Gelatina naturala

Gelatina naturala - descopera oferta de produse de pe minuneanaturii.ro

1
2
17,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  20 Aug 2021
(5/5

In sfarsit un site cu produse de calitate pentru femei. Recomand Agar agar pudra bio. Fara sa exagerez, minunat site-ul. Livrare in aceeasi zi pentru produsele Lima, nu ma asteptam.

Agar agar pudra bio 6x2g - Lima Agar agar este un gelifiant folosit in Japonia ca si gelatina, devenind tot mai popular si in alte parti ale lumii. Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Ingrediente: agar agar* *din agricultura ecologica Mod de flosire agat agar: pentru 1 litru de produs finit, se adauga 4g de agar agar. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite. Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se prepara gelatina din pudra de agar agar? Se amesteca pudra de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite. Prezentare agar agar pudra: Pachet cu 6 pliculete a cate 2g Produs 100% natural, certificat organic Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
1
6,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  13 Sep 2021
(5/5

Recomand tuturor Gelatina transparenta eco-bio,. Se vede ca e multa pasiune in acest site. Biovegan - Vitavegan, in sfarsit la un pret foarte bun.

Gelatina transparenta eco-bio, 2X6g BIOVEGAN Produs vegan. Caracteristici Gelatina transparenta Nu contine gluten sau zahar. Ingrediente Gelatina transparenta agent de gelifiere: agar-agar, amidon de cartofi, faina din radacina arrow (maranta), pulbere de sfecla rosie, acidifiant: tartrat de potasiu (tartru - piatra de vin). din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Utilizare Gelatina transparenta Mod de preparare: 1. Amestecati continutul unui pliculet in 250 ml de apa rece si indulciti dupa gust. 2. Aduceti lichidul la fierbere timp de 2 minute, amestecand constant. 3. Inlaturati de pe foc, amestecati ocazional aproximativ 10 minute si lasati-o sa se raceasca pana cand glazura devine putin catifelata. 4. Intindeti glazura peste tort incepand din centru. Tortul poate fi taiat dupa ce s-a racit (in aproximativ 30 de minute). Sfat: presarati prajitura in mod uniform cu intaritor de creme Biovegan, pentru a preveni inmuierea blatului.  Prezentare Gelatina transparenta 2 plicuri a cate 7g fiecare. Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.  Gelatina transparenta eco-bio, 2X6g BIOVEGAN
1
25,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  21 Aug 2021
(5/5

Sunt respectate indicatii si informatiile de pe ambalajul produsului Agar agar gelifiant. Foarte draguta persoana de la telefon. Dupa mult timp am gasit din nou produse Biovegan - Vitavegan.

Agar agar gelifiant 30g - Biovegan Gelifiant natural ideal pentru aspic, gemuri, gelatina pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmeaza a fi feliate. Ingrediente Agar agar gelifian: gelifiant Agar Agar Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g Mod de peparare Agar agar gelifian:  Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca. Va rugam sa nu preparati in alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore. Prezentare Agar agar gelifian: 30g Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  06 Sep 2021
(5/5

Pentru o viata sanatoasa, Agar Agar, e ce am cautat. Serviciul clienti foarte bun. Super, ma incanta produsele Bohlsener Muhle.

Agar Agar, 20g - Bio VitaAgar-Agar este alternativa vegetala, naturala a gelatinei. Ideal pentru tarte cu fructe, aspic, deserturi, cupe cu fructe si multe altele.Ingrediente Agar Agar: agar-agar*.*din culturi certificate ecologicNu contine alergeni.Continut: 20 gValori nutritionale medii/ 100 gValoare energetica:720 kJ/ 175 kcalGrasimi, din care: lt;0,1 g-acizi grasi saturati: 0,0 gCarbohidrati: 0,4 g-din care zaharuri: 0,4 gProteine: lt;0,1 gSare: 1,3 g A se pastra la loc uscat si racoros.Producator: BioVitaAgar Agar, 20g - Bio Vita
34,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  20 Aug 2021
(5/5

Caut de mult Agar agar fulgi bio, sunt bucuros ca am gasit. Atatea produse minunate pe acest site. Dupa mult timp am gasit din nou produse Algamar.

