Gama completa de produse Editura Publica

39,00 RON
TVA inclus
In Stoc
Cartea despre hygge, Louisa Thomsen Brits - carte - Publica Hygge (pronunţat aproximativ „hiu-ga”) înseamnă să ai sentimentul că aparții unui loc. Înseamnă căldură, confort și mulțumire. Hygge este o tradiţie şi o emblemă a naţiunii daneze de mulţi ani. Dar nu este obligatoriu să fii danez ca să înţelegi şi să te bucuri de hygge: cu toţii recunoaştem temele universale care stau la baza practicării sale – apartenenţa, încrederea, conectarea, comuniunea, reciprocitatea, înrudirea, siguranţa, căminul, mulţumirea, autenticitatea, prezenţa şi iubirea. Această cărticică fascinantă vă va ajuta să înțelegeți ce înseamnă hygge și să o aplicați în viața de zi cu zi. Faceți-vă un ibric de cafea, relaxați-vă în fotoliul preferat și descoperiți singuri cum vă puteți îmbunătăți viața cu ajutorul hygge. Cartea despre hygge, Louisa Thomsen Brits - carte - Publica
55,00 RON
TVA inclus
In Stoc
De ce mancam animale, Jonathan Safran Foer - carte - Publica Ca mulți alţi tineri americani, Jonathan Safran Foer și-a petrecut mare parte din adolescență și din studenție pendulând între un carnivor entuziast și un vegetarian ocazional. După ce s-a căsătorit și a devenit tată, dimensiunile morale ale actului de a mânca au devenit extrem de importante pentru el. Confruntat cu situația de a nu fi în stare să-i explice fiului său de ce mâncăm unele animale în timp ce nu ne atingem de altele, Foer a început să analizeze originile multor obiceiuri alimentare și poveștile legate de modul în care au fost deprinse acestea. Călătorind prin cele mai întunecate cotloane ale modului nostru de a ne hrăni, Foer ridică întrebări nerostite până acum, legate de fiecare pește pe care îl mâncăm, de fiecare pui pe care îl prăjim și de fiecare burger pe care îl frigem. În parte memorii, în parte reportaj de investigație, De ce mâncăm animale este o carte care, după cum s-au exprimat cei de la Los Angeles Times, îi asigură lui Jonathan Safran Foer „un loc la masă, alături de cei mai mari filosofi”. De ce mancam animale, Jonathan Safran Foer - carte - Publica
40,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Dieta castigatoare - carte - Novak Djokovic - Editura Publica „In lumea tenisului profesionist de astazi, cea mai mica schimbare in ceea ce priveste abilitatile de joc, conditia fizica sau mentala se vede imediat pe terenul de joc. Ma antrenam in fiecare dimineata si in fiecare dupa-amiaza, ridicam greutati, mergeam cu bicicleta si alergam ore intregi in fiecare zi. Nu era o problema de conditie fizica. Am schimbat preparatorii fizici, cautand de fiecare data pe cineva cu un program nou de pregatire fizica. Am schimbat antrenorii, gandindu-ma ca poate ceva legat de tehnica mea de joc ma va elibera de acest blestem. Si totusi, de fiecare data cand faceam cate un pas important spre implinirea visului meu, ma simteam de parca eram legat cu o franghie de corp si cineva ma tragea inapoi. Castigam un turneu, apoi ma prabuseam inexplicabil in urmatorul, castigam spectaculos un meci, ca pe urma sa ma retrag in mijlocul partidei din turul imediat urmator.  Aveam abilitatile, talentul si motivatia necesare. Aveam disponibilitatea si resursele pentru a incerca orice forma de antrenament fizic si mental cunoscuta de om si aveam acces la cei mai buni medici din lume. Dar ceea ce imi crea probleme era ceva la care nu ma gandisem niciodata. Modul in care ma antrenam si ma pregateam fizic erau in regula. Gresit era modul in care ma hraneam.  Voi fi sincer – nu mi-am imaginat niciodata ca noua mea dieta alimentara ma va face sa ma simt intr-atat de bine. Sa ma simt intr-atat de capabil. Intotdeauna m-am antrenat cu gandul de a fi cel mai bun, doar ca modul de functionare a organismului meu imi statea in cale. Apoi, brusc, lucrurile s-au schimbat. Atunci cand schimbarea s-a intamplat si eu am inceput sa ma simt fantastic, am stiut exact ce vreau de la mine: sa ajung numarul unu in lume. Sa castig si sa continui sa castig.  Bineinteles, am pierdut in greutate. Bineinteles, m-am simtit foarte bine. Dar nu era suficient pentru mine. Sper sa nu fie suficient nici pentru tine. Fa aceste schimbari. Bucura-te de proces. Dar nu lasa ca aceste schimbari sa devina obiectivul tau. Lasa-le sa fie portile de acces catre niste obiective mai marete si mai importante. Fii pregatit.“ - Novak Djokovic „Sunt incantat ca o figura publica de talia lui Novak Djokovic, un personaj admirat de milioane de tineri, a ales sa vorbeasca despre problema delicata a glutenului si sa se ofere drept exemplu de succes pentru ceea ce poti obtine prin angajament ferm, munca sustinuta si o dieta sanatoasa.“ -  William Davis, autorul bestsellerurilor New York Times: Wheat Belly: Lose the Wheat, Lose the Weight, and Find Your Path Back to Health si Wheat Belly Cookbook Dieta castigatoare - carte - Novak Djokovic - Editura Publica
