Lista de produse dupa producator Algamar

Alge marine cu shiitake raw, eco-bio 100g - Algamar
69,89 RON
cu TVA
In Stoc
Alge marine cu shiitake raw, eco-bio 100g - Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Stiati ca... Wakame este o parte indispensabila a dietei Japonezilor? In medicina lor traditionala, se stie ca wakame curata si intareste sangele, iar supa miso cu wakame a fost utilizata de generatii ca ajutor in recuperarea femeilor dupa nastere. Wakame este delicios crud, inmuiat in apa, in salate. Ciupercile Shiitake sunt unele din ciupercile medicinale cele mai cunoscute. Ciupercile Shiitake sunt compuse mai ales din multe proteine, zinc si polizaharide, elemente care sunt recunoscute pentru activitatea lor stimulanta asupra sistemului imunitar. Sunt cea mai buna sursa alimentara de vitamina D dupa somon si ton.  Lentinanul este o polizaharida ce intra in compozitia ciupercii Shiitake si s-a demonstrat ca aceasta duce la regresia, pana la disparitia tumorilor. Ingrediente: wakame (Undaria pinnatifida) si shiitake (Lentinula edodes). Mod de preparare: crud (raw): lasati la inmuiat 20 de minute si apoi adaugati in salate. fiert: fierbeti timp de 20 de minute. Serviti cu orez, cartofi, legume, paste, cus-cus, mei, quinoa, amaranth, sau in supe.  Mod de prezentare: Punga a 100 grame   Alge marine cu shiitake raw, eco-bio 100g - Algamar
Alge dulse raw, eco-bio, 100g - Algamar
60,95 RON
66,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge dulse raw, eco-bio, 100g - Algamar  Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. O alga rosiatica, folosita de celti pentru continutul bogat in Vitamina C. Este bogata in fosfor si proteine. Ideala raw in salate si snacks-uri, chiar fara inmuiere prealabila! Valori nutritionale/100g: Proteine 18% Grasimi 2% Carbohidrati 56% Fibre 2.5% Potasiu 7310mg Calciu 560mg Magneziu 610mg Fosfor 235mg Fier 50mg Iod 55mg Vitamina A 1.59mg Vitamina B12 0.9mg Vitamina C 34.5mg Mod de preparare: crud(raw): adaugati in salate, se poate adauga si fara inmuiere, daca totusi doriti sa o inmuiati in prealabil, 2 minute sunt suficiente. gatit: in supe sau mancaruri rapide, doar clatiti-le cu apa si adaugati-le la final. Se poate adauga in orez, mei, quinoa, amaranth, paste, cus-cus, etc. Produs certificat organic. Mod de prezentare: Punga a 100 grame O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii. Tara de origine: Spania Alge dulse raw, eco-bio, 100g - Algamar 
Alge dulse raw eco-bio 100g - Algamar
99,95 RON
108,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge dulse (Palmaria palmata) raw bio 100g - Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. O alga rosiatica, folosita de celti pentru continutul bogat in Vitamina C. Este bogata in fosfor si proteine. Ideala raw in salate si snacks-uri, chiar fara inmuiere prealabila! Mod de preparare:-crud(raw): adaugati in salate, se poate adauga si fara inmuiere, daca totusi doriti sa o inmuiati in prealabil, 2 minute sunt suficiente.-gatit: in supe sau mancaruri rapide, doar clatiti-le cu apa si adaugati-le la final. Se poate adauga in orez, mei, quinoa, amaranth, paste, cus-cus, etc. Valori nutritionale/100g: Proteine 18% Grasimi 2% Carbohidrati 56% Fibre 2.5% Potasiu 7310mg Calciu 560mg Magneziu 610mg Fosfor 235mg Fier 50mg Iod 55mg Vitamina A 1.59mg Vitamina B12 0.9mg Vitamina C 34.5mg O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii. Produs certificat organic. Gramaj: 100g Tara de origine: Spania Alge dulse raw eco-bio 100g - Algamar
Mix alge pentru salate raw eco-bio 100g Algamar
53,95 RON
58,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Mix alge pentru salate raw eco-bio 100g Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Un amestec ideal de adaugat in salate raw. Ingrediente: alge wakame, alge nori, alge dulse, provenite din agricultura ecologica. Mod de preparare (sugestie): - pentru 2 persoane: puneti la inmuiat 15g din acest amestec timo de 15 minute. Adaugati la inceput si zeama dupa o jumatate de lamaie. Dupa 15 minute stoarceti apa si adaugati amestecul de alge in salata. Adaugati ulei de masline, si veti avea o salata foarte gustoasa, raw, si mai ales foarte hranitoare. Produs certificat organic. Tara de origine: Spania Mix alge pentru salate raw eco-bio 100g Algamar
Alge nori pt sushi (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 30g - 10 folii Algamar
