Ulei de ricin

Ulei de ricin 100ml Solaris
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de ricin 100ml Solaris Ulei obtinut din seminte de ricin (Ricinus communis). Uleiul de ricin este un lichid galbui, vascos, ce se extrage din semintele de ricin. Efectele sale miraculoase asupra corpului uman au fost descoperite si utilizate cu succes cu secole in urma. Uleiul de ricin are o concentratie mare de acizi grasi nesaturati si prezinta puternice proprietati antioxidante si antiinflamatorii. Desi are un gust puternic si destul de neplacut uleiul de ricin se utilizeaza intern, la recomandarea medicului, ca tratament impotriva constipatiei si parazitilor intestinali. Inca de acum cateva sute de ani in urma, uleiul de ricin era folosit extern, pentru tratarea a numeroase afectiuni si probleme de sanatate, dar si ca aliat al frumusetii parului si tenului. Pe eticheta produselor cosmetice se va regasi sub denumirea de „Castor Oil”, ceea ce nu inseamna ulei de castor ci ulei de ricin :) Actiune ulei de ricin: intern: laxativ – purgativ extern: antiinflamator antiinfectios stimuleaza cresterea parului fortifica firul de par si radacina acestuia calmeaza iritatiile pielii hidrateaza si inmoaie pielea creste rezistenta unghilor si le reduce fragilitatea antirid si regenerant Uleiul de ricin folosit in mod regulat pe radacinile parului si scalp este util pentru: - cresterea parului; - ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze; - prevenirea deteriorarii parului; - tratarea parului uscat; - stralucirea si hidratarea parului si scalpului; - prevenirea scalpului uscat; - imbunatatirea starii generale de sanatate; - prevenirea despicarii varfurilor si cresterea parului.  Prezentare ulei de ricin: flacon de sticula cu 100ml ulei de ricin Ulei de ricin 100ml Solaris
Ulei de ricin 200ml Solaris
19,95 RON
21,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de ricin 200ml Solaris Ulei obtinut din seminte de ricin (Ricinus communis). Uleiul de ricin este un lichid galbui, vascos, ce se extrage din semintele de ricin. Efectele sale miraculoase asupra corpului uman au fost descoperite si utilizate cu succes cu secole in urma. Uleiul de ricin are o concentratie mare de acizi grasi nesaturati si prezinta puternice proprietati antioxidante si antiinflamatorii. Desi are un gust puternic si destul de neplacut uleiul de ricin se utilizeaza intern, la recomandarea medicului, ca tratament impotriva constipatiei si parazitilor intestinali. Inca de acum cateva sute de ani in urma, uleiul de ricin era folosit extern, pentru tratarea a numeroase afectiuni si probleme de sanatate, dar si ca aliat al frumusetii parului si tenului. Pe eticheta produselor cosmetice se va regasi sub denumirea de „Castor Oil”, ceea ce nu inseamna ulei de castor ci ulei de ricin :) Actiune ulei de ricin: intern: laxativ – purgativ extern: antiinflamator antiinfectios stimuleaza cresterea parului fortifica firul de par si radacina acestuia calmeaza iritatiile pielii hidrateaza si inmoaie pielea creste rezistenta unghilor si le reduce fragilitatea antirid si regenerant Uleiul de ricin folosit in mod regulat pe radacinile parului si scalp este util pentru: - cresterea parului; - ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze; - prevenirea deteriorarii parului; - tratarea parului uscat; - stralucirea si hidratarea parului si scalpului; - prevenirea scalpului uscat; - imbunatatirea starii generale de sanatate; - prevenirea despicarii varfurilor si cresterea parului.  Prezentare ulei de ricin: flacon de sticula cu 200ml ulei de ricin Ulei de ricin 200ml Solaris
Ulei de ricin 30ml Solaris
5,95 RON
6,47 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de ricin 30ml Solaris Ulei obtinut din seminte de ricin (Ricinus communis). Uleiul de ricin este un lichid galbui, vascos, ce se extrage din semintele de ricin. Efectele sale miraculoase asupra corpului uman au fost descoperite si utilizate cu succes cu secole in urma. Uleiul de ricin are o concentratie mare de acizi grasi nesaturati si prezinta puternice proprietati antioxidante si antiinflamatorii. Desi are un gust puternic si destul de neplacut uleiul de ricin se utilizeaza intern, la recomandarea medicului, ca tratament impotriva constipatiei si parazitilor intestinali. Inca de acum cateva sute de ani in urma, uleiul de ricin era folosit extern, pentru tratarea a numeroase afectiuni si probleme de sanatate, dar si ca aliat al frumusetii parului si tenului. Pe eticheta produselor cosmetice se va regasi sub denumirea de „Castor Oil”, ceea ce nu inseamna ulei de castor ci ulei de ricin :) Actiune ulei de ricin: intern: laxativ – purgativ extern: antiinflamator antiinfectios stimuleaza cresterea parului fortifica firul de par si radacina acestuia calmeaza iritatiile pielii hidrateaza si inmoaie pielea creste rezistenta unghilor si le reduce fragilitatea antirid si regenerant Uleiul de ricin folosit in mod regulat pe radacinile parului si scalp este util pentru: - cresterea parului; - ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze; - prevenirea deteriorarii parului; - tratarea parului uscat; - stralucirea si hidratarea parului si scalpului; - prevenirea scalpului uscat; - imbunatatirea starii generale de sanatate; - prevenirea despicarii varfurilor si cresterea parului.  Prezentare ulei de ricin: flacon de sticula cu 30ml ulei de ricin Ulei de ricin 30ml Solaris
ULEI DE RICIN 125ml, Favisan
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
