Miere MANUKA RAW - KFactor 16+ - 250g - Wedderspoon
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
  • Tranzactiile online sunt securizate 100%
    Tranzactiile online sunt securizate 100%
  • Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
    Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
  • 100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
    100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
 Recenzii si pareri
Fii primul care scrie o recenzie
in aceasta limba
 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !

Pret redus

Miere MANUKA RAW - KFactor 16+ - 250g - Wedderspoon

135,77 RON 147,58 RON -8%
cu TVA
check In Stoc

Miere MANUKA RAW - KFactor 16+ - 250g - Wedderspoon

Miere de manuka cruda cu factor mediu - KFactor 16+ - producator Wedderspoon Noua Zeelanda

Mierea de Manuka este o miere imunostimulatoare si imunomodulatoare cu efect antibiotic, antimicotic si antimicrobian.

Mierea de manuka este o miere monoflora, unica in lume , rezultatata din adunarea si prepararea de catre albinute din floarile arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium). Aces arbore de Manuka creste numai in insulele salbatice si nepoluate din Noua Zeelanda.

Mierea de Manuka a fost utilizata pentru proprietatile sale medicinale de catre triburile Maori si primii colonisti europeni timp de secole, cu mult inainte ca proprietatile deosebite ale acesteia sa fie cercetate si validate de catre medicina moderna.

Proprietatile foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si  antifungice, care o fac extrem de eficienta in sustinerea sistemului imunitar si ameliorarea unei mari varietati de probleme de sanatate au fost cercetate si demonstrate pentru prima data de catre Dr Peter Molan, directorul departamentului de Cercetare al Mierii in cadrul  Universitatii Waikato din Noua Zeelanda in 1981.

Mierea de Manuka Wedderspoon:

Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw (nepasteurizata), aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Atunci cand alegeti o miere de manuka cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de MAI MULT!

Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, produsele Wederspoon beneficiaza de o aprecieze generala in randul consumatorilor sai datorita calitatii exceptionale si consistentei sale.

Toata mierile de manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul) deoarece producatprul nu este de acord cu practicele netice, ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun.

Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelul de potential benefic al mierii Wedderspoon fiecare serie de miere de manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.

Beneficii si indicatii ale mierii de Manuka Wedderspoon:

  • 100% RAW (nepasteurizat / netratat termic)
  • Produs DOAR in NOUA ZEELANDA
  • Nu contine organisme modificate genetic (GMO)
  • Este considerata cel mai puternic antibiotic natural
  • Fiecare borcan este inregistrat putand fi detectata „istoria” incepand de la apicultor
  • Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator
  • Ambalajele nu contin substante BPA
  • Nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale natural.

Mierea de Manuka KFactor 16 contine minim 75% cantitate de granule de polen Manuka,  efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii.

Miere de manua Wedderspoon este prima si singura miere de manuka din lume certificata NON-GMO, garantand astfel ca este 100% naturala si ca nu contine organisme modificate genetic!

Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)

KFactor 16 indica faptul ca aceasta miere contine minim 75% concentratie de polen specific florii manuka.

Mierea de Manuka Kfactor 16 Wedderspoon a fost medaliata cu punctaj maxim (3 stele) la competitia Great Taste Awards din Marea Britanie in anul 2014.

Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduri chimice.

S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborat si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.

Spre exemplu: Mierea de manuka Activa 16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta.

Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru a-i putea determina activitatea.

Putem observa ca mierea de manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de 16+ deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate (si bineinteles un cost proportional) unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si minerale in decursul procesului.

Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se vindeca cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie.

HMF (HydroxyMethylFurfuraldehyde) este folosit cu rol de indicator al schimbarile conditiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methyglyoxal (substanat ce idica nivelul de activita din mierea de manuka). HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenta unui acid – caldura creste viteza acestei reactii. HMF apare in mod natural in aproape toate mierile. In mod obisnuit nivelul HMF este sub 10mg/kg la miere proaspat extrase. Nivelul maxim permis in Uniunea Europeana este de 40mg/kg.

Pentru a putea fi etichetata ca mierea de Manuka, mierea trebuie sa aiba un indice de polen in continut de cel putin 70% potrivit Jurnaulul de cercetari agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0.

