Lista de produse dupa producator Editura Dharana

Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa - carte - Sanda Stefan
25,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(/0) on 1 rating(s)
Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa - carte  Valeriu Popa n-a fost numai un vindecator al corpului, ci si unul al sufletului si al spiritului. Patrundea cu exactitate uluitoare in trecutul, prezentul si viitorul celui pe care il examina in cele mai ascunse unghere ale sufletului, facandu-l pe acesta sa-si constientizeze problemele si cauzele lor, declansand astfel in el vindecarile sufletesti.  „Poate sunteti grav bolnavi, fara sperante de vindecare pe cale medicala sau poate fara bani pentru a plati costisitoarele tratamente, deznadajduiti, speriati, neputinciosi in fata greutatilor vietii - ingenuncheati de propriile greseli comise din lipsa de credinta.  Ei, da, pentru acesti oameni, cartea aceasta va fi o mana cereasca. Dar, tineti minte, intre carte si autor exista o legatura tainica; ei sunt o echipa prin care aveti sansa autovindecarii. Sandei Stefan i s-a dar acest har de a pune in aplicare arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa. Daca v-o veti insusi, veti primi sansa redobandirii sanatatii si mai ales a credintei in Dumnezeu." (Ovidiu Harbada) Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa - carte - Sanda Stefan 
Dezintoxicarea fizica si psihica - carte - Mihaita Toma - Dharana
27,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(/0) on 1 rating(s)
Dezintoxicarea fizica si psihica - carte - Mihaita Toma - Dharana Sistemul Imunitar revine la o functionare normala si eficienta pentru ca terenul a fost curatat, si orice agresiune a microbilor sau virusilor va fi mult mai usor si mai repede rezolvata;Toate substantele folosite pentru terapii (medicamente, suplimente alimentare, remedii, etc.) vor fi asimilate intr-un procent mult mai mare (chiar pana la 100%) efectul lor fiind astfel mult mai rapid si puternic;Mintea noastra va fi mai limpede, creierul va functiona mai eficient pentru ca sangele nu mai aduce toxine la el si viata va fi mai frumoasa.Insa dupa dezintoxicarea fizica, un proces care dureaza 1 - 3 luni sau chiar mai mult trebuie sa nu mai revenim la alimentatia gresita de dinainte, sa folosim cat mai multe alimente vii in stare naturala, neprelucrate, sa incercam sa mentinem proportia 80% alimente alcaline, 20% alimente acide si sa repetam o cura de dezintoxicare de 1-2 ori pe an pentru a nu se mai strange depozite mari de toxine in organism. In plus, trebuie sa facem si dezintoxicarea psihica, ale carei avantaje sunt: eliminarea toxinelor mentale (ganduri negative griji, stres, enervari,idei fixe, etc.) si emotionale( certuri, socuri emotionale, rautate, invidie ura, lacomie, stres, etc.) armonizarea corpurilor emotional si mental si ridicarea vibratiilor acestora, lucru ce conduce la efecte benefice si asupra corpului fizic; schimbarea modului de gandire si traire, adica a modului de A FI, ceea ce ne da mai multe sanse de a primi energia divina, vindecatoare si ziditoare; dobandim VOINTA, CLARITATE, PUTERE DE INTELEGERE, LINIsTE si PUTEREA DE A IUBI sI DE A NE IUBI; prin acestea ne apropiem de starea noastra naturala de A FI care este: SANATATE, FERICIRE si BUCURIE. Este foarte important sa facem concomitent ambele faze ale dezintoxicarii, pentru ca rezultatele sa fie mai relevante si mai persistente, ducand in ultima instanta la vindecarea noastra si chiar la regasirea SINELUI.Lucrarea de fata poate fi socotita si un Program de Instruire. Pentru ca ofera 3 lucruri principale:a) Informatia , asa numitul „ CE SA FAC” si „DE CE SA FAC”b) Metodele si tehnicile „AsA NUMITUL CUM SA FAC”c) Testul cu acid, adica producerea rezultatelor. Pentru asta trebuie sa puneti singuri informatia „CE SA FAC” prin metoda „CUM SA FAC” in practica. Adica sa actionati si sa verificati personal.Oricum, toate metodele prezentate au fost verificate in practica, individual sau in clinici de sanatate, sub supraveghere, de mii si sute de mii de oameni (daca luam in considerare si postul religios atunci numarul este mult mai mare!) cu rezultate, de cele mai multe ori, extraordinare. Dezintoxicarea fizica si psihica - carte - Mihaita Toma - Dharana

Editura Dharana este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 1 produse marca Editura Dharana, cu preturi incepand de la 87 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Editura Dharana.

Comanda produse marca Editura Dharana de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Editura Dharana sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Editura Dharana sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Editura Dharana.