Ulei masline presat la rece

Ulei de masline extravirgin, nefiltrat, presat la rece, 0,3 aciditate 1000ml - ELASION
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 2 rating(s)
Ulei de masline nefiltrat, extravirgin, presat la rece, 0,3% aciditate, 1000ml - ELASION Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%. Uleiul de masline Elasion provine din insula Creta unde este cultivat, extras si ambalat. Uleiul de masline Elasion este extravirgin de calitate superioara, presat la rece (max. 27 grade celsius) exclusiv prin mijloace mecanice. Uleiul de masline Elasion este obtinut dintr-o singura varietate de masline, 100% soiul Koroneiki din Insula Creta.   Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline, de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Prezentare ulei de masline Elasion: sticla cu 1l ulei de masline nefiltrat de cea mai inalta calitate Ulei de masline nefiltrat, extravirgin, presat la rece, 0,3% aciditate, 1000ml - ELASION Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - Solaris
18,95 RON
20,60 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline koroneiki, extravirgin presat la rece 250ml - Solaris Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Utilizare Ulei de masline koroneiki Solaris: Uz extern: Este utilizat pentru ingrijirea corporala: hidrateaza pielea uscata, amelioreaza arsurile solare,  poate fi folosit ca balsam pentru buze si pentru par. Uz intern: poate fi folosit in salate, sosuri, la asezonarea branzei si a fripturii, alaturi de multe condimente. Are punctul de ardere la 190°C. Perfect pentru sosuri - se combina cu ierburi, condimente, usturoi sau sucuri de citrice pentru a crea sosuri gustoase si sanatoase. Inlocuieste cu succes untul - se poate folosi in majoritatea retetelor (chiar si produse de patiserie), dar nu se prajeste. Poate fi folosit si terapeutic – consuma 2 linguri/zi pentru asigura aportul zilnic necesar de vitamina E. Prezentare: sticla de 250ml Ulei de masline koroneiki, extravirgin presat la rece 250ml - Solaris
Ulei de masline extravirgin koroneiki 500ml - Solaris
28,95 RON
31,47 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin koroneiki 500ml - Solaris Koroneiki este unul dintre cele mai vechi soiuri de masline, originar din insula Creta. Maslinele sunt culese manual, presate la rece, uleiul de masline fiind obtinut dintr-o singura recolta. Datorita continutului de polifenoli ajuta la mentinerea colesterolului la nivelul optim. Imbunatateste digestia si protejeaza inima si celulele rosii din sange - un polifenol specific uleiului de masline, este deosebit de eficient in protejarea celulelor rosii din sange de oxidare. Previne imbatranirea pielii prin continutul bogat in vitamina E. Uleiul de masline este recomandat in special pentru beneficiile sale in uz intern, insa este folosit cu succes si ca produs cosmetic. Utilizare Ulei de masline koroneiki Solaris: Uz extern: Este utilizat pentru ingrijirea corporala: hidrateaza pielea uscata, amelioreaza arsurile solare,  poate fi folosit ca balsam pentru buze si pentru par. Uz intern: poate fi folosit in salate, sosuri, la asezonarea branzei si a fripturii, alaturi de multe condimente. Are punctul de ardere la 190°C. Perfect pentru sosuri - se combina cu ierburi, condimente, usturoi sau sucuri de citrice pentru a crea sosuri gustoase si sanatoase. Inlocuieste cu succes untul - se poate folosi in majoritatea retetelor (chiar si produse de patiserie), dar nu se prajeste. Poate fi folosit si terapeutic – consuma 2 linguri/zi pentru asigura aportul zilnic necesar de vitamina E. Prezentare Ulei de masline koroneiki Solaris: Gramaj: 500ml Ulei de masline extravirgin koroneiki 500ml - Solaris
Ulei de masline extravirgin presat la rece 0,3 aciditate 5l - ELASION
169,95 RON
184,73 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 2 rating(s)
Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate, 5l - ELASION - amabalaj de tabla Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%. Uleiul de masline Elasion provine din insula Creta unde este cultivat, extras si ambalat. Uleiul de masline Elasion este extravirgin de calitate superioara, presat la rece (max. 27 grade celsius) exclusiv prin mijloace mecanice. Uleiul de masline Elasion este obtinut dintr-o singura varietate de masline, 100% soiul Koroneiki din Insula Creta.   Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline, de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Prezentare ulei de masline Elasion: cutie de tabla cu 5l ulei de masline de cea mai inalta calitate Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate, 5l - ELASION - amabalaj de tabla Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%.
