Ulei masline presat la rece

Ulei de masline extravirgin presat la rece 0,3 aciditate 5l - ELASION
165,98 RON
180,41 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate, 5l - ELASION - amabalaj de tabla Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%. Uleiul de masline Elasion provine din insula Creta unde este cultivat, extras si ambalat. Uleiul de masline Elasion este extravirgin de calitate superioara, presat la rece (max. 27 grade celsius) exclusiv prin mijloace mecanice. Uleiul de masline Elasion este obtinut dintr-o singura varietate de masline, 100% soiul Koroneiki din Insula Creta.   Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline, de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Prezentare ulei de masline Elasion: cutie de tabla cu 5l ulei de masline de cea mai inalta calitate Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate, 5l - ELASION - amabalaj de tabla Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%.
Ulei de masline extravirgin, nefiltrat, presat la rece, 0,3 aciditate 1000ml - ELASION
39,98 RON
43,46 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline nefiltrat, extravirgin, presat la rece, 0,3% aciditate, 1000ml - ELASION Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%. Uleiul de masline Elasion provine din insula Creta unde este cultivat, extras si ambalat. Uleiul de masline Elasion este extravirgin de calitate superioara, presat la rece (max. 27 grade celsius) exclusiv prin mijloace mecanice. Uleiul de masline Elasion este obtinut dintr-o singura varietate de masline, 100% soiul Koroneiki din Insula Creta.   Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline, de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Prezentare ulei de masline Elasion: sticla cu 1l ulei de masline nefiltrat de cea mai inalta calitate Ulei de masline nefiltrat, extravirgin, presat la rece, 0,3% aciditate, 1000ml - ELASION Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%.
Ulei de masline extravirgin, presat la rece, 0,3 aciditate - eco-bio - 500ml - ELASION
31,98 RON
34,76 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin, presat la rece, 0,3 aciditate  - eco-bio - 500ml - ELASION Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%. Uleiul de masline Elasion provine din insula Creta unde este cultivat, extras si ambalat. Uleiul de masline Elasion este extravirgin de calitate superioara, presat la rece (max. 27 grade celsius) exclusiv prin mijloace mecanice. Uleiul de masline Elasion este obtinut dintr-o singura varietate de masline, 100% soiul Koroneiki din Insula Creta.   Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline, de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Prezentare ulei de masline Elasion: sticla cu 500ml ulei de masline ecologic de cea mai inalta calitate Ulei de masline extravirgin, presat la rece, 0,3 aciditate  - eco-bio - 500ml - ELASION Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 0,3 aciditate 1000ml - ELASION
39,98 RON
43,46 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate, 1000ml - ELASION - amabalaj de tabla Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%. Uleiul de masline Elasion provine din insula Creta unde este cultivat, extras si ambalat. Uleiul de masline Elasion este extravirgin de calitate superioara, presat la rece (max. 27 grade celsius) exclusiv prin mijloace mecanice. Uleiul de masline Elasion este obtinut dintr-o singura varietate de masline, 100% soiul Koroneiki din Insula Creta.   Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline, de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Prezentare ulei de masline Elasion: cutie de tabla cu 1l ulei de masline de cea mai inalta calitate Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate, 1000ml - ELASION - amabalaj de tabla Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - LONGEVITA
30,93 RON
33,62 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - LONGEVITA Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - LONGEVITA
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS
28,27 RON
30,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
62,54 RON
67,98 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDIGNO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
26,68 RON
29,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Ulei de calitate superioara de prima presa obtinut exclusiv prin procedee mecanice din masline provenite din culturi certificate ecologic.  Tara de orginie Grecia.Valori nutritionale 100g:Valoare energetica: 3404 kJ/828 KcalProteine: 0gCarbohidrati: 0g-din care zahar: 0gGrasimi din care: 92g-acizigrasi saturati: 14g-acizigrasi mononesaturati: 71g-acizigrasi polinesaturati: 7gSare: 0gOrigine:grecia Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - Solaris
24,67 RON
26,81 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - Solaris Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - Solaris
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - Solaris
15,51 RON
16,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - Solaris Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - Solaris
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
21,16 RON
23,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
32,84 RON
35,70 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDIGNO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
Ulei de masline cu lamaie- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
46,55 RON
51,72 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline cu lamaie- eco-bio 250ml - Allgauer OlmuhleAllgäuer Ölmühle - Ulei ecologic aromatizat cu lamaie, 250 ml     E122.I in baza de ulei de masline Din cel mai bun ulei italian de masline combinat cu prospetimea fructata a lamailor se obtine acest ulei un gust foarte placut, ideal pentru salate si preparate reci, excelent si pentru preparate la cuptor. Valori nutritionale medii/ 100g: Valoare energetica:3700kJ/ 900kcal Grasimi, din care: 100 g Acizi grasi saturati: 12 g Acizi grasi mono nesaturati: 78 g Acizi grasi poli nesaturati: 10 g Carbohidrati, din care: 0 g Zaharuri: 0 g Proteine: 0 g Sare: 0 g Ingrediente Ulei de masline cu lamaie: ulei de masline extra prima clasa de calitate* exclusiv din masline presate mecanic direct, ulei de lamaie* * din culturi certificate ecologic. Producator: Allgäuer Ölmühle e.K. Germania Produs in GermaniaUlei de masline cu lamaie- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
Ulei de masline presat la rece

Ulei de măsline extravirgin presat la rece. o varietatev de uleiuri de măsline de calitate și ecologice.

Comanda ulei de măsline extravirgin presat la rece de la minuneanaturii.ro.

Obținere ulei de măsline presat la rece:

Uleiurile de măsline din aceasta categorie sunt obținute din măsline alese, exclusiv prin procedee mecanice și fără a se folosi căldură.

Uleiurile obținute sunt de prima presa și nu suferă alte procese de rafinare.

Beneficii ulei de măsline presat la rece:

Uleiul de măsline presat la rece are un raport optim de grăsimi saturate versus nesaturate (3:1) și omega 3 vs omega 6 putând avea multiple beneficii pentru sănătate.

Uleiul de măsline extravirgin este benefic pentru sistemul digestiv, pentru sistemul cardiovascular, pentru sistemul digestiv, pentru creier și pentru sistemul nervos.

Pe minuneanaturii.ro ai o gama larga  de produse in categoria ulei masline presat la rece, inclusiv ulei de măsline cu aciditate 0.3.

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de ulei masline presat la rece sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria ulei masline presat la rece sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera ulei masline presat la rece la oferta speciala.