Gama completa de produse Arabella

Moara electrica de cereale Arabella
1.548,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
(5/5) on 1 rating(s)
on  12 Oct 2021
(5/5

Un super produs, va recomand si voua Moara electrica de cereale Arabella. Multe produse faine de calitate foarte buna. Voi mai incerca produsele Arabella.

Moara de cereale electrica Arabella Moara electrica de cereale Arabella este ideala pentru persoanele care doresc sa isi faca singuri acasa fainuri integrale. Macina grau, orz, ovaz, mei, hrisca, porumb, quinoa, etc. Macinarea se face cu ajutorul a doua pietre din ceramica Corundum, o ceramica speciala de o duritate apropiata de cea a diamatului. Macinarea se poate face de la foarte fin pana la grunjos, cu ajutorul celor 6 trepte reglabile. Corpul morii este confectionat din lemn de tei. Garantie: 5 ani Putere motor: 200W Inaltime moara: 31cm Greutate: 7.3kg Capacitate de macinare per ora: intre 6 si 8 kg, in functie de cerealele macinate; Capacitate cos: 700g Moara de cereale electrica Arabella

Arabella este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 1 produse marca Arabella, cu preturi incepand de la 23595 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Arabella.

Comanda produse marca Arabella de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Arabella sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Arabella sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Arabella.