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge nori pt sushi (Porphyra umbilicalis)  raw eco-bio 30g - 10 folii Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este nemaruntita, pentru sushi. Este bogata in proteine, vitamina A si B12. Ideala a se consuma raw. Mod de preparare Alge nori pt sushi: -crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, rulati sushi in folia de alga. -prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume. -fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume. -la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor. Valori nutritionale/100g: Proteine 29% Grasimi 0.3% Carbohidrati 43.1% Fibre 34.7% Potasiu 2030mg Calciu 330mg Magneziu 370mg Fosfor 235mg Fier 23mg Iod 17.3mg Vitamina A 36mg Vitamina B12 2.9mg Tara de origine: Spania Alge nori pt sushi (Porphyra umbilicalis)  raw eco-bio 30g - 10 folii Algamar
Alge marine cu orez si linte eco-bio 500g - Algamar
27,95 RON
30,38 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge marine cu orez si linte bio 500g Un amestec bogat in proteine si fier. Ingrediente: orez brun, linte pardina (linte maro), alge sea spaghetti. Mod de preparare: 2,5 parti de apa la o parte din acest amestec. Se fierbe 30 de minute. Ingredientele provin din agricultura ecologica. Produs certificat organic. Gramaj: 500g   Alge marine cu orez si linte eco-bio 500g
Alge nori pentru sushi raw, eco-bio, 25g - Algamar
41,25 RON
cu TVA
In Stoc
Alge nori pentru sushi raw, eco-bio, 25g - Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Caracteristici Alge nori pentru sushi raw  Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este nemaruntita, pentru sushi. Este bogata in proteine, vitamina A si B12. Ideala a se consuma raw. Valori nutritionale/100g: Proteine 29% Grasimi 0.3% Carbohidrati 43.1% Fibre 34.7% Potasiu 2030mg Calciu 330mg Magneziu 370mg Fosfor 235mg Fier 23mg Iod 17.3mg Vitamina A 36mg Vitamina B12 2.9mg Mod de Utilizare Alge nori pentru sushi raw crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, rulati sushi in folia de alga. prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume. fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume. la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor. Mod de Prezentare Alge nori pentru sushi raw Pachet cu 25g  Alge nori pentru sushi raw, eco-bio, 25g - Algamar
Alge nori maruntite-flakes (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 100g Algamar
74,95 RON
81,47 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge nori maruntite-flakes  (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 100g Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Alga Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este maruntita in fulgi. este bogata in proteine, vitamina A si B12. Este ideal a se consuma cruda (raw). Mod de preparare: - crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, si adaugati in salate. - prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume. - fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume. - la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor. O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii. Valori nutritionale/100g: - Proteine 29% - Grasimi 0.3% - Carbohidrati 43.1% - Fibre 34.7% - Potasiu 2030mg - Calciu 330mg - Magneziu 370mg - Fosfor 235mg - Fier 23mg - Iod 17.3mg - Vitamina A 36mg - Vitamina B12 2.9mg Produs certificat organic. Alge nori maruntite-flakes  (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 100g Algamar
Alge Kombu raw eco-bio 100g Algamar
31,95 RON
34,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge Kombu raw eco-bio 100g Algamar Kombu este o alga gri-maronie creste la o adancime de aproxitamtiv 12 metri. Bogata in acid glutamic, ajuta la normalizarea pulsului. Este bogata in minerale, in special in calciu si magneziu. Kombu este foarte bun pentru tratarea pielii, la arsuri, lovituri sau zgarieturi. Se umezeste si se aplica direct pe rana sau pe arsura.  Kombu are un continut ridicat de iod si ajuta mult pe cei cu tiroida umflata.  Ajuta la scaderea tensiunii si la echilibrarea greutatii, in ambele sensuri.  Din cele 14 elemente minerale de care avem nevoie, kombu are 13! Mod de preparare: - la cuptor, timp de 5 minute la 200 de grade, sau prajiti in ulei incins de palmier sau cocos. - in oale sub presiune, fierbeti timp de 20 de minute; - fierbeti timp de 1 ora impreuna cu naut, linte, fasole sau alte boabe asemanatoare. Informatii nutritionale/100g:  Proteine 6.9% Carbohidrati 52.1% Grasimi 1.1% Fibre 30% Potasiu 4330mg Calciu 810mg Magneziu 715mg Fosfor 165mg Fier 16.5mg Iod 15.9mg Vitamina A 0.04mg Vitamina B12 0.3mg Produs certificat organic.
