Gama completa de produse Editura Valea Verde

78,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
El Camino - Drumul spre mine insami - carte - Silvia Soescu El Camino - Drumul spre mine insami este o carte de calatorie, care descrie atat o aventura exterioara, parcurgerea drumului El Camino Santiago de Compostella, din nordul Spaniei, cat si o aventura interioara, un proces de maturizare si crestere. Intr-o prezentare grafica de exceptie, folosind materiale naturale si reciclabile, cartea El Camino este un poem dedicat frumusetii naturii dar si puterii spiritului uman. O recomandam calduros pentru toti iubitorii de calatorii si aventuri, dar si pentru cei care doresc o motivatie si un imbold in alegerea drumului viitor. El Camino - Drumul spre mine insami - carte - Silvia Soescu

Editura Valea Verde este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 1 produse marca Editura Valea Verde, cu preturi incepand de la 185 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Editura Valea Verde.

Comanda produse marca Editura Valea Verde de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Editura Valea Verde sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Editura Valea Verde sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Editura Valea Verde.