Gama completa de produse BIOREMED

110,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  28 Jul 2022
(5/5

In sfarsit un site cu produse de calitate. Recomand Extract Moale de Propolis. Si in locatiile fizice e super. Super, ma incanta produsele BIOREMED.

Extract Moale de Propolis 70%, 50ml - Bioremed Datorită compoziției sale, propolisul este considerat unul dintre cele mai valoroase produse  ale stupului. Are acțiune bacteriostatică și bactericidă. Este utilizat în afecțiuni ale căilor respiratorii superioare. Este folosit pentru protecția mucoasei bucale sau în caz de sângerare a gingiilor. Este un bun stimulator al refacerii țesuturilor afectate de răni sau arsuri. Are efect antiparazitar. Utilizat în dermatoze. Prin prezența în cantitate considerabilă a bioflavonoidelor, propolisul are efecte antioxidante. Este utilizat pentru stimularea imunității organismului. Extractul Moale de Propolis conține o cantitate mai mică de alcool iar doza zilnică recomandată este mai mică. Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. Pe timpul iernii sau dacă se păstrează la rece, produsul își mărește vâscozitatea și este posibil să nu mai curgă prin picurare. În această situație se introduce flaconul în apa caldă timp de 5-10 minute până când își recăpătă fluiditatea după care se poate utiliza. Ingrediente: 100g extract concentrat de propolis conține: propolis 70 %; alcool etilic din cereale restul până la 100 %. Mod de administrare: intern: câte 8-12 picături (pe pâine sau zahăr) de 2-3 ori/zi, sau la sfatul medicului; extern: ușoare tamponări ale zonei afectate. Se poate amesteca Extractul Moale de Propolis cu o cremă sau alifie în proporție de 5 – 10 %. Mod de prezentare Flacon a 50 mililitri Extract Moale de Propolis 70%, 50ml - Bioremed
87,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Pastura cruda, 200g - Bioremed Păstura provine din polenul recoltat de albine și depozitat în celulele fagurilor unde, sub influența condițiilor din stup și a substanțelor adăugate de albine, suferă un proces de fermentație. Proprietăți: este păstură proaspătă, recoltată din faguri, dar care nu este supusă procesului de uscare; conține lactobacili, conține niveluri ridicate de vitamine și enzime, are gust plăcut; protejează funcția ficatului datorită conținutului ridicat de aminoacizi (sunt prezenți toți aminoacizii esențiali într-un raport echilibrat); protejează mucoasa intestinală prin furnizarea de nutrimente bogate și ușor asimilabile; ajută la reducerea concentrațiilor sangvine de colesterol ,,rău”; are efect antialergic prin reducerea producției de histamină; micşorează efectele stresului; datorită conținutului de acizi decanoic și pantotenic contribuie la ameliorarea simptomelor de artrită reumatoidă; ajută la detoxifierea organismului datorită conținutului de seleniu; utilă în suprasolicitări fizice și intelectuale; ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar. Cum se obține? Procesul de fermentație durează aproximativ 15 zile și are loc în 3 etape: În prima etapă se dezvoltă bacteria Pseudomonas, aerobă, care consumă întreaga cantitate de oxigen din celula fagurelui, ceea ce va duce la autoasfixia bacteriei. În a doua etapă, datorită lipsei oxigenului se dezvoltă bacteria Lactobacillus, anaerobă, care folosește glucidele ca sursă de oxigen și produce acid lactic. Acest acid lactic ajunge până la o concentrație de 3% și are ca rezultat scăderea ph-lui și conservarea naturală a păsturii. În urma fermentației lactice crește valoarea nutritivă și datorită măriri conținutului de prebiotice. În etapa a 3-a, activitatea este preluată de drojdiile de tipul Sacharomyces care utilizează resturile de glucide și definitivează procesul de fermentare. Diferența dintre polen și păstură: Păstura este un produs cu o valoare nutritivă de 3 ori mai ridicată, decât cea a polenului inițial introdus în faguri. Compoziția chimică a păsturii este asemănătoare cu cea a polenului din care provine, cu deosebirea că în păstură scade conținutul de zaharuri și crește conținutul de enzime și vitamine. De asemenea, proteinele și glucidele sunt parțial hidrolizate, ceea ce le face să fie mai ușor absorbite în intestine. În păștură, față de polen, apare și vitamina K. Aceste plusuri care apar în păstură se datorează atât fermentației lactice, cât și modificărilor care apar la nivelul exinei. Exina este învelișul celulei de polen, care în urma procesului de fermentație lactică se sparge, având ca rezultat eliberarea întregului conținut. Ingrediente: pastura Mod de administrare: Se consumă 1-2 lingurițe pe zi. La nevoie se poate mări doza. Mod de prezentare Flacon a 200 grame Pastura cruda, 200g - Bioremed