Ulei de masline extravirgin 1L, Elasion (aciditate 0,3%)
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1L, Elasion Ulei de masline extravirgin 1L, presat la rece, Elasion cu aciditate 0.3 Ulei de masline de caliltate superioara, direct din Creta. Poate singurul ulei de masline din Romania cu aciditatea notata de ambalaj. Ulei de masline extravirgin, presat la rece (max. 27 grade celsius), de o calitate superioara, obtinut exclusiv prin mijloace mecanice. Este extras dintr-un singur soi de masline, 100% Koroneiki, unul dintre cele mai apreciate din lume pentru proprietatile benefice asupra sanatatii datorita continutului ridicat de antioxidanti. Cu note florale, un gust bogat, placut, o textura untoasa, acest ulei ofera o aroma de neegalat oricarui fel de mancare si este un partener de nadejde pentru oteturi balsamice si dressinguri – ceea ce-l face un “must have” in bucataria ta. Ulei de masline extravirgin Elasion, aciditate 0.3, presat la rece (max. 27 grade celsius), de o calitate superioara, obtinut exclusiv prin mijloace mecanice. Este extras dintr-un singur soi de masline, 100% Koroneiki, unul dintre cele mai apreciate din lume pentru proprietatile benefice asupra sanatatii datorita continutului ridicat de antioxidanti. Cu note florale, un gust bogat, placut, o textura untoasa, acest ulei ofera o aroma de neegalat oricarui fel de mancare si este un partener de nadejde pentru oteturi balsamice si dressinguri – ceea ce-l face un “must have” in bucataria ta. De ce este acest ulei rege printre semenii lui? Uleiul presat la rece din masline Koroneiki, are o traditie de mii de ani, fiind folosit inca din antichitate atat pentru proprietatile sale benefice asupra sanatatii, pentru consum alimentar cat si pentru uzul lui extern. Traditia, care se respecta si in zilele noastre, este una transmisa din generatie in generatie si ea este aplicata cu strictete acolo unde uleiul nostru este produs. Mai intai, se culeg maslinele (manual pentru a se evita deteriorarea fructelor deoarece cele lovite pot inainta procesul de oxidare) care sunt aproape de momentul maturizarii. Acest soi de masline, Koroneiki, este recunoscut peste tot in lume pentru prorietatile lui antioxidante iar uleiul facut din ele a fost considerat de-a lungul timpului medicament impotriva mai multor boli. Pe langa calitatea maslinelor, un factor extrem de important care a ajutat la incoronarea lui, este faptul ca totul este “la rece”, mai concret, nu se foloseste in nici o etapa a obtinerii acestui minunat, untos si aromat ulei o temperatura mai mare de 27 de grade celsius ceea ce face ca maslinele sa isi pastreze proprietatile atat de aclamate. Maslinele Koroneiki sunt micute si au forma unei lacrimi, dar din ele iese cel mai aromat, sanatos, unic si special ulei de masline extravirgin. Ele au un continut ridicat de acid oleic si polifenoli (600-800 mg/kg, comparativ cu 200 mg/kg la uleiurile extravirgine obisnuite), ceea ce face aceasta licoare verzui-aurie sa fie una foarte stabila ce aduce multiple beneficii sanatatii. Tara de provenienta: Grecia Mod de prezentare Ulei de masline extravirgin presat la rece, Elasion: 1 L  ambalaj - sticla Ulei de masline extravirgin presat la rece 1L, Elasion
Ulei masline extravirgin extras la rece italian, eco-bio, 250ml - Crudigno
25,95 RON
28,21 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei masline extravirgin extras la rece italian, eco-bio, 250ml - Crudigno  Denumirea de "extractie la rece" este se refera la uleiului de masline virgin sau extra virgin obtinut la o temperatura mai mica de 27ºC printr-un proces de centrifugare. Ingrediente: ulei de masline*. *Provine din agricultura ecologica.  INFORMATII NUTRITIONALE / 100 ml Energie: kJ / kcal 3404 / 828 Lipide: g 92     din care, acizi grasi saturati: g 14                                mononesaturati: g 66                                polinesaturati: g 12 Carbohidrati: g 0       din care, zaharuri: g 0 Proteine: g 0 Sare: g 0 Mod de prezentare Flacon a 250 mililitri Ulei masline extravirgin extras la rece italian, eco-bio, 250ml - Crudigno 
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
87,95 RON
95,60 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDIGNO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - LONGEVITA
35,95 RON
39,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - LONGEVITA Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - LONGEVITA
Ulei masline presat la rece, 500ml - Solaris
32,95 RON
