Ulei masline presat la rece

Ulei de masline extravirgin presat la rece 0,3 aciditate 5l - ELASION
156,95 RON
170,60 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate, 5l - ELASION - amabalaj de tabla Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%. Uleiul de masline Elasion provine din insula Creta unde este cultivat, extras si ambalat. Uleiul de masline Elasion este extravirgin de calitate superioara, presat la rece (max. 27 grade celsius) exclusiv prin mijloace mecanice. Uleiul de masline Elasion este obtinut dintr-o singura varietate de masline, 100% soiul Koroneiki din Insula Creta.   Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline, de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Prezentare ulei de masline Elasion: cutie de tabla cu 5l ulei de masline de cea mai inalta calitate Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate, 5l - ELASION - amabalaj de tabla Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%.
Ulei de masline extravirgin, nefiltrat, presat la rece, 0,3 aciditate 1000ml - ELASION
50,95 RON
55,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline nefiltrat, extravirgin, presat la rece, 0,3% aciditate, 1000ml - ELASION Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%. Uleiul de masline Elasion provine din insula Creta unde este cultivat, extras si ambalat. Uleiul de masline Elasion este extravirgin de calitate superioara, presat la rece (max. 27 grade celsius) exclusiv prin mijloace mecanice. Uleiul de masline Elasion este obtinut dintr-o singura varietate de masline, 100% soiul Koroneiki din Insula Creta.   Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline, de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Prezentare ulei de masline Elasion: sticla cu 1l ulei de masline nefiltrat de cea mai inalta calitate Ulei de masline nefiltrat, extravirgin, presat la rece, 0,3% aciditate, 1000ml - ELASION Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%.
Ulei de masline extravirgin, presat la rece, 0,3 aciditate - eco-bio - 500ml - ELASION
31,98 RON
34,76 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin, presat la rece, 0,3 aciditate  - eco-bio - 500ml - ELASION Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%. Uleiul de masline Elasion provine din insula Creta unde este cultivat, extras si ambalat. Uleiul de masline Elasion este extravirgin de calitate superioara, presat la rece (max. 27 grade celsius) exclusiv prin mijloace mecanice. Uleiul de masline Elasion este obtinut dintr-o singura varietate de masline, 100% soiul Koroneiki din Insula Creta.   Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline, de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Prezentare ulei de masline Elasion: sticla cu 500ml ulei de masline ecologic de cea mai inalta calitate Ulei de masline extravirgin, presat la rece, 0,3 aciditate  - eco-bio - 500ml - ELASION Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 0,3 aciditate 1000ml - ELASION
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate, 1000ml - ELASION - amabalaj de tabla Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%. Uleiul de masline Elasion provine din insula Creta unde este cultivat, extras si ambalat. Uleiul de masline Elasion este extravirgin de calitate superioara, presat la rece (max. 27 grade celsius) exclusiv prin mijloace mecanice. Uleiul de masline Elasion este obtinut dintr-o singura varietate de masline, 100% soiul Koroneiki din Insula Creta.   Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline, de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Prezentare ulei de masline Elasion: cutie de tabla cu 1l ulei de masline de cea mai inalta calitate Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate, 1000ml - ELASION - amabalaj de tabla Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - LONGEVITA
33,95 RON
36,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - LONGEVITA Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - LONGEVITA
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS
29,95 RON
