Gelatina naturala

Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
28,95 RON
31,47 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar Fulgii de  Agar Agar ajung pentru 10 litri de gelatina! Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Dozajul este in functie de consistenta dorita, o lingura se adauga la o cantitate de apa cuprinsa intre 250 ml si 1 litru. Produs 100% natural, certificat organic Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se obtin fulgii de Agar Agar? Varietatile de alge sunt fierte (metoda traditionala) apoi lasate sa se intareasca, taiate in bare si lasate timp de 10 zile pe paie de orez, in timpul iernii (noaptea ingheata, ziua umiditatea curge de pe bare). Barele uscate sunt apoi taiate sau razuite sub forma de fulgi. Fulgii se folosesc dizolvati in lichide (in general 1 lingura fulgi la 250 ml lichid) si se lasa sa se intareasca. Cum se prepara gelatina din fulgi de agar agar? Se amesteca fulgii de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Prezentare agar agar fulgi: punga cu 50g   Tara de origine: Spania Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima Agar agar este un gelifiant folosit in Japonia ca si gelatina, devenind tot mai popular si in alte parti ale lumii. Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Ingrediente: agar agar* *din agricultura ecologica Mod de flosire agat agar: pentru 1 litru de produs finit, se adauga 4g de agar agar. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite. Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se prepara gelatina din pudra de agar agar? Se amesteca pudra de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite. Prezentare agar agar pudra: Pachet cu 6 pliculete a cate 2g Produs 100% natural, certificat organic Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
Ou vegan Veg-egg - eco-bio 175g - Arche
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ou vegan Vegegg - eco-bio 175g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana Arche – Ou vegan Vegegg, bio, 175g Inlocuitor de ou pe baza de faina de lupin 1 lingura Ou vegan - echivalent 1 ou Acest substitut vegan de ou, cu multiple utilizari, va permite sa nu renuntati la capacitatea de legare si de omogenizare a unei paste. Il puteti utiliza in numeroase retete de prajituri, vafe, clatite, sufleuri, gratinate, etc. Nu se preteaza la realizarea unor mancaruri de tipul oua jumari. Ingrediente: faina de lupin*(55%), amidon de porumb*, maltodextrina*, agent de ingrosare: faina de roscove*, sare de mare, curcuma*. *din culturi certificate ecologic. Preparare: Diluati o lingura cu varf din acest produs in 30 ml de apa rece, lasati sa se umfle 5 minute apoi bateti cu putere. Apoi puteti utiliza preparatul asemenea oului pentru prepararea retetelor dvs.  Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 1305 kJ / 309 kcal Grasimi 6,7 g din care acizi grasi saturati 0,9 g Carbohidrati 38,3 g din care zaharuri 2 g Proteine 23,9 g Sare 3,0 g Continut: 175 g Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH Ou vegan Vegegg - eco-bio 175g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Agar agar gelifiant 100g - Biovegan
51,95 RON
56,47 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Agar agar gelifiant 100g - Biovegan Agent de gelifiere pe baza de alge rosii pentru racituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prajiturilor si pentru alte alimente solide. Ingrediente Agar agar gelifian: gelifiant Agar Agar Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g Mod de peparare Agar agar gelifian:  Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca. Va rugam sa nu preparati in alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore. Prezentare Agar agar gelifian: 100g Agar agar gelifiant 100g - Biovegan
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan Gelifiant natural ideal pentru aspic, gemuri, gelatina pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmeaza a fi feliate. Ingrediente Agar agar gelifian: gelifiant Agar Agar Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g Mod de peparare Agar agar gelifian:  Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca. Va rugam sa nu preparati in alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore. Prezentare Agar agar gelifian: 30g Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
