Gama completa de produse Kaoka

39,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  14 Apr 2022
(5/5

Foarte fain Cacao pudra, eco-bio,, recomand. Multe produse si multe optiuni. Producatorul Kaoka are produse de calitate. Recomand.

Cacao pudra, eco-bio, 250g - Kaoka Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 20 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila Cacao pudra degresata. Produs bio bogat in fibre si proteine Ingrediente: cacao* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Caracteristici: produs bio Mod de prezentare: Cutie a 250 grame. Origine: Agricultura non UECertificare: ECOCERT SAS - F32600 Cacao pudra, eco-bio, 250g - Kaoka
30,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  14 Apr 2022
(5/5

Sunt foarte multumita de produsul Ciocolata neagra. Livrarea a fost rapida si persoana care m-a contactat pentru confirmare cu adevarat draguta. Faine produse Kaoka. Merita sa le incerci.

Ciocolata neagra 55% cacao cu portocale, eco-bio, 100g - Kaoka Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 20 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Este un amestec de ciocolata neagra delicata cu parfumul portocalelor dulci de Sicilia rezultand o adevarata placere gurmanda Ingrediente: masa de cacao* 47,39%, zahar brut din trestie* 44,21%, unt de cacao* 8%, extract natural de portocale dulci* 0,20%, emulsifiant (lecitina de floarea soarelui) 0,20%. * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Alergeni: poate contine urme de arahide, fructe oleaginoase, nuci, soia, oua, gluten si lapte. Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate intre 18 si 20°C. Caracteristici: produs bio Mod de prezentare: 100g Termen de valabilitate 24 de luniCertificare: ECOCERT SAS - F 32600 Ciocolata neagra 55% cacao cu portocale, eco-bio, 100g - Kaoka
31,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Ciocolată neagră 55% cu lamâie și ghimbir, 100g - Kaoka Ciocolata neagra bio creata special pentru amatorii de dulciuri cu ghimbir. Continut minim de 58% Cacao. Un amestec organic gurmand de ciocolata neagra, ghimbir confiat si lamaie. Intensitatea ghimbirului confiat combinata cu prospetimea parfumata a lamaii se imbina divin cu puterea aromatica a ciocolatei noastre. Aceasta ciocolata contine cacao provenita din filiere organice, recunoscute pentru comertul bioechitabil. Varietate cacao: Trinitario. Continut minim cacao 55%. Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii tale. Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 30 de ani ciocolata neagra si alte tipuri de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Ingrediente: pasta de cacao origine Peru, zahar din trestie*(1), unt de cacao Ecuador si/sau Peru sSi/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé, chipsuri de ghimbir confiat 8% (ghimbir 4,4%, zahar din trestie), pudra de ghimbir 1,5%, ulei esential de lamaie 0,1%. Ingrediente provenite din agricultura ecologica. 90% din ingredientele de origine agricolaa provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Mai multe informatii pe www.BIOPARTENAIRE.com. Proportia originii ingredientelor variaza in functie de recolta. Origine: Agricultura non UE. Ecuador, São Tomé, Peru si Republica Dominicana Alergeni: poate contine lapte, nuci si cereale care contin gluten. Conditii de pastrare si consum: spatii racoroase si uscate intre 15 si 18°C. Valori nutritionale per 100g: Valoare energetica: 2217 kJ /533kcal Grasimi: 34g   acizi grasi saturati: 21g Carbohidrati: 47g  zaharuri: 44g Proteine: 5.8g Fibre: 7.7g Sare: 0.01g Ciocolată neagră 55% cu lamâie și ghimbir, 100g - Kaoka
32,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  14 Apr 2022
(5/5

Am cautat oferta la Ciocolata neagra. Si in locatiile fizice e super. Produsele de la Kaoka sunt minunate. Recomand tuturor!