35,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei masline presat la rece, 500ml - Solaris Ulei de măsline de categorie superioară, obținut direct din măsline Kalamata și exclusiv prin procedee mecanice. Este savuros, potrivit pentru salate, tartine cu legume sau pește, bogat în polifenoli și antioxidanți. Ingrediente: Ulei de măsline de categorie superioară, obținut direct din măsline Kalamata și exclusiv prin procedee mecanice. Acest ulei de măsline poartă cu mândrie numele orașului Kalamata, situat în peninsula Peloponez. Mod de utilizare: Este savuros, potrivit pentru salate, tartine cu legume sau pește, bogat în polifenoli și antioxidanți. Contraindicații A nu se lasă la îndemână copiilor. Mod de prezentare: Flacon a 500 mililitri Ulei masline presat la rece, 500ml - Solaris
Ulei masline extras la rece, mediteranean, eco-bio, 750ml - Crudigno
48,95 RON
53,21 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei masline extras la rece, mediteranean, eco-bio, 750ml - Crudigno  Denumirea de "extractie la rece" este se refera la uleiului de masline virgin sau extra virgin obtinut la o temperatura mai mica de 27ºC printr-un proces de centrifugare Pentru obtinerea acestui ulei se foloseste marerie prima din zona mediteraneana (UE sau Non UE) Ingrediente: ulei de masline*. *Provine din agricultura ecologica. INFORMATII NUTRITIONALE / 100 ml Energie: kJ / kcal 3404 / 828 Lipide: g 92     din care, acizi grasi saturati: g 17                                 mononesaturati: g 63                                 polinesaturati: g 12 Carbohidrati: g 0       din care, zaharuri: g 0 Proteine: g 0 Sare: g 0 Mod de prezentare Flacon a 750 mililitri Ulei masline extras la rece, mediteranean, eco-bio, 750ml - Crudigno 
Ulei de masline extravirgin Myrtoo eco-bio 750ml, Stamatakos
71,95 RON
78,21 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin Myrtoo eco-bio 750ml, Stamatakos Ulei de masline artizanal de calitate superioara, produs in sudul Greciei de catre Nikos Stamatakos de la ferma Stamatakos. Ferma Stamatakos detine peste 3000 de maslini. Metodele folosite la fabricarea uleiului nu sunt industriale, fiind vorba de un mic producator, ceea ce face ca produsul final sa fie de o calitate net superioara fata de ce gasim in supermarket. Acest ulei este obtinut exclusiv prin procedee mecanice si direct din masline, din soiul de masline koroneiki. Maslinele sunt recoltate in noiembrie si decembrie. Foarte important, uleiul este fabricat in aceeasi zi in care se efectueaza recoltarea maslinelor. Temperatura de procesare este intre 17 si 20 de grade. Aciditatea este foarte scazuta, pana in 0.5%. Gustul este bogat si putin pronuntat. Opinia expertului:Parfum: tipic, cu note de plante aromatice. Se simt note de piper si miros de GarigueGust: fructat si chiar dulceag, cu iz placut de nuci si putin iute, gust foarte echilibrat. Ingediente Ulei de masline extravirgin Myrtoo eco-bio 750ml, Stamatakos: 100% ulei de masline* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g:Energie: 3466kj / 828kcalProteine: 0gGrasimi: 92g din care saturate 13gCarbohidrati: 0g din care zaharuri 0gFibre: 0gSaruri: 0g Mod de prezentare Ulei de masline extravirgin Myrtoo eco-bio 750ml, Stamatakos: Produs certificat ecologic Fabricat in Grecia 750ml Ulei de masline extravirgin Myrtoo eco-bio 750ml, Stamatakos
Ulei de masline extravirgin Liophos High Phenolic eco 250ml
112,95 RON
122,77 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin Liophos High Phenolic bio 250ml Uleiul de masline High Phenolic este extrem de bogat in fenoli, folosindu-se in scopuri terapeutice.  Contine: Oleacein 101 mg/Kg Oleocanthal 264 mg/Kg Oleocanthal + Oleacein (index D1) 365 mg/Kg Ligstroside aglycon (monoaldehyde form) 37 mg/Kg Oleuropein aglycon (monoaldehyde form) 41 mg/Kg Ligstroside aglycon (dialdehyde form) 69 mg/Kg Oleuropein aglycon (dialdehyde form) 14 mg/Kg Total tyrosol derivatives 370 mg/Kg Total hydroxytyrosol derivatives 157 mg/Kg Total polyphenols analyzed 527 mg/Kg Acest produs, pe langa valoarea sa nutritiva nepretuita si gustul deosebit, este un medicament special pentru sanatatea noastra.Pornind de la caracteristicile sale naturale se poate detecta un gust extrem de picant, amar si un gust intens de fructe necoapte.Conform studiilor relevante, consumul zilnic de 20gr din acest produs ofera 26 mg de derivati de tirozol si hidroxiprosol (>> 5 mg) si, in acest fel, acest ulei de masline face parte din categoria uleiurilor de masline care protejeaza sangele de oxidarea lipidelor conform Regulamentului 432/2012 al EE.Substantele Oleicanthal si Oleasin prezente in uleiul Liophos High Phenolic au o activitate biologica semnificativa si le-au fost atribuite proprietati antiinflamatorii, antioxidante, cardioprotectoare si neuroprotectoare.Acest produs, cu adevarat de nepretuit, este disponibil in cantitati limitate, deoarece este colectat exclusiv din plantatia din Molaoi Laconia si este produs in mini moara de masline mult mai devreme decat productiile normale, astfel incat sa se poata „capta” toate ingredientele sale benefice la maxim.Productia acestui ulei de masline este intr-adevar dificila si la temperaturi cu adevarat scazute are proportii neprofitabile (se folosesc 10 kilograme de masline pentru a extrage 1 kilogram de ulei de masline High Phenolic), dar rezultatul merita pentru sanatate. Ingrediente Ulei de masline extravirgin Liophos High Phenolic eco: 100% ulei de masline din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g:Energie: 3389kj / 824kcalProteine: 0gGrasimi: 91.6g din care saturate 12.8gCarbohidrati: 0g din care zaharuri 0gFibre: 0gSaruri: 0g Produs certificat ecologic Prezentare Ulei de masline extravirgin Liophos High Phenolic bio: Sticla cu 250ml Fabricat in Grecia Ulei de masline extravirgin Liophos High Phenolic eco 250ml