32,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
71,95 RON
78,21 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDIGNO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
56,95 RON
61,90 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
29,95 RON
32,55 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Ulei de calitate superioara de prima presa obtinut exclusiv prin procedee mecanice din masline provenite din culturi certificate ecologic.  Tara de orginie Grecia.Valori nutritionale 100g:Valoare energetica: 3404 kJ/828 KcalProteine: 0gCarbohidrati: 0g-din care zahar: 0gGrasimi din care: 92g-acizigrasi saturati: 14g-acizigrasi mononesaturati: 71g-acizigrasi polinesaturati: 7gSare: 0gOrigine:grecia Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - Solaris
26,95 RON
29,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - Solaris Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - Solaris
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - Solaris
16,95 RON
18,42 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - Solaris Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - Solaris
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
21,16 RON
23,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDIGNO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
Ulei de masline cu chili- eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhle
24,88 RON
27,65 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline cu chili- eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhlein baza de ulei de masline Cel mai bun ulei italian de masline formeaza impreuna cu chili un ulei picant, aromat, de cea mai inalta calitate. Un ingredient universal pentru preparate calde si reci dar si pentru asezonarea mancarurilor. Valori nutritionale medii/ 100g: Valoare energetica:3700kJ/ 900kcal Grasimi, din care: 100 g Acizi grasi saturati: 12 g Acizi grasi mono nesaturati: 78 g Acizi grasi poli nesaturati: 10 g Carbohidrati, din care: 0 g Zaharuri: 0 g Proteine: 0 g Sare: 0 g Ingrediente Ulei de masline cu chili: ulei de masline extra prima clasa de calitate* exclusiv din masline presate mecanic direct, extract natural de chili* * din culturi certificate ecologic. Producator: Allgäuer Ölmühle e.K. Germania Produs in GermaniaUlei de masline cu chili- eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhle
Ulei de masline cu lamaie- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
46,55 RON
51,72 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline cu lamaie- eco-bio 250ml - Allgauer OlmuhleAllgäuer Ölmühle - Ulei ecologic aromatizat cu lamaie, 250 ml     E122.I in baza de ulei de masline Din cel mai bun ulei italian de masline combinat cu prospetimea fructata a lamailor se obtine acest ulei un gust foarte placut, ideal pentru salate si preparate reci, excelent si pentru preparate la cuptor. Valori nutritionale medii/ 100g: Valoare energetica:3700kJ/ 900kcal Grasimi, din care: 100 g Acizi grasi saturati: 12 g Acizi grasi mono nesaturati: 78 g Acizi grasi poli nesaturati: 10 g Carbohidrati, din care: 0 g Zaharuri: 0 g Proteine: 0 g Sare: 0 g Ingrediente Ulei de masline cu lamaie: ulei de masline extra prima clasa de calitate* exclusiv din masline presate mecanic direct, ulei de lamaie* * din culturi certificate ecologic. Producator: Allgäuer Ölmühle e.K. Germania Produs in GermaniaUlei de masline cu lamaie- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
Ulei de masline cu rozmarin- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
43,53 RON
48,36 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline cu rozmarin- eco-bio 250ml - Allgauer OlmuhleAllgäuer Ölmühle - Ulei ecologic de masline cu rozmarin, 250 ml   in baza de ulei de masline Uleiul nostru aromatizat cu rozmarin va ofera minunata aroma meditareana a rozmarinului. Are la baza cel mai bun ulei de masline italian. Un ingredient nobil in bucataria calda si rece. Valori nutritionale medii/ 100g: Valoare energetica:3700kJ/ 900kcal Grasimi, din care: 100 g Acizi grasi saturati: 12 g Acizi grasi mono nesaturati: 78 g Acizi grasi poli nesaturati: 10 g Carbohidrati, din care: 0 g Zaharuri: 0 g Proteine: 0 g Sare: 0 g Ingrediente Ulei de masline cu rozmarin: ulei de masline extra prima clasa de calitate* exclusiv din masline presate mecanic direct, extract natural de rozmarin* * din culturi certificate ecologic. Producator: Allgäuer Ölmühle e.K. Germania Produs in GermaniaUlei de masline cu rozmarin- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