Ciocolata neagra 55% cu zmeura, eco-bio, 100g - Kaoka Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 20 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Este un amestec de ciocolata neagra cu continut de fibre si zmeura liofilizata Ingrediente: masa de cacao* 46 03% zahar brut din trestie* 42 73% unt de cacao* 7.76% zmeura* 3% emulsifiant (lecitina de floarea soarelui) 0 03% extract de vanilie* 0 03% * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Alergeni: poate contine urme de arahide, fructe oleaginoase, nuci, soia, oua, gluten si lapte. Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate intre 18 si 20°C. Caracteristici: produs bio Mod de prezentare: 100g Termen de valabilitate 24 de luniCertificare: ECOCERT SAS - F 32600 Ciocolata neagra 55% cu zmeura, eco-bio, 100g - Kaoka
31,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Ciocolata neagra 58% cu cocos, 100g - Kaoka Ciocolata neagra bio cu cocos delicat prajit si 58% continut de cacao organica.O ciocolata neagra fondanta cu nuca de cocos pentru o placere exotica! Chipsurile de nuca de cocos delicat prajite si crocante aduc mult deliciu acestui bar organic de cacao provenit din comerț echitabil. Ingrediente: Pasta de cacao Peru(1), zahar alb din trestie(1), nuca de cocos rasa si prajita 12%, unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau Sao Tomé. Continut de cacao 58% ingrediente provenite din Agricultura Ecologica 88% din totalul ingredientelor de origine organica provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Proportia originilor noastre variaza in functie de recolta. Valoare energetica la 100g: Energie: 2394 kJ / 576kcal Grasimi: 41g  acizi grasi saturati: 28g Carbohidrati: 42g   zaharuri: 37g Proteine: 6.1g Fibre: 7.4g Sare: 0.08g Alergeni: poate contine lapte, nuci si cereale care contin gluten. In ciocolatele Kaoka sau mai precis in pasta si untul de cacao, exista doar cacao achizitionata din comertul echitabil de la partenerii producatori. Kaoka sustine un grup de producatori care s-au unit in dorinta de a produce cacao de calitate si de a pastra un ecosistem endemic: Colpa de Loros. Aceasta zona aflata anterior sub controlul traficului de droguri trebuie sa se confrunte cu soluri degradate de fostele culturi intensive de coca, punand in pericol productia de cacao si veniturile producatorilor. Kaoka sprijina acest grup in refacerea solului pentru a perpetua cultivarea arbrilor de cacao organic din Colpa de Loros. Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 30 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Ciocolata neagra 58% cu cocos, 100g - Kaoka
32,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Ciocolata neagra 58% cu merisoare, eco-bio, 100 g, Kaoka Descoperiti o noua experienta gustativa cu ciocolata neagra Kaoka bogata in merisoare uscate! Merisoarele sunt fructe de padure delicioase, bogate in antioxidanti, vitamine si minerale. Superfructele aduc o explozie de arome care se imbina armonios cu dulceata ciocolatei negre. Ciocolatele Kaoka sunt realizate cu 100% cacao din sectoarele noastre integrate: Ecuador, Sao Tome, Peru și Republica Dominicana. O alegere care ne permite sa garantam o cacao folosita este de inalta calitate, cultivata cu respect pentru mediu si biodiversitate si cu adevarat profitabila pentru partenerii nostri producatori. Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 30 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Kaoka refuza principiul echilibrului de masa pentru fabricarea ciocolatei sale. Balanta de masa este un mecanism de certificare care face posibila fabricarea de produse din comert echitabil cu materii prime din comertul echitabil si/sau din comertul nonechitabil. Ciocolatele Kaoka® sunt fabricate in mod separat: asta inseamna ca in ciocolatele Kaoka sau mai precis in pasta si untul de cacao, exista doar cacao pe care o achizitionam din comertul echitabil de la partenerii producatori. Ingrediente Ciocolata neagra 58% cu merisoare, eco-bio, Kaoka: pasta de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Rep. Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2), zahar blond din trestie*(1), unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Rep. Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2), merisoare liofilizate* 3%. ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Continut cacao 58%  97% din totalul ingredientelor de origine organica provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE.  Alergeni: poate contine lapte, nuci si cereale care contin gluten. Ciocolata neagra 58% cu merisoare, eco-bio, 100 g, Kaoka
32,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Ciocolată neagră 70%, cu boabe de cacao caramelizate, 100g - Kaoka Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 30 de ani ciocolata neagra si alte tipuri de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Ciocolata neagra din boabe de cacao din sectorul Kaoka din Republica Dominicana, cu o aroma fructata si usor acidulata. Pentru aceasta ciocolata Kaoka a selectat boabe de cacao din Peru, prajite si caramelizate pentru a aduce un gust crocant delicios acestui baton de ciocolata neagra. Aceasta ciocolata contine cacao provenită din filiere organice, recunoscute pentru comertul bioechitabil. Continut de cacao minim: 70%. Varietate cacao: Trinitario Ingrediente: pasta de cacao ORIGINE Republica Dominicana*(1), zahar din trestie*(1), boabe de cacao prajite si caramelizate*(1) 10% (boabe de cacao prajite* Peru(1) 7%, zahar din trestie de zahar*), unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé Ingrediente provenite din agricultura ecologica. 97% din ingredientele de origine agricolaă provin din comert echitabil controlat conform standardului FIABLE. Mai multe informatii pe www.BIOPARTENAIRE.com. Proportia originii ingredientelor variaza in functie de recolta. Origine: Agricultura non UE. Ecuador, São Tomé, Peru si Republica Dominicana Alergeni: poate contine lapte, nuci si cereale care contin gluten. Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate intre 15 si 18°C. Termen de valabilitate 18 de luni Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii tale. Certificare eco: FR-BIO-01 Ciocolată neagră 70%, cu boabe de cacao caramelizate, 100g - Kaoka
30,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Ciocolată neagră 70%, cu flori de sare, 100g - Kaoka Produs bio, fara lecitina, reteta vegana, bogata in proteine si fibre. O placere irezistibila! Cristalele delicate de floare de sare sporesc bogatia aromatica a ciocolatei noastre negre organice de comert echitabil, cu continut de 70% cacao, provenita din Republica Dominicana. Ingrediente: pasta de cacao Republica Dominicana(1), zahar din trestie(1), unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé, flori de sare 0,5%. Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Origine: Agricultura non UE. Ecuador, São Tomé, Peru si Republica Dominicana Alergeni: poate contine lapte, nuci si cereale care contin gluten. Conditii de pastrare si consum: spatii racoroase si uscate intre 15 si 18°C. Termen de valabilitate 18 de luni Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii tale. Valoare energetica la 100g : Energie : 2391 kJ / 576kcal Grasimi 42g din care acizi grasi saturati 26g Carbohidrati 36g din care zaharuri 31g Proteine 8.3g Sare 10.5g Ciocolată neagră 70%, cu flori de sare, 100g - Kaoka
30,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  14 Apr 2022
(5/5

