Gama completa de produse BauckHof
Sunt 29 produse.
13,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de ovaz FARA GLUTEN, 350g - BauckHof
Faina de ovaz bio Bauckhof contine toate componentele cerealelor integrale si este certificata fara gluten. Ovazul este natural fara gluten. Cu toate acestea, in timpul cultivarii, recoltarii, transportului si prelucrarii, acesta vine adesea in contact cu produse din cereale care contin gluten si absoarbe praful de gluten. Pentru o dieta sigura si fara gluten in mod constant, cantitati mici de contaminare cu gluten sunt suficiente pentru a provoca probleme de sanatate. In laboratorul nostru de fabrica, fiecare lot de ovaz este examinat cu atentie pentru gluten.
Faina de ovaz organica este ideala pentru prajituri, desert si paine. Prajiturile si painea facute cu faina de ovaz vor fi pufoase si suculente. Va recomandam sa inlocuiti 20% din faina folosita in mod obisnuit cu faina de ovaz.
Ovazul este cereala noastra preferata aici la Bauckhof Mühle. Nu numai pentru ca dorim sa facem lumea entuziasmata de calitatea organica si demeter cu produsele noastre de ovaz, ci si pentru ca ovazul creste bine aici, in regiune, este atat de versatil si pur si simplu are un gust bun. Este usor sa faci ceva bun cu ovaz.
Ideal pentru bucataria fara gluten, fie pentru prajituri, produse de patiserie, briose, fie pentru o paine proaspata fara gluten. Faina organica de ovaz este garantata fara gluten si are o aroma fina de nuci, este delicioasa, bogata in fibre. Producatorul recomanda inlocuirea a 20% din faina obisnuita cu faina de ovaz.
Acest produs este fara glutenFiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
faina de ovaz. 100% agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g: 1560 Kj; 370 Kcal; 6.7g Grasimi; 1.1g Acizi Grasi Saturati; 60g Glucide; 0.8g Zaharuri; 9.7g Fibre; 13g Proteine; <0.01g Sare
Mod de utilizare
La o masa sanatoasa
Mod de prezentare
350 grame
Faina de ovaz FARA GLUTEN, 350g - BauckHof
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fulgi de orez integral pentru lapte, eco-bio, fara gluten, 425 g, BauckHof
Fulgii de orez crocanți, fragili, cu aroma orezului cu bob rotund, sunt ideali pentru budinca de orez rapidă și pentru prepararea muslisurilor fine.
Ingrediente Fulgi de orez integral pentru lapte, eco-bio, fara gluten, BauckHof:
fulgi integrali de orez* (din orez cu bob rotund).
*provin din agricultură ecologică.
Fulgi de orez integral pentru lapte, eco-bio, fara gluten, 425 g, BauckHof
35,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fulgi mici de ovaz ecologic FARA GLUTEN, 1kg - BauckHof
Fulgii de ovaz bio integrali FARA GLUTEN sunt ideali pentru cerealele dvs. preferate, de exemplu, fructe cu coaja lemnoasa, fructe, bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz.
Ovazul pentru fulgii nostri ecologici controlati fara gluten este cultivat si prelucrat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru eliberarea de gluten si garantam sub 20 ppm de gluten. Legea alimentelor spune: „Ovazul alimentelor destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie fabricat, preparat si / sau prelucrat astfel incat contaminarea cu grau, secara, orz sau traversarile acestora sa fie exclusa; continutul de gluten de ovaz nu poate depasi 20 mg / kg (ppm)
Fiecare lot este verificat pe teren, imediat dupa recoltare, dupa presare si dupa ambalare. Analiza glutenului are loc pe langa testele standard pentru a asigura calitatea organica.
Ovazul bio difera prin structura proteica de grau, secara, orz si spelta. Aceasta inseamna ca persoanele cu intoleranta la gluten pot include, de asemenea, ovaz pur, fara contaminare, in dieta lor. Asiguram libertatea de contaminare prin intermediul unui set de reguli special dezvoltate impreuna cu fermierii contractuali. Masurile de precautie in cultivare incep cu curatarea semintelor si se incheie cu transportul la moara.
Cultivarea ovazului la pragul nostru este importanta pentru noi. Mentinem parteneriate pe termen lung cu fermierii regionali organici si Demeter si suntem mandri ca permitem extinderea zonei organice in fiecare an prin vanzarea fulgilor de ovaz.
Scopul nostru este: agricultura 100% ecologica. Cu fiecare punga de fulgi de ovaz bio fara gluten Bauckhof, va ajutati sa atingeti acest obiectiv.Persoanele cu intoleranta la gluten pot include ovaz in dieta lor. In Anglia, SUA si Scandinavia (in special Finlanda), ovazul fara contaminare a fost folosit de mult timp in alimentatia fara gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boala celiaca li se recomanda sa integreze incet si treptat ovazul intr-un plan alimentar fara gluten. Faina de ovaz este ideala pentru prepararea terciului, pentru micul dejun cu lapte, suc sau branza sau pentru coacerea painii, rulourilor, fursecurilor, a cerealelor etc. Ovazul pentru fulgii de ovaz fara gluten este cultivat intr-un proiect special de catre un fermier partener de multa vreme. Ovazul nu este contaminat cu cereale care contin gluten, atat in cultivare, cat si in procesare. Pentru faina de ovaz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse in cultivarea organica controlata.
Ingrediente:
Fulgi integrali de ovaz. 100% agricultura ecologica.
Mod de utilizare
La o masa sanatoasa
Mod de prezentare
1 kilogram
Fulgi mici de ovaz ecologic FARA GLUTEN, 1kg - BauckHof
26,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix de faina pentru chifle rapide cu seminte FARA GLUTEN, 500g - BauckHof
Amestecul bio cu multe seminte face ca chiflele rapide sa fie ceva cu totul special. Susanul, semintele de floarea soarelui, semintele de in intregi si semintele de in macinate ofera textura potrivita si crocanta.
