Xilitol

XYLITOL 250G - OBIO
26,15 RON
28,42 RON -8%
cu TVA
In Stoc
XYLITOL (ZAHAR MESTEACAN) 250G - OBIO Xylitolul este un indulcitor 100% natural, care se gaseste in diverse plante. Xylitolul comercializat de noi este extras din mesteacan, de aceea se mai numeste si zahar din mesteacan. Xylitolul poate fi folosit si de catre persoanele care sufera de diabet, ca si indulcitor. Totodata, xylitolul este indicat ca si indulcitor si datorita unei proprietati aparte: bacteriile si ciupercile nu pot descompune xylitolul, deci nu se pot hrani cu el. Astfel, persoanele care consuma xylitol sunt mai putin predispuse la afectiuni ale cavitatii bucale, deoarece bacteriile si ciupercile prezente aici nu se pot hrani cu xylitolul, asa cum pot face de exemplu cu fructoza, glucoza sau sorbitolul. Xylitolul, cunoscut si ca zaharul din mesteacan, este un indulcitor natural ce se regasese in coaja acestuia dar si in diferite fructe si legume. El este cel mai dulce dintre toti substituentii zaharului iar gustul este foarte asemanator cu al acestuia. Spre deosebire de zahar, care are 4,1 kcal, Xylitolul are doar 2,4 kcal si o putere de indulcire egala cu acesta. Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Se recomanda la prepararea alimentelor, la indulcirea bauturilor, prajiturilor, deserturilor, preparatelor calde sau reci, lichiorurilor, compoturilor, etc. Este ideal pentru cei care nu doresc, sau nu au voie sa consume zahar deoarece Xylitolul nu determina aceeasi crestere a nivelului de glucoza in sange precum preparatele obisnuite. Bucurati-va de un indulcitor 100% natural extras din mesteacan. Gramaj: 250g Produs recomandat de Ligia Pop. XYLITOL (ZAHAR MESTEACAN) 250G - OBIO
XYLITOL 400G - SLY
18,50 RON
20,11 RON -8%
cu TVA
In Stoc
XYLITOL (ZAHAR MESTEACAN) 400G - SLY Xylitolul este un indulcitor 100% natural, care se gaseste in diverse plante. Xylitolul comercializat de noi este extras din mesteacan, de aceea se mai numeste si zahar din mesteacan. Xylitolul poate fi folosit si de catre persoanele care sufera de diabet, ca si indulcitor. Totodata, xylitolul este indicat ca si indulcitor si datorita unei proprietati aparte: bacteriile si ciupercile nu pot descompune xylitolul, deci nu se pot hrani cu el. Astfel, persoanele care consuma xylitol sunt mai putin predispuse la afectiuni ale cavitatii bucale, deoarece bacteriile si ciupercile prezente aici nu se pot hrani cu xylitolul, asa cum pot face de exemplu cu fructoza, glucoza sau sorbitolul. Xylitolul, cunoscut si ca zaharul din mesteacan, este un indulcitor natural ce se regasese in coaja acestuia dar si in diferite fructe si legume. El este cel mai dulce dintre toti substituentii zaharului iar gustul este foarte asemanator cu al acestuia. Spre deosebire de zahar, care are 4,1 kcal, Xylitolul are doar 2,4 kcal si o putere de indulcire egala cu acesta. Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Se recomanda la prepararea alimentelor, la indulcirea bauturilor, prajiturilor, deserturilor, preparatelor calde sau reci, lichiorurilor, compoturilor, etc. Este ideal pentru cei care nu doresc, sau nu au voie sa consume zahar deoarece Xylitolul nu determina aceeasi crestere a nivelului de glucoza in sange precum preparatele obisnuite. Bucurati-va de un indulcitor 100% natural extras din mesteacan. Gramaj: 400g XYLITOL (ZAHAR MESTEACAN) 400G - SLY
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - spearmint 10,8g
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - spearmint - 10 perinite/folie - 10,8g Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Compozitie Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Guma de mestecat Xilovit nu contine aspartam sau alti indulcitori artificiali. Principala materie prima pentru guma de mestecat Xilovit o reprezinta xilitolul, Baza de guma este o rasina naturala care este total rezistent la sucurile digestive. Organismul va elimina nemodificata aceasta guma in caz de ingesti. Lustruirea perinitelor de guma este realizata cu ceara de albine naturala aceasta greutate reprezinta doar 0,3% din total. Continut Xilovit guma de mesteca: guma de mestecat 10 pernite x 1,08g / folie Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - spearmint - 10 perinite/folie - 10,8g
