Stemulin CD34+, 90cps - Organika

Stemulin CD34+, 90cps - Organika
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
244,95 RON
TVA inclus

Stoc sincronizat: Ieri la ora 23:01

 • Depozit/Furnizor 10+ buc.
check Stoc incert - va fi comunicat dupa finalizarea comenzii

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Stemulin CD34+, 90cps - Organika

Celulele stem adulte sunt celule nediferențiate care nu conțin în interiorul lor molecula de ADN, deci se pot transforma în orice celule specifice organului sau țesutului în care, fie se găsesc, fie spre care sunt direcționate sau implantate. Celula stem este cărămida procesului de creștere, reparare și regenerare a organismului. Celule stem adulte nu dispar după naștere, ele sunt produse în continuare de organism jucând un rol important în repararea țesuturilor afectate de boală, epuizare, îmbătrânire. Producția de celule stem adulte se micșorează odată cu trecerea anilor. Celulele stem adulte pluripotente sunt folosite în cadrul reînnoirii țesutului și se pot diferenția în scopul producerii diferitelor tipuri de celule umane. Acum, ele reprezintă o alternativă promițătoare pentru celulele stem embrionare, aplanând astfel numeroasele polemici stârnite de cele din urmă, care necesită distrugerea embrionului. Practic, celulele stem pot regenera orice organ intern, elementele constitutive ale sângelui, mucoaselor precum și țesuturile tisulare (țesut nervos, cardiac, muscular, osos, etc).

Teoria regenerării cu celule stem:

Teoria afirmă că celulele stem (adulte, nu embrionare) sunt produse în mod natural în măduva oaselor și sunt eliberate în mod natural în circuitul sanguin (și limfatic) prin care călătoresc către celulele care au nevoie de “ajutor”. Când un organ sau un țesut este într-o situație problematică sau critică (boală), acel organ eliberează în circuitul sanguin și sistemul limfatic anumiți compuși chimici care trigerează eliberarea de celule stem din măduva oaselor. Organul mai eliberează totodată și un alt compus chimic (marker) care atrage celulele stem către acel organ. Celule stem eliberate din măduva oaselor urmăresc gradientul de markeri din circuitul sanguin și/sau limfatic care le “ghidează” către organul respectiv. Acolo, celulele stem proliferează și se diferențiază în celule noi ale organului respectiv (vom explica mai jos ce înseamnă diferențierea). Cercetările științifice recente au demonstrat valabilitatea acestei teorii concluzând că celulele stem adulte sunt produse în măduva oaselor după care călătoresc prin întreg organismul acționând pentru repararea și optimizarea funcțiilor organelor și țesuturilor. Pe măsură ce îmbătrânim sau ca urmare a unor boli acute sau degenerative, numărul de celule stem care circulă prin organism scade, lăsând organismul susceptibil la îmbătrânire, degenerare a organelor, îmbolnăviri mai dese și mai profunde, incapacitate de vindecare.

Ingredientele din Stemulin pot stimula, atât producția de celule stem în măduva oaselor, cât și eliberarea a milioane de asemenea celule pentru a circula prin organism. Celulele stem pot apoi migra și se atașează oricărei celule, țesut, os, mușchi, cartilaj, organ, oriunde în organism unde este nevoie de reparație. Odată atașate, fiecare celulă stem se multiplică de 3.000-5.000 de ori. Majoritatea celulelor din organismul uman sunt specializate să îndeplinească funcția fiecărui organ din care fac parte. Celulele stem sunt, însă diferite. Când se divid, pot să producă fie mai multe celule stem fie “progenituri”, adică celule care se diferențiază și se transforma când ajung la maturitate în celule specializate. De aici vine și numele de celule “stem” deoarece din ele apar “mugurii” celulelor specializate. În limba engleză “stem” înseamnă “mugur”. Această capacitate de diferențiere în celule specializate atunci când  acestea devin nefuncționale ca urmare a îmbolnăvirii, degenerării, mutației, rănirii sau îmbătrânirii, fac ca utilizarea celulelor stem să constituie cel mai valoros mecanism la dispoziția medicinei regenerative. Inspirat din descoperirile omului de știință de origine canadiană, Christian Drapeau, confirmate printre altele și de stagiul 1 al unui recent și intens proiect de cercetare de la Royal Victoria Hospital din Montreal, Canada, Stemulin este un produs care ajută la creșterea producției de celule stem adulte în măduva osoasă, precum și a eliberării și direcționării acestora către zonele afectate din organism. Dacă putem convinge organismul să producă pe cale naturală mai multe celule stem adulte sau să stimuleze diviziunea acestora, atunci organismul nostru va fi capabil să repare țesuturile ale căror funcționare este afectată de boli, accidente, degenerări sau îmbătrânire. Problema realizării unui produs eficient implică 4 etape fundamentale care trebuie adresate toate simultan pentru ca un activator de celule stem să fie util până la capăt:

Mărirea producției proprii de celule stem adulte în măduva osoasa (celule noi) sau în țesuturi (celule rezultate din diviziune celulară).

