Unt de cacao 120g - APIMOND
33,00 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao 120g - APIMOND
Produsul este obtinut prin presare la rece. Se poate folosi atat in alimentatie pentru preparate vegane, raw-vegane sau din cofetaria clasica, cat si in cosmetica ca atare sau ca parte ingredient cosmetic.
Untul de cacao are un gust, o aroma si un miros unic si specific.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Daca este incalzit peste 40 de grade trece in starea beta si se va intarii din nou abia in cateva zile
Compozitie:
Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.