Fermenti lactici pentru fabricarea iaurtului 400mg - BIO RICH
13,02 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
BIO RICH - fermenti lactici pentru fabricarea iaurului 400mg - BIO RICH
Ferment pentru fabricarea iaurtului BioRich.
Fermentii se pot folosi atat pentru inseminarea laptelui de origine animala (dar fara continut de antibiotic!!!) cat si a laptelui de origine vegetala (soia, etc.).
Ca atare poate fi folosita si de catre vegetarieni si vegani!!!
Cantitatea dintr-un plic este suficienta pentru obtinerea unui litru de iaurt.
Cum se prepara (cu aparat de facut iaurt)
Aveti nevoie de 1 litru de lapte animal sau vegetal si 1 plic de cultura BIO RICH
Preparare cu aparat de iaurt:
Rupeti plicul de cultura si varsati continutul in lapte. Amestecati pana la completa dizolvare a culturii dupa care umpleti recipientele din sticla ale aparatului de facut iaurt. Puneti capacele. Dispuneti paharele in aparat, acoperiti-le cu capacul si bagati in priza stecherul aparatului. Procesul de incubare dureaza 5h; in cazul in care va place iaurtul mai acrisor, puteti prelungi termenul de fermentare cu inca 2-3h. Dupa ce iaurtul s-a coagulat, opriti aparatul, scoateti capacul si puneti borcanele in frigider. Dupa ce s-a racit poate fi consumat. Iaurtul obtinut are valabilitate 7 zile. 
Preparare simpla fara aparat de iaurt:
Incalziti usor laptele si adaugati continutul unui plic. Se pastreaza la temperatura camerei timp de 12-24 de ore apoi se pune la frigider.
Compozitie fermenti lactici pentru fabricarea iaurtului BIO RICH:
Culturi de:
L. Acidophilus LA-5 (1x10UFC/g)
Bifidobacteriaum BB-12 (1x10UFC/g)
S. Thermophilus
Mod de pastrare fermenti lactici pentru fabricarea iaurtului BIO RICH:
Pastrati plicurile de cultura intr-un loc racoros si uscat.
BIO RICH - fermenti lactici pentru fabricarea iaurului 400mg