O mare majoritate a companiilor producatore de Miere de Manuka isi canalizeaza atentia asupra nivelului antibactrial, ignorand indicele de polen din miere (pollen count) precum si alte proprietati

pe care mierea le-a dobandit in mod natural. Firma Wedderspoon garanteaza ca mierea sa de manuka contine unul din cei mai ridicati indici de polen din industrie, indice obtinut intr-o maniera naturala, asigurandu-si clientii ca beneficiaza de o miere pura, autentica de manuka, fara sa fie mixata in vreun fel.

Firma Wedderspoon a luat decizia de a nu folosi termenul comercial de UMF (Unique Manuka Factor) deoarece ACESTA se axeaza doar pe activitatea non-peroxidica(NPA) – proprietatile antibacterine ale mierii. Dar firma Wedderspooon este pasionata de promovarea multiplelor beneficii ale consumului de miere de manuka RAW si nu doar al nivelul de activitate antibacteriana.

Actiunea Mierii de Manuka:

Cercetarile de laborator si studiile clinice efectuate au demonstrat ca atat mierea de Manuka ACTIVA cat si mierea UMF sunt eficiente in distrugerea unui spectru larg de microorganisme bacteriene si fungice, ele actionand insa in moduri diferite, datorita compozitiei chimice diferite:

  • Escherichia coli (E. coli)
  • Staphylococcus aureus (Staph infections)
  • Citrobacter freundii
  • Proteus mirabilis
  • Pseudomonas aeruginosa
  • Salmonella typhimurium
  • Streptococcus faecalis
  • Streptococcus pyogenes
  • Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
  • Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) a€“ infectii de spital
  • Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)

Indicatii Miere de Manuka:

Studiile recente indica faptul ca mierea de Manuka poate fi eficienta in tratarea urmatoarelor simptome si probleme de sanatate

Intern:

  • Raceli, dureri de gat , simptome de gripa
  • Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri          
  • Probleme ale gingiilor

Extern:

ca atare sau in produse:

  • Rani, arsuri, infectii, ulcere ale pielii, infectii de spital (Staphylococcus aureus )
  • Eczeme, Psoriasis, Acnee
  • Dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate.
  • Pecingine, Picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infectii cauzate de ciuperci

Contraindicatii Miere de Manuka

Mierea de Manuka consumata intern NU este indicata pentru copii sub 18 luni. Este important ca femeile insarcinate si care alapteaza sa ceara avizul medicului inainte de a folosi mierea de Manuka ACTIVA/UMF.

Diabet: Studiile clinice au indicat ca mierea de Manuka este o solutie mai buna decat zaharul pentru diabetici, insa persoanele suferind de diabet trebuie intodeauna sa consulte doctorul inainte de a introduce mierea in dieta lor.

Administrare Miere de Manuka:

ADULTI:

  • Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa ( goala sau pe o bucatica de paine)
  • Tratament: 1 lingurita, 30 min inainte de masa, 3-4 ori pe zi

COPII:

  • Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1/2 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa (goala sau pe o bucatica de paine sau in lapte cu cereale/ alte lichide)
  • Tratament: 1/2 lingurita 30 min inainte de masa, 2-3 ori pe zi

Pentru tratarea infectiilor care nu sunt localizate pe tractul digestiv este indicat ca mierea sa fie tinuta in gura, sub limba o perioada de cateva minute si nu inghitita imediat.

Durata tratamentului cu Miere de Manuka:

Se recomanda un tratament de minim 1 luna, dupa care se refac analizele.

Se recomanda apoi un tratament de mentinere de 1 lingurita/zi pentru inca 2-3 luni. Acesta va ajuta la stimularea sistemului imunitar si reducerea riscului de recidiva.

Prezentare Miere de Manuka:

Borcan de plastic cu 250g Miere de Manuka pura

Miere MANUKA RAW - KFactor 16+ - 250g - Wedderspoon

Miere de manuka cruda cu factor mediu - KFactor 16+ - producator Wedderspoon Noua Zeelanda

check In Stoc

Descriere

Fisa tehnica

Fisa tehnica
K Factor
KFactor 16+
Tipuri de produse cu Miere Manuka
Miere Manuka Terapeutica
Producator Miere Manuka:
Wedderspoon

Clientii iubesc Minunea Naturii

  • "Produse excelente, consiliere de calitate, livrare prompta." - Iasmina P.
  • "Produse foarte calitative la preturi bune." - Maria I.
  • "Serviciu clienti excelent, prompt, serviabil si rapid." - Marius V.
  • "Cei mai buni! Minunati! Multumesc!" - Florica N.