Cat de crocante sunt chiflele, puteti urmari in timp ce coaceti cand se ridica in cuptor si raspandesc un miros delicios in bucatarie. Si nici macar nu trebuie sa astepti mult pentru asta, pentru ca denumirea de „chifle rapide” nu este o coincidenta. Aluatul se amesteca in cateva minute, iar jumatate de ora de coacere este suficienta pentru a pune cafeaua dimineata. De parca nu ar fi de ajuns, semintele de chifla rapida sunt, de asemenea, complet fara gluten si 100% organice.
Mix de faina pentru chifle cu seminte FARA GLUTEN:
vegan, fara gluten, fara lactoza si neindulcit
certificat organic
realizat rapid in putin peste o jumatate de ora
cu multe seminte delicioase bio
inregistrat la Societatea Germana pentru Celiaci
Ingrediente:
Mai aveti nevoie de: 400ml apa, 2 linguri de otet de mere sau vin alb, 2 linguri de ulei neutru. Pentru toping o mana de fulgi de ovaz sau seminte.
1. se incalzeste cuptorul la 220 grade cu caldura de sus si de jos2. se amesteca pentru scurt timp mixul de faina cu apa, uleiul si otetul cu ajutorul unui mixer cu teluri pentru aluat sau cu o lingura3. cu mainile umezite se portioneaza aluatul formand 10 portii egale4. portiile formate se rotunjesc si se adauga topingul de seminte5. se pun in tava pe foaie de copt si se apasa portiile central cu degetul pentru a creste6. se pune tava in cuptorul incalzit pe pozitia din mijloc7. dupa aproximativ 35 de minute se scot din cuptor
Mod de utilizare
La o masa sanatoasa
Mod de prezentare
500 grame
Mix de faina pentru chifle rapide cu seminte FARA GLUTEN, 500g - BauckHof
26,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix de faina pentru chifle rapide din ovaz FARA GLUTEN, 500g - BauckHof
Ce poate fi mai frumos decat chifle proaspete pentru micul dejun? Dar trebuie sa aiba grija mai intai de ei. Norocul tau: acum te poti scuti drumul la brutarie in conditii de vant si vreme rea. Pentru ca puteti coace cu usurinta chiflele rapide de ovaz in cel mai scurt timp, este inclus, desigur, mirosul cand chiflele cresc in cuptor. Iar chiflele rapide se ridica la inaltimea numelui lor: aluatul se amesteca in cateva minute, iar timpul de coacere de jumatate de ora este suficient pentru a pune cafeaua. In plus, rulourile sunt, de asemenea, complet fara gluten si 100% organice.
Mix de faina pentru chifle rapide din ovaz FARA GLUTEN:
vegan, fara gluten, fara lactoza si neindulcit
certificat organic
preparare rapida, in putin peste o jumatate de ora
inregistrat la Societatea Germana pentru Celiaci
Ingrediente:
faina ovaz* fara gluten 27%, amidon de porumb*, faina integrala de mei*, faina de orez*, pudra de maia de quinoa* (faina de quinoa*, faina de orez*), amidon de tapioca*, amidon de ingrosare: guma de xantan, sare de mare, praf de copt (agent de crestere: carbonat de hidrogen de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb*), coji de psyllium macinate*. *provin din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g: 1472 Kj; 348 Kcal; 2.4g Grasimi; 0.5g Acizi Grasi Saturati; 73g Glucide; 0.6g Zaharuri; 4.2g Fibre; 6.6g Proteine; 2.1g Sare
Mod de utilizare
Mai aveti nevoie de: 400ml apa, 2 linguri de otet de mere sau vin alb, 2 linguri de ulei neutru. Pentru toping o mana de fulgi de ovaz sau seminte.
1. Se incalzeste cuptorul la 220 grade cu caldura de sus si de jos2. Se amesteca pentru scurt timp mixul de faina cu apa, uleiul si otetul cu ajutorul unui mixer cu teluri pentru aluat3. Cu mainile umezite se portioneaza aluatul formand 10 portii egale
Mod de prezentare
500 grame
Mix de faina pentru chifle rapide din ovaz FARA GLUTEN, 500g - BauckHof
19,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Mix de faina pentru pizza FARA GLUTEN, 350g - BauckHof
Mix de faina pentru pizza bio FARA GLUTEN este facut din faina de orez integrala. Macinam materiile prime in moara fara gluten pentru a evita contaminarea cu cereale care contin gluten. Prelucrarea fainurilor speciale necesita multa pricepere manuala de la morarii nostri. In plus fata de analizele ample pentru pesticide si reziduuri pentru a asigura calitatea organica, toate fainurile fara gluten sunt analizate pentru continutul de gluten intr-un laborator special echipat.
Aluatul organic pentru pizza fara gluten se comporta usor diferit la coacere decat aluatul standard de faina. Aluatul este mai umed si lipicios decat de obicei, baza de pizza ramane suculenta si pufoasa pe interior, se coace frumos si crocant pe exterior Pur si simplu adaugati ulei si apa, aluatul nu trebuie sa creasca. Cantitatea de ambalaj este suficienta pentru doua tigai cu arc sau o tava. Aluatul se pregateste in cinci pana la zece minute, timpul de coacere este de 20 de minute.Folositi aluat de pizza Bauckhof pentru o gustare rapida si usoara. Pregatiti aluatul si ungeti cu pasta de rosii. Acum puteti orna pizza in voie, de ex. cu ceapa, ciuperci, ardei iute, ananas, masline, broccoli, anghinare, dovlecel, ardei, spanac, capere, salam, sunca, midii, hamsii, ton ...
