Gama completa de produse Glutenfreie Heimat

35,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Mix pentru chifle Burli, fara gluten, eco-bio, 270 g - Glutenfreie Heimat  Pur si simplu framantati amestecul de copt cu apa, lasati sa creasca timp de 1 ora sau peste noapte si apoi asezati bucatile de aluat intr-o tava de copt. Dupa 25 de minute de coacere, delicioasele chifle vor fi gata. Ingrediente: *faina de orez integral, *tapioca, *guma de roscove, *coji de psyllium, sare, drojdie uscata fara gluten. *din agricultura ecologica. Valori nutritionale/ 100 g:           Energie: 1348 KJ/ 319 kcal Grasimi: 0.9 g din care saturate 0.2 g Carbohidrati: 66 g din care zaharuri 0.6 g Fibre: 13 g Proteine: 4.6 g Sare:   2.0 g Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 200 de grade (aer circulant). Puneti continutul pungii intr-un vas cu cca. 260 g apa calduta si framantati aluatul pana devine omogen. Daca doriti, puteti pudra aluatul cu putina faina. Taiati aluatul in 5 bucati, modelati-le dupa preferinta si puneti-le in tava de copt tapetata cu hartie de copt, apoi dati-le la copt timp de 35 de minute. Temperatura si timpul de coacere pot varia usor in functie de cuptor. Sfat: Poate fi folosita si masina de facut paine/ prajituri. Mod de prezentare 270 grame Mix pentru chifle Burli, fara gluten, eco-bio, 270 g - Glutenfreie Heimat
31,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Mix pentru fursecuri cu ciocolata, fara gluten, eco-bio, 200g - Glutenfreie Heimat Sunt ideale pentru petrecerile aniversare ale copiilor sau pur si simplu pentru o simpla gustare din confortul casei. Bucatile crocante de ciocolata se vor topi pe limba. Pur si simplu amestecati mixul cu unt si un ou mic. Din aluat se formeaza, cu ajutorul a doua lingurite, bile de marimea unei nuci, se aseaza pe hartia de copt si se coace 10 minute. Lasati fursecurile sa se raceasca, dupa care le puteti savura sau depozita pentru mai tarziu. Sfat: Fursecurile vor inca moi atunci cand vor fi scosi din cuptor. Lasati-le sa se raceasca inainte de a le atinge.  Optiune vegana: Ca optiune vegana, inlocuiti pur si simplu oul cu piure de mere si untul cu margarina organica.  Ingrediente: *faina de orez integral, *tapioca, *ciocolata amara (*masa de cacao, *zahar brut din trestie, *unt de cacao) *zahar brut din trestie, *guma de roscove, *vanilie pura, bicarbonat de sodiu pur vin, sare. *din agricultura ecologica.  Valori nutritionale/ 100 g:           Energie: 1636 KJ/ 387 kcal Grasimi: 5.0 g din care saturate 3.0 g Carbohidrati: 79 g din care zaharuri 10.6 g Fibre: 5.2 g Proteine: 3.8 g Sare:   0.76 g Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180 de grade (incalzire sus/jos). Acoperiti tava cu hartie de copt. Se toarna continutul intr-un bol, se amesteca cu 65 g unt rece (taiat bucatele) si cu 1 ou mic. Din aluatul rece, cu ajutorul a doua lingurite, se formeaza bile de marimea unei nuci (10 g), se aseaza la o distanta de 5 cm in tava de copt. Se dau la copt pentru aproximativ 7 - 8 minute pana se rumenesc. Lasati fursecurile sa se raceasca inainte de a le servi. Temperatura si timpul de coacere pot varia usor in functie de cuptor. Mod de prezentare 200 grame Mix pentru fursecuri cu ciocolata, fara gluten, eco-bio, 200g - Glutenfreie Heimat
31,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru fursecuri, fara gluten, eco-bio, 250 g - Glutenfreie Heimat Pur si simplu amestecati mixul de copt cu unt si un ou. Formati o minge pe care o lasati la racit 1 - 1,5 ore la frigider, inainte de utilizare. Ingrediente: *faina de orez integral, *tapioca, *zahar brut din trestie, *guma de roscove, *vanilie pura, sare. *din agricultura ecologica.  