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
30,95 RON
33,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar Fulgii de  Agar Agar ajung pentru 10 litri de gelatina! Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra. Dozajul este in functie de consistenta dorita, o lingura se adauga la o cantitate de apa cuprinsa intre 250 ml si 1 litru. Produs 100% natural, certificat organic Ce este Agar Agar? Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate. Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc. Cum se obtin fulgii de Agar Agar? Varietatile de alge sunt fierte (metoda traditionala) apoi lasate sa se intareasca, taiate in bare si lasate timp de 10 zile pe paie de orez, in timpul iernii (noaptea ingheata, ziua umiditatea curge de pe bare). Barele uscate sunt apoi taiate sau razuite sub forma de fulgi. Fulgii se folosesc dizolvati in lichide (in general 1 lingura fulgi la 250 ml lichid) si se lasa sa se intareasca. Cum se prepara gelatina din fulgi de agar agar? Se amesteca fulgii de agar agar cu apa; se pune pe foc. De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu. Prezentare agar agar fulgi: punga cu 50g   Tara de origine: Spania Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
Alge wakame raw eco-bio 100g - Algamar
46,95 RON
51,03 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Wakame (Undaria pinnatifida) raw bio 100g Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Aceasta alga creste pana la 1.5 metri lungime, fiind cultivata pe coastele din Galicia in Spania. Bogata in calciu, iod, proteine si fibre, este una dintre cele mai apreciate specii de alge care se foloseste in bucataria raw. Mod de preparare:-crud (raw): taiati marunt, lasati la inmuiat in apa timp de 15 minute, si adaugati in salate.-gatit: se fierbe timp de 20 de minute in supe, cu legume, cartofi, orez, mei, etc. Se poate si rumeni in ulei pentru a se adauga apoi in pizza, placinte, paste. Valori nutritionale/100g: Proteine 22.7% Grasimi 1.5% Carbohidrati 46.8% Fibre 35.3% Potasiu 6810mg Calciu 1380mg Magneziu 680mg Fosfor 235mg Fier 20mg Iod 22.6mg Vitamina A 0.04mg Vitamina B12 0.36mg Vitamina C 5.26mg O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii. Produs certificat organic. Gramaj: 100g Tara de origine: Spania Alge wakame raw eco-bio 100g
Sea Spaghetti eco-bio 100g - Algamar
31,95 RON
34,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sea Spaghetti bio 100g - Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Algele marine sea spaghetti (Himanthalia elongata) sunt inlocuitorul perfect al spaghetelor pentru cei care apreciaza algele marine. Pot avea un gust de peste sarat, este indicat sa le spalati bine inainte sa le gatiti. Mod de preparare:-raw (crude): se taie in bucati mai mici, si se pun la inmuiat in apa timp de 30 de minute. Dupa 30 de minute pot fi adaugate in salate si consumate crude.-gatite: se fierb timp de 20-30 de minute. Se pot servi cu orez, quinoa, hrisca, in pizza, practic le puteti adauga langa aproape orice fel de garnitura.-prajite: se clatesc bine, se prajesc in ulei de palmier sau de cocos, si cand sunt gata, se stropesc cu zeama de lamaie. O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii. Produs certificat organic 100g Tara de origine: Spania Sea Spaghetti eco-bio 100g - Algamar
Supa cu gris din orez si alge marine eco-bio 250g - Algamar
20,95 RON
22,77 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Supa cu gris din orez si alge marine bio 250g Ingrediente: gris din orez brun*, amestec de legume deshidratate*, alge wakame*. *ingrediente din agricultura ecologica Mod de preparare: adaugati 2 linguri de supa in 250 ml de apa pentru o portie. Fierbeti timp de 20 de minute. Adaugati si putin ulei presat la rece la final. Produs certificat organic. 250g Tara de origine: Spania Supa cu gris din orez si alge marine eco-bio 250g