Scopul nostru: agricultura 100% ecologica. Bun pentru nutritie, bun pentru clima, bun pentru noi toti.
Ingrediente:
faina de orez integrala*, amidon de porumb*, faina de orez*, praf de copt(carbonat hidrogenat de sodiu), acidifiant: monotartrat de potasiu, amidon de porumb*), Coji de psyllium macinate*, sirop de orez pudra*, aluat de quinoa pudra* (faina de quinoa*, faina de orez*, culturi starter), sare de mare.
*provin din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g: 1438 Kj; 339 Kcal; 1.2g Grasimi; 0.3g Acizi Grasi Saturati; 75g Glucide; 1.3g Zaharuri; 3.3g Fibre; 4.9g Proteine; 2.1g Sare
Mod de utilizare
Mai aveti nevoie de: 400ml apa, 2 linguri de otet de mere sau vin alb, 2 linguri de ulei neutr
Mod de prezentare
350 grame
Mix de faina pentru pizza FARA GLUTEN, 350g - BauckHof
21,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee, eco-bio, fara gluten, 400 g, BauckHof
Mixul de faina pentru tarta de ovaz Flambee, fara gluten, este potrivit pentru 2 tavi.
Fie vegan, vegetarian sau acoperit cu sunca, acest amestec de copt este potrivit pentru seara confortabila in doi. ui.
Ingrediente Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee, eco-bio, fara gluten, BauckHof:
faina de ovaz* fara gluten, faina de orez*, amidon de porumb*, faina integrala de mei*, coji de psyllium macinate*, sare de mare, agent de ingrosare: guma xantan
*provin din agrucultura ecologica
Mod de preparare Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee, eco-bio, fara gluten, BauckHof:
Mai sunt necesare pentru preparare: 140 ml apa rece, 1 lingura otet de cidru de mere, 2 linguri ulei neutru
preincalziti cuptorul la 250 °C caldura superioara/inferioara.
puneti apa, ulei si otet intr-un castron si adaugati 1 plic de amestec de copt. Framantati ingredientele cu mixerul de mana (sau manual) intr-un aluat omogen.
se pune hartia de copt pe suprafata de lucru si se presara cu putina faina sau amidon.
se intinde aluatul subtire pe hartia de copt (1-2 mm).
cand aluatul a ajuns la dimensiunea foii, inaltimea aluatului este ideala.
trageti aluatul finit rulat cu hartia de copt pe o tava de copt si acoperiti dupa cum doriti.
puneti flambée tarte in partea inferioara a cuptorului preincalzit (250 ° C) si coaceti timp de 10-15 minute, in functie de grosimea topping-ului.
Timp de preparare: aproximativ 5 minute, timp de coacere: 10-15 minute.
Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee, eco-bio, fara gluten, 400 g, BauckHof
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix de faina spelta pentru pizza, eco-bio, 350g - Demeter BauckHof
Amestec de faina bio pentru copt aluat de pizza Bauckhof. Are gust de casa si este rapid si usor. Doar adaugati apa si ulei si nu este nevoie sa lasati aluatul sa creasca.
Ingrediente:
faina de spelta** tip 1050 95%, praf de copt (carbonat hidrogenat de sodiu, acidifiant: monotartrat de potasiu, amidon de porumb), fulgi de drojdie*
( drojdie*, faina de spelta*, sare de mare), sare de mare.
*provin din agricultura ecologica,
**provine din agricultura ecologica biodinamica.
Valori nutritionale/100g: 1435 Kj; 339 Kcal; 2.0g Grasimi; 0.4g Acizi Grasi Saturati; 66g Glucide; 1.5g Zaharuri; 4.9g Fibre; 11g Proteine; 2.0g Sare
Mod de preparare:
Pregatiti timp de 5 minute, coaceti timp de 20 de minute. Suficient pentru o foaie de copt sau doua tigai rotunde cu arc.
Mod de prezentare
350 grame
Mix de faina spelta pentru pizza, eco-bio, 350g - Demeter BauckHof
32,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix din 5 cereale pentru paine rapida FARA GLUTEN, 475 - BauckHof
Bauckhof Schnellbrot amestec de faina pentru paine bio cu 5 cereale fara gluten. Amestec armonios de orez, porumb, mei, quinoa si hrisca, completat cu un aluat subtil de hrisca. Daca scrie paine rapida, exista si paine rapida in interior, prepararea este usoara si economiseste timp. Doar adaugati apa, nu este nevoie de drojdie si dupa 60 de minute parfumul de paine proaspat coapta umple bucataria. Pachetul contine aproximativ 800 g paine.
Ingrediente:
faina integrala de orez* 39%, amidon de porumb*, fulgi de orez* integral*, faina integrala de mei*, maia din hrisca* (faina de hrisca*), quinoa* expandata, faina de porumb*, fulgi de hrisca*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, praf de copt (agent de dospire: bicarbonat de sodiu, acidifianti: monotartrat de potasiu, amidon de porumb*), sare de mare, agent de ingrosare: guma de xantan.
*provin din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/100g: 1443 Kj; 341 Kcal; 1.8g Grasimi; 0.4g Acizi Grasi Saturati; 72g Glucide; 1.0g Zaharuri; 4.4g Fibre; 6.3g Proteine; 2.3g Sare
Mod de utilizare
La o masa sanatoasa
Mod de prezentare
475 grame
Mix din 5 cereale pentru paine rapida FARA GLUTEN, 475 - BauckHof
15,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Mix pentru burgeri cu nuci si spelta, 150g - BauckHof
Continutul pachetului se amesteca cu 200ml de apa clocotita si se lasa 15 minute. Cu mainile umezite se modeleaza chiftelele apoi se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti.