1
2
48,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Dilema omnivorului pentru tinerii cititori, Michael Pollan - carte - Publica Bestsellerul New York Times care a schimbat dieta Americii, acum şi pentru tinerii cititori, include 12 sfaturi pentru alegeri alimentare corecte. Ce avem la cină? părea o întrebare simplă până când jurnalistul și detectivul alimentar Michael Pollan a început să investigheze dincolo de aparențe. De la fast-food şi mâncarea organică până la vânătoare, fermele mici și deja desueta recoltă, adaptarea pentru cititorii tineri a celebrei explorări a lanțului trofic efectuate de Michael Pollan îi încurajează pe copii să ia în calcul consecințele pe care le au alegerile lor alimentare asupra sănătății personale și globale. Cu ajutorul unui format inteligent și convingător, a informațiilor actualizate, a unui număr mare de fotografii, grafice și elemente vizuale, precum și postfeței și sfaturilor de la final, Dilema omnivorului servește drept mesaj îndrăzneț pentru generația care are cea mai mare nevoie de el: este timpul să preluăm controlul asupra obiceiurilor alimentare ale națiunii – și totul începe cu tine. În această carte, vei merge sub acoperire într-un supermarket şi vei adresa întrebări precum ,,Ce înseamnă cu adevărat eticheta de pe o banană, pe care scrie organic?”și ,,Unde a fost crescut puiul din acest nugget?”. Vei investiga ce se întâmplă dincolo de locul cinei și, până să digeri ultima pagină, vei fi pus cap la cap toate piesele fascinante (și uneori șocante) ale puzzle-ului din farfuria ta și ale modului în care a ajuns acolo. Dilema omnivorului pentru tinerii cititori, Michael Pollan - carte - Publica
1
2
64,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Dilema omnivorului, Michael Pollan - carte - Publica Dilema omnivorului este un proiect al editurii Publica, susținut de Erste Asset Management.„Ce ar trebui să mâncăm la cină?“ Într-o măsură sau alta, această întrebare simplă asaltează orice creatură confruntată cu o mare varietate de lucruri pe care le poate mânca. Având de ales dintre nenumăratele alimente potențiale pe care le oferă natura, oamenii au fost nevoiți să învețe care dintre ele sunt sigure și care nu sunt – ce ciuperci trebuie evitate, de exemplu, și ce afine putem savura. Pollan a împărțit Dilema omnivorului în trei părți, câte una pentru fiecare dintre lanțurile trofice care ne susțin: mâncarea industrializată, mâncarea alternativă sau „organică“ și alimentele pe care oamenii și le procură singuri, din vânat, cules și grădinărit. Pollan urmărește fiecare lanț trofic literalmente din pământ până pe masă, subliniind relația noastră coevolutivă cu speciile pe seama cărora trăim. El încheie fiecare secțiune așezându-se la masă – la McDonald's, acasă cu familia, la o cină cu alimente de la Whole Foods, și la o revoluționară fermă „transorganică“ din Virginia. Pentru fiecare masă, el reconstituie proveniența tuturor alimentelor consumate, dezvăluind componentele ascunse pe care le ingerăm fără știrea noastră și explicând modul în care preferința față de anumite alimente reflectă moștenirea noastră ambientală și biologică. Dilema omnivorului este o invitație adresată tuturor de a gândi în profunzime ramificațiile morale ale deprinderilor noastre culinare actuale. Pollan întreprinde un pelerinaj de-a lungul lanțurilor trofice moderne, stabilind standarde pentru alimentația etică. Dilema omnivorului, Michael Pollan - carte - Publica
1