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - citrice 10,8g
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - citrice - 10 perinite/folie - 10,8g Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Compozitie Xilovit guma de mestecat: Ingrediente Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Guma de mestecat Xilovit nu contine aspartam sau alti indulcitori artificiali. Principala materie prima pentru guma de mestecat Xilovit o reprezinta xilitolul, Baza de guma este o rasina naturala care este total rezistent la sucurile digestive. Organismul va elimina nemodificata aceasta guma in caz de ingesti. Lustruirea perinitelor de guma este realizata cu ceara de albine naturala aceasta greutate reprezinta doar 0,3% din total. Continut Xilovit guma de mesteca: guma de mestecat 10 pernite x 1,08g / folie Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - citrice - 10 perinite/folie - 10,8g
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - peppermint - 10,8g
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - peppermint - menta salbatica - 10 perinite/folie - 10,8g Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Compozitie Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Guma de mestecat Xilovit nu contine aspartam sau alti indulcitori artificiali. Principala materie prima pentru guma de mestecat Xilovit o reprezinta xilitolul, Baza de guma este o rasina naturala care este total rezistent la sucurile digestive. Organismul va elimina nemodificata aceasta guma in caz de ingesti. Lustruirea perinitelor de guma este realizata cu ceara de albine naturala aceasta greutate reprezinta doar 0,3% din total. Continut Xilovit guma de mesteca: guma de mestecat 10 pernite x 1,08g / folie Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - peppermint - menta salbatica - 10 perinite/folie - 10,8g
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - scortisoara - 10,8g
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - scortisoara - 10 perinite/folie - 10,8g Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Ingrediente Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Nu contine aspartam. Guma de mestecat Xilovit nu contine aspartam sau alti indulcitori artificiali. Principala materie prima pentru guma de mestecat Xilovit o reprezinta xilitolul, Baza de guma este o rasina naturala care este total rezistent la sucurile digestive. Organismul va elimina nemodificata aceasta guma in caz de ingesti. Lustruirea perinitelor de guma este realizata cu ceara de albine naturala aceasta greutate reprezinta doar 0,3% din total. Continut Xilovit guma de mesteca: guma de mestecat 10 pernite x 1,08g / folie Xilovit - guma de mestecat cu xilitol - menta - scortisoara - 10 perinite/folie - 10,8g
Napolitane cu lamaie si Xilitol 150g - Madal
5,20 RON
5,65 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Napolitane cu lamaie si Xilitol 150g - Madal Bal Napolitane cu lamaie (ulei esential de lamaie), indulcite cu xylitol fara zahar, fara arome, conservanti sau adausuri inutile. Compozitie: faina de grau (BL55), grasime vegetala (ulei de palmier), xilitol, ulei de lamaie, praf de copt, sare Continut nutritiv Napolitane cu lamaie si Xilitol /100g: Valoare calorica: 2125 kJ / 506 kcal Grasimi:32,2 g, din care grasimi saturate 13,1g Carbohidrati: 47,2g  din care zahar 0 g, Proteine 5,7g, Fibre 2g, Sare 414mg Tara de provenienta: Ungaria Napolitanele cu lamaie Madal sunt indulcite cu XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Prezentare Napolitane cu lamaie si Xilitol: punga cu 150g Napolitane cu lamaie si Xilitol 150g - Madal Bal
Napolitane cu cacao-vanilie si Xilitol 150g - Madal
5,20 RON
