Gama completa de produse Bauck Hof
Sunt 77 produse.
14,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
Agent de ingrosare pentru sosuri, eco-bio, 250g - Bauck Hof
Continut ideal pentru crema de sparanghel si supa crema de broccoli. Lasagna, paste si sosuri de taitei . Agentul are origine vegetala pura, neutru in gust si asigura o legare cremoasa pentru mancarurile fine.
Ingrediente:
faina de orez* integrala, amidon de tapioca*, amidon de porumb*.
Valori nutritionale/100g: 1487 Kj; 350 Kcal; 1,6g Grasimi; 0,4g Acizi Grasi Saturati; 77g Glucide; 0,5g Zaharuri; 2,0g Fibre; 5,6g Proteine; 0,02g Sare
Mod de preparare:
pentru 250 ml de continut este necesara 1 lingura de praf de ingrosare. Se pune la fiert 250 ml de apa, bulion, lapte, sos, apa vegetala. Intre timp se amesteca separat 2 linguri de apa rece impreuna cu o lingura de praf de ingrosare pana se omogenizeaza continutul. Se adauga incet continutul obtinut si se amesteca totul cu un tel, apoi se aduce la fierbere.
Mod de prezentare:
250 grame
Agent de ingrosare pentru sosuri, eco-bio, 250g - Bauck Hof
14,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Amidon de cartof, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
Amidon de cartof.
Valori nutritionale/100g: 1428 Kj; 336 Kcal; 0,1g Grasimi; 0,0g Acizi Grasi Saturati; 83g Glucide; 0g Zaharuri; 0,1g Fibre; 0,6g Proteine; 0.02g Sare
Mod de preparare:
Amidonul din cartofi fara gluten este ca orice alt amidon, pentru a ingrosa sosuri si mancaruri. Atunci cand coaceti paine, prajituri sau placinte, faina de cartofi este un plus extraordinar. Inlocuiti o parte din faina (max. jumatate!) cu faina de cartofi. Aluatul devine foarte slab.
Mod de prezentare:
Cutine a 250 grame
Amidon de cartof, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
14,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Amidon de porumb, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
Amidon de porumb.
Valori nutritionale/100g: 1479 Kj; 348 Kcal; 0,1g Grasimi; 0,0g Acizi Grasi Saturati; 86g Glucide; 0,0g Zaharuri; 1g Fibre; 0,4g Proteine; 0,01g Sare
Mod de preparare:
Amidonul de porumb fin este garantat a fi fara gluten si, ca orice alt amidon, poate fi folosit pentru a ingrosa supele, sosurile, patiserii sau budinca. Se amesteca in lichid rece si apoi se fierbe cu sosul.
Mod de prezentare:
Cutine a 250 grame
Amidon de porumb, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
34,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Bile crocante cu ciocolata, fara gluten, eco-bio, 300g - Bauck Hof
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
gris de porumb * 61%, zahar brut din trestie *, ciocolata neagra* 8%(cacao masa *, zahar din trestie*, unt de cacao*), cacao pudra *5%, faina de orez*4%, faina quinoa*4%, sare de mare.
Valori nutritionale/100g: 1614 Kj; 382 Kcal; 4,5g Grasimi; 2.3g Acizi Grasi Saturati; 74,7g Glucide; 22.3g Zaharuri; 5,5g Fibre; 7.9g Proteine; 0.8g Sare
Mod de preparare:
Bilutele delicioase de ciocolata nu numai ca improspateaza micul dejun, ci se folosesc ca decor pe inghetata sau in iaurt..
Mod de prezentare:
Cutie a 300 grame
Bile crocante cu ciocolata, fara gluten, eco-bio, 300g - Bauck Hof
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Budinca de gris, fara gluten, eco-bio, 130g - Bauck Hof
Budinca de gris la care trebuie doar sa adaugati lapte sau bautura din soia. De asemenea, vegan! Pe ambalaj veti gasi mai multe variante de preparare si retete din bucataria Bauckhof. Acest produs este fara gluten.
