Lista de produse dupa producator BioBoom Organic

FAINA DE BANANE VERZI ECO-BIO 250g, BioBoom
28,95 RON
31,47 RON -8%
cu TVA
In Stoc
FAINA DE BANANE VERZI ECO-BIO 250g, BioBoom Faina de banane este o pudra obtinuta traditional din banane verzi, folosita ca inlocuitor pentru faina de grau. Pentru ca bananele utilizate sunt verzi, faina cruda (raw) de banane are o usoara aroma de banane care dispare in momentul in care este gatita. O banana verde medie, proaspata, contine circa 5 grame de amidon rezistent denumit RS2, care ajuta la reglarea nivelului de glicemie, mentinerea greutatii corporale si reducerea nivelului de colesterol in sange. Asa cum numele sau o sugereaza, acest tip de amidon rezista proceselor digestive din intestinul subtire, fiind eliminat prin intestinul gros. Asadar, actioneaza precum fibrele alimentare, oferind aceleasi beneficii organismului precum fibrele solubile si insolubile din hrana. Faina de banane este neutra in gust, astfel incat o puteti folosi atat la preparate sarate cat si dulci. De asemenea este excelenta atunci cand doriti sa ingrosati supa, sosul sau chiar si o budinca. Ingrediente FAINA DE BANANE VERZI RAW BIO 250g, BioBoom: banane verzi 100%  Produs certificat ecologic. Valoare nutritiva in 100g FAINA DE BANANE VERZI ECO-BIO BioBoom:  valoare energetica: 1510kJ / 355kcal  grasime: 0,3 g, acizi grasi saturati: 0,1 g  carbohidrati: 81 g, inclusiv zaharuri: 74 g  fibra: 5,7 g   proteina: 4,1 g   sare: 0,1 g. Mod de prezentare FAINA DE BANANE VERZI ECO-BIO 250g, BioBoom: 250g FAINA DE BANANE VERZI ECO-BIO 250g, BioBoom
Usturoi negru fermentat - eco - BioBoom Organic
23,95 RON
26,03 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
Usturoi negru fermentat - eco - BioBoom Organic Usturoiul Negru (Allium Sativum) este un aliment cu calitati nutritionale recunoscute, care a castigat incet un mare prestigiu de-a lungul secolelor, atat pentru beneficiile sale multiple de sanatate, cat si pentru lista lunga de utilizari. Cu un deceniu in urma, un proces natural a fost descoperit in Coreea, care elimina mirosul de usturoi, modifica aroma si textura si creste proprietatile sale in sanatate. Usturoiul proaspat este transformat in usturoi negru printr-un proces tehnologic la temperatura si umiditate controlate pentru o perioada prelungita de timp. Se numeste "fermentatie enzimatica", deoarece microorganismele nu intervin in acest proces. Procesul de fermentare mareste proprietatile usturoiului datorita concentratiei, stabilitatii, valorii biologice si biodisponibilitatii ridicate a nutrientilor. Aceste substante nutritive sunt concentrate intre 2 si 10 ori mai mult in usturoiul negru decat in usturoiul proaspat. Usturoiul negru este rezultatul unui proces lent de fermentare a usturoiului alb (aproximativ 45-60 de zile), timp in care este expus la conditii optime de umiditate si temperatura prin care se genereaza transformari ale proprietatilor lui. Aceeasta metamorfoza nu numai ca produce schimbari evidente in textura, culoarea, mirosul si gustul sau, dar surprinzator multiplica toate efectele benefice ale usturoiului alb. Usturoiul negru este antibiotic, diuretic, regleaza digestia, are compusi sulfurosi, acizi linoleici si polifenoli. Consumat pe stomacul gol, usturoiul negru elimina excesul de lichide din corpul dumneavoastra. Este un bun diuretic si este bogat in potasiu. Asta il face alimentul ideal entru cei care sufera de boli renale, edeme sau retentie hidrica. Mai mult, este recomandat si persoanelor cu artrita si dureri musculare. Produs certificat ecologic. Valoare nutritiva 100g Usturoi negru fermentat - eco: - valoare energetica: 796kJ/188kcal - grasime: 0,0g, inclusiv acizi grasi saturati: 0,0g - carbohidrati: 31g, inclusiv zaharuri: 22g - fibra: 5,2g - proteine: 13g - sare: 0,0g. Prezentare Usturoi negru fermentat - eco: 1 bulb usturoi negru Tara de provenienta Usturoi negru fermentat - eco: Polonia Importator si distribuitor Usturoi negru fermentat - eco: SC BIOM BOOM COMPANY SRL Usturoi negru fermentat - eco - BioBoom Organic