Ingrediente:
fulgi integrali de SPELTA** 32%, fulgi integrali de OVAZ**, faina de naut*, faina de castane*, ALUNE**, SUSAN**, legume* (ceapa*, morcovi*, pastarnac*), sare, CAJU*, MIGDALE*, faina de orez*, pudra de usturoi*, patrunjel*, piper alb*, ulei de masline*, turmeric*.
*provin din agricultura ecologica**provin din agricultura biodinamica 72%. Cu 8% nuci si alune in ingrediente
Valori nutritionale/100g: 1584 Kj; 377 Kcal; 10g Grasimi; 1,4g Acizi Grasi Saturati; 51g Glucide; 4,8g Zaharuri; 11g Fibre; 15g Proteine; 2,7g Sare
Mod de utilizare
La o masa sanatoasa
Mod de prezentare
150 grame
Mix pentru burgeri cu nuci si spelta, 150g - BauckHof
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru carnati vegani, 180g - BauckHof
Mix pentru carnati BIO Bauckhof o alternativa vegana la produsele clasice din carne.
Vrei sa gatesti cu prietenii sau familia, dar nu stii ce sa prepari? Te-ai plictisit mereu de legumele la cuptor? Nicio problema: Mix-ul pentru carnati veganit este alternativa perfecta fara carne pentru toti vegetarienii sau veganii. Doar amestecati, modelati si apoi in tigaie sau pe gratar cu ei, va puteti bucura de cel mai bun carnat vegan.
Un mic sfat: daca aveti chef de carnati cu branza, amestecati pur si simplu aproximativ 75 de grame de cuburi de branza vegana tocate marunt in masa produsului. Apoi modelati ca de obicei si intoarceti regulat in timp ce prajiti.
Bratwurstul nostru VeggieMix dintr-o privire:
alternativa vegana la carnatii clasici
certificat organic
se prepara rapid si usor
Ingrediente:
pesmet* (faina de grau*, sare, drojdie*), fulgi de orez*, faina de quinoa*, proteina grau*, fulgi de cartofi*, spelta verde*, faina de naut* 4,5%, fulgi de drojdie* (drojdie*, faina de grau*, sare de mare), sare de mare, ceapa, coji de psyllium macinate*, agent de ingrosare: guma de roscove*, cacao*, maghiran*, usturoi*, piper*, ghimbir*, coriandru*. *provin din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g: 1441 Kj; 341 Kcal; 2.8g Grasimi; 0.5g Acizi Grasi Saturati; 58g Glucide; 2.2g Zaharuri; 6.2g Fibre; 18g Proteine; 3.3g Sare
Mod de utilizare
continutul pachetului este suficient pentru 10-12 carnati
Se amesteca compozitia cu apa si o lingura de ulei, apoi se lasa la unflat timp de 2-3 minute. Cu o lingura de compozitie modelati carnaciurii cu mainile usor umezite. Intr-o tigaie cu mult ulei incins prajiti carnaciorii pe toate partile.
Mod de prezentare
180 grame
Mix pentru carnati vegani, 180g - BauckHof
25,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru chifle cu ovaz, Fara gluten Eco-Bio 350g - BauckHof
La exterior având o culoare deschisă si la interior fiind suculente , aceste chifle vă oferă gustul pur al ovăzului, adus direct de la moara Bauckhof. Nu a fost niciodată mai simplu de copt pâinici cu ovăz, aceste chifle fiind gata într-un timp foarte scurt iar în bucătăria dvs se va răspândi un miros de pâine proaspătă facută în casă. Fie că sunt servite cu o cremă tartinabilă sărată sau cu una dulce, merită să încercați gustul special al chiflelor. Produsul este de calitate Demeter, fără gluten, fără lactoză vegan și vegetarian.
Ingrediente:
fulgi integraali de ovăz fără gluten **74%, fulgi de ovăz integrali fără gluten*10%,*(ovăz*), semințe de in auriu zdrobite, tărâțe de psyilium măcinate*,tărâțe de ovăz fîrî gluten**. *provin din agricultură ecologică, **provin din agricultură ecologică Demeter.
Mod de utilizare:
Pentru obținerea a 8 pâinici.
Ingrediente necesare: mixul pentru chifle și 400 de ml de apă călduță.
Preîncălziți sus și jos cuptorul la 220 de grade Celsius.
Amestecți pentru scurt timp mix-ul cu apa într-un castron, până când obțineți un aluat neted. Lăsați aluatul la dospit, timp de 5 minute. Cu mâinile umezite, împărțiți aluatul în 8 bucăți egale, pe care rotunjițile ulterior.
Asezațile pe o tavă, acoperită cu foaie de copt, și presați mingile de aluat până ajung la o înălțime de 2 cm.
Introduceți chiflele pe poziția din mijloc a cuptorului.
După 35 de minute scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească pe un grătar.
Valori nutritioanle/100g:
valoare energetică: 1552kJ/369kcal
grăsimi: 8,7g
acizi grași saturați: 1,3g
glucide: 52g
aharuri: 0,9g
fibre: 13g
proteine: 14g
sare: 1,8g
Atentionari:
Alergeni: gluten, ovăz
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan
Mod de prezentare:
350 g
Mix pentru chifle cu ovaz, Fara gluten Eco-Bio 350g - BauckHof
25,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
Mix pentru chifle original Fara gluten, Eco-Bio 350g - BauckHof
Pentru noi, echipa de la moară, ovăzul este unul din ingredientele principale pentru obținerea produselor noastre. Tocmai de aceea suntem în legătură permanentă cu agricultorii din regiunea noastră, pentru a a putea prelucra ovăzul de cea mai bună calitate. Ingredientul principal al pâinii Bauckhof Wunderbrøds este ovăzul iar acum vă oferim și chifle cu fulgi de ovăz, fără gluten. Acestea sunt ideale pentru a fi servite la mic dejun, cină sau în timpul unei gustări. Produsul este certificat Demeter, vegan, vegetarian și foarte ușor de pregătit.
