Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson

Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
49,30 RON
TVA inclus

Stoc sincronizat: Ieri la ora 23:01

 • Depozit/Furnizor 10+ buc.
check Stoc incert - va fi comunicat dupa finalizarea comenzii

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Descriere Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson

Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson

Gheara-diavolului este o plantă ierboasă, care crește pe terenuri nisipoase și foarte aride, la altitudini de 500-1000 de metri, în Africa de Sud, în Namibia și în Madagascar. Are tulpina târâtoare, care se înfige în pământul nisipos cu rădăcini foarte puternice, tuberoase. Tulpina este acoperită de frunze alcătuite din 3- 5 lobi, de culoare verde, cu nuanțe de gri. Caracteristic frunzelor este că sunt acoperite cu perișori fini, care secretă mucilagii. Floarea este frumoasă, în formă de trâmbiță, colorată pe margini în nuanțe de la roz, la violet sau la purpuriu, iar spre centru este gălbuie. Denumirea vine de la fructul sau spinos, care are o formă aparte: este oval și încapsulat într-o coajă lemnoasă, cu doi spini centrali mari și două rânduri laterale de 12- 16 tepi, în formă de gheară.

Tratamente interne

 Adjuvant în cazul metastazelor osoase - *mai multe studii de caz arată că un tratament de mare intensitate cu Gheara-diavolului, câte 6-8 capsule (a câte 500 mg de extract fiecare) pe zi, reduce durerea în cazul acestei afecțiuni. *Pacienții care au luat această plantă au simțit o ameliorare a durerilor și au luat doze mai mici de calmante de sinteză. De asemenea, la bolnavii de cancer care au luat rădăcină de Gheara-diavolului s-a observat o îmbunătățire a apetitului alimentar, a digestiei și a eliminării.

Dureri de spate (sciatică, spondiloză, lumbago) - *mai multe studii făcute în Germania și în Franța au demonstrat că tratamentul intern cu Gheara-diavolului ajută la eliminarea durerilor și a inflamațiilor la nivelul coloanei vertebrale. Intr-un test realizat în 2006, în Germania, unor pacienți cu lombosciatică li s-a administrat 1400 mg de extract de Gheara-diavolului (aproximativ 3 capsule pe zi), vreme de 6 săptămâni. Studiul a relevat scăderea în proporție de 56% a intensității și a frecvenței crizelor dureroase. In alt studiu, dintre pacienții care deja luau antiinflamatoare pentru ameliorarea durerilor de spate, mai mult de 70% au redus dozele sau au eliminat medicamentele de sinteza, cu ajutorul tratamentului cu această plantă. * Dureri de cap - se administreaza câte o pastilă la două ore, dar nu mai mult de șase pe zi. Este un tratament cu efect analgezic puternic, care reduce sau elimină cefaleea, fără a interfera nefast cu eventualele medicamente de sinteza, cu efect calmant al durerii, luate înainte sau după administrarea plantei.

Dureri menstruale - două substanțe active din această plantă, harpagozida și beta-sitosterolul, au o puternică acțiune antiinflamatoare, antispastică și sedativă, foarte utilă în tratarea dismenoreei. Pentru combaterea crampelor abdominale, a durerilor de ovare sau de cap care apar în timpul menstrelor, se administrează zilnic câte 4 capsule de Gheara-diavolului, până la încetarea simptomelor dureroase.

 Dureri de dinți - desigur, capsulele cu Gheara-diavolului nu ajută la tratarea cariilor sau a abceselor dentare, în schimb fac mult mai suportabilă durerea, până se ajunge la medicul stomatolog. De asemenea, această plantă se poate administra ca antiinflamator (ca ajutor sau chiar ca substitut la medicația de sinteza) după extracțiile dentare sau după tratamentele stomatologice. Date experimentale preliminare arată că tratamentele cu această plantă ajută și la întărirea smalțului dinților, prevenind astfel formarea cariilor. Pentru combaterea durerilor de dinți se administrează 4-6 capsule de Gheara-diavolului pe zi, în cure nu mai lungi de cinci zile.

