Gama completa de produse MyYo

54,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Ferment probiotic pentru iaurt VEGAN, eco-bio, 15 g, My.Yo Cei care vor sa manance vegan astazi isi pot prepara acasa un iaurt vegan delicios. Culturile noastre de iaurt vegan sunt cultivate pe un mediu nutritiv pur vegetal. Iaurtul complet maturizat My.Yo contine un numar mare de bacterii active de iaurt (culturi Lactobacillus acidophilus si bifido). Este frumos cand aceste mici ajutoare sunt incluse in propriul dvs. iaurt. Ingrediente ferment probiotic pentru iaurt VEGAN, eco-bio,  My.Yo: Maltodextrina*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus. Mod de utilizare ferment probiotic pentru iaurt VEGAN, eco-bio, My.Yo: Aveti nevoie de: 1 plic (5g) de ferment vegan My.Yo 400ml lapte de cocos (continut minim 60% cocos, inainte de folosire amestecati bine) 600ml lapte de migdale sau alt lapte vegetal (soia, orez, etc) 1 lingurita de pudra de agar-agar pentru ingrosare. 3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de iaurt Se dizolva pliculetul de ferment in 100ml de lapte vegetal (din cei 600ml), si se pune deoparte. Se fierbe laptele de cocos (400ml) cu lingurita de agar agar pentru 2 minute si apoi se amesteca bine. Puneti in vasul in care preparati iaurtul (ideal intr-un aparat de preparat iaurt) laptele de cocos fiert cu agar agar si cu laptele vegetal ramas (500ml) si lasati sa se raceasca pana la temperatura camerei. Apoi turnati si cei 100ml de lapte vegetal cu ferment, si amestecati bine. Lasati la maturat conform timpului de maturare de mai sus, apoi pastrati la frigider. In primele 3 zile, din iaurtul preparat puteti prepara inca 4 litri. Luati din iaurtul preparat 150 ml de iaurt, si folositi in locul amestecului de ferment cu 100ml lapte vegetal (doar 100ml de iaurt gata preparat, nu 100ml iaurt + 100 ml lapte!). Repetati prepararea descrisa mai sus. Timp de maturare: aproximativ 12-14 ore la aproximativ 37-42 ° C Sfaturi: daca iaurtul nu e ferm dupa maturare, si are 2 straturi, amestecati inca odata, inseamna ca agar agar nu s-a amestecat bine. unele tipuri de lapte vegetal au nevoie de o mica cantitate de zahar pentru a fermenta, sau de sirop de agave. Informatii nutritionale / per 100g produs uscat: Energie kJ (kcal) 1615 kJ,  386 kcal  grasime 0 g acizi grasi saturati  0 g  carbohidrati  95 g  zahar (g) 8 g  proteina (g) <0,00 g  sare (g) 0.01 g Fabricat in Germania Produs certificat bio Ferment probiotic pentru iaurt VEGAN, eco-bio, 15 g, My.Yo
55,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  03 Sep 2021
(5/5

Am cumparat Ferment probiotic pentru iaurt, eco-bio, dupa mai multe recomandari. Foarte fain totul. Produsele MyYo sunt cu adevarat bune, recomand cu drag!