5,65 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Napolitane cu cacao-vanilie si Xilitol 150g - Madal Bal Napolitane cu cacao si vanilie, indulcite cu xylitol fara zahar, fara arome, conservanti sau adausuri inutile. Compozitie: faina de grau ( BL55) grasime vegetala (ulei de palmier), xilitol, pulbere de cacao, extras natural de vanilie, praf de copt, sare. Continut nutritiv Napolitane cu cacao-vanilie si Xilitol /100g: Valoare calorica: 2075 kJ / 494 kcal Grasimi:31,2 g, din care grasimi saturate 12,8g Carbohidrati: 46,1g  din care zahar 0g, Proteine 6,3g, Fibre 3,7g, Sare 416mg Tara de provenienta: Ungaria Napolitanele cu cacao-vanilie Madal sunt indulcite cu XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Prezentare Napolitane cu cacao-vanilie si Xilitol: punga cu 150g Napolitane cu cacao-vanilie si Xilitol 150g - Madal Bal
Napolitane cu cacao si Xilitol 150g - Madal
5,20 RON
5,65 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Napolitane cu cacao si Xilitol 150g - Madal Bal Napolitane cu cacao, indulcite cu xylitol fara zahar, fara arome, conservanti sau adausuri inutile. Compozitie: faina de grau ( BL55) grasime vegetala (ulei de palmier), xilitol, pulbere de cacao, praf de copt, sare. Continut nutritiv Napolitane cu cacaosi Xilitol /100g: Valoare calorica: 2-75 kJ / 494kcal Grasimi:31,2 g, din care grasimi saturate 12,8g Carbohidrati: 46,1g  din care zahar 0g, Proteine 6,3g, Fibre 3,7g, Sare 416mg Tara de provenienta: Ungaria Napolitanele cu cacao Madal sunt indulcite cu XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Prezentare Napolitane cu cacao si Xilitol: punga cu 150g Napolitane cu cacao si Xilitol 150g - Madal Bal
Glucoza indulcitor bio 300g - Smaak
24,50 RON
26,63 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Glucoza indulcitor bio 300g - Smaak Glucoza se foloseste uneori si sub denumirea de dextroza, fiind o forma de dextroza, un indulcitor care se regaseste in mod natural in natura in fructe, miere, cereale, etc. Se foloseste ca si indulcitor hipocaloric, avand 69kcal per portie (15g) Ingrediente Glucoza indulcitor bio: sirop de porumb extra dulce uscat* Valori nutritionale/100g: Energie: 1675kj / 401kcal Grasimi: 0g din care saturate 0g Carbohidrati: 98.5g din care zaharuri 96g Fibre: 0.1g Proteine: 0g Saruri: 0.03g Prezentare Glucoza indulcitor bio: 300g Glucoza indulcitor bio 300g - Smaak
Xylitol - Zahar de mesteacan cristale 100%, 500g - Pronat
31,38 RON
34,87 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Zahar de mesteacan cristale, 100% xylitol, 500g - Pronat indulcitor natural. Are acelasigust si putere de indulcire ca si zaharul dar cu 40% mai putine calorii.Zaharul de mesteacan, numit si xylitol, este un indulcitor ce se extrage din arborele de mesteacan.Ingrediente Zahar de mesteacan cristale, 100% xylitol, 500g: 100% xylitol - zahar de mesteacan.Valori nutritionale medii per 100g:Valoare energetica: 990 kJ/ 238 kcalGrasimi, din care: 0g- acizigrasi saturati: 0gCarbohidrati: 99g- din care zaharuri: 0g- din care polioli: 100gFibre: 0gProteine: 0gSare: 0gContinut: 500gPastrare: intr-un loc uscat si racoros.Origine:germaniaZahar de mesteacan cristale, 100% xylitol, 500g - Pronat
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - afine 10,8g
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - afine 10,8g Xilovit Guma de Mestecat afine rosii  Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Ingrediente Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Nu contine aspartam. Mod de administrare: Seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor. Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - afine 10,8g
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - capsuni 10,8g
3,98 RON
4,33 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - capsuni 10,8g Xilovit Guma de Mestecat Capsuni Xilovit este o guma de mestecat fara zahar si fara indulcitori artificiali. Guma de mestecat Xilovit contine XILITOL, un zahar din mesteacan cu dovedite proprietati anticarie si de protejare a adintilor si danturii. Actiune Xilitol: Xilitolul s-a dovedit a fi deosebit de eficient in urmatoarele domenii: - reduce formarea placii dentare - reduce aparitia cariilor dentare prin reducerea producerii de acizi - ajuta la remineralizarea dintilor - amelioreaza uscaciunea cavitatii bucale Cercetarile clinice sistematice de peste 35 de ani, certifica faptul ca xilitolul este cel mai potrivit indulcitor din punct de vedere al sanatatii dintilor, succesul se datoreaza structurii sale cu cinci