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
Faina de orez* 65%, gris de orez* 10%, zahar brut din trestie*, vanilie bourbon* , sare de mare.
Valori nutritionale/100g: 1590 Kj; 375 Kcal; 0,8g Grasimi; 0,3g Acizi Grasi Saturati; 85g Glucide; 22g Zaharuri; 1,6g Fibre; 6,2g Proteine; 0,25g Sare
Mod de preparare:
Pentru 2 portii se folosesc 500ml lapte si o punga de budinca 65g. Din cei 500ml lapte se amesteca 7 linguri cu continutul din plic, restul laptelui se incalzeste pe foc pana la fierbere apoi se toarna budinca in laptele cald si se mai fierbe un minut amestecandu-se permanent. In recipientul de servire se toarna cat timp e calda.
Pentru preparare VEGANA se inlocuieste laptele cu 450ml lapte de soia.
Mod de prezentare:
Cutine a 130 grame
Budinca de gris , fara gluten, eco-bio, 130g - Bauck Hof
24,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina alba de orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
In cele din urma, la Bauckhof a aparut omologul perfect al fainii de orez organic integral fara gluten. Visul unui tort lipsit de gluten, devine in sfarsit realitate cu faina de orez alba. O garantie pentru placerea de coacere fara gluten.
O idee despre retete pentru tortul fara gluten clasic fara gluten poate fi gasita imprimata direct pe ambalaj.
Acest produs este fara gluten
Ingrediente:
faina alba de orez
Valori nutritionale/100g: 1566 Kj; 369 Kcal; 1g Grasimi; 0,4g Acizi Grasi Saturati; 81g Glucide; 0g Zaharuri; 2,0g Fibre; 8,0g Proteine; 0,01g Sare
Mod de preparare:
Noua faina alba de la Bauckhof este fin macinata si evoca , prajituri catifelate, placinte si biscuiti buni, precum si produse de patiserie fara gluten - garantate fara gluten.
Mod de prezentare:
Punga a 500 grame
Faina alba de orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
49,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de castane, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
Se poate inlocui 20% din faina obisnuita cu faina de castane.
Ingrediente:
faina de castane*
Valori nutritionale/100g: 1479 Kj; 350 Kcal; 3,2g Grasimi; 0,5g Acizi Grasi Saturati; 69g Glucide; 23g Zaharuri; 14g Fibre; 4,9g Proteine; <0,01g Sare
Mod de preparare:
Perfect pentru coacerea painii, a prajiturilor si a produselor de patiserie!
Mod de prezentare:
Punga a 350 grame
Faina de castane, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
24,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
Faina de hrisca, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Moara noastra speciala fara gluten - cumparata de la armata elvetiana - poate gestiona pana la 18 tone pe zi si macina doar faina fara gluten la noi. Este amplasat intr-o cladire separata, astfel incat sa putem preveni orice contaminare a produselor care contin gluten. Fiecare lot de faina fara gluten este verificat in laboratorul nostru propriu.
Produse fara gluten sunt macinate in propria moara. Pe aceasta fabrica se macina numai produsele fara gluten. Moara este amplasata in spatii protejate. Deci contaminarea cu produse care contin gluten poate fi exclusa.
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
Hrisca.
Valori nutritionale/100g: 1486 Kj; 351 Kcal; 3,0g Grasimi; 0,7g Acizi Grasi Saturati; 66,2g Glucide; 0,9g Zaharuri; 2,9g Fibre; 13,4g Proteine; <0,01g Sare
Mod de utililizare
Pentru bucataria fara gluten. Pentru prajituri, produse de patiserie, terci, budinca, briose si multe altele.
Mod de prezentare
Punga a 500 grame
Faina de hrisca, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
24,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de naut, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Coaceti ca in Orient. Cu 3 retete pentru humus, bile de falafel si clatite, fiecare reuseste in excursia culinara.
Acest produs este fara gluten
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
faina de naut.
