Gama completa de produse BIO RICH

Fermenti lactici pentru fabricarea iaurtului 400mg - BIO RICH
13,02 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
on  19 Aug 2021
(5/5

Sunt foarte multumit de achizitia facuta, Fermenti lactici pentru fabricarea iaurtului e un produs de calitate. Atatea produse minunate pe acest site. Si aici produse BIO RICH de calitate.

BIO RICH - fermenti lactici pentru fabricarea iaurului 400mg - BIO RICH Ferment pentru fabricarea iaurtului BioRich. Fermentii se pot folosi atat pentru inseminarea laptelui de origine animala (dar fara continut de antibiotic!!!) cat si a laptelui de origine vegetala (soia, etc.). Ca atare poate fi folosita si de catre vegetarieni si vegani!!! Cantitatea dintr-un plic este suficienta pentru obtinerea unui litru de iaurt. Cum se prepara (cu aparat de facut iaurt) Aveti nevoie de 1 litru de lapte animal sau vegetal si 1 plic de cultura BIO RICH Preparare cu aparat de iaurt: Rupeti plicul de cultura si varsati continutul in lapte. Amestecati pana la completa dizolvare a culturii dupa care umpleti recipientele din sticla ale aparatului de facut iaurt. Puneti capacele. Dispuneti paharele in aparat, acoperiti-le cu capacul si bagati in priza stecherul aparatului. Procesul de incubare dureaza 5h; in cazul in care va place iaurtul mai acrisor, puteti prelungi termenul de fermentare cu inca 2-3h. Dupa ce iaurtul s-a coagulat, opriti aparatul, scoateti capacul si puneti borcanele in frigider. Dupa ce s-a racit poate fi consumat. Iaurtul obtinut are valabilitate 7 zile.  Preparare simpla fara aparat de iaurt: Incalziti usor laptele si adaugati continutul unui plic. Se pastreaza la temperatura camerei timp de 12-24 de ore apoi se pune la frigider. Compozitie fermenti lactici pentru fabricarea iaurtului BIO RICH: Culturi de: L. Acidophilus LA-5 (1x10UFC/g) Bifidobacteriaum BB-12 (1x10UFC/g) S. Thermophilus Mod de pastrare fermenti lactici pentru fabricarea iaurtului BIO RICH: Pastrati plicurile de cultura intr-un loc racoros si uscat. BIO RICH - fermenti lactici pentru fabricarea iaurului 400mg

BIO RICH este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 1 produse marca BIO RICH, cu preturi incepand de la 108 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele BIO RICH.

Comanda produse marca BIO RICH de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca BIO RICH sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca BIO RICH sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele BIO RICH.