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS
32,95 RON
35,82 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS
Ulei de masline extravirgin, Myrtoo, eco-bio, 5litri - Stamatakos
356,95 RON
387,99 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin, Myrtoo, eco-bio, 5litri - Stamatakos Ulei de masline artizanal de calitate superioara, produs in sudul Greciei de catre Nikos Stamatakos de la ferma Stamatakos. Ferma Stamatakos detine peste 3000 de maslini. Metodele folosite la fabricarea uleiului nu sunt industriale, fiind vorba de un mic producator, ceea ce face ca produsul final sa fie de o calitate net superioara fata de ce gasim in supermarket. Acest ulei este obtinut exclusiv prin procedee mecanice si direct din masline, din soiul de masline koroneiki. Maslinele sunt recoltate in noiembrie si decembrie. Foarte important, uleiul este fabricat in aceeasi zi in care se efectueaza recoltarea maslinelor. Temperatura de procesare este intre 17 si 20 de grade. Aciditatea este foarte scazuta, pana in 0.5%. Gustul este bogat si putin pronuntat. Opinia expertului: Parfum: tipic, cu note de plante aromatice. Se simt note de piper si miros de Garigue Gust: fructat si chiar dulceag, cu iz placut de nuci si putin iute, gust foarte echilibrat. Ingediente: 100% ulei de masline* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 3466kj / 828kcal Proteine: 0g Grasimi: 92g din care saturate 13g Carbohidrati: 0g din care zaharuri 0g Fibre: 0g Saruri: 0g Mod de prezentare: 5 litri Produs certificat ecologic Fabricat in Grecia Ulei de masline extravirgin, Myrtoo, eco-bio, 5litri - Stamatakos
Ulei de masline din Creta P.D.O. extravirgin, eco-bio, 500ml - Rapunzel
52,95 RON
57,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline din Creta P.D.O. extravirgin, eco-bio, 500ml - Rapunzel Uleiul nostru de masline din Creta, prin bogatia sa de acid uleic nesaturat, este un aport valoros la o alimentatie sanatoasa. Pe insula Creta, uleiul de masline este considerat inca de secole ca fiind “aur lichid”. In campia roditoare din Messara, maslinele Koroneiki sunt cultivate pe plantatii stavechi. Agricultorii ecologici imbina cunostiintele vechi de secole cu noile descoperiri ecologice. Dupa recolta agricultorii aduc maslinele curatate si culese manual la cea mai apropiata presa de ulei. Acolo maslinele sunt presate gentil la rece, fara actiunea unei surse externe de caldura, dupa care sunt filtrate si imbuteliate. Ingredientele naturale ale acestui ulei de masline de mare valoare raman astfel intacte cat de mult posibil. Interesant: Uleiul de masline Creta P.D.O 100% autentic, este potrivit pentru o alimentatie sanatoasa datorita bogatiei sale in acizi grasi simplu nesaturati. Uleiul este ingredientul central pentru alimentatia populatiei din Creta, el fiind considerat o fantana a tineretii de catre locuitorii insulei, ce adesea traiesc peste 100 de ani. Uleiul nostru de masline Creta P.D.O are o aroma plina de caracter si trebuie evitate temperaturile inalte. Toate uleiurile de masline extra virgine sunt de cea mai inalta calitate si corespund urmatoarelor criterii: Ele contin cel mult 0,8g/100g acizi grasi liberi; Ele se obtin exclusiv din masline culese manual; Maslinele sunt transportate imediat dupa recoltare la presele de ulei si acolo acestea sunt presate imediat in asa fel incat maslinele sa nu se deterioreze si sa nu li se mareasca continutul de acizi grasi liberi; Acestea nu sunt extrase, rafinate sau combinate cu alte uleiuri; Ele sunt din punct de vedere senzorial precise(criteriu pozitiv pentru uleiurile de masline extra virgine: fructos, amarui, aspru) si provin din agricultura biologica controlata sau detin nivelul calitativ Demeter, sau provin partial din origini controlate sau culturi geografice protejate. Tipps: Pentru salate; Pentru bucataria mediteraneeana; Pe painea alba prajita; Pentru Lasagna cu feta si spanac. Ingrediente: Ulei de masline extra virgin, din Creta. Valori nutritionale/100g: 3700 Kj; 900 Kcal; 100g Grasimi; 16.1g Acizi Grasi Saturati; 76.3g Acizi Grasi Mononesaturati; 7.6g Acizi Grasi Polisaturati Mod de utilizare Deosebit de fin pentru salate si Antipasti, si pentru bucataria usoara mediteraneana, ideal pentru preparare la aburi, dar temperaturile inalte ar trebuii evitate. Mod de prezentare Flacon a 500 mililitri Ulei de masline din Creta P.D.O. extravirgin, eco-bio, 500ml - Rapunzel