Mi-a fost recomandat Ciocolata neagra, e chiar ce trebuie. Am primit comanda in aceeasi zi incredibil. Produsele de la Kaoka sunt minunate. Recomand tuturor!

Ciocolata neagra 75 % Sao Tome, eco-bio, 100g - Kaoka Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 20 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Fructata si consistenta, cu boabe de cacao 100 % din Sao Tome si Principe, anterior numita si Insula ciocolatei, aceasta ciocolata neagra are un continut minim de 75% cacao si este un veritabil deliciu pentru fiecare dintre noi. Ingrediente: masa de cacao Sao Tome & Principe* (68%), zahar de trestie alb* ( 23,45%), unt de cacao* (8%), emulsifiant: lecitina de floarea soarelui (0,5%), extract de vanilie * (0,05%) * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Alergeni: poate contine urme de gluten, de lapte si de fructe oleaginoase. Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate intre 18 si 20°C. Caracteristici: produs bio Mod de prezentare: 100g Termen de valabilitate 24 de luniCertificare: ECOCERT SAS - F 32600 Ciocolata neagra 75 % Sao Tome, eco-bio, 100g - Kaoka
31,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
(5/5) on 1 rating(s)
on  14 Apr 2022
(5/5

Am gasit un produs de calitate in ambalaj atractiv. Va recomand Ciocolata neagra. Am comandat dimineata si pana sa plec de la birou, produsele erau deja la mine. Am gasit in stoc produsele Kaoka si le-am primit imediat.

Ciocolata neagra 80% cacao Ecuador, eco-bio, 100g - Kaoka Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 20 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Este o ciocolata pentru amatorii de senzatii tari. Este o ciocolata fara adaos de unt cu un gust puternic dat de concentratia mare de cacao, dar si o subtila aroma florala (iasomie, trandafiri, etc) Ingrediente: masa de cacao solida min. 81%, zahar brut din trestie* (18,75%), emulsifiant (lecitina de floarea soarelui)* 0,1%, extract de vanilie* (0,05%. * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Alergeni: poate contine urme de arahide, fructe oleaginoase, nuci, soia, oua, gluten si lapte. Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate intre 18 si 20°C. Caracteristici: produs bio Mod de prezentare: 100g Termen de valabilitate 24 de luniCertificare: ECOCERT SAS - F 32600 Ciocolata neagra 80% cacao Ecuador, eco-bio, 100g - Kaoka
31,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  13 Apr 2022
(5/5

Mi-a fost mai greu sa ma hotaras pentru ca nu am gasit review dar Ciocolata neagra chiar m-a incantat. Curierul mi-a adus rapid produsele. Super produsele Kaoka.