Valori nutritionale/ 100 g:           Energie: 1437 KJ/ 340 kcal Grasimi: 0.7 g din care saturate 0.1 g Carbohidrati: 74 g din care zaharuri 10.5 g Fibre: 11 g Proteine: 3.7 g Sare:   0.31 g Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180 de grade (incalzire sus/jos). Se toarna continutul intr-un bol, se amesteca rapid cu 125 g de unt rece (taiat bucatele) si cu un ou mic. Scoateti aluatul din bol, formati o bila cu mana pe care o veti inveli ulterior in folie alimentara. Aluatul, care acum este invelit in folie alimentara, trebuie lasat la racit in frigider pentru 1 - 1,5 ore. Intindeti aluatul rece intre folii alimentare la o grosime de 5 mm si lucrati dupa preferinta. Fie intindeti aluatul in tava de tarta, fie taiati forme. Coaceti aluatul timp de 15-20 de minute pana devine auriu. Apoi lasati-l sa se raceasca. Temperatura si timpul de coacere pot varia usor in functie de cuptor. Optiune vegana: Ca optiune vegana, inlocuiti pur si simplu oul cu piure de mere si untul cu margarina organica. Mod de prezentare 250 grame Mix pentru fursecuri, fara gluten, eco-bio, 250 g - Glutenfreie Heimat
35,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Mix pentru paine cu chimen, fara gluten, eco-bio, 270g - Glutenfreie Heimat Mixul fara gluten de la Glutenfreie Heimat este ideal pentru persoanele cu intoleranta la gluten si nu numai. Painea care rezulta din acest mix, este crocanta la exterior si frageda la interior, la fel ca painea normala de panificatie. Se folosesc doar ingrediente naturale si fara alergeni. Painea este usor si rapid de facut: pur si simplu amestecati mixul pentru copt cu apa calduta, lasati aluatul sa creasca, dupa care il puneti in cuptor la copt. Painea poate fi depozitata cu usurinta cateva zile si este ideala pentru persoanele foarte ocupate, care nu au timp sa coaca paine in fiecare zi.  Ingrediente: *faina de orez integral, *tapioca, *guma de roscove, *coji de psyllium, *aluat de quinoa, sare, *seminte de chimen, drojdie uscata fara gluten. *din agricultura ecologica.  Valori nutritionale/ 100 g:           Energie: 1308 KJ/ 310 kcal Grasimi: 1 g din care saturate 0.3 g Carbohidrati: 61 g din care zaharuri 1.3 g Fibre: 19 g Proteine: 4.6 g Sare:   1.7 g Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 200 de grade (aer circulant). Puneti continutul pungii intr-un vas cu cca. 330 g apa calduta, framantati aluatul pana devine omogen si formati un fel de bila, nu trebuie sa fie perfecta. Se modeleaza bila dupa preferinta si se cresteaza, dupa care se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coace cca. 90 minute. Temperatura si timpul de coacere pot varia usor in functie de cuptor. Sfat: Daca doriti, puteti folosi un robot de bucatarie pentru preparare. Mod de prezentare 270 grame Mix pentru paine cu chimen, fara gluten, eco-bio, 270g - Glutenfreie Heimat
46,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Mix pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, eco-bio, 270g - Glutenfreie Heimat Mixul cu proteine de canepa de la Glutenfreie Heimat este ideal pentru a obtine o paine delicioasa si bogata in proteine. Se folosesc doar ingrediente naturale si fara alergeni. Painea este usor si rapid de facut: pur si simplu amestecati mixul pentru copt cu apa calduta, modelati aluatu, dupa care il puneti in cuptor la copt. Ingrediente: *seminte de canepa decojite, *faina de orez integral, *amidon de tapioca *faina de naut, *seminte de floarea soarelui *coji de psyllium, *seminte de chia alba, sare. *din agricultura ecologica.  Valori nutritionale/ 100 g:           Energie: 2086 KJ/ 501 kcal Grasimi: 33 g din care saturate 3.4 g Carbohidrati: 28 g din care zaharuri 2.0 g Fibre: 8.7 g Proteine: 19 g Sare:   2.4 g  Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180 de grade (aer circulant). Puneti continutul pungii intr-un vas cu 210 g apa si amestecati cu o spatula pentru a forma un aluat omogen. Modelati aluatul intr-o bila pe care o veti aseza intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Coaceti painea timp de 90 de minute. Temperatura si timpul de coacere pot varia in functie de cuptor. Mod de prezentare 270 grame Mix pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, eco-bio, 270g - Glutenfreie Heimat