Dar, a mări producția de celule stem nu este suficientă dacă nu intervine și un mecanism de eliberare a acestora în circuitul sanguin și limfatic.

Mai mult, este necesar și un alt mecanism prin care organismul, prin intermediul sistemului imunitar, să direcționeze cu preponderență aceste celule stem către locurile unde este nevoie.

Odată ajunse la organul bolnav, celulele stem trebuie să se “transforme” în celule noi specifice organului respectiv. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de stimularea procesului de generare de celule noi prin intermediul mecanismului genetic care implică cele 2 molecule fundamentale,  ADN-ul și ARN-ul.  ADN-ul este cel care se găsește în fiecare celulă a unei ființe vii și care este esențial pentru identitatea organelor. ARN-ul este o moleculă care are funcția să “inscripționeze” ADN-ul pentru ca celula stem să devină o celulă specifică unui anume organ.

Ce beneficii oferă Stemulin CD34+?

 • Benefic în caz de cancer, pre și post chimioterapie;
 • Scleroză multiplă, paralizii, boli neurologice, accident vascular cerebral;
 • Infarct miocardic, arterite;
 • Hemoragie, limfom, stare post-operatorie;
 • Hepatită, ciroză, diabet;
 • Osteoporoză, reumatism, dureri articulare, afecțiuni ale mușchilor.;
 • Boli degenerative, Parkinson, Alzheimer, Sindrom Down;
 • Retinopatie, miopie;
 • Insuficiență renală.

Ce conține Stemulin CD34+?

Generația a II-a de Stemulin CD34+ încorporează acum și ingredientul Fucoidan, descoperit recent ca fiind unul dintre cei mai puternici stimulatori ai producerii și circulației celulelor stem progenitoare. Mai conține, de asemenea, Acid elagic care protejează celulele stem contra radicalilor liberi și Terminalia chebula care stimulează și protejează ADN-ul și ARN-ul.

Ingrediente / 3 capsule vegetale:

 • Extract hidroalcoolic din semințe de Rodie (Punica granatum) 399 mg – conținând 40% acid elagic, adică 159.6 mg
 • Pulbere din întreaga plantă de Haritachi (Terminalia chebula) 320.40 mg
 • Pulbere din întreaga plantă de AFA (Aphanizomenon flos-aquae) 300 mg
 • Extract apos de Varec (Fucus vesiculosus) 300 mg
 • Extract apos 100:1 de Kombu (Laminaria japonica) 140,14 mg
 • Chitosan (crustacee) 139,74 mg
 • Agent de încărcare: celuloză microcristalină 105 mg
 • Hialuronat de Sodiu 39 mg – continand 44% acid hialuronic, adica 17,16 mg
 • Vitamina D3 / Colecalciferol (din lanolină din lână de oaie, fosfat dicalcic), furnizând 15 mcg. vitamina D3 – 300% VNR*) 3 mg
 • Capsulă: hipromeloză
 • Antioxidant: palmitat de ascorbil
 • *Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011

Nu contine: produse lactate, ouă, gluten, soia, grâu, porumb, fermenți, nuci, îndulcitori artificiali, arome sau coloranți.

Greutatea neta e = 63,458 g

Mod de administrare recomandat (adulți):

 • 3 capsule  pe zi, în priză unică, de preferință cu două ore înainte sau la două ore după consumarea de medicamente sau de alte produse de sănătate.

Ce face atât de excepțional Stemulin CD34+?

Stemulin CD34+ este un produs care completează gama de produse originale unice – Provita. Administrat singur sau în combinații sinergice (ca de exemplu Revital -TA), Stemulin prezintă potențialul revoluționării modului de aplicare a medicinii alternative. Tratamentele cu celule stem reprezintă ultima revoluție în medicina modernă. În momentul de față  există indicații specifice de utilizare a celulelor stem în peste 70 de boli:

 • refacerea organelor bolnave, degenerate, imbatranite;
 • restaurarea balantei bio-chimice;
 • marirea traficului limfocitelor si monocitelor.