Ulei masline extravirgin extras la rece italian, eco-bio, 750ml - Crudigno
65,95 RON
71,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei masline extravirgin extras la rece italian, eco-bio, 750ml - Crudigno  Denumirea de "extractie la rece" este se refera la uleiului de masline virgin sau extra virgin obtinut la o temperatura mai mica de 27ºC printr-un proces de centrifugare. Ingrediente: ulei de masline*. *Provine din agricultura ecologica.  INFORMATII NUTRITIONALE / 100 ml Energie: kJ / kcal 3404 / 828 Lipide: g 92     din care, acizi grasi saturati: g 14                                mononesaturati: g 66                                polinesaturati: g 12 Carbohidrati: g 0       din care, zaharuri: g 0 Proteine: g 0 Sare: g 0 Mod de prezentare Flacon a 750 mililitri Ulei masline extravirgin extras la rece italian, eco-bio, 750ml - Crudigno 
Ulei de masline extravirgin, eco-bio, 500ml - PROBIOS
60,95 RON
66,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin, eco-bio, 500ml - PROBIOS Probios va ofera in gama IL NUTRIMENTO, uleiuri, mustar, sosuri gata preparate si legume conservate, o gama de produse bio crescute sub soarele Italiei. Ulei de masline extra virgin superior de la Il Nutrimento este extras la rece in Italia din masline italiene. Gustul sau intens si fructat este perfect pentru a aroma multe feluri de mancare. Acest ulei extravirgin este de asemenea, o sursa naturala de vitamina E (12mg la 100g) care ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Ingrediente: * masline * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat ferit de caldura si lumina. Caracteristici: produse bio, Gramaj: 500ml Tara de origine: Agricultura UE ItaliaFabricat: ItaliaCertificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-006 Ulei de masline extravirgin, eco-bio, 500ml - PROBIOS
Ulei de masline extravirgin, eco-bio, 1l - Rapunzel
84,95 RON
92,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin, eco-bio, 1l - Rapunzel Continut foarte scazut de acizi grasi liberi. Toate uleiurile de masline extra virgine sunt de cea mai inalta calitate si corespund urmatoarelor criterii: Ele contin cel mult 0,8g/100g acizi grasi liberi; Ele se obtin exclusiv din masline culese manual; Maslinele sunt transportate imediat dupa recoltare la presele de ulei si acolo acestea sunt presate imediat in asa fel incat maslinele sa nu se deterioreze si sa nu li se mareasca continutul de acizi grasi liberi; Acestea nu sunt extrase, rafinate sau combinate cu alte uleiuri; Ele sunt din punct de vedere senzorial precise(criteriu pozitiv pentru uleiurile de masline extra virgine: fructos, amarui, aspru) si provin din agricultura biologica controlata sau detin nivelul calitativ Demeter, sau provin partial din origini controlate sau culturi geografice protejate Ingrediente: Ulei de masline nativ extra 100%. Valori nutritionale/100g: 3700 Kj; 900 Kcal; 100g Grasimi; 15g Acizi Grasi Saturati; 77g Acizi Grasi Mononesaturati; 8g Acizi Grasi Polisaturati; 0g Glucide; 0g Zaharuri; 0g Proteine; 0g Sare Mod de utilizare Pentru gatit, preparare la aburi, prajeala usoara, pentru salate; un necesar pentru bucataria mediteraneana. Mod de prezentare Flacon a 1 litru Ulei de masline extravirgin, eco-bio, 1l - Rapunzel
Ulei de masline extravirgin, eco-bio, 500ml - Rapunzel
46,95 RON
51,03 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin, eco-bio, 500ml - Rapunzel Continut foarte scazut de acizi grasi liberi. Toate uleiurile de masline extra virgine sunt de cea mai inalta calitate si corespund urmatoarelor criterii: Ele contin cel mult 0,8g/100g acizi grasi liberi; Ele se obtin exclusiv din masline culese manual; Maslinele sunt transportate imediat dupa recoltare la presele de ulei si acolo acestea sunt presate imediat in asa fel incat maslinele sa nu se deterioreze si sa nu li se mareasca continutul de acizi grasi liberi; Acestea nu sunt extrase, rafinate sau combinate cu alte uleiuri; Ele sunt din punct de vedere senzorial precise(criteriu pozitiv pentru uleiurile de masline extra virgine: fructos, amarui, aspru) si provin din agricultura biologica controlata sau detin nivelul calitativ Demeter, sau provin partial din origini controlate sau culturi geografice protejate Ingrediente: Ulei de masline nativ extra 100%. Valori nutritionale/100g: 3700 Kj; 900 Kcal; 100g Grasimi; 15g Acizi Grasi Saturati; 77g Acizi Grasi Mononesaturati; 8g Acizi Grasi Polisaturati; 0g Glucide; 0g Zaharuri; 0g Proteine; 0g Sare Mod de utilizare Pentru gatit, preparare la aburi, prajeala usoara, pentru salate; un necesar pentru bucataria mediteraneana. Mod de prezentare Flacon a 500 mililitri Ulei de masline extravirgin, eco-bio, 500ml - Rapunzel
Ulei de masline extravirgin, eco-bio, 250ml - Rapunzel
25,95 RON