Valori nutritionale/100g: 1443 Kj; 344 Kcal; 5,9g Grasimi; 1,1g Acizi Grasi Saturati; 44g Glucide; 2,4g Zaharuri; 16g Fibre; 19g Proteine; 0,06g Sare
Mod de preparare:
Faina este de asemenea buna pentru gatit peste sau legume pane.
Mod de prezentare:
Punga a 500 grame
Faina de naut, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
13,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de ovaz, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
Faina organica de ovaz este garantata fara gluten si are o aroma fina de nuci, este delicioasa, bogata in fibre. Producatorul recomanda inlocuirea a 20% din faina obisnuita cu faina de ovaz.
Acest produs este fara gluten
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
faina de ovaz.
Valori nutritionale/100g: 1560 Kj; 370 Kcal; 6.7g Grasimi; 1.1g Acizi Grasi Saturati; 59.5g Glucide; 0.8g Zaharuri; 9.7g Fibre; 13.2g Proteine; 0.01g Sare
Mod de preparare:
Ideal pentru bucataria fara gluten, fie pentru prajituri, produse de patiserie, briose, fie pentru o paine proaspata fara gluten.
Mod de prezentare:
Punga a 350 grame
Faina de ovaz, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de porumb , fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Faina de porumb fara gluten de la Bauckhof este de cea mai buna calitate ecologica.
Acest produs este fara gluten.
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
faina de porumb. FARA GLUTEN
Valori nutritionale/100g: 1489 Kj; 351 Kcal; 1,1g Grasimi; 0,2g Acizi Grasi Saturati; 77,5g Glucide; 1,1g Zaharuri; 1,5g Fibre; 7,0g Proteine; <0,03g Sare
Mod de preparare:
Ideal pentru bucataria fara gluten, fie pentru prajituri, produse de patiserie, briose, fie pentru o paine proaspata fara gluten.
Mod de prezentare:
Punga a 500 grame
Faina de porumb , fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de soia prajita, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
Faina de soia prajita, fara gluten provine din agricultura ecologica
Ingrediente:
faina de soia* prajita
Valori nutritionale/100g: 1822 Kj; 436 Kcal; 21g Grasimi; 3.3g Acizi Grasi Saturati; 13g Glucide; 5.4g Zaharuri; 10g Fibre; 45g Proteine; <0.01g Sare
Mod de utililizare
Pentru bucataria fara gluten. Pentru prajituri, produse de patiserie, terci, budinca, briose si multe altele.
Mod de prezentare
Punga a 250 grame
Faina de soia prajita, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
36,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Faina de Teff, fara gluten, eco-bio, 400g - Bauck Hof
Tipul de faina Teff este apreciat pentru gustul sau placut de nuci si proportia exceptionala de proteine si oligoelemente valoroase.
Ingrediente:
faina de teff integrala*
Valori nutritionale/100g: 1463 Kj; 346 Kcal; 2,5g Grasimi; 0,6g Acizi Grasi Saturati; 67g Glucide; 2,1g Zaharuri; 6,3g Fibre; 11g Proteine; 0,01 Sare
Mod de preparare:
Este recomandata pentru furnizarea de energie lenta dar de lunga durata.
Mod de prezentare:
Punga a 400 grame
Faina de Teff, fara gluten, eco-bio, 400g - Bauck Hof
24,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina integrala de orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Moara noastra speciala fara gluten - cumparata de la armata elvetiana - poate gestiona pana la 18 tone pe zi si macina doar faina fara gluten la noi. Este amplasat intr-o cladire separata, astfel incat sa putem preveni orice contaminare a produselor care contin gluten. Fiecare lot de faina fara gluten este verificat in laboratorul nostru propriu.
Produse fara gluten sunt macinate in propria moara. Pe aceasta fabrica se macina numai produsele fara gluten. Moara este amplasata in spatii protejate. Deci contaminarea cu produse care contin gluten poate fi exclusa.