Ingrediente:
fulgi de ovăz**fără gluten, susan**, semințe de dovleac**, tărâțe de psylium măcinate*, semințe de in zdrobite**, semințe de in**, sâmburi de floarea soarelui, semințe de chia (Salvia hispanica), sare gemă. *provin din agricultură ecologică. **provin din agricultură ecologică Demeter.
Mod de utilizare:
pentru 8 pâinici: 350g de mix și 375ml de apă călduță.
Se preîncălzește cuptorul sus și jos la 220°C.
Amestecați mixul cu apa într-un castron.
Lăsați aluatul timp de cinci minute.
Cu mâinile umezite, tăiați aluatul în părți egale și le rotunjiți.
Asezați cele 8 mingi de aluat pe o formă de copt, acoperită cu foaie de copt.
Presați minigle de aluat, până au o înălțime de aproximativ 2 cm.
Întroduceți pâincile in cuptor, pe poziția din mijloc.
După 35 de minute se scot din cuptor și se lasă la răcit pe un grătar.
Făina și aluatul trebuie tratate termic înainte de consum.
Valori nutritionale/100g:
valoare energetică: 1669kJ/369kcal
grăsimi: 15g
acizi grași saturați: 2,2g
glucide: 44g
zaharuri: 0,7g
fibre: 14g
proteine: 15g
sare: 1,7g
Atentionari:
Alergeni: ovăz, susan
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia
Mix pentru chifle original Fara gluten, Eco-Bio 350g - BauckHof
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru muffins cu mere, Fara gluten Eco-Bio 400g - BauckHof
Aceste brioșe cu mere, din ingrediente de calitate Demeter, vă adună la masă pentru o cafea. Nu sunt doar un produs fără lguten, însă și o reușită ca preparare vegană. Sunt potrivite pentru un picnic, o petrecere la birou, la ziua copilului sau pentru ziua bunicii. În aluat se poate încorpora pentru o notă în plus de crocant migdale sau alte fructe cu coajă lemnoasă.
Indicatii:
cea mai buna calitate Demeter
fara gluten
un deliciu vegan
simplu si rapid de pregatit
modalitati multiple de pregatire
Ingrediente:
fulgi integrali de ovaz** fara gluten 39%, zahar brut din trestie de zahar**, faina integrala de ovaz** fara gluten 25%, amidon de orez*, praf de copt (agent de afanare: bicarbonat de sodiu, acidifiant:tarat de monopotasiu, amidon de porumb*), sare gema, vanilie*. *provin din agircultura ecologica, **provin din agricultura ecologica Demeter.
Valori nutritionale/100g:
valoare energetică: 1575kJ/373kcal
grăsimi: 4,3g
acizi grași saturați: 0,7g
glucide: 72g
zaharuri: 29g
fibre: 6,2g
proteine: 8,5g
sare: 0,75g
Atentionari:
Alergeni: ovăz
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, nuci, soia, susan
Mix pentru muffins cu mere, Fara gluten Eco-Bio 400g - BauckHof
25,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru paine din ovaz integral FARA GLUTEN, 500g - BauckHof
Mix pentru paine din ovaz integral FARA GLUTEN - rapida si usor de preparat! Se adauga doar apa si drojdie.Pentru aproximativ 850 g de paine
Ca paine integrala, painea noastra de ovaz fara gluten este bogata in fibre, precum si deosebit de usoara si suculenta.
Aceasta paine de ovaz robusta cu fulgi de ovaz bio si faina de orez integrala de la Bauckhof Mühle este o paine clasica cu drojdie integrala. Asiguram o calitate fara gluten cu analize extinse in laboratorul fabricii. Fiecare lot de ovaz este verificat de mai multe ori de la camp la punga. Daca sunteti sensibil la gluten, o dieta fara pesticide este deosebit de importanta si contribuie la ameliorarea generala.
Amestecul organic de coacere a painii de ovaz functioneaza bine in masina de paine sau in tava. Cu acest amestec de copt se pot face variatii delicioase cu nuci si seminte sau ca paine crocanta.
Particularitati: Folosim fulgi de ovaz fara gluten doar pentru painea noastra de ovaz fara gluten. Fulgii de ovaz fara gluten nu contin contaminari cu cereale care contin gluten in cultivare, transport si prelucrare. Analizam fiecare lot si garantam Sfat: Painea va avea o suprafata deosebit de atractiva daca puneti un vas rezistent la cuptor cu putina apa clocotita in cuptor cand il coaceti. 6. Lasati-l sa se raceasca: scoateti painea din tigaie imediat dupa coacere si lasati-o sa se raceasca pe un raft de sarma inainte de taiere.De fabricatie: Toate produsele fara gluten de la Bauckhof sunt verificate fara gluten in laboratorul fabricii dupa productie si ambalare si sunt inregistrate la Societatea Germana de Celiac cu analiza a glutenului. Painea de ovaz Bauckhof este potrivita ca dieta fara gluten pentru boala celiaca.Alte note: In Bauckhof Mini-Mühle sunt macinate numai materii prime fara gluten.