Ulei de masline extravirgin - eco-bio 250ml - Epikouros
24,95 RON
27,12 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Ulei de masline extravirgin - eco-bio 250ml - Epikouros Ulei de masline extravirgin din agricultura ecologica certificata Ulei de prima clasa obtinut direct din masline, folosind metode mecanice delicate.Epikouros este certificat 100% producator ecologic. Valori nutritionale pentru 100gr: Energie 3389 kj/824 kcal grasime 91,6 g  din care acizi grasi saturati 12,8 g din care acizi grasi mono-nesaturati 73,3 g din care acizi grasi poli-nesaturati 5,5 g glucide 0 g din care zaharuri 0 g proteine 0 g sare 0 g Prezentare: sticla cu 250 ml Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Producator: EPIKOUROS Organic Products Ltd., Grecia Ulei de masline extravirgin - eco-bio 250ml - Epikouros
Ulei de masline extravirgin - eco-bio 750ml - Epikouros
59,95 RON
65,16 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Ulei de masline extravirgin - eco-bio 750ml - Epikouros Ulei de masline extravirgin din agricultura ecologica certificata Ulei de prima clasa obtinut direct din masline, folosind metode mecanice delicate.Epikouros este certificat 100% producator ecologic. Valori nutritionale pentru 100gr: Energie 3389 kj/824 kcal grasime 91,6 g  din care acizi grasi saturati 12,8 g din care acizi grasi mono-saturati 73,3 g din care acizi grasi poli-saturati 5,5 g glucide 0 g din care zaharuri 0 g proteine 0 g sare 0 g Prezentare: sticla cu 750 ml Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Producator: EPIKOUROS Organic Products Ltd., Grecia Ulei de masline extravirgin - eco-bio 750ml - Epikouros
Ulei de masline extravirgin Myrtoo eco-bio 750ml, Stamatakos
66,95 RON
72,77 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin Myrtoo eco-bio 750ml, Stamatakos Ulei de masline artizanal de calitate superioara, produs in sudul Greciei de catre Nikos Stamatakos de la ferma Stamatakos. Ferma Stamatakos detine peste 3000 de maslini. Metodele folosite la fabricarea uleiului nu sunt industriale, fiind vorba de un mic producator, ceea ce face ca produsul final sa fie de o calitate net superioara fata de ce gasim in supermarket. Acest ulei este obtinut exclusiv prin procedee mecanice si direct din masline, din soiul de masline koroneiki. Maslinele sunt recoltate in noiembrie si decembrie. Foarte important, uleiul este fabricat in aceeasi zi in care se efectueaza recoltarea maslinelor. Temperatura de procesare este intre 17 si 20 de grade. Aciditatea este foarte scazuta, pana in 0.5%. Gustul este bogat si putin pronuntat. Opinia expertului:Parfum: tipic, cu note de plante aromatice. Se simt note de piper si miros de GarigueGust: fructat si chiar dulceag, cu iz placut de nuci si putin iute, gust foarte echilibrat. Ingediente Ulei de masline extravirgin Myrtoo eco-bio 750ml, Stamatakos: 100% ulei de masline* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g:Energie: 3466kj / 828kcalProteine: 0gGrasimi: 92g din care saturate 13gCarbohidrati: 0g din care zaharuri 0gFibre: 0gSaruri: 0g Mod de prezentare Ulei de masline extravirgin Myrtoo eco-bio 750ml, Stamatakos: Produs certificat ecologic Fabricat in Grecia 750ml Ulei de masline extravirgin Myrtoo eco-bio 750ml, Stamatakos
Ulei de masline extravirgin cu chilli eco-bio 250ml Biona
50,95 RON
