Ulei in presat la rece

Ulei de in 250ml - Solaris
20,23 RON
21,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de in 250ml - Solaris Ulei din seminte de in extras prin presare la rece. Uleiul din seminte de in este indicat ca si sursa de acizi grasi esentiali. Este bun pentru preventia bolilor cardiovasculare. Acidul alpha-linoleic (Omega 3) se gaseste in cantitati insemnate in uleiul din seminte  de in. Presarati pe salate, sau in alte retete culinare. Nu este indicat pentru prajit, ideal este de consumat crud. Uleiul de seminte de in este 100 % natural, obtinut prin presare la rece. Are calitati deosebite, continand de 2 ori mai multi acizi grasi Omega 3(Acid Alpha Linoleic) decat uleiul de peste si un amestec de acizi esentiali Omega 3 si Omega 9(Acid Oleic). Toti acesti aminoacizi au un rol primordial in refacerea celulara, fiind foarte utili in diverse afectiuni. Proteina din uleiul de seminte de in este usor digerabila si contine toti aminoacizii necesari pentru mentinerea unui organism puternic si sanatos. In compozitia uleiului de seminte de in, intra lignani care au proprietati antivirale, antibacteriene, antiparazitare si antitumorale. Uleiul de seminte de in contine lecitina si este deosebit de eficient in reglarea tranzitului intestinal. Are actiune antiinflamatoare, cardioprotectoare si de reducere a grasimilor din sange. Pe langa acidul alfa linolenic, semintele de in mai sunt bogate si in lignan. Lignanul este un tip de fitoestrogen (antioxidant) care, de asemenea, are un continut bogat in fibre. Cercetatorii sustin ca lignanul din semintele de in, aduce multe promisiuni in batalia cu afectiunile, incluzand un rol important in prevenirea cancerului, mai ales cancerul la san. Uleiul de in, este de ajutor in afectiunile Crohn si colite. De asemenea, acesta se pare ca poate sa vindece partea interioara a intestinelor inflamate. Ulei de in 250ml - Solaris
Ulei de in 250ml - ECO-BIO - Greenorganic
14,35 RON
15,60 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de in 250ml - ECO-BIO - Greenorganic Ulei din seminte de in extras prin presare la rece. Uleiul din seminte de in este indicat ca si sursa de acizi grasi esentiali. Este bun pentru preventia bolilor cardiovasculare. Acidul alpha-linoleic (Omega 3) se gaseste in cantitati insemnate in uleiul din seminte  de in. Presarati pe salate, sau in alte retete culinare. Nu este indicat pentru prajit, ideal este de consumat crud. Uleiul de seminte de in este 100 % natural, obtinut prin presare la rece. Are calitati deosebite, continand de 2 ori mai multi acizi grasi Omega 3(Acid Alpha Linoleic) decat uleiul de peste si un amestec de acizi esentiali Omega 3 si Omega 9(Acid Oleic). Toti acesti aminoacizi au un rol primordial in refacerea celulara, fiind foarte utili in diverse afectiuni. Proteina din uleiul de seminte de in este usor digerabila si contine toti aminoacizii necesari pentru mentinerea unui organism puternic si sanatos. In compozitia uleiului de seminte de in, intra lignani care au proprietati antivirale, antibacteriene, antiparazitare si antitumorale. Uleiul de seminte de in contine lecitina si este deosebit de eficient in reglarea tranzitului intestinal. Are actiune antiinflamatoare, cardioprotectoare si de reducere a grasimilor din sange. Pe langa acidul alfa linolenic, semintele de in mai sunt bogate si in lignan. Lignanul este un tip de fitoestrogen (antioxidant) care, de asemenea, are un continut bogat in fibre. Cercetatorii sustin ca lignanul din semintele de in, aduce multe promisiuni in batalia cu afectiunile, incluzand un rol important in prevenirea cancerului, mai ales cancerul la san. Uleiul de in, este de ajutor in afectiunile Crohn si colite. De asemenea, acesta se pare ca poate sa vindece partea interioara a intestinelor inflamate.
