Miere MANUKA RAW - KFactor 22+ - 250g - Wedderspoon

Miere MANUKA RAW - UMF 22+ - 250g - Wedderspoon
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
223,23 RON
TVA inclus
block Stoc epuizat

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Miere MANUKA RAW - KFactor 22+ - 250g - Wedderspoon

Miere de manuka cruda cu factor inalt - KFactor 22+ - producator Wedderspoon Noua Zeelanda

Mierea de Manuka este o miere imunostimulatoare si imunomodulatoare cu efect antibiotic, antimicotic si antimicrobian.

Mierea de manuka este o miere monoflora, unica in lume , rezultatata din adunarea si prepararea de catre albinute din floarile arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium). Aces arbore de Manuka creste numai in insulele salbatice si nepoluate din Noua Zeelanda.

Mierea de Manuka a fost utilizata pentru proprietatile sale medicinale de catre triburile Maori si primii colonisti europeni timp de secole, cu mult inainte ca proprietatile deosebite ale acesteia sa fie cercetate si validate de catre medicina moderna.

Proprietatile foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si  antifungice, care o fac extrem de eficienta in sustinerea sistemului imunitar si ameliorarea unei mari varietati de probleme de sanatate au fost cercetate si demonstrate pentru prima data de catre Dr Peter Molan, directorul departamentului de Cercetare al Mierii in cadrul  Universitatii Waikato din Noua Zeelanda in 1981.

Mierea de Manuka Wedderspoon:

Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw (nepasteurizata), aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Atunci cand alegeti o miere de manuka cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de MAI MULT!

Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, produsele Wederspoon beneficiaza de o aprecieze generala in randul consumatorilor sai datorita calitatii exceptionale si consistentei sale.

Toata mierile de manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul) deoarece producatprul nu este de acord cu practicele netice, ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun.

Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelul de potential benefic al mierii Wedderspoon fiecare serie de miere de manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.

Beneficii si indicatii ale mierii de Manuka Wedderspoon:

  • 100% RAW (nepasteurizat / netratat termic)
  • Produs DOAR in NOUA ZEELANDA
  • Nu contine organisme modificate genetic (GMO)
  • Este considerata cel mai puternic antibiotic natural
  • Fiecare borcan este inregistrat putand fi detectata „istoria” incepand de la apicultor
  • Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator
  • Ambalajele nu contin substante BPA
  • Nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale natural.

Mierea de Manuka KFactor 22 contine minim 90% cantitate de granule de polen Manuka,  efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii.

Miere de manua Wedderspoon este prima si singura miere de manuka din lume certificata NON-GMO, garantand astfel ca este 100% naturala si ca nu contine organisme modificate genetic!

Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)

KFactor 22 indica faptul ca aceasta miere contine minim 90% concentratie de polen specific florii manuka.

Mierea de Manuka Kfactor 16 Wedderspoon a fost medaliata cu punctaj maxim (3 stele) la competitia Great Taste Awards din Marea Britanie in anul 2014.

Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduri chimice.

S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborat si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.

Spre exemplu: Mierea de manuka Activa 22+ contine un echivalent de 22% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta.

Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru a-i putea determina activitatea.

Putem observa ca mierea de manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de 16+ deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate (si bineinteles un cost proportional) unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si minerale in decursul procesului.

Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se vindeca cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie.

HMF (HydroxyMethylFurfuraldehyde) este folosit cu rol de indicator al schimbarile conditiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methyglyoxal (substanat ce idica nivelul de activita din mierea de manuka). HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenta unui acid – caldura creste viteza acestei reactii. HMF apare in mod natural in aproape toate mierile. In mod obisnuit nivelul HMF este sub 10mg/kg la miere proaspat extrase. Nivelul maxim permis in Uniunea Europeana este de 40mg/kg.

Pentru a putea fi etichetata ca mierea de Manuka, mierea trebuie sa aiba un indice de polen in continut de cel putin 70% potrivit Jurnaulul de cercetari agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0.

O mare majoritate a companiilor producatore de Miere de Manuka isi canalizeaza atentia asupra nivelului antibactrial, ignorand indicele de polen din miere (pollen count) precum si alte proprietati

pe care mierea le-a dobandit in mod natural. Firma Wedderspoon garanteaza ca mierea sa de manuka contine unul din cei mai ridicati indici de polen din industrie, indice obtinut intr-o maniera naturala, asigurandu-si clientii ca beneficiaza de o miere pura, autentica de manuka, fara sa fie mixata in vreun fel.

Firma Wedderspoon a luat decizia de a nu folosi termenul comercial de UMF (Unique Manuka Factor) deoarece ACESTA se axeaza doar pe activitatea non-peroxidica(NPA) – proprietatile antibacterine ale mierii. Dar firma Wedderspooon este pasionata de promovarea multiplelor beneficii ale consumului de miere de manuka RAW si nu doar al nivelul de activitate antibacteriana.