28,21 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin, eco-bio, 250ml - Rapunzel PRESAT LA RECE!!! Continut foarte scazut de acizi grasi liberi. Origine si fabricare: Uleiul de masline se obtine din fructele maslinului(Olea europaea). Maslinele recoltate pentru Uleiul de masline Rapunzel sunt aduse imediat dupa recolta in fabrica si sunt presate, in acest fel se poate tine la un nivel cat de redus posibil continutul de acizi grasi. Acesta determina, pe langa sortimentul de masline, clima si momentul recoltei, calitatea uleiului. Maslinele bio ajunse in fabrica sunt mai intai spalate dupa care tocate, presate si ulterior centrifugate. Astfel uleiul se separa de apa lasata de masline. Uleiul de masline Rapunzel provine din regiunile de maslini traditionale din Italia, cum ar fi Sicilia, Calabria si Apulia. Interesant : Uleiul de masline are un continut ridicat de acizi grasi simplu nesaturati. Ca si toate uleiurile nostre de masline si acesta corespunde celei mai bune categorii EU de: “ulei de masline extra virgin”. Gustul sau este fructos cu o nota proaspata de verdeata. Uleiul de masline Rapunzel este uleiul perfect pentru marea majoritate a preparatelor. Este potrivit pentru prepararea la aburi, gatit si copt, dar si la salate. Pentru bucataria mediteraneeana este un “must have”(o necessitate). Tipps: Spaghetti aglio e olio Pentru prepararea unei omlete italienesti Pentru asezonarea legumelor. Ingrediente: Ulei de masline nativ extra 100%. Valori nutritionale/100g: 3700 Kj; 900kcal Kcal; 100g Grasimi; 14,1g Acizi Grasi Saturati; 77,7g Acizi Grasi Mononesaturati; 8,2g Acizi Grasi Polisaturati; 13mg(108%) DZR Vitamina E Mod de utilizare Pentru gatit, preparare la aburi, prajeala usoara, pentru salate; un necesar pentru bucataria mediteraneana. Mod de prezentare Flacon a 250 mililitri Ulei de masline extravirgin, eco-bio, 250ml - Rapunzel
Ulei de masline Spuma Uleiurilor extravirgine, eco-bio, 500ml - Rapunzel
76,95 RON
83,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline Spuma Uleiurilor extravirgine, eco-bio, 500ml - Rapunzel Uleiul de masline "spuma uleiurilor" are un continut foarte scazut de acizi grasi liberi de 0,2 - 0,6% si convinge prin aroma sa si mireasma de fructe coapte. Ulei obtinut prin scurgere, fara centrifugare si presare! Maslinele pentru pretiosul nostru ulei obtinut prin scurge “Spuma uleiurilor” sunt cultivate ecologic de generatii intregi de catre familia NUNEZ DE PRADO din Andaluzia. In acesta regiune traditionala de crestere a maslinelor din centrul Spaniei, maslinele sunt recoltate manual, spalate manual si transportate imediat la apropiata presa din Santa Lucia. Uleiul obtinut prin scurgere nu se obtine prin presarea maslinei, ci mai degraba prin macinarea intregii masline pe o piata de moara pana cand se obtine o pasta care mai apoi este transportanta la o presa spiralata. Aici uleiul se scurge incet prin inertia proprie fiind ulterior decantat. Fara sa mai fie apoi filtrat acesta este imbuteliat, iar fiecare sticla este sigilata cu un dop de pluta si se aplica o eticheta numerotata. Obtinut pe cale naturala, “Spuma uleiurilor” este o adevarata comoara. Interesant: “Spuma uleiurilor” vrajeste prin aroma sa intensa si prin mirosul sau fructos. Atunci cand este proaspat poate avea un gust foarte puternic. Ca toate uleiurile de masline si uleiul nostru obtinut prin scurgere devine odata cu timpul mai fin si isi pierde odata cu inaintarea in varsta din asprime. Pentru temperaturile ridicate, cum ar fi coacerea, acest ulei este foarte potrivit. Toate uleiurile de masline extra virgine sunt de cea mai inalta calitate si corespund urmatoarelor criterii:  Ele contin cel mult 0,8g/100g acizi grasi liberi; Ele se obtin exclusiv din masline culese manual; Maslinele sunt transportate imediat dupa recoltare la presele de ulei si acolo acestea sunt presate imediat in asa fel incat maslinele sa nu se deterioreze si sa nu li se mareasca continutul de acizi grasi liberi; Acestea nu sunt extrase, rafinate sau combinate cu alte uleiuri; Ele sunt din punct de vedere senzorial precise(criteriu pozitiv pentru uleiurile de masline extra virgine: fructos, amarui, aspru) si provin din agricultura biologica controlata sau detin nivelul calitativ Demeter, sau provin partial din origini controlate sau culturi geografice protejate Ingrediente: Ulei obtinut din masline recoltate manual si macinate. Valori nutritionale/100g: 3700 Kj; 900 Kcal; 100g Grasimi; 14g Acizi Grasi Saturati; 76g Acizi Grasi Mononesaturati; 10g Acizi Grasi Polisaturati; 13mg(108%) DZR Vitamina E Mod de utilizare Ideal pentru Antipasti, salate, meniuri mediteranene, acest ulei este prea valoros pentru prajeli. Mod de prezentare Flacon a 500 mililitri Ulei de masline Spuma Uleiurilor extravirgine, eco-bio, 500ml - Rapunzel
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
44,95 RON