Ulei de in 500ml - Solaris
28,32 RON
30,78 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de in 500ml - Solaris Ulei din seminte de in extras prin presare la rece. Uleiul din seminte de in este indicat ca si sursa de acizi grasi esentiali. Este bun pentru preventia bolilor cardiovasculare. Acidul alpha-linoleic (Omega 3) se gaseste in cantitati insemnate in uleiul din seminte  de in. Presarati pe salate, sau in alte retete culinare. Nu este indicat pentru prajit, ideal este de consumat crud. Uleiul de seminte de in este 100 % natural, obtinut prin presare la rece. Are calitati deosebite, continand de 2 ori mai multi acizi grasi Omega 3(Acid Alpha Linoleic) decat uleiul de peste si un amestec de acizi esentiali Omega 3 si Omega 9(Acid Oleic). Toti acesti aminoacizi au un rol primordial in refacerea celulara, fiind foarte utili in diverse afectiuni. Proteina din uleiul de seminte de in este usor digerabila si contine toti aminoacizii necesari pentru mentinerea unui organism puternic si sanatos. In compozitia uleiului de seminte de in, intra lignani care au proprietati antivirale, antibacteriene, antiparazitare si antitumorale. Uleiul de seminte de in contine lecitina si este deosebit de eficient in reglarea tranzitului intestinal. Are actiune antiinflamatoare, cardioprotectoare si de reducere a grasimilor din sange. Pe langa acidul alfa linolenic, semintele de in mai sunt bogate si in lignan. Lignanul este un tip de fitoestrogen (antioxidant) care, de asemenea, are un continut bogat in fibre. Cercetatorii sustin ca lignanul din semintele de in, aduce multe promisiuni in batalia cu afectiunile, incluzand un rol important in prevenirea cancerului, mai ales cancerul la san. Uleiul de in, este de ajutor in afectiunile Crohn si colite. De asemenea, acesta se pare ca poate sa vindece partea interioara a intestinelor inflamate. Ulei de in 500ml - Solaris
Ulei de in Omega 3 - 250ml - Herbavita
15,98 RON
17,37 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de in Omega 3 - 250ml - Herbavita Ulei din seminte de in extras prin presare la rece. Uleiul din seminte de in este indicat ca si sursa de acizi grasi esentiali. Este bun pentru preventia bolilor cardiovasculare. Acidul alpha-linoleic (Omega 3) se gaseste in cantitati insemnate in uleiul din seminte  de in. Presarati pe salate, sau in alte retete culinare. Nu este indicat pentru prajit, ideal este de consumat crud. Uleiul de seminte de in este 100 % natural, obtinut prin presare la rece. Are calitati deosebite, continand de 2 ori mai multi acizi grasi Omega 3(Acid Alpha Linoleic) decat uleiul de peste si un amestec de acizi esentiali Omega 3 si Omega 9(Acid Oleic). Toti acesti aminoacizi au un rol primordial in refacerea celulara, fiind foarte utili in diverse afectiuni. Proteina din uleiul de seminte de in este usor digerabila si contine toti aminoacizii necesari pentru mentinerea unui organism puternic si sanatos. In compozitia uleiului de seminte de in, intra lignani care au proprietati antivirale, antibacteriene, antiparazitare si antitumorale. Uleiul de seminte de in contine lecitina si este deosebit de eficient in reglarea tranzitului intestinal. Are actiune antiinflamatoare, cardioprotectoare si de reducere a grasimilor din sange. Pe langa acidul alfa linolenic, semintele de in mai sunt bogate si in lignan. Lignanul este un tip de fitoestrogen (antioxidant) care, de asemenea, are un continut bogat in fibre. Cercetatorii sustin ca lignanul din semintele de in, aduce multe promisiuni in batalia cu afectiunile, incluzand un rol important in prevenirea cancerului, mai ales cancerul la san. Uleiul de in, este de ajutor in afectiunile Crohn si colite. De asemenea, acesta se pare ca poate sa vindece partea interioara a intestinelor inflamate.
Omega 3 Ulei de In presat la rece 250ml - Alevia
36,95 RON
40,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Omega 3 Ulei de In presat la rece 250ml - Alevia Descriere Omega 3 Ulei de in: Uleiul de In este obtinut prin presare la rece fara folosire de solventi. Semintele de In sunt o sursa excelenta de acizi grasi Omega 3 si fibre. Uleiul contine si Omega 6 sub forma de acid linoleic. Semintele sunt si o sursa de vitamine si minerale: zinc, fier, vitamina E, caroten, calciu, magneziu, potasiu, fosfor, mangan. In plus semintele de In sunt o sursa buna de acizi grasi Omega 3 pentru adultii care nu pot consuma ulei de peste. Uleiul de In este 100% natural, nerafinat, fara coloranti artificiali, arome sau conservanti. Efecte Omega 3 Ulei de in: • Contribuie la functionarea normala a inimii si a creierului • Contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului in sange • Ajuta la calmarea pielii iritate, arse de soare si cu mancarime • Protejeaza organismul de efectele daunatoare ale radicalilor liberi Compozitie Omega 3 Ulei de in: Ulei din seminte de In (Linum usitatissimum) 100% Mod de administrare Omega 3 Ulei de in: Adulti: cate 1 lingurita (5ml) de 3 ori pe zi. Poate fi consumat ca atare sau amestecat cu miere. De asemenea, poate fi folosit si in salate. Copii: cate o jumatate de lingurita (2,5ml) de 2 ori pe zi. Efectul benefic se manifesta in conditiile unui consum zilnic de 2g de Acid alfa-linolenic. Gramaj: 250ml Precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. Contraindicat femeilor insarcinate si celor care alapteaza. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura la temperaturi de 15-20°C. A se consuma in maximum 6 luni de la deschidere. Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic. Omega 3 Ulei de In presat la rece 250ml - Alevia
Omega 3 Ulei de In presat la rece 500ml - Alevia
39,96 RON
43,43 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Omega 3 Ulei de In presat la rece 500ml - Alevia Descriere Omega 3 Ulei de in: Uleiul de In este obtinut prin presare la rece fara folosire de solventi. Semintele de In sunt o sursa excelenta de acizi grasi Omega 3 si fibre. Uleiul contine si Omega 6 sub forma de acid linoleic. Semintele sunt si o sursa de vitamine si minerale: zinc, fier, vitamina E, caroten, calciu, magneziu, potasiu, fosfor, mangan. In plus semintele de In sunt o sursa buna de acizi grasi Omega 3 pentru adultii care nu pot consuma ulei de peste. Uleiul de In este 100% natural, nerafinat, fara coloranti artificiali, arome sau conservanti. Efecte Omega 3 Ulei de in: • Contribuie la functionarea normala a inimii si a creierului • Contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului in sange • Ajuta la calmarea pielii iritate, arse de soare si cu mancarime • Protejeaza organismul de efectele daunatoare ale radicalilor liberi Compozitie Omega 3 Ulei de in: Ulei din seminte de In (Linum usitatissimum) 100% Mod de administrare Omega 3 Ulei de in: Adulti: cate 1 lingurita (5ml) de 3 ori pe zi. Poate fi consumat ca atare sau amestecat cu miere. De asemenea, poate fi folosit si in salate. Copii: cate o jumatate de lingurita (2,5ml) de 2 ori pe zi. Efectul benefic se manifesta in conditiile unui consum zilnic de 2g de Acid alfa-linolenic. Gramaj: 500ml  Precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. Contraindicat femeilor insarcinate si celor care alapteaza. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura la temperaturi de 15-20°C. A se consuma in maximum 6 luni de la deschidere. Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic. Omega 3 Ulei de In presat la rece 500ml - Alevia
Ulei presat la rece de in 250ml - Sanovita
12,68 RON
13,78 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei presat la rece de in 250ml - Sanovita Descriere: Extravirgin, obtinut prin presare la rece, fara conservanti sau alte substante chimice. Stiai ca denumirea din limba latina a inului, Linum Usitatissimum, se traduce drept Cel mai folositor? Consumat crud, inclus in preparate culinare diverse, pisat pentru a obtine faina sau presat si folosit in forma de ulei, inul aduce organismului tau numeroase beneficii. De ce gasim pentru uleiul de in presat la rece un pret mai mare decat pentru uleiul de floarea soarelui din magazine? In primul rand este importanta materia prima, calitatea acesteia, dar si modul de prelucrare. Prelucrarea la rece a uleiurilor este o procedura in care se folosesc instrumente special adaptate si este mai putin raspandita decat prelucrarea folosind procedee termice, nu este o operatiune de masa, deci presupune costuri mai ridicate. Presarea la rece a semintelor de in este o metoda sigura de a obtine uleiul fara a altera calitatile nutritive a acestui extraordinar produs. Proprietatile nutritive ale semintelor de in: Reprezinta cea mai bogată sursă naturală de acizi graşi esențiali Omega-3, având un conținut ridicat de vitamine (complexul B şi vitamina E), lecitină, fibre, potasiu, magneziu şi fitoestrogeni. Au puternice efecte antioxidante. Beneficiile consumului de ulei de in: Uleiul de in nerafinat, deci netratat cu compusi chimici, iti aduce pe masa, concentrat, atat gustul semintelor, cat si calitatile lor. Acelasi lucru se intampla in zaul tuturor uleiurilor presate la rece, cum este, de exemplu, si uleiul din seminte de susan. Daca vrei sa stii cu ce te ajuta uleiul de in presat la rece si care sunt motivele pentru care milioane de oameni il consuma regulat, citeste in continuare. Uleiul de in sustine sanatatea sistemului cardiovascular Substantele nutritive din uleiul din seminte de in contribuie la subtierea sangelui si iti