Actiunea Mierii de Manuka:

Cercetarile de laborator si studiile clinice efectuate au demonstrat ca atat mierea de Manuka ACTIVA cat si mierea UMF sunt eficiente in distrugerea unui spectru larg de microorganisme bacteriene si fungice, ele actionand insa in moduri diferite, datorita compozitiei chimice diferite:

  • Escherichia coli (E. coli)
  • Staphylococcus aureus (Staph infections)
  • Citrobacter freundii
  • Proteus mirabilis
  • Pseudomonas aeruginosa
  • Salmonella typhimurium
  • Streptococcus faecalis
  • Streptococcus pyogenes
  • Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
  • Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) a€“ infectii de spital
  • Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)

Indicatii Miere de Manuka:

Studiile recente indica faptul ca mierea de Manuka poate fi eficienta in tratarea urmatoarelor simptome si probleme de sanatate

Intern:

  • Raceli, dureri de gat , simptome de gripa
  • Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri          
  • Probleme ale gingiilor

Extern:

ca atare sau in produse:

  • Rani, arsuri, infectii, ulcere ale pielii, infectii de spital (Staphylococcus aureus )
  • Eczeme, Psoriasis, Acnee
  • Dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate.
  • Pecingine, Picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infectii cauzate de ciuperci

Contraindicatii Miere de Manuka

Mierea de Manuka consumata intern NU este indicata pentru copii sub 18 luni. Este important ca femeile insarcinate si care alapteaza sa ceara avizul medicului inainte de a folosi mierea de Manuka ACTIVA/UMF.

Diabet: Studiile clinice au indicat ca mierea de Manuka este o solutie mai buna decat zaharul pentru diabetici, insa persoanele suferind de diabet trebuie intodeauna sa consulte doctorul inainte de a introduce mierea in dieta lor.

Administrare Miere de Manuka:

ADULTI:

  • Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa ( goala sau pe o bucatica de paine)
  • Tratament: 1 lingurita, 30 min inainte de masa, 3-4 ori pe zi

COPII:

  • Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1/2 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa (goala sau pe o bucatica de paine sau in lapte cu cereale/ alte lichide)
  • Tratament: 1/2 lingurita 30 min inainte de masa, 2-3 ori pe zi

Pentru tratarea infectiilor care nu sunt localizate pe tractul digestiv este indicat ca mierea sa fie tinuta in gura, sub limba o perioada de cateva minute si nu inghitita imediat.

Durata tratamentului cu Miere de Manuka:

Se recomanda un tratament de minim 1 luna, dupa care se refac analizele.

Se recomanda apoi un tratament de mentinere de 1 lingurita/zi pentru inca 2-3 luni. Acesta va ajuta la stimularea sistemului imunitar si reducerea riscului de recidiva.

Prezentare Miere de Manuka:

Borcan de plastic cu 250g Miere de Manuka pura

Miere MANUKA RAW - KFactor 22+ - 250g - Wedderspoon

Miere de manuka cruda cu factor inalt - KFactor 22+ - producator Wedderspoon Noua Zeelanda

block Stoc epuizat

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Afiseaza mai multe informatii
 Recenzii
 (5/5)  - 1 calificative - 1 recenzii
Vezi distributia calificativelor Acorda un calificativ
De (Bucuresti, Romania) la   17 Aug 2021
(5/5

Recunoscator ca am cumparat Miere MANUKA RAW - KFactor. Atatea produse minunate pe acest site. Satisfacatoare produsele Wedderspoon.

  • Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
    Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
  • 30 de zile drept de retur
    30 de zile drept de retur
  • Tranzactiile sunt securizate
    Tranzactiile sunt securizate
  • Promotii zi de zi
    Promotii zi de zi

Descriere

Fisa tehnica

Clientii iubesc Minunea Naturii

  • "Produse excelente, consiliere de calitate, livrare prompta." - Iasmina P.
  • "Produse foarte calitative la preturi bune." - Maria I.
  • "Serviciu clienti excelent, prompt, serviabil si rapid." - Marius V.
  • "Cei mai buni! Minunati! Multumesc!" - Florica N.

Disclaimer

Produsul Miere MANUKA RAW - KFactor 22+ - 250g - Wedderspoon din categoria Miere de MANUKA este un produs natural care:

  • nu necesita prescriptie medicala, 
  • nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata, 
  • nu inlocuieste un mod de viata sanatos
  • nu inlocuieste un tratament prescris de medic.

Va sugeram sa va adresati medicului sau farmacistului dumneavoastra inainte de a implementa orice programe noi de dieta, exercitii fizice si suplimente alimentare, mai ales daca aveti afectiuni medicale preexistente, daca luati alte medicamente, remedii sau alte produse similare.

Informatiile de pe aceasta pagina are scop educativ si informativ, pot fi incomplete sau neactualizate la zi si ele nu sunt menite sa inlocuiasca sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra.

Organismul fiecarei persoane este unic si astfel diferit de al altora, asadar rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de varsta, stilul de viata, starea de sanatate dar si de alti factori. Nu este obligatoriu sau de la sine inteles sa obtineti rezultatele pe care le asteptati sau cele obtinute deja de persoanele care au utilizat aceleasi produse.

Informatiile referitoare de pe pagina produsului Miere MANUKA RAW - KFactor 22+ - 250g - Wedderspoon, nu constituie recomandări sau garantii ale rezultatelor pe care le veți obtine.

Cititi cu atentie prospectul produselor si cereți sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra!

--------------------------------------------

Descrierea Miere MANUKA RAW - KFactor 22+ - 250g - Wedderspoon, precum si a tuturor produselor sau a serviciilor disponibile pe www.minuneanaturii.ro (prin text, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Farmacia Minunata SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Farmacia Minunata S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Farmacia Minunata  S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Farmacia Minunata SRL prin intermediul www.minuneanaturi.ro pot suferi modificari ulterioare, acest aspect fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, Farmacia Minunata S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor, fara a anunta in prealabil.