Supa Julienne cu alge marine eco-bio 150g - Algamar
26,95 RON
29,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Supa Julienne cu alge marine bio 150g Ingrediente: morcovi*, pastarnac*, praz*, ceapa*, patrunjel*, telina*, alge wakame* *ingrediente din agricultura ecologica. Toate ingredientele sunt deshidratate. Mod de preparare: adaugati 1 lingura din supa Julienne in 250ml apa pentru o portie. Fierbeti timp de 20 de minute. Se poate adauga putin ulei.O punga de 150g ajunge pentru a prepara aproximativ 24 de portii de supa! Produs certificat organic. 150g Tara de origine: Spania Supa Julienne cu alge marine eco-bio 150g
Pasta de susan (tahini) cu alge marine eco-bio 320g - Algamar
36,95 RON
40,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Pasta de susan (tahini) cu alge marine bio 320g Ingrediente: susan*, alge sea spaghetti*, condimente*. *din agricultura ecologica Ideal pentru paine prajita, salate, sosuri, piure, paste, orez, ciuperci, tofu, humus, etc. Ingredientele provin din agricultura ecologica. Produs certificat organic. Origine: Spania Gramaj: 320g   Pasta de susan (tahini) cu alge marine eco-bio 320g
Alge marine cu shiitake raw 100g - Algamar
48,95 RON
53,21 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge marine cu ciuperci raw 100g Ingrediente: wakame (Undaria pinnatifida) si shiitake (Lentinula edodes). Mod de preparare:-crud (raw): lasati la inmuiat 20 de minute si apoi adaugati in salate.-fiert: fierbeti timp de 20 de minute. Serviti cu orez, cartofi, legume, paste, cus-cus, mei, quinoa, amaranth, sau in supe.   Gramaj: 100g   Alge marine cu shiitake raw 100g
Alge marine cu orez si linte, eco-bio, 500g - Algamar
25,95 RON
28,21 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge marine cu orez si linte, eco-bio, 500g - Algamar Alge marine cu orez si linte un amestec bogat in proteine si fier. Ingredientele provin din agricultura ecologica. Produs certificat organic. Ingrediente: orez brun, linte pardina (linte maro), alge sea spaghetti. Mod de preparare: 2,5 parti de apa la o parte din acest amestec. Se fierbe 30 de minute. Mod de prezentare: Punga a 500 grame Alge marine cu orez si linte, eco-bio, 500g - Algamar
Alge kombu raw, eco-bio, 100g - Algamar
31,95 RON
34,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge kombu raw, eco-bio, 100g - Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Aceasta alga gri-maronie creste la o adancime de aproxitamtiv 12 metri. Bogata in acid glutamic, ajuta la normalizarea pulsului. Este bogata in minerale, in special in calciu si magneziu. Informatii nutritionale/100g: Proteine 6.9% Carbohidrati 52.1% Grasimi 1.1% Fibre 30% Potasiu 4330mg Calciu 810mg Magneziu 715mg Fosfor 165mg Fier 16.5mg Iod 15.9mg Vitamina A 0.04mg Vitamina B12 0.3mg Mod de preparare: la cuptor, timp de 5 minute la 200 de grade, sau prajiti in ulei incins de palmier sau cocos. in oale sub presiune, fierbeti timp de 20 de minute; fierbeti timp de 1 ora impreuna cu naut, linte, fasole sau alte boabe asemanatoare. Mod de prezentare: Punga a 100 grame Tara de origine: Spania Produs certificat organic Alge kombu raw, eco-bio, 100g - Algamar
Alge Wakame, eco-bio, 50g - Algamar
26,95 RON
29,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge Wakame, eco-bio, 50g - Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Aceasta alga creste pana la 1.5 metri lungime, fiind cultivata pe coastele din Galicia in Spania. Bogata in calciu, iod, proteine si fibre, este una dintre cele mai apreciate specii de alge care se foloseste in bucataria raw. Valori nutritionale/100g: Energie: 195kcal Grasimi: 1.3g din care saturate: 0.4g Carbohidrati: 17.2g din care zaharuri: 0.5g Fibre: 32.2g Proteine: 12.6g Saruri: 8.9g Nutrienti/100g: Proteine 22.7% Grasimi 1.5% Carbohidrati 46.8% Fibre 35.3% Potasiu 6810mg Calciu 1380mg Magneziu 680mg Fosfor 235mg Fier 20mg Iod 22.6mg Vitamina A 0.04mg Vitamina B12 0.36mg Vitamina C 5.26mg Mod de preparare: crud (raw): taiati marunt, lasati la inmuiat in apa timp de 15 minute, si adaugati in salate. gatit: se fierbe timp de 20 de minute in supe, cu legume, cartofi, orez, mei, etc. Se poate si rumeni in ulei pentru a se adauga apoi in pizza, placinte, paste. Mod de prezentare: Punga a 50 grame O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii. Produs certificat organic. Tara de origine: Spania Alge Wakame, eco-bio, 50g - Algamar