Ciocolata neagra 90% Ecuador, eco-bio, 100g - Kaoka Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 20 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Aceasta ciocolata contine 90% masa de cacao din Ecuador. Aroma combina arome florale si fructate , cu aroma puternica de cacao . Ingrediente: masa de cacao * 91,4%, zahar din trestie de zahar*, extract de vanilie *  * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Alergeni: poate contine urme de fructe oleaginoase, gluten si lapte. Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate intre 18 si 20°C. Caracteristici: produs bio Mod de prezentare: 100g Termen de valabilitate 24 de luniCertificare: ECOCERT SAS - F 32600 Ciocolata neagra 90% Ecuador, eco-bio, 100g - Kaoka
56,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Ciocolata neagra cu ghimbir confiat, 180g - Koaka Ciocolata neagra bio origine Sao Tome cu aroma gurmanda piperata, picanta de ghimbir confiat. Continut de cacao 66% in ciocolata. Avand o consistenta generoasa, acest baton de ciocolată neagră cu cuburi de ghimbir confiat este un rasfat pur! Originar din regiunea Shandong din China, ghimbirul folosit in aceasta ciocolata neagra ofera o aroma picanta si piperata care se potriveste de minune cu cacao Santomé din soiul Amelonado. Cacaoa provine din sectorul nostru organic de comert echitabil din São Tomé, etichetat BIOPARTENAIRE. Ingrediente: Pasta de cacao São Tomé*(1), zahar alb din trestie*(1), cuburi de ghimbir confiat* 18% (ghimbir* 55%, zahar* 45%), unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2), unt concentrat* (lapte). Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica 79% din totalul ingredientelor de origine organica provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Mai multe informatii pe www.BIOPARTENAIRE.com. Proportia originilor noastre variaza in functie de recolta. Cacao minim 66% in ciocolata. 18% continut de ghimbir Origine: Agricultura non UE Alergeni: poate contine alte nuci si cereale care contin gluten. Conditii de pastrare si consum: A se pastra ferit de umiditate si caldura, intre 15 si 18°C. Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii. Certificare: FR-BIO-01 TRASABILITATE FIZICA GARANTATA Exigenta si transparenta Kaoka refuza principiul echilibrului de masa pentru fabricarea ciocolatei sale. Balanta de masa este un mecanism de certificare care face posibila fabricarea de produse din comert echitabil cu materii prime din comertul echitabil si/sau din comertul nonechitabil. Ciocolatele Kaoka® sunt fabricate in mod separat: asta inseamna ca in ciocolatele Kaoka sau mai precis in pasta si untul de cacao, exista doar cacao pe care o achizitionam din comertul echitabil de la partenerii producatori. VALORILE SI ACTIUNILE PE CARE LE SPRIJINITI CUMPARAND ACEASTA CIOCOLATA Ciocolatele Kaoka sunt realizate cu 100% cacao din sectoarele noastre integrate: Ecuador, Sao Tome, Peru și Republica Dominicana. O alegere care ne permite sa garantam o cacao folosita este de inalta calitate, cultivata cu respect pentru mediu si biodiversitate si cu adevarat profitabila pentru partenerii nostri producatori. COOPERATIVA CECAB DIN SÃO TOMÉ Cand Kaoka a ajuns in 2001 în São Tomé, o insula de o frumusete salbatica, pastrata inca departe de restul lumii, cultura de cacao era abandonata de multi ani. Totul trebuia reconstruit. Obiectivul ? Relansarea productiei de cacao organica si profitabila pe insula. Cu sprijinul lui Kaoka, cooperativa CECAB a devenit principalul exportator al tarii. Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 30 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Ciocolata neagra cu ghimbir confiat, 180g - Koaka
23,86 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
on  15 Apr 2023
(5/5

Recomand tuturor Ciocolata neagra cu migdale si stafide,. Devin client fidel. Voi mai incerca produsele Kaoka.