Nevralgie de trigemen, nevralgie intercostală - durerile foarte puternice specifice acestor afecțiuni sunt mult ameliorate sau chiar eliminate, prin administrarea acestei plante. Se iau 3-6 capsule pe zi, până la dispariția totală a simptomelor. Mecanismul prin care principiile active din Gheara-diavolului elimină durerile și inflamația traiectelor nervoase nu sunt pe deplin elucidate, dar este cert că în cele mai multe cazuri, această plantă are efecte calmante cel puțin egale cu cele ale medicamentelor clasice. Același tratament este recomandat și în durerile musculare și tendinite.

Adjuvant în entorse, luxații și fracturi - se administrează câte patru capsule de Gheara-diavolului pe zi, în cure de 4-8 săptămâni. Medicul american Wallace W. Brawley a avut ocazia să experimenteze eficiența acestei plante pe propria sa persoană, atunci cand a suferit un accident la nivelul articulației cotului. El a observat că, în urma administrării extractului de Gheara-diavolului, i-au scăzut atât durerea, cât și timpul de vindecare a articulației. Incitat de aceste rezultate pozitive, a administrat Gheara-diavolului la 38 dintre pacienții săi, cu diverse traumatisme osoase și la nivelul articulațiilor, supraveghindu-i și făcându-le radiografii de control pe tot parcursul tratamentului. Conform observațiilor dr. Brawley, mai mult de 90% dintre pacienți au raspuns pozitiv la tratamentul cu Gheara-diavolului, care este un bun adjuvant și în afecțiuni articulare de uzura, cum ar fi coxartroza.

Dispepsie și indigestie - una din principalele utilizări ale acestei plante de către triburile africane din zona unde ea crește spontan este ca tonic digestiv. Administrată intern, ea crește cantitatea de sucuri gastrice și cantitatea de bilă secretată, îmbunătățește peristaltismul tubului digestiv. Se ia câte o capsulă de Gheara-diavolului, cu 15 minute înainte de mesele principale, pentru îmbunătătțirea digestiei, contra dispepsiei, a atoniei gastro-intestinale, a anorexiei și a gastritei hipo-acide.

Diskinezie biliara - se iau câte 4 capsule de Gheara-diavolului pe zi, în cure de 30 de zile, urmate de 10-15 zile de pauză. Acest tratament stimulează vărsarea lichidului biliar în duoden și are efect antiinflamator asupra vezicii biliare. Este eficient și ca adjuvant contra colecistitei.

Constipație, balonare - se iau câte 4 capsule de Gheara-diavolului pe zi, în cure de 2-4 săptămâni, pentru tratarea constipației, mai ales a celei atone. Acest tratament este eficient, de asemenea, pentru prevenirea și combaterea balonării. Planta se administrează cu 15-20 de minute înainte de masă, având efect carminativ.

Cistită, infecții renale - se face o cură de 14 zile, timp în care se iau câte 4 capsule de Gheara-diavolului pe zi, cu cel puțin 30 de minute înainte de masă. Acest tratament are efect antiinflamator asupra aparatului reno-urinar, diminuând durerile și usturimea, are efect puternic diuretic. Mai mult, această plantă administrată intern alcalinizează urina, ceea ce eficientizează mult tratamentele cu antibiotice de sinteză sau cu plante antibacteriene.

Febră - se administrează câte 4-6 capsule de Gheara-diavolului pe zi, în cure nu mai lungi de șapte zile. Luate pe stomacul gol, pastilele scad temperatura corpului, ameliorează și alte simptome colaterale, cum ar fi starea de amețeală, durerile de cap, senzația de durere în mușchi.