55,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin cu infuzie de chilli eco-bio 250ml Biona Ulei de masline din prima presa, extravirgin, origine Italia, infuzat cu ardei iute uscat la soare, din agricultura ecologica. Ideal in salate. Ingrediente ulei de masline cu chilli Biona: ulei extravirgin de masline*, chilli**din agricultura ecologica Valori nutritionale/100ml ulei de masline cu chilli: Energie: 3757 kj / 900 kcal Grasimi: 100g din care saturate 13g Carbohidrati: 0g Proteine: 0g Saruri: 0g Tara de origine: Italia Prezentare: Sticla de 250ml Ulei de masline extravirgin cu infuzie de chilli eco-bio 250ml Biona
Ulei de masline extravirgin cu lamaie eco-bio 250ml, Biona
50,95 RON
55,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin cu lamaie eco-bio 250ml, Biona Ulei de masline din prima presa, extravirgin, origine Italia, infuzat cu ulei esential de lamaie din agricultura ecologica. Ideal in salate. Ingrediente ulei de masline cu lamaie: ulei extravirgin de masline*, ulei esential de lamaie**din agricultura ecologica Valori nutritionale/100ml: Energie: 3757 kj / 900 kcal Grasimi: 100g din care saturate 13g Carbohidrati: 0g Proteine: 0g Saruri: 0g Tara de origine: Italia Prezentare ulei de masline cu lamaie: Sticla de 250ml Ulei de masline extravirgin cu lamaie eco-bio 250ml, Biona
Ulei de masline extravirgin koroneiki 500ml - Solaris
27,95 RON
30,38 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
Ulei de masline extravirgin koroneiki 500ml - Solaris Koroneiki este unul dintre cele mai vechi soiuri de masline, originar din insula Creta. Maslinele sunt culese manual, presate la rece, uleiul de masline fiind obtinut dintr-o singura recolta. Datorita continutului de polifenoli ajuta la mentinerea colesterolului la nivelul optim. Imbunatateste digestia si protejeaza inima si celulele rosii din sange - un polifenol specific uleiului de masline, este deosebit de eficient in protejarea celulelor rosii din sange de oxidare. Previne imbatranirea pielii prin continutul bogat in vitamina E. Uleiul de masline este recomandat in special pentru beneficiile sale in uz intern, insa este folosit cu succes si ca produs cosmetic. Utilizare Ulei de masline koroneiki Solaris: Uz extern: Este utilizat pentru ingrijirea corporala: hidrateaza pielea uscata, amelioreaza arsurile solare,  poate fi folosit ca balsam pentru buze si pentru par. Uz intern: poate fi folosit in salate, sosuri, la asezonarea branzei si a fripturii, alaturi de multe condimente. Are punctul de ardere la 190°C. Perfect pentru sosuri - se combina cu ierburi, condimente, usturoi sau sucuri de citrice pentru a crea sosuri gustoase si sanatoase. Inlocuieste cu succes untul - se poate folosi in majoritatea retetelor (chiar si produse de patiserie), dar nu se prajeste. Poate fi folosit si terapeutic – consuma 2 linguri/zi pentru asigura aportul zilnic necesar de vitamina E. Prezentare Ulei de masline koroneiki Solaris: Gramaj: 500ml Ulei de masline extravirgin koroneiki 500ml - Solaris
Ulei de masline extravirgin koroneiki 250ml - Solaris
27,95 RON
30,38 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Ulei de masline extravirgin koroneiki 250ml - Solaris Koroneiki este unul dintre cele mai vechi soiuri de masline, originar din insula Creta. Maslinele sunt culese manual, presate la rece, uleiul de masline fiind obtinut dintr-o singura recolta. Datorita continutului de polifenoli ajuta la mentinerea colesterolului la nivelul optim. Imbunatateste digestia si protejeaza inima si celulele rosii din sange - un polifenol specific uleiului de masline, este deosebit de eficient in protejarea celulelor rosii din sange de oxidare. Previne imbatranirea pielii prin continutul bogat in vitamina E. Uleiul de masline este recomandat in special pentru beneficiile sale in uz intern, insa este folosit cu succes si ca produs cosmetic. Utilizare Ulei de masline koroneiki Solaris: Uz extern: Este utilizat pentru ingrijirea corporala: hidrateaza pielea uscata, amelioreaza arsurile solare,  poate fi folosit ca balsam pentru buze si pentru par. Uz intern: poate fi folosit in salate, sosuri, la asezonarea branzei si a fripturii, alaturi de multe condimente. Are punctul de ardere la 190°C. Perfect pentru sosuri - se combina cu ierburi, condimente, usturoi sau sucuri de citrice pentru a crea sosuri gustoase si sanatoase. Inlocuieste cu succes untul - se poate folosi in majoritatea retetelor (chiar si produse de patiserie), dar nu se prajeste. Poate fi folosit si terapeutic – consuma 2 linguri/zi pentru asigura aportul zilnic necesar de vitamina E. Prezentare Ulei de masline koroneiki Solaris: Gramaj: 500ml Ulei de masline extravirgin koroneiki 250ml - Solaris
