Gama completa de produse Editura House of Guides

Frumusetea in retete - carte - Laurent Burgeois - House of Guides
16,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Frumusetea in retete - carte - Laurent Burgeois - House of Guides Cineva s-a gandit in sfarsit sa dezvaluie reteta frumusetii! Laurent Bourgeois a analizat atent produsele cosmetice din comert si a realizat rapid ca majoritatea sunt pline de aditivi, conservanti chimici, parfumuri artificiale si coloranti de tot felul care fie nu au efect, fie fac mai mult rau decat bine. De aceea s-a gandit sa le propuna doamnelor si domnisoarelor sa-si realizeze propriile retete, in care sa foloseasca numai ingrediente naturale.    Pentru a fi usor de inteles si realizat, autorul a selectat peste 75 de retete, impartite in capitole care trateaza fiecare parte a corpului. Fata, ochii, gura, parul, corpul, mainile si picioarele vor beneficia de cele mai bune ingrijiri la costuri minime! Cele preocupate de frumusete vor gasi in aceste pagini tot ce le trebuie pentru a arata traznet: masti, uleiuri, creme, lotiuni, gomaje, demachiante, paste de dinti, sampoane, bai, balsamuri, pomezi, toate asteapta sa fie incercate. Frumusetea in retete - carte - Laurent Burgeois - House of Guides

Editura House of Guides este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 1 produse marca Editura House of Guides, cu preturi incepand de la 91 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Editura House of Guides.

Comanda produse marca Editura House of Guides de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Editura House of Guides sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Editura House of Guides sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Editura House of Guides.