Ingrediente:
fulgi de ovaz* integrali fara gluten 70%, faina de orez* integral 22%, maia pudra din hrisca*(faina de hrisca*, faina de quinoa*, culturi starter), sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar. *provin din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/100g: 1507 Kj; 357 Kcal; 5,3g Grasimi; 1,0g Acizi Grasi Saturati; 61g Glucide; 1,1g Zaharuri; 8,3g Fibre; 12g Proteine; 1,9g Sare
Mod de utilizare
La o masa sanatoasa
Mod de prezentare
500 grame
Mix pentru paine din ovaz integral FARA GLUTEN, 500g - BauckHof
14,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru painea brutarului cu crusta Eco-Bio 450g - BauckHof
Pâinea țărănească Backer cu crustă s-a obținut în urma îmbunătățirii rețetei de pâine țărănească Demeter. Această pâine este mai crocantă, gustul proaspăt se păstrează chiar și în a treia zi fiind suculentă. Acest produs nu conține adaosuri, este fără gluten, vegan, vegetarian, fără lactoză și fără adaos de zahăr. Pâinea are un miez aerisit și crusta se datorează făinii de secară și de grâu, fiind un produs calitativ certificat Demeter iar modul de preparare nu este unul complicat, fiind simplu de pregătit și obținut.
Ingrediente:
faină de grâu**70%, făină de secară**, panco din făină de grâu*5%( făină de grâu*, sare, drojdie*), praf de aluat de secară*( făină integrală de secară), sare gemă. *provin din agricultură ecologică. **provin din agricultură Demeter.
Valori nutritionale/100g:
valoare energetică: 1411kJ/333kcal
grăsimi: 1,4g
acizi grași saturați: 0,3g
glucide: 67g
zaharuri: 0,9g
fibre: 5,6g
proteine: 10g
sare: 1,9g
Atentionari:
Alergeni: grâu, secară
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, gluten, lupin, muștar, nuci, soia, susan
Mod de prezentare:
450 g
Mix pentru painea brutarului cu crusta Eco-Bio 450g - BauckHof
39,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru tort cu ciocolata, Demeter, eco-bio, 510 g, BauckHof
Atenție iubitori ai ciocolatei! Acest tort magic ușor are gust de ciocolată delicioasa și este o necesitate absolută pentru următoarea ta întâlnire cu cafea. Fie pentru familie, prieteni buni, pentru colegi dragi sau pentru a-ți impresiona copiii: fă-ți propriul tortbio, n-a fost niciodată atât de ușor.
Oricine își poate prepara acum propriul tort bio cu amestecuri de coacere pentru prăjituri Bauck Hof. Minunatele creații de prăjituri pot fi create în cel mai scurt timp, fie ele clasice sau vegane. Pentru amestecurile de coacere a prăjiturilor Bauckhof, folosim doar ingrediente din cultivarea biodinamică și cultivarea bio controlată. Aditivii, ajutoarele de producție sau amelioratorii de aromă nu intră în pungile noastre.
Ingrediente mix pentru tort cu ciocolata, Demeter, eco-bio, BauckHof:
Făină de spelta**, zahăr brut din trestie**, cacao degresată* 10%, amidon de orez*, praf de copt (agent de creștere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat monopotasic, amidon de porumb*), amidon de porumb*, sare gemă, vanilie.
Provin din agricultură ecologică, **Demeter.
Alergeni: spelta
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, gluten, nuci, soia, susan
Caracteristici mix pentru tort cu ciocolata, Demeter, eco-bio, BauckHof:
In produsele noastre nu folosin organisme modificate genetic sau materii prime modificate genetic, conservanti si aditivi.
Origine și calitate
Țara de prelucrare: Germania
Țara de ambalare: Germania
Produs ecologic: Da
Sigilii de stat: Sigiliu organic, sigla ecologică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultură UE / Agricultură non-UE
Organism de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Demeter
Alte criterii și etichete de calitate: vegan - Europă. Uniunea Vegetariană
Declarație nutrițională pentru 100g:
valoare energetică: 1514kJ/357kcal
grăsimi: 1,8g
acizi grași saturați: 0,8g
glucide: 74g
zaharuri: 33g
fibre: 4,6g
proteine: 8,0g
sare: 0,97g
Mix pentru tort cu ciocolata, Demeter, eco-bio, 510 g, BauckHof
39,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Mix pentru tort cu crema de branza,fara gluten, eco-bio, 385 g, BauckHof
Mix pentru tort eco-bio cu crema de branza fara gluten este un adevărat răsfăț. În funcție de modul în care vă plac cel mai mult aceste prăjituri magice ușoare, puteți adăuga fructe și puteți varia sucul pentru topping de fructe, puteți coace baza sau lăsați-o necoaptă, puteți crea deserturi magic delicioase sau puteți dezvolta propriile idei cu amestecul nostru de prăjituri.
Oricine își poate face acum propriul tort cu noile mixuri de coacere pentru prăjituri bio. Minunatele creații de prăjituri pot fi create în cel mai scurt timp, fie ele clasice sau vegane. Pentru amestecurile de copt si mixuri prăjituri Bauckhof, folosim doar ingrediente din cultivarea biodinamică și cultivarea organică controlată. Aditivii, ajutoarele de producție sau amelioratorii de aromă nu intră în pungă cu noi. De aceea,prăjiturile au gust autentic.
Ingrediente mix pentru tort cu crema de branza,fara gluten, eco-bio, BauckHof:
Făină de ovăz**, zahăr brut din trestie de zahăr**, amidon de porumb*, amidon de orez*, sare gemă, vanilie*. *provin din agricultură ecologică.