Ferment probiotic pentru iaurt, eco-bio, 15g - My.Yo Cei care vor sa manance vegan astazi isi pot prepara acasa un iaurt vegan delicios. Culturile noastre de iaurt vegan sunt cultivate pe un mediu nutritiv pur vegetal. Iaurtul complet maturizat My.Yo contine un numar mare de bacterii active de iaurt (culturi Lactobacillus acidophilus si bifido). Este frumos cand aceste mici ajutoare sunt incluse in propriul dvs. iaurt.De ce ar trebui sa faci chiar si tu iaurt?Iaurtul proaspat facut are un gust pur si simplu incomparabil de delicios. Dar prospetimea este importanta si pentru efectul pozitiv al iaurtului. Deoarece cu cat iaurtul este mai proaspat, cu atat sunt mai active bacteriile probiotice. Ideal este sa il prepari tu singur acasa, odata pentru ca este proaspat si plin de sanatate, si a doua oara, gandeste-te cate pahare de plastic de iaurt se arunca zilnic in lume! Foarte activ si plin de viata. Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment vegan bio: lapte vegetal cum ar fi laptele de soia, de orez, etc. Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii. Sarac in calorii, grasimi si colesterol. Fara aditivi artificiali sau de origine animala. Bautura de iaurt 100% preparata natural. Iaurtul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile. Ingrediente: Maltodextrina*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus. Timp de maturare: aproximativ 12-14 ore la aproximativ 37-42 ° C Informatii nutritionale / per 100g produs uscat: Energie kJ (kcal) 1620 kJ, 380 kcal / grasime 0 g / din care acizi grasi saturati (g) 0 g / carbohidrati (g) 95 g / din care zahar (g) 2,5 g / proteina (g) <0,01 g / sare (g) 0 g Mod de preparare iaurt vegan: Aveti nevoie de: -1 plic (5g) de ferment vegan My.Yo -400ml lapte de cocos (continut minim 60% cocos, inainte de folosire amestecati bine) -600ml lapte de migdale sau alt lapte vegetal (soia, orez, etc) -1 lingurita de pudra de agar-agar pentru ingrosare. Se dizolva pliculetul de ferment in 100ml de lapte vegetal (din cei 600ml), si se pune deoparte. Se fierbe laptele de cocos (400ml) cu lingurita de agar agar pentru 2 minute si apoi se amesteca bine. Puneti in vasul in care preparati iaurtul (ideal intr-un aparat de preparat iaurt) laptele de cocos fiert cu agar agar si cu laptele vegetal ramas (500ml) si lasati sa se raceasca pana la temperatura camerei. Apoi turnati si cei 100ml de lapte vegetal cu ferment, si amestecati bine. Lasati la maturat conform timpului de maturare de mai sus, apoi pastrati la frigider. In primele 3 zile, din iaurtul preparat puteti prepara inca 4 litri. Luati din iaurtul preparat 150 ml de iaurt, si folositi in locul amestecului de ferment cu 100ml lapte vegetal (doar 100ml de iaurt gata preparat, nu 100ml iaurt + 100 ml lapte!). Repetati prepararea descrisa mai sus. Sfaturi: daca iaurtul nu e ferm dupa maturare, si are 2 straturi, amestecati inca odata, inseamna ca agar agar nu s-a amestecat bine. unele tipuri de lapte vegetal au nevoie de o mica cantitate de zahar pentru a fermenta, sau de sirop de agave. Mod de prezentare: 15 grame Ferment probiotic pentru iaurt, eco-bio, 15g - My.Yo
55,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
on  09 Sep 2021
(5/5

A fost o alegere foarte buna sa cumpar Ferment probiotic pentru kefir, eco-bio,. Epxerienta de cumparare a fost buna. Super, ma incanta produsele MyYo.

Ferment probiotic pentru kefir, eco-bio, 15g - My.Yo Făcut în casă e mai gustos! Fermentul este potrivit pentru următoarele tipuri de lapte: toate tipurile de lapte UHT, grăsime optimă 3,5% lapte proaspăt (trebuie fiert în prealabil) lapte fără lactoză. Ferment ecologic pentru prepararea kefirului:- ușor și răcoritor- activ și plin viață- pentru până la 30 litri Ingrediente: eco-maltodextrină (minim 98%) din culturi certificate ecologic, tulpini de specii Lactococcus lactis, specii Leuconostoc, Streptococus thermophilus, Kluyveromyces marxianus și probiotice LA-5®. Valori nutriționale medii per 100 g ferment Valoare energetică 380 kcal/ 1620 kJ Carbohidrați 95 g    din care zaharuri cca.2,5 g Proteine lt;0,01 g Grăsimi 0 g Sare 0 g My.Yo, fermentul probiotic pentru kefir – proaspăt și sănătosMy.Yo kefir probiotic are un gust proaspăt, fermentat. În regiunile de origine (Tibet, Caucaz) prepararea kefirului are o lungă tradiție. Avantaje: natural, fără organisme modificate genetic deosebit de proaspăt, fiind preparat în casă. Mod de preparare: la 1 litru lapte proaspăt adăugați un plic de ferment pentru kefir și turnați amestecul în recipientul My.Yo (sau în orice aparat electric de preparare a iaurtului pe care îl aveți la îndemână). Lăsați la maturat 24 ore la 37-42°C. Veți vedea că prepararea kefirului cu recipientul My.Yo este la fel de simplă ca și prepararea unei cești de ceai. Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj. Mod de prezentare: Conținut: 3 plicuri a 15 g Ferment probiotic pentru kefir, eco-bio, 15g - My.Yo