Adjuvant în diabet - se face o cură de 8 săptămâni, timp în care se iau câte 3 capsule de Gheara-diavolului pe zi, înaintea meselor principale. Studiile de medicină experimentală au arătat că această plantă are efect hipoglicemiant direct, scăzând cu 5-7% concentrația zaharului din sânge. De asemenea, Gheara-diavolului stimulează secreția endocrină și exocrina a pancreasului.

Adjuvant în alergii -*unele persoane cu alergii cronice, care au folosit Gheara-diavolului, au relatat că în urma tratamentului cu această plantă au resimțit ameliorări puternice ale simptomelor afecțiunii. 4 capsule de Gheara-diavolului, luate zilnic o perioadă de 1-2 luni, reduc intensitatea reacțiilor adverse la nivelul pielii, reduc inflamația și catarul respirator.

Hipertensiune arterială - *mai multe studii de medicină experimentală, precum și pe pacienți umani, au pus în evidență efectul hipotensor și puternic diuretic al acestei plante. Contra hipertensiunii arteriale se țin cure de 2 luni, timp în care se iau 3-4 capsule de Gheara-diavolului pe zi, pe stomacul gol. Este un tratament eficient, mai ales în cazurile de gravitate mică și medie, dar care se poate dovedi util și în forme grave de hipertensiune, unde reduce nevoia de medicamente de sinteză.

 Aritmie cardiacă - *studii făcute în Italia, în 1984, sub conducerea dr. Claudio Circosta, au arătat că administrarea de Gheara-diavolului are efecte pozitive în aritmiile ventriculare hiperkinetice. De asemenea, tratamentul cu aceasta plantă este eficient în tahicardie, scăzând frecvența ritmului cardiac (efect cronotrop negativ) și crescând forța contracțiilor cardiace (efect inotrop pozitiv). Se iau câte 4 capsule de Gheara-diavolului pe zi, în cure de două luni, urmat de 3-4 săptămâni de pauza, după care tratamentul se poate relua.

Adjuvant în intoxicația cu nicotină - administrată intern, Gheara-diavolului reduce pe de o parte nevoia de nicotină și, în mod reflex, reduce nevoia de a fuma, iar pe de alta parte ajută la dezintoxicarea organismului de gudroane, de cadmiu și de alte substanțe cancerigene. Se ține tratament de 90 de zile, timp în care se administrează câte 4 comprimate cu această plantă pe zi, pe stomacul gol.

Gheara-diavolului și reumatismul *Celebritatea extraordinară pe care această plantă a căpătat-o în Europa și în Statele Unite se datorează, fără îndoială, efectului sau terapeutic, cu adevarat fenomenal, în bolile articulare. Fie că este vorba de osteoartrită, de artroză, de poliartrită reumatoidă, Gheara-diavolului și-a dovedit eficiența. *Nenumărate studii clinice făcute din 1958 și până astăzi au arătat, fără dubiu, faptul că Gheara-diavolului administrată intern reduce durerile articulare până la dispariție, îmbunătățește mobilitatea articulară, rărește intensitatea și frecvența crizelor reumatice. Mai mult, planta are efecte puternic antioxidante, încetinind sau stopând procesele degenerative la nivelul articulațiilor. Se țin cure de 60-90 de zile, timp în care se iau câte 4 capsule pe zi, pe stomacul gol. In cazul puselor reumatice severe, pentru o durată limitată de timp (maximum 12 zile), se pot lua și câte 6 capsule pe zi.