Alge nori, eco-bio, 50g - Algamar
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge nori, eco-bio, 50g - Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este maruntita in fulgi. este bogata in proteine, vitamina A si B12. Ideala a se consuma raw. Igrediente: *alge nori (porphyra) (*din agricultura ecologica) Valori nutritionale/100g: Energie: 233 Kcal/965 kj Grasimi: 2.7g din care saturate 1.4g Carbohidrati: 4.8g din care zaharuri < 0.5g Proteine: 27.3g Fibre: 40g Saruri: 1.85g Mod de preparare: crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, si adaugati in salate. prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume. fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume. la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor. Mod de prezentare: Punga a 50 grame O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii. Produs certificat organic. Tara de origine: Spania Alge nori, eco-bio, 50g - Algamar
Alge Sea Spaghetti, eco-bio, 50g - Algamar
20,95 RON
22,77 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge Sea Spaghetti, eco-bio, 50g - Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. Algele marine sea spaghetti (Himanthalia elongata) sunt inlocuitorul perfect al spaghetelor pentru cei care apreciaza algele marine. Pot avea un gust de peste sarat, este indicat sa le spalati bine inainte sa le gatiti. Valori nutritionale/100g: Energie: 923 Kj/222 kcal Grasimi: 1.4g din care saturate 0.6g Carbohidrati: 26.5g din care zaharuri < 0.5g Proteine: 8.5g Fibre: 34.6g Saruri: 4.3g Mod de preparare: raw (crude): se taie in bucati mai mici, si se pun la inmuiat in apa timp de 30 de minute. Dupa 30 de minute pot fi adaugate in salate si consumate crude. gatite: se fierb timp de 20-30 de minute. Se pot servi cu orez, quinoa, hrisca, in pizza, practic le puteti adauga langa aproape orice fel de garnitura. prajite: se clatesc bine, se prajesc in ulei de palmier sau de cocos, si cand sunt gata, se stropesc cu zeama de lamaie. Mod de prezentare: Punga a 50 grame Produs certificat organic Tara de origine: Spania Alge Sea Spaghetti, eco-bio, 50g - Algamar
Alge Dulse eco 50g
54,95 RON
59,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge dulse (Palmaria palmata) raw bio 50g Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. O alga rosiatica, folosita de celti pentru continutul bogat in Vitamina C. Este bogata in fosfor si proteine. Ideala raw in salate si snacks-uri, chiar fara inmuiere prealabila! Mod de preparare:-crud(raw): adaugati in salate, se poate adauga si fara inmuiere, daca totusi doriti sa o inmuiati in prealabil, 2 minute sunt suficiente.-gatit: in supe sau mancaruri rapide, doar clatiti-le cu apa si adaugati-le la final. Se poate adauga in orez, mei, quinoa, amaranth, paste, cus-cus, etc. Valori nutritionale/100g: Proteine 18%Grasimi 2%Carbohidrati 56%Fibre 2.5%Potasiu 7310mgCalciu 560mgMagneziu 610mgFosfor 235mgFier 50mgIod 55mgVitamina A 1.59mgVitamina B12 0.9mgVitamina C 34.5mg Produs certificat organic. Gramaj: 50g Tara de origine: Spania Valori nutritionale/100g: Energie: 255KcalGrasimi: 0.3g din care saturate 0.1gCarbohidrati: 38g din care zaharuri <0.5gFibre: 14.2gProteine: 18.1gSaruri: 0.05g
Pate vegetal cu alge Percebe, eco-bio, 180g - Algamar
26,95 RON
