Paste cu faina de sorg si sfecla rosie, fara gluten, eco-bio, 250g Nutracentis
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Paste cu faina de sorg si sfecla rosie, fara gluten, eco-bio, 250g Nutracentis
Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Sorgul (sau soriz cum i se mai spune) este in mod natural fara gluten si are un gust neutru, castigand tot mai mult teren datorita calitatilor sale deosebite ca si inlocuitor al fainii de grau.
Ingrediente:
faina de sorg* 70%, faina de orez integral*, pudra de sflecla rosie* 5%.*din agricultura ecologica
Timp de fierbere: 5-6 minute.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1519 kJ/359 kcalGrasimi: 3.6g din care saturate 0.7gCarbohidrati: 69g din care zaharuri 3.5gFibre: 6.4gProteine: 9.5gSaruri: 0g
Poate contine urme de soia.
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan, fara gluten.
250g
Paste cu faina de sorg si sfecla rosie, fara gluten, eco-bio, 250g Nutracentis