Agar agar fulgi bio 50g - Algamar Fulgii de  Agar Agar ajung pentru 10 litri de gelatina! Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Dozajul este in functie de consistenta dorita, o lingura se adauga la o cantitate de apa cuprinsa intre 250 ml si 1 litru. Produs 100% natural, certificat organic Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se obtin fulgii de Agar Agar? Varietatile de alge sunt fierte (metoda traditionala) apoi lasate sa se intareasca, taiate in bare si lasate timp de 10 zile pe paie de orez, in timpul iernii (noaptea ingheata, ziua umiditatea curge de pe bare). Barele uscate sunt apoi taiate sau razuite sub forma de fulgi. Fulgii se folosesc dizolvati in lichide (in general 1 lingura fulgi la 250 ml lichid) si se lasa sa se intareasca. Cum se prepara gelatina din fulgi de agar agar? Se amesteca fulgii de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Prezentare agar agar fulgi: punga cu 50g   Tara de origine: Spania Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
26,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  24 Sep 2021
(5/5

Foarte multumit de Agar Agar - eco-bio. Si in locatiile fizice e super. Si aici produse Arche Naturkuche de calitate.

Agar Agar - eco-bio 30g - Arche Naturkuche - Bucatarie EuropeanaVeganFara glutenAgent de gelifiere pur vegetal.Pentru un amestec optim de geluri, se amesteca fructe foarte acide cu fructe dulci.Ingrediente Agar Agar: Agent de gelifiere: agar de agar din agricultura ecologicaMod de preparare: Pentru un produs pe baza de fructe, 500 g de piure de fructe, cu indulcitor, 1 lingura de suc de lamaie, 1 lingurita (aprox 3 g) Agar agar se fierbe, in functie de tipul fructului 2-10 min. Se fierbe si se pune in recipient de sticla. Pentru jeleu condimentat 2 lingurite Agar agar (aproximativ 5 g) se amesteca cu 500 ml de lichid, se fierbe scurt, se lasa sa se raceasca.Continut: 30 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, GermaniaAgar Agar - eco-bio 30g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
52,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Agar Agar Gelifiant 100g - Pronat Agent de gelifiere pe bază de alge roșii pentru răcituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prăjiturilor și pentru alte alimente solide. Ingrediente: gelifiant Agar Agar. Ambalat într-o unitate care procesează:cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin. Mod de utilizare: 2g de gelifiant (aprox. 1 linguriță) suficient pentru 6 blaturi de gelatină și 500 ml de lichid gelifiat. Se dozează conform instrucțiunilor, se adaugă în apă rece, se fierbe și mai apoi se amestecă pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparate reci: 2 g din conținut se amestecă cu 100 ml de lichid rece într-o cratiță mică, se fierbe timp de 1 minut. Se lasă să se răcească ușor, apoi se adaugă treptat ingredientele reci și se amestecă. Vă rugăm să nu preparați în alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizează în frigider după aprox. 3 ore.. Mod de prezentare: 100 g Agar Agar Gelifiant 100g - Pronat
33,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  28 Sep 2021
(5/5

Minunat Faina de guar - eco-bio, recomand. Foarte draguta persoana de la telefon. Au avut in stoc multe produse Arche Naturkuche, super.