ULEI DE RICIN 125ml, Favisan Ulei de ricin pentru masaj beneficii: Intareste genele si unghiile, Atenueaza petele de batranete, pielea uscata si intarita de pe talpi si coate, negii, aluntele. Mod de utilizare ULEI DE RICIN, Favisan: Seara, dupa demachiere, se unge zona ridata din jurul ochilor si de pe gat si se maseaza usor. Se va lasa sa actioneze peste noapte. O data pe saptamana se aplica ulei de ricin la radacina firelor de par cu varful degetelor. Locul inflamat si dureros se maseaza usor. Se acopera cu un prosop incalzit 20 de minute. Mod de prezentare ULEI DE RICIN, Favisan: 125 ml ULEI DE RICIN 125ml, Favisan
Ulei de Ricin 100ml, ADAMS
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de Ricin 100ml, ADAMS Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atat pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de sanatate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic. Unele dintre beneficiile uleiului de ricin ca si produs cosmetic sunt:VINDECA ACNEEA: Acidul ricinoleic din uleiul de ricin lucreaza pentru a inhiba virusurile si bacteriile, facandu-l astfel capabil de a penetra pielea in profunzime si de a fi un tratament eficient pentru acnee.PASTREAZA PIELEA NETEDA SI TANARA : Uleiul de ricin functioneaza mai bine decat orice crema anti-imbatranire cumparata din magazin. Se maseaza o cantitate mica in jurul ochilor seara inainte de culcare, iar dimineata se spala cu apa din abundenta.TRATEAZA SI PREVINE FORMAREA DE CICATRICI: Uleiul de ricin va patrunde adanc in tesuturi pentru a dizolva incet tesutul cicatrizat. Uimitor, acesta este capabil sa faca distinctia intre celulele sanatoase si cele anormale.PREVINE PIERDEREA PARULUI SI AJUTA LA REGENERAREA LUI: Proprietatile anti-bacteriene si anti-fungicide ale acidului ricinoleic protejeaza scalpul si parul de infectii care pot provoca pierderea parului. Acizii grași omega-9 din uleiul de ricin hranesc, de asemenea, parul si scalpul prevenind uscarea acestoraPASTREAZA PARUL MOALE SI STRALUCITOR: Uleiul de ricin este un umectant, deoarece atrage umezeala in par si piele. Daca il aplicati pe par, acesta va arata moale, stralucitor si puternic.INMOAIE SAU CHIAR ELIMINA BATATURILE: Uleiul de ricin inmoaie pielea aspra sau ingrosata, inclusiv calusurile si bataturile. Pentru a trata bataturile, se aplica ulei de ricin pe picioare si se iau sosete din bumbac inainte de a merge la culcare.VINDECA INFECTIILE PIELII (cum ar fi piciorul de atlet si impetigo): Se aplica o carpa imbibata in ulei de ricin pe zona afectata. In cazul in care zona afectata este mica se poate aplica un plasture cu cateva picaturi de ulei de ricin.PREVINE APARITIA VERGETURILOR: Frecati o cantitate mica de ulei de ricin pe burta si coapse zilnic pentru a preveni aparitia vergeturilor in timpul sarcinii sau perioadele de crestere in greutate.ELIMINA NEGII: Frecati ulei de ricin pe negi in fiecare noapte.Vindecarea completa se face intr-o perioada mai lunga si fara cicatrici.Iata o idee de incercat: daca vrei ca genele sa fie mai dese si mai lungi, apeleaza la uleiul de ricin! Uleiul de ricin se aplica pe gene in fiecare seara inainte de culcare, iar a doua zi dimineata se spala cu grija fata. Pentru a usura aplicarea puteti folosi o periuta de la o mascara mai veche. Ulei de Ricin 100ml, ADAMS
Ulei de ricin 100ml Arboria Plant
8,89 RON
9,66 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de ricin 100ml Arboria Plant Ulei obtinut din seminte de ricin (Ricinus communis). Uleiul de ricin este un lichid galbui, vascos, ce se extrage din semintele de ricin. Efectele sale miraculoase asupra corpului uman au fost descoperite si utilizate cu succes cu secole in urma. Uleiul de ricin are o concentratie mare de acizi grasi nesaturati si prezinta puternice proprietati antioxidante si antiinflamatorii. Desi are un gust puternic si destul de neplacut uleiul de ricin se utilizeaza intern, la recomandarea medicului, ca tratament impotriva constipatiei si parazitilor intestinali. Inca de acum cateva sute de ani in urma, uleiul de ricin era folosit extern, pentru tratarea a numeroase afectiuni si probleme de sanatate, dar si ca aliat al frumusetii parului si tenului. Pe eticheta produselor cosmetice se va regasi sub denumirea de „Castor Oil”, ceea ce nu inseamna ulei de castor ci ulei de ricin :) Actiune ulei de ricin: intern: laxativ – purgativ extern: antiinflamator antiinfectios stimuleaza cresterea parului fortifica firul de par si radacina acestuia calmeaza iritatiile pielii hidrateaza si inmoaie pielea creste rezistenta unghilor si le reduce fragilitatea antirid si regenerant Uleiul de ricin folosit in mod regulat pe radacinile parului si scalp este util pentru: - cresterea parului; - ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze; - prevenirea deteriorarii parului; - tratarea parului uscat; - stralucirea si hidratarea parului si scalpului; - prevenirea scalpului uscat; - imbunatatirea starii generale de sanatate; - prevenirea despicarii varfurilor si cresterea parului.  Prezentare ulei de ricin Arboria Plant: flacon de sticula cu 100ml ulei de ricin Ulei de ricin 100ml Arboria Plant

Comanda ulei de ricin de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 3 de produse in categoria ulei de ricin

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de ulei de ricin sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria ulei de ricin sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera ulei de ricin la oferta speciala.