Provin din agricultură
Alergeni: ovăz
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, nuci, soia, susan
Caracteristici mix pentru tort cu crema de branza,fara gluten, eco-bio, BauckHof:
Origine și calitate
Țara de prelucrare: Germania
Țara de ambalare: Germania
Produs bio: Da
Sigilii de stat: Sigiliu organic, sigla ecologică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultură UE / Agricultură non-UE
Ce standard este îndeplinit: Demeter
Alte criterii și etichete de calitate: fără gluten a DZG, vegan - Europ. Uniunea Vegetariană
Declarație nutrițională pentru 100g:
valoare energetică: 1593kJ/376kcal
grăsimi: 2,40g
acizi grași saturați: 0,40g
glucide: 83g
zaharuri: 40g
fibre: 2,70g
proteine: 4,60g
sare: 0,04g
Mix pentru tort cu crema de branza,fara gluten, eco-bio, 385 g, BauckHof
39,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru tort cu iaurt si cirese FARA GLUTEN, Eco-Bio 365g - BauckHof
Mix pentru tort bio cu iaurt si cirese FARA GLUTEN, această prăjitură magică de iaurt și cireșe, de calitate Demeter, are un gust extraordinar de proaspăt și minunat de fructat. De asemenea, este extrem de versatil: în funcție de gustul tău, poți varia fructele și sucul pentru baza de fructe. Tortul este, de asemenea, un adevărat răsfăț pentru vegani si pentru cei ce nu consuma gluten. Oricine își poate face acum propriul tort bio cu noile noastre amestecuri de coacere pentru prăjituri. Minunatele prăjituri ecologice pot fi create în cel mai scurt timp, fie ele clasice sau vegane. retete in calitatea Demeter tipic Bauckhof. Pentru mix-urile prăjiturilor bio Bauckhof, folosim doar ingrediente din cultivarea Demeter și ingredinte din agricultura ecologica controlată. Aditivii, ajutoarele de producție sau amelioratorii de aromă nu intră în pungă cu noi. De aceea, prăjiturile au gust ca ale bunicii. Fără OMG- uri, fără aromă, fără sintetizatori, fara coloranți.
Ingrediente:
făină de ovăz** fără gluten, zahăr brut din trestie de zahăr**, amidon de orez*, amidon de porumb*, cacao degresată*, sare gemă , vanilie*. *provin din agricultură ecologică; **provin din agricultură Demeter (74%).
Valori nutritionale/100g:
valoare energetică: 1578kJ/372kcal
grăsimi: 2,7g
acizi grași saturați: 0,6g
glucide: 80g
zaharuri: 35g
fibre: 3,6g
proteine: 5,2g
sare: 0,07g
Atentionari:
Alergeni: ovăz
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, nuci, soia, susan
Mod de prezentare:
365 g
Mix pentru tort cu iaurt si cirese FARA GLUTEN, Eco-Bio 365g - BauckHof
39,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru tort musuroi, Demeter, eco-bio, 350 g, BauckHof
Principalul aspect este că acest tort eco-bio de ciocolată are un gust la fel de delicios pe cât arată și este la fel de rapid și ușor de preparat. Cu crema delicioasa si rafinata cu fructe, aceasta prajitura este ceva cu totul special. Fie că este clasic sau ca variantă vegană: tortul nostru este întotdeauna delicios. Și, desigur, este produs Demeter, nu contine amelioratori precum arome artificiale sau potențiatori de aromă.
Oricine își poate face acum propriul tort cu noile noastre mixuri de coacere pentru prăjituri eco-bio. Minunatele prăjituri pot fi create în cel mai scurt timp, fie ele clasice sau vegane. În calitatea Demeter tipic BuckHof.
Ingrediente mix pentru tort musuroi, Demeter, eco-bio, BauckHof:
Zahăr brut din trestie de zahăr**, făină spelta**°, amidon de orez*, amidon de porumb*, cacao degresată* 5%, praf de copt (agent de creștere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat monopotasic, amidon de porumb*), sare de gemă, vanilie.
Provin din agricultură ecologică
Alergeni: spelta
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, gluten, nuci, soia, susan
Caracteristici mix pentru tort musuroi, Demeter, eco-bio, BauckHof:
Origine și calitate:
Țara de prelucrare: Germania
Țara de ambalare: Germania
Produs ecologic: Da
Sigilii de stat: Sigiliu organic, sigla ecologică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultură UE / Agricultură non-UE
Ce standard este îndeplinit: Demeter
Alte criterii și etichete de calitate: vegan - Europă. Uniunea Vegetariană
Declarație nutrițională pentru 100g:
valoare energetică: 1540kJ/363kcal
grăsimi: 1,10g
acizi grași saturați: 0,40g
glucide: 81g
zaharuri: 42g
fibre: 2,80g
proteine: 5,30g
sare: 0,78
Mix pentru tort musuroi, Demeter, eco-bio, 350 g, BauckHof
23,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Mix vegan pentru chiftelute aurii, 180g - BauckHof
Mix vegan pentru chiftelute aurii Goldnuggets este mancarea perfecta pentru gustare intre mese pentru toti vegetarienii sau veganii. Chiftelutele bio le puteti prepara singuri rapid si usor: amestecati, modelati, prajiti, savurati! Apropo, nuggetele vegane sunt foarte crocante si delicioase.
Ingrediente:
pesmet* (faina de grau* 24%, sare, drojdie*), fulgi de orez*, bucati de cartofi dulci*, faina de quinoa*, fulgi de cartofi*, proteina grau* 10%, faina de orez*, faina de naut*, sare de mare, coji de psyllium* macinate, pudra de boia de ardei *, coriandru*, turmeric*, schinduf*, chimen*, ghimbir*, cuisoare*, usturoi*. *provin din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g: 1451 Kj; 343 Kcal; 2.4g Grasimi; 0.5g Acizi Grasi Saturati; 61g Glucide; 3.1g Zaharuri; 5.7g Fibre; 16g Proteine; 3.1g Sare
Mod de utilizare
1 pachet este suficient pentru 18-20 de chiftelute
Amestecati intr-un castron continutul plicului cu putina apa, apoi lasati la unflat 2-3 minute. Cu mainile umezite formati chiftelute din compozitie. Intr-o tigaie cu mult ulei prajiti pe toate partile chiftelutele pana devin aurii.
