Gama completa de produse Semix

Descoperă produsele Semix de pe www.minuneanaturii.ro.

SEMIX PLUSO este o companie cehă care a fost înființată în 1995 pentru a facilita munca brutarilor și cofetarilor locali. În ultimii 25 de ani am dezvoltat o gamă largă de premixuri, amelioratori și umpluturi care îi ajută pe clienții noștri să economisească bani, timp și să-și diversifice sortimentul. În prezent, alături de produse pentru brutării, cofetării și lactate producem müsli, gustări, terciuri, mixuri pentru catering; procesează cereale, semințe de mac și semințe de in, produse din semințe de cereale încolțite, pseudo cereale și leguminoase.

În spatele fiecărui produs SEMIX se află o echipă de cercetare și dezvoltare, destinată să creeze noi produse interesante de cea mai înaltă calitate.

Echipa noastră de dezvoltare urmărește în mod constant noile tendințe din industria alimentară și sunt capabili să reacționeze imediat și să transfere noi perspective asupra dezvoltării de produse noi și inovatoare. Dezvoltarea acoperă toate domeniile de activitate ale companiei (cereale pentru micul dejun, agenți de îmbunătățire și premixuri pentru brutării și cofetării, premixuri pentru lactate). O altă activitate importantă de dezvoltare este activitatea pe proiecte pe termen lung, care sunt axate pe dezvoltarea de produse și tehnologii unice în toate domeniile de activitate ale companiei.

Cu propriul nostru laborator de dezvoltare suntem capabili să creăm produse în conformitate cu dorințele clientului, putem răspunde imediat la feedbackul clienților.

Laboratorul de dezvoltare asigură, de asemenea, controlul produselor și materiilor prime și efectuează analize chimice de bază și evaluare senzorială.

Cumpără produse Semix la pret redus.