Gama completa de produse Ayurmed

Ayurmed este un producator de renume, cu produse de calitate.

Sloganul brandului Ayurmed – Arta de a trai sanatos!

Comanda produse marca Ayurmed - Star International de la minuneanaturii.ro.

Ayurmed- Star International este un producator de renume, cu produse de calitate.

Ayurmed este prezenta pe piata inca din anul 1999. Brandul Ayurmed este binecunoscut atat la nivel national cat si la nivel european si international. 

Ayurmed ofera produse de calitate, naturale, create la standarde europene de care sa se poata bucura toate categoriile de persoane, indiferent de statutul material. Datorita calitatii produselor, brandul Ayurmed a cunoscut o expansiune rapida, devenind prezent atat la nivel national cat si la nivel international intr-un timp scurt.

Ayurmed ofera produse complexe si complementare, adevarate descoperiri revolutionare, menite sa ofere solutia perfecta nevoilor fiecarui consumator. Produsele marca Ayurmed, sunt create in urma a multor ani de cercetari, de specialisti cu mare experienta in domeniu, medici, farmacisti, cercetatori, etc.

De peste 19 ani, Ayurmed ofera suplimente alimentare naturale, remedii create folosind cele mai bune ingrediente naturale, extrase din Muntii Himalaya, din zone situate la altitudini inalte, lipsite de poluare, extrase utilizand cea mai performanta tehnologie de productie.

Din anul 2001, brandul Ayurmed s-a imbogatit cu o gama larga de cosmetice cu ingrediente naturale, create in laboratoarele STAR in urma unor cercetari amanuntite, respectand cu strictete vechea medicina traditionala indiana dar folosind tehnologii ultra-moderne.

Produsele marca Ayurmed se adreseaza tuturor tipurilor de consumatori, tineri sau persoane in varsta, femei sau barbati, copii sau adulti. Datorita faptului ca sunt naturale, produsele marca Ayurmed nu creaza dependenta si nu au efecte adverse.

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub forma de tablete si siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucuresti.

De asemenea, intreaga gama de cosmetice produse sub brandul Ayurmed (creme de hidratare si masaj, demachiant, masti pentru fata, sampoane) este avizata de Ministerul Sanatatii.

Descopera pe minuneanaturii.ro o gama variata de produse marca Ayurmed. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Ayurmed:

  • ayurmed ashwagandha
  • ayurmed sampon
  • ayurmed gold cream
  • ayurmed menopauza
  • ayurmed imunitate
  • etc

Comanda produse marca Ayurmed de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Ayurmed sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Ayurmed sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Ayurmed.