Faina de guar - eco-bio 125g - Arche Naturkuche - Bucatarie EuropeanaFaina de guar este un agent de ingrosare vegetal obtinut din semintele plantei de guar. Are efect de ingrosare chiar si la rece. Va rugam sa retineti! in cazul gemurilor, gelatinelor, marmeladelor si tartinabilelor din fructe, nu sunt necesare mai mult de 10 g de agent de ingrosare per kg de produs gata de consum. Ingrediente: faina din seminte de guar* *din culturi certificate ecologic. Preparare: ½ lingurita de faina de guar (cca 1,5 g) pentru 150 ml sos, gratinat, sau pentru 200 ml supa calda sau rece. incorporati faina de guar treacand-o printr-o sita fina si fierbeti timp scurt sau lasati la umflat.   Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 728 kJ / 180 kcal Grasimi 0,7 g din care acizi grasi saturati 0,3 g Carbohidrati lt;0,1 g din care zaharuri lt;0,1 g Proteine 6,0 g Sare 0,5 g Continut: 125 g Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH Faina de guar - eco-bio 125g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  06 Sep 2021
(5/5

Ma bucur ca am gasit Pectina de mere,. Site-ul a mers repede si bine, fara erori. Super, ma incanta produsele Arche Naturkuche.

Pectina de mere, 20g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana VeganFara glutenPentru 1,3 kg de fructeIngrediente Pectina de mere: agent de gelifiere: pectina de mere*Pectina de mar de la Arche nu este amidata si, prin urmare, aprobata pentru producerea de produse ecologice. Pectina nu exista inca in calitate ecologica.Mod de preparare: Pentru fructe, se amesteca continutul din plic de agent de gelifiere vegetal cu pana la 700 g de indulcitor. Adaugati sucul unei jumatati de lamaie la cantitatea de fruct zdrobit (1,3 kg). Aduceti totul la fiert si fierbeti timp de 3-5 minute amestecand continuu. Pentru jeleu recomandam suc de fructe de 0,75 - 1L cu 500 g zahar si suc de 1/2 lamaie. Continut: 20 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, Germania Pectina de mere, 20g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 376 rating(s)
Gelatina alba eco-bio, 12 foi – 20g LECKER`S Gelatina ecologica perfecta pentru patiserie si diverse mancaruri. Ingrediente Gelatina alba 100% sorici de porc 100% ecologici. Utilizare Gelatina alba Cu gelatina ecolgica Lecker puteti acoperi creme, deserturi, prajituri, Torturi, fructe si jeleuri. Gelatina este o proteina colagena itineranta. Mod de folosire: 12 foi = 20g sunt suficiente pentru maximum 1 litru de lichid. Hidratati in apa rece individual timp de aproximativ 5 minute, inlaturati usor. Preparate reci: Incalziti gelatina stoarsa pana se dizolva, amestecand usor. Apoi adaugati incet preparatul rece peste gelatina. Nu procedati invers. Preparate calde: Adaugati foile hidratate si amestecati pana se dizolva. Pastrati intotdeauna gelatina uscata si inodora. Prezentare Gelatina alba Pachet de 20g cu 12 foi.   Gelatina alba eco-bio, 12 foi – 20g LECKER`S  
13,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  30 Sep 2021
(5/5

Satisfacator Gelatina naturala transparenta - eco-bio, as lua din nou. Curierul mi-a adus rapid produsele. Si aici produse Arche Naturkuche de calitate.

Gelatina naturala transparenta - eco-bio 3x15g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana VeganFara glutenIngrediente Gelatina naturala transpartenta: dextroza*, agent de gelifiere: agar agar*. *din culturi certificate ecologicMod de preparare: Se amesteca continutul din pliculet (15g) de gelatina ecologica cu suc sau apa rece, se fierbe si se lasa sa se raceasca timp de 20-25 minute. Se amesteca in mod constant. De indata ce lichidul se ingroasa, se intinde repede pe produsul dorit. Valori nutritionale medii:per 100 gEnergie 1427 kJ / 341 kcal Grasimi lt;0,1 g din care acizi grasi saturati lt;0,1 g Carbohidrati 79,7 g din care zaharuri 79,7 g Proteine lt;0,1 g Sare 0,2 g Continut: 3x15 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, Germania Gelatina naturala transparenta - eco-bio 3x15g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
12,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  06 Apr 2022
(5/5

Foarte fain Gelatina pentru legume, eco-bio,, recomand. Fara sa exagerez, minunat site-ul. Si aici produse Biovegan - Vitavegan de calitate.