Atenționări:

 • Nu utilizați suplimentul dacă sunteți însărcinată sau dacă alăptați.
 • Dacă aveți dureri abdominale, crampe, spasme și/sau dureri de cap atunci când utilizați acest produs, reduceți doza sau încetați utilizarea.
 • Dacă manifestați o hipersensibilitate (de exemplu, o alergie) încetați utilizarea.
 • A nu se depăși doza recomandată de specialist.
 • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
 • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viată sănătos

Recomandari

 • În boli imunitare (de ex. Leucemie) se recomandă asocierea cu Super Immune Ultra.
 • Pentru refacerea organelor sau țesuturilor bolnave, degenerate, îmbătrânite, etc. se poate asocia sinergic cu NS-Activator.
 • În caz de cancer se poate asocia sinergic cu produsele anticancerigene imunostimulatoare, antimetastatice (REISHI, CHAGA, AGARICUS, MAITAKE, SHIITAKE, CORDYCEPS, AHCC, Coenzima Q10 în doze mari)
 • În boli cardiace (insuficiență cardiacă) și circulatorii (ateroscleroze) se poate asocia sinergic cu cardio-protectoare (HAWTHORN, Coenzima Q10) sau curățitoare arteriale (Formula FLOW, EDTA).

Mod de prezentare:

 • Flacon a 90 capsule

Stemulin CD34+, 90cps - Organika

244,95 RON
TVA inclus
check Stoc incert - va fi comunicat dupa finalizarea comenzii

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Afiseaza mai multe informatii
 • Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
  Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
 • 30 de zile drept de retur
  30 de zile drept de retur
 • Tranzactiile sunt securizate
  Tranzactiile sunt securizate
 • Promotii zi de zi
  Promotii zi de zi
 Recenzii
 (5/5)  - 1 calificative - 1 recenzii
Vezi distributia calificativelor Acorda un calificativ
De (Bucuresti, Romania) la   18 Nov 2022
(5/5

Mi-a recomandat o prietena si am cumparat Stemulin CD. Atatea produse minunate pe acest site. Produsele Organika sunt bune pentru toata lumea.

Descriere

Fisa tehnica

15309
832927002771

Disclaimer

Produsul Stemulin CD34+, 90cps - Organika din categoria Imunitate este un produs natural care:

 • nu necesita prescriptie medicala, 
 • nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata, 
 • nu inlocuieste un mod de viata sanatos
 • nu inlocuieste un tratament prescris de medic.

Va sugeram sa va adresati medicului sau farmacistului dumneavoastra inainte de a implementa orice programe noi de dieta, exercitii fizice si suplimente alimentare, mai ales daca aveti afectiuni medicale preexistente, daca luati alte medicamente, remedii sau alte produse similare.

Informatiile de pe aceasta pagina are scop educativ si informativ, pot fi incomplete sau neactualizate la zi si ele nu sunt menite sa inlocuiasca sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra.

Organismul fiecarei persoane este unic si astfel diferit de al altora, asadar rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de varsta, stilul de viata, starea de sanatate dar si de alti factori. Nu este obligatoriu sau de la sine inteles sa obtineti rezultatele pe care le asteptati sau cele obtinute deja de persoanele care au utilizat aceleasi produse.

Informatiile referitoare de pe pagina produsului Stemulin CD34+, 90cps - Organika, nu constituie recomandări sau garantii ale rezultatelor pe care le veți obtine.

Cititi cu atentie prospectul produselor si cereți sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra!

Modul de administrare sau utilizare al Stemulin CD34+, 90cps - Organika este orientativ; medicul, farmacistul sau terapeutul dumneavoastra va poate recomanda doze mai mari sau mai mici, adaptate nevoilor, afectiunilor, greutatii sau situatiei dumneavoastra.

--------------------------------------------

Farmacia Minunata - Minunea Naturii constientizeaza importanta informatiilor prezentate in pagina produsului Stemulin CD34+, 90cps - Organika si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Situatie in care informatiile prezentate despre Stemulin CD34+, 90cps - Organika pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil. 

Descrierea Stemulin CD34+, 90cps - Organika, precum si a tuturor produselor sau a serviciilor disponibile pe www.minuneanaturii.ro (prin text, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Farmacia Minunata SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Farmacia Minunata S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Farmacia Minunata  S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Farmacia Minunata SRL prin intermediul www.minuneanaturi.ro pot suferi modificari ulterioare, acest aspect fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, Farmacia Minunata S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor, fara a anunta in prealabil.