiuri si unturi diverse

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de uleiuri si unturi diverse sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria uleiuri si unturi diverse sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera uleiuri si unturi diverse la oferta speciala.