59,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Dopamina - Carte - Daniel Z. Lieberman, Michael E. Long, Editura Publica Dopamina este substanța chimică a dorinței, care cere întotdeauna mai mult – mai multe obiecte, mai multă stimulare și mai multe surprize. În căutarea acestor lucruri, nu se lasă intimidată de sentimente, teamă sau morală. Dopamina este sursa fiecărei nevoi imperative pe care o avem, acea fărâmă de biologie care-l determină pe omul de afaceri ambițios să sacrifice totul pe altarul succesului sau care o face pe soția fericită să riște liniștea căminului său de dragul emoției resimțite în prezența unui necunoscut. Pe scurt, este motivul pentru care pornim în căutare și reușim, descoperim și prosperăm. Dar este și motivul pentru care ne avântăm în joc și ne risipim banii. În această carte, profesorul și psihiatrul Daniel Z. Lieberman și conferențiarul Michael E. Long vin cu o teorie care are potențialul de a ne schimba viața: o bună parte din viața noastră are o componentă nebăgată în seamă până acum, care explică o serie largă de comportamente despre care se credea că nu au nici o legătură unele cu altele. De ce trișează câștigătorii? De ce geniile suferă adeseori de boli mintale? De ce aproape toate dietele eșuează? De ce creierii liberalilor și conservatorilor sunt cu adevărat diferiți. De ce suntem obsedați de lucrurile pe care ni le dorim și, odată ce intrăm în posesia lor, ne plictisim? De ce dependența este „perfect logică” pentru o persoană dependentă? De ce iubirea trece atât de rapid de la pasiune la indiferență? De ce unii oameni sunt liberali fanatici și alții sunt conservatori inveterați? De ce nu ne pierdem speranța nici măcar în cele mai grele momente – și ne pricepem atât de bine să găsim soluții pentru a le depăși? Răspunsul este de găsit într-o singură substanță chimică din creierul nostru: dopamina. Aceasta a asigurat supraviețuirea omului primitiv. La mii de ani distanță, ea este sursa comportamentelor și a ideilor noastre culturale fundamentale – și a progresului însuși. O lectură captivantă. Odată ce înțelegeți puterea și pericolele dopaminei, veți înțelege mai bine însăși condiția umană. — Daniel Pink, autorul cărților Drive si Cand Informatii Suplimentare: Titlu original: The Molecule of MoreAutor(i): Daniel Z. Lieberman, Michael E. LongTraducator(i): Adina AvramescuEditura: Editura PublicaColectia: Co-lectia de stiintaAnul aparitiei: 2019Nr. pagini: 336 paginiTip coperta: necartonata Dopamina - Carte - Daniel Z. Lieberman, Michael E. Long, Editura Publica
39,00 RON
TVA inclus
In Stoc
Kitchen Confidential, Anthony Bourdain - carte - Publica Necruțător față de apetitul orișicui, Anthony Bourdain ne descrie cu subiect și predicat ceea ce se întâmplă în spatele ușilor de la bucătărie. Atitudinea nemiloasă, caracteristică lui Anthony, se regăsește și în această carte delicios de haioasă și șocant de încântătoare, una care îi va fascina atât pe gurmanzi, cât și pe cei insensibili la arta culinară. De la prima stridie gătită în Gironde, Franța, până la umila poziție de spălător de vase într-un restaurant din Provincetown (unde asistă pentru prima oară la adevăratele plăceri ale unui bucătar șef); de la bucătăria restaurantului Rainbow Room din Rockefeller Center până la traficanții de droguri din East Village, de la Tokio la Paris și înapoi la New York, poveștile culinare ale lui Bourdain sunt pline de pasiune și imprevizibil. Kitchen Confidential vă va face să salivați de poftă și să râdeți ținându-vă cu mâinile de burtă. „Kitchen Confidential este o carte la fel de savuroasă precum mâncarea bine gătită, reușind să transforme viața unui bucătar-șef într-o poveste captivantă presărată cu întâmplări relatate cu o sinceritate brutală, dar și cu simț al umorului. Însă, dincolo de orice, este o pledoarie despre pasiunea pentru gătit pe care autorul o transmite într-un mod vibrant în fiecare pagină a cărții. Pentru Franke este o mare plăcere să ofere cititorilor ocazia de a cunoaște detalii din culisele bucătariilor celor mai mari restaurante din lume, urându-vă să vă transformați propria bucătarie într-un spațiu creativ și o sursă de inspirație pentru „bucătarul-șef“ din voi.” Florin Porojan, Director General Franke Romania Cu inteligență și răutate în cantități egale, Bourdain realizează un lucru de neconceput: dezvăluie secrete ale meseriei, pe care atât bucătarii, cât și patronii de restaurante se tem să le aștearnă pe hârtie. Restaurant Business Magazine Kitchen Confidential, Anthony Bourdain - carte - Publica