29,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Pate vegetal cu alge Percebe, eco-bio, 180g - Algamar Pate vegetal cu alge Percebe Produs 100% vegan, ecologic. Ingrediente: alga percebe* (codium sp.) 49%, seminte de floarea soarelui*, ulei de masline extravirgin*, otet din cidru de mere*, usturoi*. *ingrediente din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1689kj / 410 kcal Grasimi: 39.4g din care saturate 5.3g Carbohidrati: 1.1g din care zaharuri 1.1g Fibre: 11.7g Proteine: 7g Saruri: 1.2g Mod de prezentare: 180g, borcan de sticla. Pate vegetal cu alge Percebe, eco-bio, 180g - Algamarv
Pate vegetal cu alge si tofu, eco-bio, 180g - Algamar
26,95 RON
29,29 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Pate vegetal cu alge si tofu, eco-bio, 180g - Algamar Produs 100% vegan, ecologic Ingrediente: tofu* (SOIA nefermentata) 45%, alge sea spaghetti*, ulei de masline extravirgin*, apa, shoyu* (sos de SOIA), tapioca*, mugi-miso* (pasta de SOIA), cimbru*, oregano*. *ingrediente din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 772kj / 186 kcal Grasimi: 15.5g din care saturate 2.07g Carbohidrati: 4.6g din care zaharuri 0.4g Fibre: 1.9g Proteine: 6.9g Saruri: 0.95g Mod de prezentare: 180g, borcan de sticla. Origine: Spania Pate vegetal cu alge si tofu, eco-bio, 180g - Algamar
Aperitiv din spelta cu alge si susan eco-bio 150g - Algamar
16,61 RON
18,05 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Aperitiv (crackers) din spelta cu alge si susan bio 150g Ingrediente: faina integrala de spelta*, faina integrala de secara*, ulei extravirgin de masline*, fulgi de ovaz*, susan*, alge wakame*, sirop de orz*, sare de mare.*din agricultura ecologica Produs in Spania Produs certificat ecologic 150g Aperitiv din spelta cu alge si susan eco-bio 150g
Unt de migdale cu alge raw eco-bio 180g - Algamar
48,24 RON
52,44 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Unt de migdale cu alge raw bio 180g Algamar Unt tartinabil din migdale crude, neprajite, cu putin adaos de sea spaghetti. Ingrediente: migdale crude*, alge sea spaghetti**din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g:Energie: 2690kj / 653 kcalGrasimi: 61g din care saturate 6.4gCarbohidrati: 2.2g din care zaharuri 2.18gFibre: 14.2gProteine: 16.7gSaruri: 0.18g Tara de origine: Spania Produs certificat ecologic borcan de sticla 180g Unt de migdale cu alge raw eco-bio 180g
Alge dulse raw, eco-bio, 50g - Algamar
40,95 RON
44,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Alge dulse raw, eco-bio, 50g - Algamar Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima. O alga rosiatica, folosita de celti pentru continutul bogat in Vitamina C. Este bogata in fosfor si proteine. Ideala raw in salate si snacks-uri, chiar fara inmuiere prealabila! Mod de preparare:-crud(raw): adaugati in salate, se poate adauga si fara inmuiere, daca totusi doriti sa o inmuiati in prealabil, 2 minute sunt suficiente.-gatit: in supe sau mancaruri rapide, doar clatiti-le cu apa si adaugati-le la final. Se poate adauga in orez, mei, quinoa, amaranth, paste, cus-cus, etc. Valori nutritionale/100g: Proteine 18% Grasimi 2% Carbohidrati 56% Fibre 2.5% Potasiu 7310mg Calciu 560mg Magneziu 610mg Fosfor 235mg Fier 50mg Iod 55mg Vitamina A 1.59mg Vitamina B12 0.9mg Vitamina C 34.5mg O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii. Produs certificat organic. Tara de origine: Spania Mod de Prezentare Alge dulse raw eco-bio Algamar: Gramaj: 50g Alge dulse raw, eco-bio, 50g - Algamar

Algamar este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 20 produse marca Algamar, cu preturi incepand de la 135 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Algamar.

Comanda produse marca Algamar de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Algamar sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Algamar sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Algamar.