normalizeaza tensiunea arteriala, aparandu-te astfel de boli cardiovasculare. Uleiul de in te ajuta in lupta impotriva cancerului Despre influenta alimentatiei asupra cancerului s-a discutat de multe ori. Oricat de multe remedii minune ne-ar promite internetul, realitatea este ca, in lipsa unor studii stiintifice, vindecarea persoanelor bolnave cu ajutorul unor anumite produse, poate fi foarte bine considerata intamplatoare. Singurele care merita tratate cu atentie sunt studiile stiintifice, efectuate de experti in domeniu. In privinta consumului de in exista un studiu datand din anul 2005, publicat in revista Studii clinice asupra cancerului. In cuprinsul acestui studiu se evidentiaza faptul ca pacientii care au consumat in pe o perioada de 32 de zile fara intrerupere, au inregistrat o scadere evidenta a indicilor tumorali. Rezultate bune au mai fost demonstrate stiiintific si in cazul cancerului de colon sau cel de prostata. Uleiul de in te ajuta sa slabesti In general semintele de in sunt extrem de eficiente in incercarea de eliminarea a kilogramelor in plus. Uleiul de in presat la rece contine substante cu ajutorul carora organimsul tau va arde mei repede grasimile, transformandu-le in energie, asa incat consuma in mod regulat acest aliment, bineinteles, in cantitati mici si, in cateva saptamani, vei incepe sa vezi diferentele. Chiar daca rezultatele sunt vizibile abia dupa aceasta perioada, tu ai sa le simti imediat, intrucat uleiul de in imbunatateste si accelereaza digestia, asadar  ai sa te simti mai usoara si mai energica, in acelasi timp. Uleiul de in ajuta la scaderea colesterolului Prin continutul sau de acizi grasi Omega 3, uleiul de in te ajuta ca scazi colesterolul rau si sa il cresti pe cel bun, protejandu-ti astfel inima. Uleiul de in poate reduce simptomele menopauzei Substantele nutritive din compozitia semintelor de in din care se obtine uleiul presat la rece favorizeaza productia de estrogen si pot reduce simptomele menopauzei. Din nou, acestea nu sunt simple supozitii: exista si un alt studiu realizat de Clinica Mayo, din care aflam faptul ca femeile aflate la menopauza, care au consumat zilnic in jur de 40 de grame de seminte de in (in diferite forme) timp de 6 saptamani, au constatat ca episoadele de bufeuri si intensitatea acestora au scazut cu peste 50%. Declaratie nutritionala per 100ml produs (valori medii): Valoare energetica: 897 kcal/3755 kJ Grasimi: 92 g, din care acizi grasi saturati: 0 g; Glucide: 0,1 g, din care zaharuri: 0 g; Fibre: 0 g; Proteine: 0,1 g; Sare: 0 g. Produs in Romania. Ulei presat la rece de in 250ml - Sanovita
ULEI DE IN CRUDIGNO BIO 250ml, My Bio Natur
17,20 RON
18,70 RON -8%
cu TVA
In Stoc
ULEI DE IN CRUDIGNO BIO 250ml, My Bio Natur CRUDIGNO ULEI BIO DIN SEMINTE DE IN 250ML Ulei Bio din seminte de in este bogat in proteine si aminoacizi, fiind sursa vegetala cea mai importanta pentru Omega 3 are actiune antivirala si antibacteriana, fiind adjuvant in dureri si inflamatii articulare reduce colesterolul si trigliceridele din sange Recomandari ULEI DE IN CRUDIGNO BIO 250ml, Bio Natur: pentru peste; nu se prajeste ULEI DE IN CRUDIGNO BIO 250ml, My Bio Natur
Ulei de in eco-bio 250ml, Yes Organic
21,16 RON
23,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de in eco-bio 250ml, Yes Organic Ingrediente Ulei de in ecologic presat la rece, Yes Organic:  ulei de in*. *Provine din agricultura ecologica. Cand vine vorba de uleiul de in organic un lucru este cert: este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grasi atat de vitali- Omega-3. Si asta nu e tot. Aceasta minune ce nu trebuie sa lipseasca din alimentatia ta zilnica a fost si este folosita cu succes in tratarea si preventia bolilor precum: artrita reumatoida, artroza, infectii urinare, tensiune, colesterol marit, boli cardiovasculare, diabet, anxietate, cancer la san, prostata si multe altele. De asemenea, este foarte des folosit pentru a combate constipatia, dar si in curele de slabire, fiind un ajutor de nadejde pentru cei ce vor sa scape de kilogramele in plus. Folosit ca si produs de beauty, uleiul de in vindeca iritatiile si hidrateaza pielea. Tara de provenienta: Italia Mod de prezentare Ulei de in eco-bio, Yes Organic: Ambalaj - sticla 250 ml Ulei de in eco-bio 250ml, Yes Organic
Ulei de in presat la rece

Comanda ulei in presat la rece de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 7 de produse in categoria ulei in presat la rece

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de ulei in presat la rece sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria ulei in presat la rece sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera ulei in presat la rece la oferta speciala.