Agar Agar - eco-bio 30g - Arche
20,77 RON
23,08 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Agar Agar - eco-bio 30g - Arche Naturkuche - Bucatarie EuropeanaVeganFara glutenAgent de gelifiere pur vegetal.Pentru un amestec optim de geluri, se amesteca fructe foarte acide cu fructe dulci.Ingrediente Agar Agar: Agent de gelifiere: agar de agar din agricultura ecologicaMod de preparare: Pentru un produs pe baza de fructe, 500 g de piure de fructe, cu indulcitor, 1 lingura de suc de lamaie, 1 lingurita (aprox 3 g) Agar agar se fierbe, in functie de tipul fructului 2-10 min. Se fierbe si se pune in recipient de sticla. Pentru jeleu condimentat 2 lingurite Agar agar (aproximativ 5 g) se amesteca cu 500 ml de lichid, se fierbe scurt, se lasa sa se raceasca. Continut: 30 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, GermaniaAgar Agar - eco-bio 30g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Faina de guar - eco-bio 125g - Arche
28,95 RON
31,47 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Faina de guar - eco-bio 125g - Arche Naturkuche - Bucatarie EuropeanaFaina de guar este un agent de ingrosare vegetal obtinut din semintele plantei de guar. Are efect de ingrosare chiar si la rece. Va rugam sa retineti! in cazul gemurilor, gelatinelor, marmeladelor si tartinabilelor din fructe, nu sunt necesare mai mult de 10 g de agent de ingrosare per kg de produs gata de consum. Ingrediente: faina din seminte de guar* *din culturi certificate ecologic. Preparare: ½ lingurita de faina de guar (cca 1,5 g) pentru 150 ml sos, gratinat, sau pentru 200 ml supa calda sau rece. incorporati faina de guar treacand-o printr-o sita fina si fierbeti timp scurt sau lasati la umflat.   Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 728 kJ / 180 kcal Grasimi 0,7 g din care acizi grasi saturati 0,3 g Carbohidrati lt;0,1 g din care zaharuri lt;0,1 g Proteine 6,0 g Sare 0,5 g Continut: 125 g Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH Faina de guar - eco-bio 125g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Gelatina naturala transparenta - eco-bio 3x15g - Arche
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Gelatina naturala transparenta - eco-bio 3x15g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana VeganFara glutenIngrediente Gelatina naturala transpartenta: dextroza*, agent de gelifiere: agar agar*. *din culturi certificate ecologicMod de preparare: Se amesteca continutul din pliculet (15g) de gelatina ecologica cu suc sau apa rece, se fierbe si se lasa sa se raceasca timp de 20-25 minute. Se amesteca in mod constant. De indata ce lichidul se ingroasa, se intinde repede pe produsul dorit. Valori nutritionale medii:per 100 gEnergie 1427 kJ / 341 kcal Grasimi lt;0,1 g din care acizi grasi saturati lt;0,1 g Carbohidrati 79,7 g din care zaharuri 79,7 g Proteine lt;0,1 g Sare 0,2 g Continut: 3x15 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, Germania Gelatina naturala transparenta - eco-bio 3x15g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Gelifiant vegetal - eco-bio 22g - Arche
10,95 RON
11,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Gelifiant vegetal - eco-bio 22g - Arche Naturkuche - Bucatarie EuropeanaVeganFara glutenPentru 1 kg de fructe Ingrediente Gelifiant vegetal: amidon din cartofi*, amidon de arorut*, agent de gelifiere: agar agar*, pectina (neamidata).* din culturi certificate ecologic Mod de preparare: Pentru preparate pe baza de fructe: Se amesteca 22 g de gel de fructe cu 300-400 g de indulcitor, 1 kg de fructe zdrobite si 3 linguri de suc de lamaie, se fierbe timp de 5-10 minute amestecand continuu. Realizati testul de gel, umpleti un recipient de sticla, inchideti bine si lasati-l sa se raceasca pe capac. Sfat: pentru jeleu solid va recomandam Agar Agar! Valori nutritionale medii:per 100 gEnergie 1275 kJ / 305 kcal Grasimi lt;0,1 g din care acizi grasi saturati lt;0,1 g Carbohidrati 69,3 g din care zaharuri 0,1 g Proteine 0,3 g Sare 0,8 g Continut: 22 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, GermaniaGelifiant vegetal - eco-bio 22g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Intaritor de frisca - eco-bio 3x8g - Arche