48,86 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDIGNO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDIGNO
Ulei de masline Sicilian extravirgin, eco-bio, 500ml - Rapunzel
63,95 RON
69,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline Sicilian extravirgin, eco-bio, 500ml - Rapunzel Diversele nunate de gust apar prin soiuri de masline aromate mature, cultivate intr-o cooperativa in nordestul Siciliei. Ambalare originala cu un continut foarte scazut de acizi grasi liberi. Ulei deosebit de fructuos si aromat. Termenul D.O.P semnifica denumirea de origine protejata a uleiului originar din Val di Mazara, Sicilia. Aici maslinele sunt culese manual si transportate imediat la fabrica. Odata ajunse aici, maslinele sunt curatate si apoi pisate si presate intr-o presa. Dupa centrifugarea ulterioara uleiul se separa de apa lasata de catre masline. Uleiul de masline se foloseste des in spatiul mediteraneean ca singura sursa de grasime, iar multi sicilieni datoreaza varsta lor inaintata uleiului de masline. Continutul ridiat de acizi grasi simplu nesaturati, face uleiul de masline foarte valoros pentru metabolism. Uleiul nostru de masline extra virgin din Sicilia are un miros intensiv si un gust puternic fructos. In pretioasa bucatarie Gourmet, uleiul de masline are intrebuintari variate datorita gustului sau distinct. Tipps: Pentru gatirea ciupercilor stridie; Pentru cartofii cu rozmarin sicilieni; Pentru bucataria rece. Ingrediente: Ulei de masline nativ. Valori nutritionale/100g: 3700 Kj; 900 Kcal; 100g Grasimi; 15.6g Acizi Grasi Saturati; 74.5g Acizi Grasi Mononesaturati; 9.9g Acizi Grasi Polisaturati; 13mg(108%) DZR Vitamina E Mod de utilizare Foarte fin pentru antipasti si salate. Mod de prezentare Flacon a 500 mililitri Ulei de masline Sicilian extravirgin, eco-bio, 500ml - Rapunzel
Ulei de masline extravirgin presat la rece 0,3 aciditate 1000ml - ELASION
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate, 1000ml - ELASION - amabalaj de tabla Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%. Uleiul de masline Elasion provine din insula Creta unde este cultivat, extras si ambalat. Uleiul de masline Elasion este extravirgin de calitate superioara, presat la rece (max. 27 grade celsius) exclusiv prin mijloace mecanice. Uleiul de masline Elasion este obtinut dintr-o singura varietate de masline, 100% soiul Koroneiki din Insula Creta.   Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline, de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Prezentare ulei de masline Elasion: cutie de tabla cu 1l ulei de masline de cea mai inalta calitate Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate, 1000ml - ELASION - amabalaj de tabla Ulei de masline de cea mai buna calitate cu aciditate mica, doar 0,3%.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
21,16 RON
23,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari.
Ulei de masline cu rozmarin- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
43,53 RON
48,36 RON -10%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline cu rozmarin- eco-bio 250ml - Allgauer OlmuhleAllgäuer Ölmühle - Ulei ecologic de masline cu rozmarin, 250 ml   in baza de ulei de masline Uleiul nostru aromatizat cu rozmarin va ofera minunata aroma meditareana a rozmarinului. Are la baza cel mai bun ulei de masline italian. Un ingredient nobil in bucataria calda si rece. Valori nutritionale medii/ 100g: Valoare energetica:3700kJ/ 900kcal Grasimi, din care: 100 g Acizi grasi saturati: 12 g Acizi grasi mono nesaturati: 78 g Acizi grasi poli nesaturati: 10 g Carbohidrati, din care: 0 g Zaharuri: 0 g Proteine: 0 g Sare: 0 g Ingrediente Ulei de masline cu rozmarin: ulei de masline extra prima clasa de calitate* exclusiv din masline presate mecanic direct, extract natural de rozmarin* * din culturi certificate ecologic. Producator: Allgäuer Ölmühle e.K. Germania Produs in GermaniaUlei de masline cu rozmarin- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
Ulei de masline cu lamaie- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
46,55 RON
51,72 RON -10%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline cu lamaie- eco-bio 250ml - Allgauer OlmuhleAllgäuer Ölmühle - Ulei ecologic aromatizat cu lamaie, 250 ml     E122.I in baza de ulei de masline Din cel mai bun ulei italian de masline combinat cu prospetimea fructata a lamailor se obtine acest ulei un gust foarte placut, ideal pentru salate si preparate reci, excelent si pentru preparate la cuptor. Valori nutritionale medii/ 100g: Valoare energetica:3700kJ/ 900kcal Grasimi, din care: 100 g Acizi grasi saturati: 12 g Acizi grasi mono nesaturati: 78 g Acizi grasi poli nesaturati: 10 g Carbohidrati, din care: 0 g Zaharuri: 0 g Proteine: 0 g Sare: 0 g Ingrediente Ulei de masline cu lamaie: ulei de masline extra prima clasa de calitate* exclusiv din masline presate mecanic direct, ulei de lamaie* * din culturi certificate ecologic. Producator: Allgäuer Ölmühle e.K. Germania Produs in GermaniaUlei de masline cu lamaie- eco-bio 250ml - Allgauer Olmuhle