Ciocolata neagra cu migdale si stafide, 100g - Kaoka Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 20 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. O ciocolata pentru gurmanzii indragostiti de ciocolata neagra, intr-o combinatie fina cu migdale crocante si stafide dulci. Este o ciocolata bio cu un gust puternic dat de concentratia mare de cacao Sao Tome. Reteta fara lecitina. Ingrediente: masa de cacao Sao Tome*, Unt de cacao*, stafide* 8% (stafide 7,9%, ulei floarea soarelui* 0.1%), bucati de migdale* caramelizate 6% (MIGDALE* 4,2%, zahar brut din trestie*), unt concentrat* (LAPTE*), extract de vanilie* * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Continut de Cacao minim 66% Cacao, stafide, zahar din Comertul Bio echitabil - Organic Fair Trade Alergeni: poate contine urme de arahide, fructe oleaginoase, nuci, gluten. Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate intre 15 si 18°C.  Caracteristici: produs bio, reteta fara lecitina Mod de prezentare: 100g Certificare: FR-BIO-01 Origine: Agricultura non UE Ciocolata neagra cu migdale si stafide, 100g - Kaoka
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Ciocolată neagră pentru desert 58% cacao, eco-bio, 200g - Kaoka Kaoka este pionierul producției de ciocolată bio, producând de mai bine de 20 de ani ciocolată și bomboane de ciocolată de excepție pe bază de cacao provenită din filieră organică bioechitabilă. Sfat utilizare/preparare/gatire A se păstra în loc uscat și răcoros. Se consuma așa cum este. Ingrediente: Masă de cacao, Zahăr din trestie de zahăr, Unt de cacao. ingrediente provenite din agricultura ecologică. Cacao solidă în ciocolată: minim 58%. Produsul poate conține urme de nuci, gluten și lapte. Produsul nu conține lecitină. Valori medii per 100g: Energie (kcal) 563 Grasimi (grame) 38 din care saturate/ acizi grasi saturati 23 Carbohidrati/ Glucide (grame) 45 din care zaharuri 42 Proteine 6.3 Fibre 8 Ciocolată neagră pentru desert 58% cacao, eco-bio, 200g - Kaoka
40,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Ciocolata neagra pentru menaj, 58% cacao, 200g - Kaoka Ciocolata neagra cu 58% cacao, destinata pentru copturi este atuul esential pentru preparatele tale de deserturi de casa (tort, prajitura, mousse, fondant, etc.). Usor de utilizat, va da un gust bun de ciocolata retetelor tale. Nota de varf: fructe galbene, fructe uscate Nota de centru: cacao, ciocolata Nota de baza: lemnos, caramel O alegere care permite producatorului sa garanteze o cacao de de inaltă calitate, cultivata cu respect pentru mediu si biodiversitate si cu adevarat profitabila pentru partenerii producatori ai Kaoka. Ingrediente: pasta de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2), zahar din trestie de zahar*(1), unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé 100% din ingredientele de origine ecologica provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Proportia originii ingredientelor variaza in functie de recolta. Origine: Agricultura non UE. Ecuador, São Tomé, Peru si Republic Dominicana Varietate cacao: Nacional, Amelonado si Trinitario . Ingrediente provenite din agricultura ecologică. Valoare energetica la 100g: Enegie: 2342 kJ / 563kcal Grasimi: 38g  acizi grasi saturati: 23g Carbohidrati: 45g  zaharuri: 42g Proteine: 6.3g Fibre: 8g Sare: 0.02g Alergeni: poate contine urme de lapte, nuci si cereale care contin gluten. Mod de utilizare: Ciocolata poate fi un produs sensibil la utlizare. Indiferent de metoda de topire aleasa pentru ciocolata (la bain-marie sau la microunde), trebuie sa controlati cu atentie temperatura de topire. Etapa de topire a ciocolatei este cu siguranta una dintre cele mai importante pentru un desert pe baza de ciocolata. In mod ideal, ar trebui sa fiti echipat cu un termometru pentru a masura si controla temperatura ciocolatei: 50°C – 55°C pentru ciocolata neagra 45°C – 50°C pentru ciocolata cu lapte 40°C – 45°C pentru ciocolată albă CUM SA RECUPEREZI O CIOCOLATA CARE S-A INTARIT? Este complicat sa corectezi ciocolata care a devenit pastoasa si granulata in timpul topirii. Daca aveti posibilitatea, va sfatuim sa incepeti din nou etapa de topire a ciocolatei. Daca doriti sa incercati totusi, iata sfatul nostru pe care il puteti incerca sa va salvati reteta. Adaugati treptat grasime (unt moale clasic, unt de cacao inmuiat sau chiar ulei vegetal), in ciocolata si amestecati bine pana cand totul devine din nou omogen. Daca ciocolata isi recapata o textura fluida si stralucitoare, puteti continua cu reteta initiala! Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand inca din 1993 ciocolata organica de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Ciocolata neagra pentru menaj, 58% cacao, 200g - Kaoka