Ulei de masline extravirgin Liophos High Phenolic eco 250ml
104,95 RON
114,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin Liophos High Phenolic bio 250ml Uleiul de masline High Phenolic este extrem de bogat in fenoli, folosindu-se in scopuri terapeutice.  Contine: Oleacein 101 mg/Kg Oleocanthal 264 mg/Kg Oleocanthal + Oleacein (index D1) 365 mg/Kg Ligstroside aglycon (monoaldehyde form) 37 mg/Kg Oleuropein aglycon (monoaldehyde form) 41 mg/Kg Ligstroside aglycon (dialdehyde form) 69 mg/Kg Oleuropein aglycon (dialdehyde form) 14 mg/Kg Total tyrosol derivatives 370 mg/Kg Total hydroxytyrosol derivatives 157 mg/Kg Total polyphenols analyzed 527 mg/Kg Acest produs, pe langa valoarea sa nutritiva nepretuita si gustul deosebit, este un medicament special pentru sanatatea noastra.Pornind de la caracteristicile sale naturale se poate detecta un gust extrem de picant, amar si un gust intens de fructe necoapte.Conform studiilor relevante, consumul zilnic de 20gr din acest produs ofera 26 mg de derivati de tirozol si hidroxiprosol (>> 5 mg) si, in acest fel, acest ulei de masline face parte din categoria uleiurilor de masline care protejeaza sangele de oxidarea lipidelor conform Regulamentului 432/2012 al EE.Substantele Oleicanthal si Oleasin prezente in uleiul Liophos High Phenolic au o activitate biologica semnificativa si le-au fost atribuite proprietati antiinflamatorii, antioxidante, cardioprotectoare si neuroprotectoare.Acest produs, cu adevarat de nepretuit, este disponibil in cantitati limitate, deoarece este colectat exclusiv din plantatia din Molaoi Laconia si este produs in mini moara de masline mult mai devreme decat productiile normale, astfel incat sa se poata „capta” toate ingredientele sale benefice la maxim.Productia acestui ulei de masline este intr-adevar dificila si la temperaturi cu adevarat scazute are proportii neprofitabile (se folosesc 10 kilograme de masline pentru a extrage 1 kilogram de ulei de masline High Phenolic), dar rezultatul merita pentru sanatate. Ingrediente Ulei de masline extravirgin Liophos High Phenolic eco: 100% ulei de masline din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g:Energie: 3389kj / 824kcalProteine: 0gGrasimi: 91.6g din care saturate 12.8gCarbohidrati: 0g din care zaharuri 0gFibre: 0gSaruri: 0g Produs certificat ecologic Prezentare Ulei de masline extravirgin Liophos High Phenolic bio: Sticla cu 250ml Fabricat in Grecia Ulei de masline extravirgin Liophos High Phenolic eco 250ml
Ulei de masline presat la rece

Ulei de măsline extravirgin presat la rece. o varietatev de uleiuri de măsline de calitate și ecologice.

Comanda ulei de măsline extravirgin presat la rece de la minuneanaturii.ro.

Obținere ulei de măsline presat la rece:

Uleiurile de măsline din aceasta categorie sunt obținute din măsline alese, exclusiv prin procedee mecanice și fără a se folosi căldură.

Uleiurile obținute sunt de prima presa și nu suferă alte procese de rafinare.

Beneficii ulei de măsline presat la rece:

Uleiul de măsline presat la rece are un raport optim de grăsimi saturate versus nesaturate (3:1) și omega 3 vs omega 6 putând avea multiple beneficii pentru sănătate.

Uleiul de măsline extravirgin este benefic pentru sistemul digestiv, pentru sistemul cardiovascular, pentru sistemul digestiv, pentru creier și pentru sistemul nervos.

Pe minuneanaturii.ro ai o gama larga  de produse in categoria ulei masline presat la rece, inclusiv ulei de măsline cu aciditate 0.3.

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de ulei masline presat la rece sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria ulei masline presat la rece sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera ulei masline presat la rece la oferta speciala.