5,95 RON
6,47 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Intaritor de frisca - eco-bio 3x8g - Arche Naturkuche - Bucatarie EuropeanaVeganFara glutenIngrediente Intaritor de frisca: amidon de porumb*, glucoza*. *din culturi certificate ecologicMod de preparare: La crema racita (crema de soia) se adauga continutul de intaritor de crema si, pentru gust, se amesteca zaharul de vanilie. Valori nutritionale medii:per 100 gEnergie 1550 kJ / 365 kcal Grasimi lt;0,1 g din care acizi grasi saturati lt;0,1 g Carbohidrati 91,2 g din care zaharuri 37,9 g Proteine lt;0,1 g Sare lt;0,1 g Continut: 3x8 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, GermaniaIntaritor de frisca - eco-bio 3x8g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Pectina de mere, 20g - Arche
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Pectina de mere, 20g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana VeganFara glutenPentru 1,3 kg de fructeIngrediente Pectina de mere: agent de gelifiere: pectina de mere*Pectina de mar de la Arche nu este amidata si, prin urmare, aprobata pentru producerea de produse ecologice. Pectina nu exista inca in calitate ecologica.Mod de preparare: Pentru fructe, se amesteca continutul din plic de agent de gelifiere vegetal cu pana la 700 g de indulcitor. Adaugati sucul unei jumatati de lamaie la cantitatea de fruct zdrobit (1,3 kg). Aduceti totul la fiert si fierbeti timp de 3-5 minute amestecand continuu. Pentru jeleu recomandam suc de fructe de 0,75 - 1L cu 500 g zahar si suc de 1/2 lamaie. Continut: 20 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, Germania Pectina de mere, 20g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Pulbere pentru desert Panna Cotta - eco-bio 42g - Arche
11,95 RON
12,99 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Pulbere pentru desert panna cotta - eco-bio 42g - Arche Naturkuche - Bucatarie EuropeanaVegan. Fara gluten.Pulbere desert pentru 500 ml de lapte si smantana.Ingrediente Pulbere pentru desert panna cotta: zahar din flori de cocos* (53%), zahar din trestie*, amidon de porumb*, gelifiant: agar agar*, vanilie bourbon*. *din culturi certificate ecologic.Mod de preparare: Se amesteca continutul plicului cu 300 ml de smantana si 200 ml de lapte (sau vegan cu 250 ml de lapte de soia si 250 ml smantana de soia), se amesteca si se aduce la fierbere amestecand continuu. Se fierbe la foc moderat timp de 2 min. Se lasa sa se raceasca si se pune la frigider pentru cel putin 3 ore. Valori nutritionale medii:per 100 gEnergie 1581 kJ / 371 kcal Grasimi 0,2 g din care acizi grasi saturati 0,1 g Carbohidrati 88,8 g din care zaharuri 79,5 g Proteine 1,1 g Sare lt;0,1 g Continut: 42 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, GermaniaPulbere pentru desert panna cotta - eco-bio 42g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Agar Agar, 20g - Bio Vita
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Agar Agar, 20g - Bio VitaAgar-Agar este alternativa vegetala, naturala a gelatinei. Ideal pentru tarte cu fructe, aspic, deserturi, cupe cu fructe si multe altele.Ingrediente Agar Agar: agar-agar*.*din culturi certificate ecologicNu contine alergeni.Continut: 20 gValori nutritionale medii/ 100 gValoare energetica:720 kJ/ 175 kcalGrasimi, din care: lt;0,1 g-acizi grasi saturati: 0,0 gCarbohidrati: 0,4 g-din care zaharuri: 0,4 gProteine: lt;0,1 gSare: 1,3 g A se pastra la loc uscat si racoros.Producator: BioVitaAgar Agar, 20g - Bio Vita

Comanda gelatina naturala de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 13 de produse in categoria gelatina naturala

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de gelatina naturala sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria gelatina naturala sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera gelatina naturala la oferta speciala.