Ulei de masline cu chili- eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhle
24,88 RON
27,65 RON -10%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline cu chili- eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhlein baza de ulei de masline Cel mai bun ulei italian de masline formeaza impreuna cu chili un ulei picant, aromat, de cea mai inalta calitate. Un ingredient universal pentru preparate calde si reci dar si pentru asezonarea mancarurilor. Valori nutritionale medii/ 100g: Valoare energetica:3700kJ/ 900kcal Grasimi, din care: 100 g Acizi grasi saturati: 12 g Acizi grasi mono nesaturati: 78 g Acizi grasi poli nesaturati: 10 g Carbohidrati, din care: 0 g Zaharuri: 0 g Proteine: 0 g Sare: 0 g Ingrediente Ulei de masline cu chili: ulei de masline extra prima clasa de calitate* exclusiv din masline presate mecanic direct, extract natural de chili* * din culturi certificate ecologic. Producator: Allgäuer Ölmühle e.K. Germania Produs in GermaniaUlei de masline cu chili- eco-bio 100ml - Allgauer Olmuhle
Ulei de masline extravirgin 250ml - Elasion
20,95 RON
22,77 RON -8%
cu TVA
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de masline extravirgin 250ml - Elasion Ulei de masline extravirgin , presat la rece (max. 27 grade celsius), de o calitate superioara, obtinut exclusiv prin mijloace mecanice. Este extras dintr-un singur soi de masline, 100% Koroneiki, unul dintre cele mai apreciate din lume pentru proprietatile benefice asupra sanatatii datorita continutului ridicat de antioxidanti. Cu note florale, un gust bogat, placut, o textura untoasa, acest ulei ofera o aroma de neegalat oricarui fel de mancare si este un partener de nadejde pentru oteturi balsamice si dressinguri – ceea ce-l face un “must have” in bucataria ta. De ce este acest ulei rege printre semenii lui? Uleiul presat la rece din masline Koroneiki, are o traditie de mii de ani, fiind folosit inca din antichitate atat pentru proprietatile sale benefice asupra sanatatii, pentru consum alimentar cat si pentru uzul lui extern. Traditia, care se respecta si in zilele noastre, este una transmisa din generatie in generatie si ea este aplicata cu strictete acolo unde uleiul nostru este produs. Mai intai, se culeg maslinele (manual pentru a se evita deteriorarea fructelor deoarece cele lovite pot inainta procesul de oxidare) care sunt aproape de momentul maturizarii. Acest soi de masline, Koroneiki, este recunoscut peste tot in lume pentru prorietatile lui antioxidante iar uleiul facut din ele a fost considerat de-a lungul timpului medicament impotriva mai multor boli. Pe langa calitatea maslinelor, un factor extrem de important care a ajutat la incoronarea lui, este faptul ca totul este “la rece”, mai concret, nu se foloseste in nici o etapa a obtinerii acestui minunat, untos si aromat ulei o temperatura mai mare de 27 de grade celsius ceea ce face ca maslinele sa isi pastreze proprietatile atat de aclamate. Maslinele Koroneiki sunt micute si au forma unei lacrimi, dar din ele iese cel mai aromat, sanatos, unic si special ulei de masline extravirgin. Ele au un continut ridicat de acid oleic si polifenoli (300 mg/kg, comparativ cu 200 mg/kg la uleiurile extravirgine obisnuite), ceea ce face aceasta licoare verzui-aurie sa fie una foarte stabila ce aduce multiple beneficii sanatatii. Mod de prezentare Flacon a 250 mililitri Ulei de masline extravirgin 250ml - Elasion
Ulei de masline presat la rece

Ulei de măsline extravirgin presat la rece. o varietatev de uleiuri de măsline de calitate și ecologice.

Comanda ulei de măsline extravirgin presat la rece de la minuneanaturii.ro.

Obținere ulei de măsline presat la rece:

Uleiurile de măsline din aceasta categorie sunt obținute din măsline alese, exclusiv prin procedee mecanice și fără a se folosi căldură.

Uleiurile obținute sunt de prima presa și nu suferă alte procese de rafinare.

Beneficii ulei de măsline presat la rece:

Uleiul de măsline presat la rece are un raport optim de grăsimi saturate versus nesaturate (3:1) și omega 3 vs omega 6 putând avea multiple beneficii pentru sănătate.

Uleiul de măsline extravirgin este benefic pentru sistemul digestiv, pentru sistemul cardiovascular, pentru sistemul digestiv, pentru creier și pentru sistemul nervos.

Pe minuneanaturii.ro ai o gama larga  de produse in categoria ulei masline presat la rece, inclusiv ulei de măsline cu aciditate 0.3.

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de ulei masline presat la rece sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria ulei masline presat la rece sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera ulei masline presat la rece la oferta speciala.