Gelatina pentru legume, eco-bio, 18g - Biovegan Agaranta este un gelifiant pur, 100 % vegetal. Este compus din agar agar, extras din alge bio, combinat cu maranta bio. Din combinatia speciala dintre cele doua ingrediente rezulta o consistenta deosebit de maleabila, dar care totusi poate fi taiata usor. Agaranta este incolor. Ingrediente: agent de gelifiere( Agar agar*, faina de arorut*), agent acidifiant: monopotasiu tartrat. Valori nutritionale/100g: 1017 Kj; 245 Kcal; <0,5g Grasimi; <0,1g Acizi Grasi Saturati; 33g Glucide; <0,5g Zaharuri; 50g Fibre; <0,5g Proteine; 0,34g Sare Mod de utilizare Dozare: Continutul plicului de 6 g si 500 ml lichid pentru a obtine gelifiantul. Preparare: Agaranta se omogenizeaza cu 100 ml lichid rece si se adauga apoi in restul de lichid rece, apoi se da in clocot si se lasa sa fiarba 2 minute la foc mic. Pentru prepararea la rece: Agaranta se amesteca intr-o oala mica cu 100 ml lichid rece, se da in clocot si se lasa la foc mic timp de 1 minut amestecand continuu. Se lasa putin la racit, apoi se adauga pe rand ingredientele reci si se amesteca incet si acestea. Va rugam, sa respectati aceasta ordine. Se ajunge la gradul optional de gelificare dupa aprox. 3 ore de stat la frigider. Mod de prezentare pliculet a 18 grame Gelatina pentru legume, eco-bio, 18g - Biovegan
11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  12 Nov 2021
(5/5

Un super produs, va recomand si voua Gelifiant vegetal - eco-bio. Fara sa exagerez, minunat site-ul. Faine si simple produsele Arche Naturkuche.

Gelifiant vegetal - eco-bio 22g - Arche Naturkuche - Bucatarie EuropeanaVeganFara glutenPentru 1 kg de fructe Ingrediente Gelifiant vegetal: amidon din cartofi*, amidon de arorut*, agent de gelifiere: agar agar*, pectina (neamidata).* din culturi certificate ecologic Mod de preparare: Pentru preparate pe baza de fructe: Se amesteca 22 g de gel de fructe cu 300-400 g de indulcitor, 1 kg de fructe zdrobite si 3 linguri de suc de lamaie, se fierbe timp de 5-10 minute amestecand continuu. Realizati testul de gel, umpleti un recipient de sticla, inchideti bine si lasati-l sa se raceasca pe capac. Sfat: pentru jeleu solid va recomandam Agar Agar! Valori nutritionale medii:per 100 gEnergie 1275 kJ / 305 kcal Grasimi lt;0,1 g din care acizi grasi saturati lt;0,1 g Carbohidrati 69,3 g din care zaharuri 0,1 g Proteine 0,3 g Sare 0,8 g Continut: 22 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, GermaniaGelifiant vegetal - eco-bio 22g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
37,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
(5/5) on 1 rating(s)
on  17 Aug 2022
(5/5

Foarte bun Pectina,, m-a ajutat. Epxerienta de cumparare a fost buna. Incantatoare produsele Naturmind.

Pectina, 80g - Naturmind Pectina este o fibra solubila in apa care se regaseste in mod natural in fructe si legume. Pectina Naturmind este fabricata din coaja de lamaie. Un pachet de 80g de pectina este suficient pentru a fi folosit ca agent de ingrosare pentru aproximativ 10-12 kg de fructe. Ingrediente: pectina. Valori nutritionale/100g: Energie: 888 Kj/ 212 Kcal Grasimi: 0g din care saturate 0g Carbohidrati: 50g din care zaharuri 50g Proteine: 3g Saruri: 7.5g Mod de utilizare Se foloseste preponderent ca si agent de ingrosare in gemuri, dulceturi, sosuri, etc. Mid de prezentare 80 grame Pectina, 80g - Naturmind
60,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
on  08 Sep 2021
(5/5

Excelent Agar agar gelifiant. Un site cu adevarat fain. Produsele de la Biovegan - Vitavegan sunt minunate. Recomand tuturor!