atomi de carbon. Indulcitorii polioli cu sase atomi de carbon, ca de exemplu sorbitolul pot fi metabolizati de bacteriile din cavitatea bucala iar in consecinta se formeaza acidul responsabil pentru carierea dintilor. Acesti polioli se mai numesc si cariogeni (insemnand „substante care produc cariile”, a nu se incurca cu expresia carcinogen, substanta cancerigena), dar mai mult a fost demonstrat si faptul ca sorbitolul insusi accelereaza aparitia cariilor intr-o oarecare masura. Bacteriile din cavitatea bucala nu pot intra in reactie cu cei cinci atomi de carbon din structura xilitolului si astfel nu pot produce acizii responsabili pentru formarea cariilor. Datorita acestui fapt, xilitolul nu este cariogen, deoarece nu contribuie la formarea cariilor. Dimpotriva, s-a dovedit stiintific ca xilitolul poate reduce aparitia cariilor cu pana la 80%. Gumele de mestecat si dulciurile fara zahar, indulcite cu xilitol au fost aprobate de cel putin sase generatii de asociatii de stomatologi si de catre corpurile de control ale mai multor tari. La inceputul anilor 70, savanti ai Universitatii Turku din Finlanda, au descoperit ca xilitolul are rol important in igiena cavitatii bucale. Efectele secundare ale zaharului sunt facute reversibile. Pocesele de fermentare nu se vor efectua in prezenta xilitolului, bacteriile din cavitatea bucala nu produc aciditate , astfel echilibrul acido-bazic este mentinut in cavitatea bucala. Mediul bazic nu favorizeaza atacul bacterian , mai ales cel al streptococcului. Xilitolul protejeaza dantura si gingiile prin folosirea sa, seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor.Comparativ cu zaharul , xilitolul i-si desfasoara efectul noaptea, ramanand pe dinti. Prin folosire corespunzatoare xilitolul opreste procesul de formare a cariilor si intareste smaltul dentar. Cel mai eficient sunt tratate cariile mici. Ingrediente Xilovit - guma de mestecat: Xylitol                         73.47% Baza de guma                  23.5% Arome                          1.5% Glicerina 0.27% Lecitina de soia                 0.14% Guma arabica                 0.42% Carbonat de calciu      0.4% Ceara Canauba              0.3%   Baza dea guma contine (aceste informatii nu sunt precizate pe ambalaj insa am solicitat detalii producatorului): Butyl rubber Ester gum PVAc Hidrogenated vegetable oil Glycerol esters of edible fatty acids Natural emulsifiers Talc Antioxidant (BHT) Nu contine aspartam. Mod de administrare: Seara inainte de culcare, dupa spalarea dintilor. Xilovit - guma de mestecat cu xylitol - capsuni 10,8g
BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO eco-bio 250g, GUSTONI
11,41 RON
12,40 RON -8%
cu TVA
In Stoc
BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO eco-bio 250g, GUSTONI Biscuitii Gustoni sunt fini si crocanti, o gustare perfect sanatoasa cu aroma de oregano. Pentru aceasta specialitate italiana, cu aroma mediteraneana de rosii si oregano, se utilizeaza ingrediente selectate din agricultura ecologica certificata. Acesti biscuiti picant-aromati sunt acompaniamentul ideal pentru vin Ingrediente BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO, GUSTONI: Faina de grau*, ulei de masline extravirgin* (10%), tomate pulbere* (2%), sare gema, sirop de malt de orz*, regulator de aciditate: bicarbonat de sodiu; drojdie*, oregano* (0,5%) *provin din agricultura ecologica Valori nutritive BIscuiti ecologici crocanti, Gustoni: kj: 1817kcal: 431g, grasimi: 2.7g, acizi grasi saturati: 0.6g, glucide: 68.1g, zaharuri: 0.8g, proteine: 10.9g, sare: 2.3g* - doza zilnica recomandata Alergeni: faina de grau, malt de orz Alergeni urme: soia, susan Mod de prezentare BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO , GUSTONI: 250 g BISCUITI CROCANTI CU TOMATE SI OREGANO 250g, GUSTONI

Comanda xilitol (Xylitol) de la minuneanaturii.ro.

Pe minuneanaturii.ro ai 14 de produse in categoria xilitol

Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.

Orice intrebarea ai legata de xilitol sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria xilitol sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera xilitol la oferta speciala.