56,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Ciocolata neagra, cu coji de portocale confiate, migdale si alune, 180g - Kaoka Ciocolata neagra bio cu bucati de portocala confiata, migdale si alune caramelizate, o bucurie nevinovata pentru seri speciale. Descoperiti noul vostru rasfat, o tableta consistenta de ciocolata neagra ornata generos cu bucati de coaja de portocala confiata, migdale si alune. Aromele ciocolatei São Tomé din compozitie sunt sporite de prospetimea cojilor de portocale confiate si de textura crocanta a fructelor uscate. O ciocolata care aminteste de bucuria gurmanda de la ocazii speciale. Ingrediente: Pasta de cacao São Tomé*(1), zahar alb din trestie*(1), unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2), coji de portocale confiate* 9% (zahar*, sirop de glucoza-fructoza*, coaja de portocala*), bucati de migdale caramelizate* (migdale* 4,2%, zahar*), bucati de alune caramelizate*(1) (alune*(1) 4,2%, zahar*(1)), unt concentrat* (lapte). Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Origine: Agricultura non UE Alergeni: poate contine alte nuci si cereale care contin gluten. Valoarea energetica la 100g 2302 kJ / 554kcal Grasimi 39g din care acizi grasi saturati 22g Carbohidrati 39g din care zaharuri 37g Proteine 7.4g Fibre 8.8g Sare 0.03g Conditii de pastrare si consum: A se pastra ferit de umiditate si caldura, intre 15 si 18°C. Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii. Ciocolata neagra, cu coji de portocale confiate, migdale si alune, 180g - Kaoka
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Ciocolată, cu lapte 32%, 80g - Kaoka O ciocolata cu lapte, bio, fina si fondanta la un pret accesibil. Acest amestec precis de cacao realizat de specialistii ciocolatieri Kaoka dezvaluie o ciocolată cu lapte foarte moale, cu un gust intens. Placerea degustarii ciocolatei organice la un pret de achizitie foarte bun! Extrafinetea acestor tablete de ciocolata ofera o experienta gustativa diferita, foarte placuta. Ingrediente: zahar din trestie de zahar unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2) lapte praf integral* 18,63%, pasta de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2), emulgator: lecitina de floarea soarelui*, extract de vanilie Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Alergeni: poate contine nuci si cereale care contin gluten. Valoare energetica la 100g: Energie: 2280 kJ / 546kcal Grasimi 32g din care acizi grasi saturati 19g Carbohidrati 57g din care zaharuri 56g Proteine 6.5g Fibre 2.1g Sare 0.19g Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate intre 15 si 18°C. Termen de valabilitate 18 de luni Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii tale. Certificare eco: FR-BIO-01 Ciocolată, cu lapte 32%, 80g - Kaoka
37,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Pepite ciocolata neagra, 60% cacao, 100g - Kaoka Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand inca din 1993 ciocolata organica de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila. Un produs excelent pentru ornarea si pregatirea de fursecuri, prajituri, briose, muesli. Pepite ciocolata neagra bio cu continut de 60% cacao organica din comert echitabil pentru a pregati cele mai delicioase retetele gourmet. O alegere care permite producatorului sa garanteze o cacao de de inalta calitate, cultivata cu respect pentru mediu si biodiversitate si cu adevarat profitabila pentru partenerii producatori ai Kaoka. Ingrediente: 60% continut cacao pasta de cacao* origine Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé*(1) zahar din trestie de zahar*(1), unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2) Ingrediente provenite din agricultura ecologica. 100% din ingredientele de origine agricolaa provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Mai multe informatii pe www.BIOPARTENAIRE.com. Proportia originii ingredientelor variaza in functie de recolta. Origine: Agricultura non UE. Ecuador, São Tomé, Peru si Republic Dominicana Alergeni: poate contine lapte, nuci si cereale care contin gluten. Conditii de pastrare si consum: spatii racoroase si uscate intre 15 si 18°C. Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii tale. Certificare eco: FR-BIO-01 Pepite ciocolata neagra, 60% cacao, 100g - Kaoka