Gama completa de produse Lecker's

Coaja de lamaie macinata eco-bio, 15g LECKER`S
8,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 117 rating(s)
Coaja de lamaie macinata eco-bio, 15g LECKER`S Plic cu coaja de lamaie, perfecta pentru patiserie. Suficient pentru 500 g faina sau 500 ml lichid. Ingrediente Coaja de lamaie macinata coaja de lamaie uscata si macinata (95%), ulei de lamaie (5%). din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Utilizare Coaja de lamaie macinata Ideala pentru patiserie: prajituri, cozonaci, checuri si altele. Prezentare Coaja de lamaie macinata Plic cu 15g Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Coaja de lamaie macinata eco-bio, 15g LECKER`S
Coaja de lamaie, eco-bio - 100g - Lecker’s
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 19 rating(s)
Coaja de lamaie, eco-bio - 100g - Lecker’s Coaja de lamaie, eco-bio - 100g - Lecker’s Ingrediente: coajă de lămâie* 57%, sirop de glucoză-fructoză*, suc de lămâie*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe capac. Mod de utilizare ca si condiment in diverse preparate culinare. Mod de prezentare 100 grame Coaja de lamaie, eco-bio - 100g - Lecker’s
Coaja de portocale macinata eco-bio, 15g LECKER`S
8,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 152 rating(s)
Coaja de portocale macinata eco-bio, 15g LECKER`S Plic cu coaja de portocale macinata, perfecta pentru patiserie. Suficient pentru 500 g faina sau 500 ml lichid. Ingrediente Coaja de portocale macinata coaja de portocala uscata si macinata (95%), ulei de portocale (5%). din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Utilizare Coaja de portocale macinata Ideala in patiserie, pentru cozonaci, checuri si diverse prajituri. Prezentare Coaja de portocale macinata Plic cu 15g Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Coaja de portocale macinata eco-bio, 15g LECKER`S
Coaja de portocale, eco-bio, 100g - Lecker’s
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 16 rating(s)
Coaja de portocale, eco-bio, 100g - Lecker’s Coaja de portocale, eco-bio, 100g - Lecker’s Ingrediente: coajă de portocale* 57%, sirop de glucoză-fructoză*, suc de lămâie*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe capac. Mod de Utilizare: La o masa sanaoasa Mod de prezentare 100 grame Coaja de portocale, eco-bio, 100g - Lecker’s
Gelatina alba eco-bio, 12 foi – 20g LECKER`S
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 153 rating(s)
Gelatina alba eco-bio, 12 foi – 20g LECKER`S Gelatina ecologica perfecta pentru patiserie si diverse mancaruri. Ingrediente Gelatina alba 100% sorici de porc 100% ecologici. Utilizare Gelatina alba Cu gelatina ecolgica Lecker puteti acoperi creme, deserturi, prajituri, Torturi, fructe si jeleuri. Gelatina este o proteina colagena itineranta. Mod de folosire: 12 foi = 20g sunt suficiente pentru maximum 1 litru de lichid. Hidratati in apa rece individual timp de aproximativ 5 minute, inlaturati usor. Preparate reci: Incalziti gelatina stoarsa pana se dizolva, amestecand usor. Apoi adaugati incet preparatul rece peste gelatina. Nu procedati invers. Preparate calde: Adaugati foile hidratate si amestecati pana se dizolva. Pastrati intotdeauna gelatina uscata si inodora. Prezentare Gelatina alba Pachet de 20g cu 12 foi.   Gelatina alba eco-bio, 12 foi – 20g LECKER`S  
1
Maia uscata de secara pentru fainuri integrale eco-bio, 30g LECKER`S
7,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 114 rating(s)
Maia uscata de secara pentru fainuri integrale eco-bio, 30g LECKER`S Pentru un gust usor acrisor. Pentru coacerea painii si a chiflelor. Ingrediente Maia uscata de secara Faina integrala de secara din culturi certificate ecologic. Agricultura UE. Utilizare Maia uscata de secara  Pentru o crusta stralucitoare, ungeti pur si simplu painea fierbinte cu apa sarata dupa coacere. Siropul de agave sau mierea pot fi folosite ca alternativa la siropul de sfecla de zahar! Paine de secara si grau spelta: 250g de faina integrala de grau spelta, 500g de faina de secara, 1 plic de maia, 1 plic drojdie uscata, 1 lingura sirop de zahar din sfecla, 600 ml de apa calduta, 20g sare. Mod de preparare: se amesteca toate ingredientele si se framanta bine. Rulati aluatul moale bine in faina si lasati-l sa creasca intr-un vas potrivit timp de o ora intr-un loc cald.Luati aluatul din vas si puneti-l pe o foaie de copt care a fost preincalzita in cuptor. Se coace la 180 C timp de aproximativ 50 de minute. Prezentare Maia uscata de secara  Plic cu 30g  Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Maia uscata de secara pentru fainuri integrale eco-bio, 30g LECKER`S
Ulei de portocale eco-bio, 4X2ml - LECKER`S
24,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 165 rating(s)
Ulei de portocale eco-bio, 4X2ml - LECKER`S Patru fiole de ulei de portocale eco, perfect in patiserie. Caracteristici Ulei de portocale Ulei aromat pentru a da savoare  produselor de patiserie, prajiturilor si deserturilor. Ingrediente Ulei de portocale ulei ecologic de portocale (Citrus sinensis) 100% pur. Agricultura UE  Utilizare Ulei de portocale Folositi 1 ml per 500 g faina. Pastrati intr-un loc racoros si intunecos. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in termen de 2 saptamani.  Prezentare Ulei de portocale 4 fiole a cate 2 ml fiecare. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Ulei de portocale eco-bio, 4X2ml - LECKER`S