Mod de prezentare
500 grame
Mix vegan pentru chiftelute aurii, 180g - BauckHof
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Musli Bircher Fara Gluten, Eco-Bio 425g - BauckHof
Atenție iubitorilor de musli! Vă oferim musli bio Bircher superdelicos din ovăz și fără gluten, din ingrediente ce provin din agricultură ecologică Demeter. Conține fulgi integrali de ovăz, stafide, bucăți de mere și de alune, precum și fulgi de migdale. Acest mix de musli are toate ingredientele necesare pentru un început promițător al zilei. Musli Bircher din ovăz are grijă de toate nevoile nutriționale ale corpului, având un gust natural și autentic. La moara de la Bauckhof nu se regăsește nici o urmă de gluten. Prin controalele regulate și stricte dar și prin utilizarea unor tehnologi moderne ne asigurăm că produsele noastre finale, cum ar fi musli Bircher, sunt 100% fără gluten. În mod natural, ovăzul este o specie ce nu conține gluten, însă prin contactul cu alte tipuri de cereale sau în timpul transportului, acesta se poate contamina cu gluten.Ovăzul pe care îl prelucrăm noi provine din agricultură zonală ecologică Demter, astfel încât împreună cu partenerii noștri suntem atenți ca aceste culturi de ovăz să nu se amestece cu alte tipuri de cereale ce conțin gluten. Pentru a putea fi 100% siguri că produsul nostru nu conține gluten, înainte de livrare către distribuitori, analizăm în laboratorul propriu produsul final ca să putem exclude cu certitudine urmele de gluten.
Ingrediente:
fulgi integrali de ovăz fără gluten**, fructe uscate (stafide**, mere**, ulei de floarea-soarelui*), alune de pădure prăjite**, fulgi de migdale*. provin din agricultură ecologică. **provin din agricultură ecologică Demeter.
Valori nutritionale/100g:
valoare energetică: 1578kJ/375kcal
grăsimi: 7,9g
acizi grași saturați: 1,2g
glucide: 59g
zaharuri: 13g
fibre: 9,5g
proteine: 11g
sare: 0,01g
Atentionari:
Alergeni: alune de pădure, migdale, ovăz
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan
Musli Bircher Fara Gluten, Eco-Bio 425g - BauckHof
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Musli cu fructe si fulgi, Fara gluten Eco-Bio 425g - BauckHof
Pentru un început în forță al zilei aromatizat cu fructe de pădure: acest tip de musli cu fulgi de ovăz și fructe de pădure este combinația perfectă între fulgii de ovăz, ușor crocanți și fructele de pădure gustoase. Obținut din ingrediente ce provin din agriucultură ecologică Demeter și fără gluten, astfel încât la dumneavoastră ajunge un produs de calitate superioară. Este potrivit și poate fi servit cu lapte, cu iaurt, cu quark sau cu băutură vegetală. Desigur, dacă doriți îl puteți rafina cu nuci.
Ingrediente:
fulgi integrali de ovăz fără gluten**, fructe uscate ( stafide**, caise**, smochine**, mere**, făină de orez*, căpșuni*, ulei de floarea-soarelui*), fulgi de porumb*( griș de porumb*, emulgator: lecitină din floarea-soarelui*), semințe de in**3%. *provin din agricultură ecologică, prvin din agricultură ecologică Demeter.
Valori nutritionale/100g:
valoare energetică: 1494kJ/354kcal
grăsimi: 5,6g
acizi grași saturați: 0,9g
glucide: 60g
zaharuri: 16g
fibre: 9,6g
proteine: 11g
sare: 0,02g
Atentionari:
Alergeni: ovăz
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan
Musli cu fructe si fulgi, Fara gluten Eco-Bio 425g - BauckHof
27,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Musli cu fulgi si picaturi de ciocolata Fara Gluten, Eco-Bio 425g - BauckHof
Atenție iubitorilor de ciocolată! Musli Bauckhof cu fulgi si picături de ciocolată transformă până și laptele, într-o băutură delicioasă cu ciocolată. Fulgii de ovăz, ușor crocanți se combină cu picăturile crocante din ciocolată. Astfel acest mix de musli răspund tutror cerințelor unui mic dejun copios pentru un început optim al zilei sau pentru un booster de energie într-o pauză.
Ingrediente:
fulgi integrali de ovăz fără gluten**, fulgi de porumb*10%( griș de porumb*, emulgator:lecitină de floarea-soarelui*), fulgi de porumb cu ciocolată amăruie*10% (griș de porumb*, masă de cacao*, zahăr brut din trestie de zahăr*, unt de cacao*, sare de mare), picături de cioccolată amăruie*5% (masă de cacao*, zahăr brut din trestie de zahăr*, unt de cacao*), semințe de in**4%, pudră de cacao degresată*1%. *provin din agricultură ecologică. **provin din agricultură ecologică Demeter (74%).
Valori nutritionale/100g:
valoare energetică: 1648kJ/392kcal
grăsimi: 10g
acizi grași saturați: 3,2g
glucide: 58g
zaharuri: 4,1g
fibre: 9,6g
proteine: 12g
sare: 0,09g
Atentionari:
Alergeni: ovăz
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lapte, lupin, muștar, nuci, soia, susan
Mod de prezentare:
425 g
Musli cu fulgi si picaturi de ciocolata Fara Gluten, Eco-Bio 425g - BauckHof