Lista de produse dupa producator Hortus Verdi

Faina proteica de nuca 1000g - Hortus Verdi
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina proteica de nuca 1000g - Hortus Verdi Nuca este un aliment bogat in nutrienti care se poate incadra intr-o serie de modele de alimentatie sanatoasa. Faina de nuca 500 g este o sursa excelenta de proteine, fibre si minerale. Beneficii Proteinele contribuie la mentinerea si la cresterea masei musculare. Potasiul contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale. Fosforul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor si la metabolismul energetic normal. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii, la functionarea normala a sistemului muscular si a sistemului nervos si la echilibrul electrolitic. Fierul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Zincul contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, la mentinerea vederii normale si sanatatii sistemului osos, pielii, unghiilor si parului. Cuprul contribuie la pigmentarea normala a pielii si a parului, la functionarea normala a sistemului nervos si a sistemului imunitar. Manganul contribuie la formarea normala a tesuturilor conjunctive. Ingrediente: 100% faina din nuca, obtinuta prin presare si macinare la rece. Mod de utilizare: Faina de nuca 500 g poate fi adaugata in iaurt, lapte sau shakeuri cu fructe sau poate fi utilizata pentru diferite retete de panificatie sau patiserie. Mod de prezentare: Punga a 1000 grame Faina proteica de nucan 1000g - Hortus Verdi
Faina proteica de nuca, 500g - Hortus Verdi
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina proteica de nuca, 500g - Hortus Verdi Nuca este un aliment bogat in nutrienti care se poate incadra intr-o serie de modele de alimentatie sanatoasa. Faina de nuca 500 g este o sursa excelenta de proteine, fibre si minerale. Beneficii Proteinele contribuie la mentinerea si la cresterea masei musculare. Potasiul contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale. Fosforul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor si la metabolismul energetic normal. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii, la functionarea normala a sistemului muscular si a sistemului nervos si la echilibrul electrolitic. Fierul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Zincul contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, la mentinerea vederii normale si sanatatii sistemului osos, pielii, unghiilor si parului. Cuprul contribuie la pigmentarea normala a pielii si a parului, la functionarea normala a sistemului nervos si a sistemului imunitar. Manganul contribuie la formarea normala a tesuturilor conjunctive. Ingrediente: 100% faina din nuca, obtinuta prin presare si macinare la rece. Mod de utilizare: Faina de nuca 500 g poate fi adaugata in iaurt, lapte sau shakeuri cu fructe sau poate fi utilizata pentru diferite retete de panificatie sau patiserie. Mod de prezentare: Punga a 500 grame Faina proteica de nuca, 500g - Hortus Verdi
Miez de nuca jumatati si sferturi - Hortus Verdi
De la 27,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Miez de nuca jumatati si sferturi - Hortus Verdi Miezul de nuca contine substante nutritive care va pot ajuta sa va protejati creierul de inflamatiile daunatoare si sa sustineti o buna functionare a lui pe masura ce imbatraniti. Este o sursa bogata de acizi grasi Omega 3, iar la includerea lui in dieta zilnica poate ajuta la combaterea depresiei si a stresului. Beneficii: Sprijina buna functionare a creierului Ajuta la scaderea tensiunii arteriale Super planta sursa de omega 3 Ajuta in controlul greutatii Rolul componentelor: Nucul este un arbore foios ce poate ajunge până la 30m înălțime, cu o coroană globuloasă, frunze imparipenat compuse iar fructele sunt niște drupe globuloase, mari de 4-5cm, cu ănveliș cărnos, verde. În interiorul acesteia se găsește o sămânță mare, comestibilă. Nucul are o longevitate de 300-400 de ani. În scop terapuetic se folosesc frunzele (Juglandis folium), pericarpul fructelor (Juglandis pericarpium)și fructele (Juglandis fructus). Datorită conţinutului biochimic foarte diversificat, există multiple proprietăţi terapeutice. Frunzele și pericarpul sunt bogate în taninuri, ulei volatil, naftachinone, flavonoide și sunt indicate pentru efectele lor hipoglicemiante, depurative, hemostatice, antidiareice, astringente, antiinflamatoare, cicatrizante, emoliente și antimicotice. Fructele sunt extrem de bogate în acizi graşi monosaturaţi (aprox. 72%), precum este acidul oleic şi o excelentă sursă de acizi graşi esenţiali de omega 3 ca acidul linoreic, acidul alfa linoreic(ALA) şi acidele arachidonice. Introducerea regulată în meniu a nucilor ajută la reducerea colesterolului negativ şi la creşterea nivelului de colesterol pozitiv, benefic pentru organism. Legendele antice povestesc cu mare admiraţie despre zeiţa Artemis Coryatis, iubită de Zeus şi transformată într-un nuc cu roade bogate, datorită clarviziunii ei magice. Originea nu¬cului pare a se pierde în negura timpului şi se crede că a fost prezent înaintea perioadei gla¬ciare, după care a rezistat doar în câteva zone. Există (ca peste tot, şi la fiecare legendă) opinii că patria lui adevărată ar fi Iranul şi de acolo ar fi plecat în Asia Mică, Caucaz, Asia Cen¬trală –unde se întâlneşte şi