45,00 RON
TVA inclus
In Stoc
Lagom. Secretul suedez al vietii bune, Lola A. Akerstrom - carte - Publica Nici prea mult, nici prea puțin, ci atât cât trebuie. Acesta este adevăratul secret suedez al vieții bune. Lagom este un stil de viață care promovează armonia. Celebrează sinceritatea, moderația și mulțumirea cu ceea ce avem. Această carte frumoasă vă va ajuta să faceți schimbări mici, simple în traiul de zi cu zi, ca să puteți avea un stil de viață mai fericit și mai echilibrat. Modul de viață sustenabil nu este ceva nou. Dar, din cauza vieților noastre ocupate, nu ne este mereu ușor să ajungem la așa ceva. Mulți dintre noi avem nevoie de puțin ajutor ca să adoptăm un stil de viață în spiritul lagom. – Joanna Yarrow, directorul departamentului de Viață sănătoasă și sustenabilă, IKEA Lagom. Secretul suedez al vietii bune, Lola A. Akerstrom - carte - Publica
49,00 RON
TVA inclus
In Stoc
Niksen Arta olandeza de a nu face nimic, Olga Mecking - carte - Publica Niksen – arta olandeza de a nu face nimic – nu este un lucru simplu, asa cum pare. Olga Mecking ne invata cum sa fim lenesi in timp ce ne simtim mai creativi, mai productivi si mai impliniti. Exact ca olandezii, considerati unii dintre cei mai fericiti oameni de pe Pamant, care traiesc intr-o tara in care relaxarea este parte din rutina zilnica. Niksen nu e o forma de meditatie, nu e o stare de lene sau de plictiseala. Nu inseamna sa stai pe social media sau sa te gandesti ce sa gatesti pentru cina. Sa niksenizezi e mai degraba o alegere constienta de a sta, de a nu face planuri. E alegerea de a nu face nimic. Niksen ne arata cum sa luam o pauza de la agitatia de zi cu zi. Cu explicatii de la experti internationali in bunastare si productivitate, aceasta carte examineaza stiinta din spatele conceptului niksen si motivele pentru care a nu face ceva poate ajuta mai mult decat ne imaginam. O carte recomandata oricui se simte depasit sau epuizat. Descopera cat de eliberator poate fi sa practici niks. Acest concept olandez este la fel de simplu ca… statul degeaba. — Time Magazine Niksen este ideal pentru cei carora meditatia li se pare frustranta. — NBC NEWS Inceteaza sa mai fii atat de ocupat. — New York Times Niksen Arta olandeza de a nu face nimic, Olga Mecking - carte - Publica
1
74,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
The Food Mood Connection, Dr. Uma Naidoo - carte - Publica Știai că afinele te pot ajuta să controlezi efectele negative ale traumei? Ori că salamul poate provoca depresie? Sau că un aport crescut de vitamina D poate fi util în tratamentul anxietății? Când vine vorba despre dietă, cei mai mulți dintre noi suntem preocupați de slăbit, de exerciții fizice, de sănătatea inimii și de longevitate. Dar ceea ce mâncăm are efecte nu doar asupra corpului nostru, ci și asupra creierului. Iar studiile recente au demonstrat că dieta poate avea un efect profund asupra tulburărilor mintale, de la ADHD la depresie, anxietate, tulburări de somn, tulburare obsesiv-compulsivă, demență și multe altele. În The Food Mood Connection, dr. Uma Naidoo se bazează pe cercetări de ultimă oră pentru a explica numeroasele moduri în care contribuie mâncarea la sănătatea noastră mintală, demonstrând modul în care o dietă echilibrată poate fi utilă în tratarea și prevenirea unor diferite probleme psihologice și cognitive. Plină de informații științifice fascinante, recomandări nutriționale ușor de respectat și 40 de rețete delicioase și sănătoase pentru creier, The Food Mood Connection este ghidul esențial pentru optimizarea sănătății tale mintale prin alimentație. Uma Naidoo este doctor în științe medicale, psihiatru certificat (Harvard Medical School), chef profesionist (Cambridge School of Culinary Arts) și specialist în nutriție (Cornell University). The Food Mood Connection, Dr. Uma Naidoo - carte - Publica

Editura Publica este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 1 produse marca Editura Publica, cu preturi incepand de la 122 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Editura Publica.

Comanda produse marca Editura Publica de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Editura Publica sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Editura Publica sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Editura Publica.