Agar agar gelifiant 100g - Biovegan Agent de gelifiere pe baza de alge rosii pentru racituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prajiturilor si pentru alte alimente solide. Ingrediente Agar agar gelifian: gelifiant Agar Agar Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g Mod de peparare Agar agar gelifian:  Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca. Va rugam sa nu preparati in alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore. Prezentare Agar agar gelifian: 100g Agar agar gelifiant 100g - Biovegan
6,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  18 Sep 2021
(5/5

Foarte multumita de Gelatina rosie eco-bio,. Am comandat dimineata si pana sa plec de la birou, produsele erau deja la mine. In trecut am mai utilizat produse Biovegan - Vitavegan, ma bucur ca le-am gasit din nou.

Gelatina rosie eco-bio, 2X7g BIOVEGAN Produs vegan. Caracteristici Gelatina rosie Nu contine gluten sau zahar. Ingrediente Gelatina rosie agent de gelifiere: agar-agar, amidon de cartofi, faina din radacina arrow (maranta), pulbere de sfecla rosie, acidifiant: tartrat de potasiu (tartru - piatra de vin). din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Utilizare Gelatina rosie Mod de preparare: 1. Amestecati continutul unui pliculet in 250 ml de apa rece si indulciti dupa gust. 2. Aduceti lichidul la fierbere timp de 2 minute, amestecand constant. 3. Inlaturati de pe foc, amestecati ocazional aproximativ 10 minute si lasati-o sa se raceasca pana cand glazura devine putin catifelata. 4. Intindeti glazura peste tort incepand din centru. Tortul poate fi taiat dupa ce s-a racit (in aproximativ 30 de minute). Sfat: presarati prajitura in mod uniform cu intaritor de creme Biovegan, pentru a preveni inmuierea blatului.  Prezentare Gelatina rosie 2 plicuri a cate 7g fiecare. Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.  Gelatina rosie eco-bio, 2X7g BIOVEGAN
15,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
(5/5) on 1 rating(s)
on  11 Oct 2021
(5/5

Bucuroasa de produsul Amestec pentru desert Panna Cotta - eco-bio. Foarte rapid raspund la solicitari. Produsele de la Arche Naturkuche sunt minunate. Recomand tuturor!

Amestec pulbere pentru desert panna cotta - eco-bio 42g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana Vegan. Fara gluten. Pulbere desert pentru 500 ml de lapte si smantana. Ingrediente amestec pentru desert panna cotta: zahar din flori de cocos* (53%), zahar din trestie*, amidon de porumb*, gelifiant: agar agar*, vanilie bourbon*. *din culturi certificate ecologic. Mod de preparare: Se amesteca continutul plicului cu 300 ml de smantana si 200 ml de lapte (sau vegan cu 250 ml de lapte de soia si 250 ml smantana de soia), se amesteca si se aduce la fierbere amestecand continuu. Se fierbe la foc moderat timp de 2 min. Se lasa sa se raceasca si se pune la frigider pentru cel putin 3 ore. Valori nutritionale medii:per 100 gEnergie 1581 kJ / 371 kcal Grasimi 0,2 g din care acizi grasi saturati 0,1 g Carbohidrati 88,8 g din care zaharuri 79,5 g Proteine 1,1 g Sare lt;0,1 g Continut: 42 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH, Germania Pulbere pentru desert panna cotta - eco-bio 42g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana

Gelatina naturala - incepand de la 6,95 RON

Gelatina naturala

Comanda gelatina naturala de la minuneanaturii.ro.

  • gelatina naturala pentru prajituri
  • gelatina naturala vegetala
  • gelatina bio
  • gelatina vegetala

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de gelatina naturala sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria gelatina naturala sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera gelatina naturala la un pret special.