Gama completa de produse GLC MENTES KFT

Love diet acid ascorbic, vitamina C, 250g - GLC-MENTES KFT.
26,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Love diet acid ascorbic, vitamina C, 250g - GLC-MENTES KFT. Acidul ascorbic este de fapt denumirea chimică a vitaminei C, despre care se știe că este esențială pentru funcționarea sănătoasă a corpului uman datorită efectului său natural de protecție. Acidul ascorbic, vitamina C, este o vitamină solubilă în apă pe care organismul nu o poate stoca, deci trebuie să fie completată în mod constant. S-a demonstrat că acidul ascorbic, consumat în cantități mari, face corpul nostru rezistent la boli. Acidul ascorbic Love Diet este 100% natural și potrivit pentru alimente. La coacerea pâinilor, se recomandă utilizarea unei lingurițe de acid ascorbic, adăugând aluat mai ușor și mai întins, iar după coacere obținem mai puțin pâine sfărâmicioasă și produse de patiserie. Acidul ascorbic este, de asemenea, un aditiv popular în timpul conservării. Poate fi folosit ca conservant natural, deoarece adăugarea acestuia poate împiedica rumenirea fructelor.  Boala cauzată de deficitul de vitamina C, scorbutul, una dintre cele mai vechi boli de deficit cunoscute  , a fost descrisă încă de la începutul secolului al XVI-lea. Această boală a provocat mari devastări în timpul războaielor și foametei, precum și printre naufragii. Unele persoane care navighează și-au dat seama că o dietă care include fructe în călătorii lungi ajută la prevenirea scorbutului. Numai în experimentele pe cobai în 1912 a fost posibil să se demonstreze că scorbutul este într-adevăr o boală cu deficit. În 1920, componenta nutritivă, a cărei lipsă provoacă scorbut, a fost numită vitamina C. Ingrediente: acid ascorbic 100% Mod de prezentare 500 grame Love diet acid ascorbic, vitamina C, 250g - GLC-MENTES KFT.
Love diet eritritol, 500g - GLC-MENTES KFT.
23,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Love diet eritritol, 500g - GLC-MENTES KFT. Eritritolul este un îndulcitor 100% pe bază de plante. În ceea ce privește textura, poate fi comparat cu zahărul tos, gustul său este de 60%-70% atât de dulce, încât nu are gust secundar. Se dizolvă bine în apă. Indicele glicemic 0. Nu afectează nivelul zahărului din sânge, deci poate fi consumat de diabetici. Are un conținut energetic de 20 Kcal/100 g, ceea ce îl face un îndulcitor ideal pentru cei care tin dieta și pentru cei care doresc să piardă în greutate. Spre deosebire de zahăr, nu provoacă carii dentare. Cercetările arată, de asemenea, că oferă o protecție similară dinților ca xilitolul. Eritritolul nu are efect laxativ, deoarece poate fi complet absorbit de intestinul subțire. Rolul componentelor: Poliolii sau zaharurile non-calorice sunt obișnuiți în dieta vestică și includ: eritritol, xilitol, sorbitol și maltitol. Dintre aceștia, eritritolul are o structură chimică unică, cu o toleranță digestivă mai mare în comparație cu toți ceilalți polioli (xylitol, sorbitol, maltitol). Eritritolul este un zahar non-caloric, obținut prin fermentație, mai puțin dulce ca zahărul obișnuit (având circa 60-70% din dulceața zahărului obișnuit). Studiile privind metabolismul și toxicitatea eritritolului nu au evidențiat efecte negative ale consumului acestui îndulcitor natural. Au fost efectuate mai multe studii toxicologice pe termen lung pentru a evalua siguranța eritritolului. Atât studiile pe animale cât și studiile clinice pe oameni au demonstrat în mod consecvent siguranța eritritolului. Ingrediente: 100% eritritol Mod de prezentare 500 grame Love diet eritritol, 500g - GLC-MENTES KFT.
Love diet indulcitor comprimate, 600buc - GLC-MENTES KFT.
9,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Love diet indulcitor comprimate, 600buc - GLC-MENTES KFT. Love Diet - comprimate pentru îndulcitori (artificiale), 600 buc. Ingrediente: dulcitori: ciclamat de sodiu, zaharină sodică, agent de încărcare: bicarbonat de sodiu, regulator de aciditate: acid citric. Mod de prezentare 600 buc Love diet indulcitor comprimate, 600buc - GLC-MENTES KFT.
Love diet xilitol, 500g - GLC-MENTES KFT.
37,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
(5/5) on 1 rating(s)
on  10 Jan 2022
(5/5

Am cumparat Love diet xilitol, dupa mai multe recomandari. Am comandat dimineata si pana sa plec de la birou, produsele erau deja la mine. Produsele GLC MENTES KFT sunt cu adevarat bune, recomand cu drag!

Love diet xilitol, 500g - GLC-MENTES KFT.  Îndulcitor natural 100% pe bază de plante. Efectul său de îndulcire este același cu cel al zahărului din sfeclă. Are un efect laxativ în cantități mai mari. Caracteristici Îndulcitor natural pe bază de plante Indicele glicemic: 7 Xilitolul (etimologia provine din grecescul: ξύλον, care înseamnă "lemn" + sufixul -itol) este un îndulcitor folosit în mod natural ca un înlocuitor al zahărului. Se găsește în fibrele multor fructe, legume, ciuperci, cereale sau scoarța unor copaci. Xilitolul este la fel de dulce precum zaharoza având însă doar doua treimi din calorii. Cercetări din peste 40 de țări au demonstrat eficiența xilitolului în igiena orală, curățarea sistemului respirator, diabet, controlul greutății, sănătatea oaselor, sănătatea pielii. Xilitolul are o lungă istorie, începând cu anii 1800. Descoperit simultan de către oamenii de știință din Germania și Franța (care au creat inițial un sirop de xilitol), nu a fost comercializat decât după al II-lea război mondial, datorită unui deficit de zahăr în Finlanda. Devenind tot mai popular, oamenii de știință l-au studiat și au descoperit că este metabolizat în sânge fără să afecteze nivelul insulinei. În anii 1960 xilitolul era deja utilizat în Europa și Japonia ca o alternativă a zahărului mai ales pentru diabetici. În 1963 a fost autorizat și în SUA. Deși este o substanță care se poate extrage natural, din cauza modului de procesare chimică, este important să vă asigurați de faptul că produsele pe bază de xilitol provin din surse și prin metode de procesare naturale. Ingrediente: 100% xilitol Efect de îndulcire egal cu zahărul din sfeclă. Poate avea un efect laxativ în cantități mai mari. Îndulcitor natural 100% pe bază de plante. Efectul său de îndulcire este același cu cel al zahărului din sfeclă. Mod de prezentare 500 grame Love diet xilitol, 500g - GLC-MENTES KFT.

GLC MENTES KFT - LOVE DIET - INDULCITORI NATURALI

GLC MENTES KFT - LOVE DIET - INDULCITORI NATURALI