Gama completa de produse ActiNovo

ActiNovo este un producator de renume, cu produse de calitate.

ActiNovo - Suplimente Lipozomale din ingrediente de calitate superioara compatibile cu dieta vegana si vegetariana.

Comanda produse marca ActiNovo de la minuneanaturii.ro.

ActiNovo este un producator de renume, cu produse de calitate.

ActiNovo este o firma renumita producatoare de Suplimente Lipozomale. Suplimentele marcii ActiNovo sunt produse in Germania din ingrediente de calitate superioara.

ActiNovo nu foloseste Aditivi, Coloranti, Indulcitori, Arome, Potentiatori de gust, Lecitina de soia. 

Preocuparile marcii ActiNovo principale sunt calitatea si eficienta produselor.

ActiNovo foloseste in compozitia produselor fosfolipide valoaroase de floarea soarelui nemodificata genetic, cultivata in Europa.

Toate produsele ActiNovo contin Ingrediente certificate.

Produse Actinovo sunt compatibile cu dieta vegana si vegetariana.

Suplimentele alimentare obisnuite se confrunta aproape toate cu aceeasi problema: desi in vitro sunt eficiente si puternice, in practica se lovesc de biodisponibilitatea scazuta (cantitatea de substanta activa eliberata si absorbita de organism).  Cea mai mare parte a ingredientului activ se pierde in sistemul nostru digestiv sau este eliminata prin diverse cai, neajungând  niciodata la scop, adica in fluxul sanguin si mai apoi la celule.

    Formulele lipozomale utilizeaza un truc inteligent pentru a depasi aceasta problema. Asemenea unui cal troian, ascund substanta activa intr-o capsula de fosfolipide recunoscute si tolerate de catre organism, care asigura o trecere sigura prin gura si stomac si „pacaleste” intestinul subtire in a le absorbi complet. In final, substantele active, isi ating telul, adica fluxul sanguin si celulele.

Pe  minuneanaturii.ro gasesti cea mai variata gama de Suplimente Lipozomale marca ActiNovo precum: 

  • vitamina c lipozomala
  • VITAMINA C LIPOZOMALA FARA ALCOOL
  • actinovo liposomal vitamin c
  • actinovo vitamina c

Actinovo este eficent prin simplul fapt ca substanta activa, de ex. Vitamina C, nu mai este ignorata sau distrusa de sistemul digestiv, fiind incapsulata si mascata in lipozomi trece direct in fluxul sanguin.

ACTINOVO este sanatos in primul rand! O componenta principala care determina gustul, provine din lecitina de floarea soarelui (fosfolipide). Actinovo se focuseaza in principal pe eficienta si calitate, lasand aspectul si gustul pe plan secund, asta explicand si absenta indulcitorilor sau a aromelor artificiale.

Retineti faptul ca principiul formulelor lipozomale depinde de faptul ca ingredientul activ este complet mascat de fosfolipide. Daca nu exista suficiente fosfolipide pentru mascarea si incapsularea substantei active, principiul nu functioneaza deloc, veti avea un produs foarte concentrat dar nu si eficient! Produsele marcii ActiNovo nu supraincarca formulele si se asigura ca doza de fosfolipide sunt intotdeauna mai mare decat ingredientul activ.

Descopera pe minuneanaturii.ro produse marca ACTINOVO, cu livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele ACTINOVO.

Comanda produse marca ACTINOVO de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca ACTINOVO sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca ACTINOVO sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele ACTINOVO.