astăzi în stare sălbatică. În India, nucul se pomeneş¬te încă din sec. I î. Hr, în ma¬nu¬scrisele sanscrite, iar în China, nucul se cultiva cu 140-150 ani înaintea erei creştine. În cultura noastră, nucul era sădit pe lângă casă cu ocazia unui eveniment special, cum ar fi venirea pe lume a unui copil. Cu toţii ştim că nucile se dă¬ruiesc colindătorilor de Cră¬ciun, de Anul Nou şi Bobotează, iar pe vremuri, se înveleau în hârtii colorate şi se agăţau în bradul de Crăciun, în locul globuleţelor (mai ales în casele copiilor nevoiaşi). Mod de consum: Inmuierea nucilor peste noapte si apoi consumarea lor dimineata este una dintre cele mai bune modalitati de a consuma nuci. Miezul de nuca se poate folosi si la garnisirea salatelor si a deserturilor delicioase cu valoare nutritiva imbogatita. Mod de prezentare Punga a 250 si 500 grame Miez de nuca jumatati si sferturi - Hortus Verdi
Ulei de nuca presat la rece, 250ml - Hortus Verdi
33,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de nuca presat la rece, 250ml - Hortus Verdi Uleiul de nuca 500 ml Hortus Verdi – a pornit de la o idee, mai exact de la dorinta a face ceva care sa fie sustenabil, prietenos cu mediul inconjurator si sanatos. In anul 2012 a fost infiintata livada de nuci, ajungand ca in zilele noastre, ea sa asigure materia prima pentru acest ulei presat la rece si ulterior filtrat prin panza. Uleiul de nuca 500 ml este rezultat din presarea la rece a miezului de nuca, la o temperatura de 45-48°C. Uleiul are 829 kcal. Uleiul de nuca 500 ml este bogat in acizi grasi polinesaturati, cu un raport intre Omega 6 si Omega 3 considerat optim pentru sanatarea organismului uman (4:1). Beneficii Uleiul de nuca 500 ml are roluri multiple: alimentar, terapeutic si cosmetic. Mai jos gasiti cateva beneficii ale nucilor: sunt bogate in antioxidanti sunt bogate in grasimi nesaturate, vitamine (zinc, fier) esentiale organismului uman sunt o sursa de omega 3 de origine vegetala pot contribui la reducerea inflamatiilor stimuleaza circulatia consumul zilnic poate reduce aparitia problemelor cardiovasculare ajuta la mentinerea nivelului optim al colesterolului ajuta la o digestie sanatoasa ajuta in controlul greutatii pe termen lung si previne obezitatea, prin adaugarea lor in dieta zilnica pot ajuta la reducerea tensiunii, datorita continutului 0 de sare ajuta la o buna functionare a creierului, datorita acizilor grasi Omega 3, imbunatatind functiile cognitive (memoria, puterea de concentrare si procesare a informatiilor) sunt usor de adaugat in orice dieta, atat la adulti cat si la copii Ingrediente: uilei de nunca presat la rece Mod de utilizare: Se recomanda 1-2 linguri de ulei de nuca pe zi in salate, paste sau orez. Pentru a-si pastra proprietatile nutritionale, se consuma ca atare, fara preparare termica. Recomandari de folosire ulei de nuca: ca si topping pentru salate, sau pur si simplu adaugat meselor principale, ori ca si ingredient al produselor de panificatie, in mod special al produselor de patiserie. Mod de prezentare: Flacon a 250 mililitri Ulei de nuca presat la rece, 250ml - Hortus Verdi
Ulei de nuca presat la rece, 500ml - Hortus Verdi
50,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Ulei de nuca presat la rece, 500ml - Hortus Verdi Uleiul de nuca 500 ml Hortus Verdi – a pornit de la o idee, mai exact de la dorinta a face ceva care sa fie sustenabil, prietenos cu mediul inconjurator si sanatos. In anul 2012 a fost infiintata livada de nuci, ajungand ca in zilele noastre, ea sa asigure materia prima pentru acest ulei presat la rece si ulterior filtrat prin panza. Uleiul de nuca 500 ml este rezultat din presarea la rece a miezului de nuca, la o temperatura de 45-48°C. Uleiul are 829 kcal. Uleiul de nuca 500 ml este bogat in acizi grasi polinesaturati, cu un raport intre Omega 6 si Omega 3 considerat optim pentru sanatarea organismului uman (4:1). Beneficii Uleiul de nuca 500 ml are roluri multiple: alimentar, terapeutic si cosmetic. Mai jos gasiti cateva beneficii ale nucilor: sunt bogate in antioxidanti sunt bogate in grasimi nesaturate, vitamine (zinc, fier) esentiale organismului uman sunt o sursa de omega 3 de origine vegetala pot contribui la reducerea inflamatiilor stimuleaza circulatia consumul zilnic poate reduce aparitia problemelor cardiovasculare ajuta la mentinerea nivelului optim al colesterolului ajuta la o digestie sanatoasa ajuta in controlul greutatii pe termen lung si previne obezitatea, prin adaugarea lor in dieta zilnica pot ajuta la reducerea tensiunii, datorita continutului 0 de sare ajuta la o buna functionare a creierului, datorita acizilor grasi Omega 3, imbunatatind functiile cognitive (memoria, puterea de concentrare si procesare a informatiilor) sunt usor de adaugat in orice dieta, atat la adulti cat si la copii Ingrediente: uilei de nunca presat la rece Mod de utilizare: Se recomanda 1-2 linguri de ulei de nuca pe zi in salate, paste sau orez. Pentru a-si pastra proprietatile nutritionale, se consuma ca atare, fara preparare termica. Recomandari de folosire ulei de nuca: ca si topping pentru salate, sau pur si simplu adaugat meselor principale, ori ca si ingredient al produselor de panificatie, in mod special al produselor de patiserie. Mod de prezentare: Flacon a 100 mililitri Ulei de nuca presat la rece, 500ml - Hortus Verdi