Gheara-diavolului și răcelile Aceasta plantă mirifică ar trebui introdusă în "trusa de prim ajutor" a fiecărei case. Și această, mai ales pentru extraordinarele sale efecte contra virozelor gripale, a bronșitelor și a altor forme de infecții respiratorii. 4-6 capsule de Gheara-diavolului, administrate pe stomacul gol, reduc febra, elimină durerile de cap, durerile articulare și cele musculare, îmbunătățesc apetitul alimentar. Această plantă este, așadar, un minunat substitut pentru aspirină, paracetamol, ibuprofen sau alte antiinflamatoare folosite în caz de răceală. Numai că Gheara-diavolului, spre deosebire de medicamentele de sinteză, nu numai că nu deprima imunitatea, ci chiar activează sistemul natural de apărare al organismului împotriva infecțiilor. Și încă o informație: pentru combaterea răcelilor și a simptomelor lor, "combinația de aur" este cea dintre Gheara-diavolului și astragalus (o altă plantă despre care am vorbit pe larg în paginile noastre), cele două făcând un tandem redutabil, care pe de o parte face boala mai ușor de suportat, iar pe de altă parte grabește procesul de vindecare.

Boli ce pot fi prevenite cu Gheara-diavolului 

Ateroscleroza - o cura de o lună și jumătate, timp în care se iau câte trei capsule de Gheara-diavolului pe zi, are un efect de reducere a nivelului colesterolului din sânge și de combatere a hipertensiunii, cele două fiind principalele premise de formare a plăcilor de aterom pe artere. De asemenea, rădăcina acestei plante are efect antioxidant, prevenind oxidarea și depunerea colesterolului pe pereții vaselor de sânge. Administrarea ei este de un foarte mare ajutor pentru reglarea nivelului colesterolului, efectul său hipo-colesterolemiant amplificând acțiunea unor remedii devenite clasice în acest domeniu, cum ar fi acizii Omega 3, usturoiul, leurda, uleiul de măsline ori de palmier.

Migrene - chinuitoarele crize de dureri de cap, însoțite de greață, de voma ori de vertij pot fi prevenite dacă de la primele semne se iau câte două capsule de Gheara-diavolului, la fiecare 60 de minute, nu mai mult de șase capsule pe zi. Gheara-diavolului are efect analgezic direct, deblochează vezica biliară și favorizează digestia normală (doi factori de care sunt legate multe dintre crizele migrenoase).

Litiaza biliară - se administreaza înaintea meselor principale câte o capsulă cu extract de Gheara-diavolului. Acest remediu are efect coleretic (favorizează vărsarea lichidului biliar în duoden), crește cantitatea de bilă secretată și previne astfel formarea calculilor în colecist, ajutând și la eliminarea microcalculilor deja formați.

Complicații hepatice - administrarea acestei plante în cazurile de afectare a ficatului, prin infectarea cu virusului hepatitic B sau C, ori prin ingestia repetată de substanțe toxice (cum ar fi alcoolul), încetinește procesele de distrugere a celulelor hepatice și de fibrozare a ficatului. Astfel, o cura în care se administrează câte patru capsule de Gheara-diavolului pe zi, vreme de două luni, ajută la prevenirea cirozei.

Tromboze - se iau câte 3-6 capsule de Gheara-diavolului pe zi, în cure de două săptămâni, urmate de o săptămână de pauză. Acest tratament are efect antiagregant plachetar, prevenind formarea trombilor (cheagurilor de sânge). De asemenea, această cura are efect puternic antiinflamator, fiind un bun adjuvant în tratarea tromboflebitei.

Ingrediente:

 • gheara diavolului (Harpagophytum spp.)(rădăcina), agent de încărcare: celuloză microcristalină, capsulă: gelatină, , agent antiaglomerant: stearat de magneziu.

Mod de utilizare:

 • partea cea mai frecvent folosită a plantei este rădăcina, care se recoltează la sfârșitul sezonului ploios. Rezultate foarte bune în terapie s-au obținut însă și administrându-se planta întreagă, adică frunzele, florile și rădăcinile. Modul de administrare cel mai frecvent îl reprezintă capsulele de Gheara-diavolului. Ele sunt alcătuite dintr-un învelis care se dizolvă foarte rapid în sucurile gastrice, iar în interiorul său se află pulbere sau extract de plantă. In terapie, cele mai bune rezultate se obțin cu capsulele cu extract de Gheara-diavolului, foarte bogat în substanțe cu efecte vindecătoare, care sunt și mult mai ușor de asimilat decât pulberea. In general, o capsulă conține 500 mg de extract de plantă. Se administrează zilnic câte 3-4 capsule, în cure de patru-șase săptămâni, cu 30 de minute înainte de a mânca, așa încât principiile active să fie foarte bine asimilate de către organism.
 • câte 2 capsule de 2-3 ori pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicatii: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alaptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente., persoanelor cu ulcer gastric sau duodenal sau litiaza renală. A se consulta medicul în cazul în care urmați tratament cu medicamente anticoagulante.

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Mod de prezentare

 • Flacon cu 100 capsule

Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson

49,30 RON
TVA inclus
check Stoc incert - va fi comunicat dupa finalizarea comenzii

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Afiseaza mai multe informatii

Intrebari despre Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson

Nu exista intrebari momentan


Intrebarea ta a fost trimisa catre echipa noastra. Multumim!
Adauga o intrebare
Ascunde formularul
 • Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
  Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei
  (CURIER si EASYBOX)
 • 30 de zile drept de retur
  30 de zile drept de retur
 • Tranzactiile sunt securizate
  Tranzactiile sunt securizate
 • Promotii zi de zi
  Promotii zi de zi

 Recenzii Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson

 (5/5)  - 1 calificative - 1 recenzii
Vezi distributia calificativelor Acorda un calificativ
De (Bucuresti, Romania) la   22 Oct 2021
(5/5

Ma bucur ca am gasit Gheara diavolului,. Mi-a fost livrat rapid. Produsele de la SWANSON sunt minunate. Recomand tuturor!

Descriere
Fisa tehnica
MN-40674
087614019598
Disclaimer

Produsul Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson din categoria Inima, circulatie sanguina este un produs natural care:

 • nu necesita prescriptie medicala, 
 • nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata, 
 • nu inlocuieste un mod de viata sanatos
 • nu inlocuieste un tratament prescris de medic.

Va sugeram sa va adresati medicului sau farmacistului dumneavoastra inainte de a implementa orice programe noi de dieta, exercitii fizice si suplimente alimentare, mai ales daca aveti afectiuni medicale preexistente, daca luati alte medicamente, remedii sau alte produse similare.

Informatiile de pe aceasta pagina are scop educativ si informativ, pot fi incomplete sau neactualizate la zi si ele nu sunt menite sa inlocuiasca sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra.

Organismul fiecarei persoane este unic si astfel diferit de al altora, asadar rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de varsta, stilul de viata, starea de sanatate dar si de alti factori. Nu este obligatoriu sau de la sine inteles sa obtineti rezultatele pe care le asteptati sau cele obtinute deja de persoanele care au utilizat aceleasi produse.

Informatiile referitoare de pe pagina produsului Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson, nu constituie recomandări sau garantii ale rezultatelor pe care le veți obtine.

Cititi cu atentie prospectul produselor si cereți sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra!

Modul de administrare sau utilizare al Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson este orientativ; medicul, farmacistul sau terapeutul dumneavoastra va poate recomanda doze mai mari sau mai mici, adaptate nevoilor, afectiunilor, greutatii sau situatiei dumneavoastra.

--------------------------------------------

Farmacia Minunata - Minunea Naturii constientizeaza importanta informatiilor prezentate in pagina produsului Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Situatie in care informatiile prezentate despre Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil. 

Descrierea Gheara diavolului, 1gram, 100cps - Swanson, precum si a tuturor produselor sau a serviciilor disponibile pe www.minuneanaturii.ro (prin text, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Farmacia Minunata SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Farmacia Minunata S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Farmacia Minunata  S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Farmacia Minunata SRL prin intermediul www.minuneanaturi.ro pot suferi modificari ulterioare, acest aspect fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, Farmacia Minunata S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor, fara a anunta in prealabil.