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
Faina de orez integral
Valori nutritionale/100g: 1490 Kj; 352 Kcal; 2,2g Grasimi; 0,6g Acizi Grasi Saturati; 74,1g Glucide; 0,7g Zaharuri; 2,2g Fibre; 7,8g Proteine; 0,03g Sare
Mod de utililizare
Pentru bucataria fara gluten. Pentru prajituri, produse de patiserie, terci, budinca, briose si multe altele.
Mod de prezentare
Punga a 500 grame
Faina integrala de orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina integrala din mei, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof
Acest produs este fara gluten
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
Faina de mei*.
Valori nutritionale/100g: 1408 Kj; 335 Kcal; 4.0g Grasimi; 0,4g Acizi Grasi Saturati; 56g Glucide; 1,3g Zaharuri; 17g Fibre; 10,2g Proteine; 0,04g Sare
Mod de preparare:
Este recomandata pentru furnizarea de energie lenta dar de lunga durata.
Mod de prezentare:
Punga a 425 grame
Faina integrala din mei, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Falafel Harissa cu ardei, fara gluten, eco-bio, 160g - Bauck Hof
Amestecul picant cu ardei si chili pentru falafel, caserole, umpluturi si piure de naut.
Ingrediente:
naut*, faina de naut*, bucati de ardei*6%, sare, faina de orez*, chimen*, pudra de chili*0,8%, coriandru*, pudra de usturoi*, pastarnac*, ceapa*, ulei de masline*, morcovi*, curcuma*.
Valori nutritionale/100g: 1382 Kj; 329 Kcal; 5,8g Grasimi; 1,0g Acizi Grasi Saturati; 42,4g Glucide; 4,6g Zaharuri; 15,5g Fibre; 17,3g Proteine; 4g Sare
Mod de preparare:
Utilizati in mod clasic, se servesc cu salata si pita sau paine plata.
Mod de prezentare:
160 grame
Falafel Harissa cu ardei, fara gluten, eco-bio, 160g - Bauck Hof
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Falafel, fara gluten, eco-bio, 160g - Bauck Hof
O adevarata reteta de falafel pentru un imbis arab, caserole, umpluturi si piure de naut.
Poate fi si ceva mai exotic. Aceasta reteta traditionala este rafinata fin cu chimen, usturoi, coriandru si piper. Baza este un amestec de faina de naut si gris de naut pentru o consistenta optima.
Cerealele utilizate au fost macinate pe propria mina-moara fara gluten. Procesam numai produse fara gluten pe aceasta moara. Moara este amplasata in spatii protejate. Deci contaminarea cu produse care contin gluten poate fi exclusa. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
Gris de naut*, faina de naut*, sare de mare, chimen*, patrunjel*, praf de usturoi*, coriandru*, piper alb*.
Valori nutritionale/100g: 1418 Kj; 338 Kcal; 6g Grasimi; 1,1g Acizi Grasi Saturati; 43,2g Glucide; 2,8g Zaharuri; 15,2g Fibre; 18,2g Proteine; 2,1g Sare
Mod de preparare:
Utilizati in mod clasic, se servesc cu salata si pita sau paine plata.
Mod de prezentare:
160 grame
Falafel, fara gluten, eco-bio, 160g - Bauck Hof
23,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Fulgi de orez integral pentru lapte, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof
Fulgi integrali de orez din lapte cu granulatie rotunda- fara gluten, garantat.
Fulgii de orez de lapte au un gust dulce cu aroma plina de budinca de orez rotund. Orezul de lapte succede cu fulgi de orez de lapte in cel mai scurt timp: aduceti-l la fierbere, gata!
Calitatea Demeter este cea mai inalta calitate ecologica. Agricultura biodinamica este considerata cea mai durabila forma de gestionare a terenurilor. Ingrasamintele organice si plantele medicinale promoveaza fertilitatea solului. Aceasta creeaza plante vitale, naturale mature, cu multa vitalitate.
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laborator imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
fulgi de orez** integrali (din orez cu bob rotund).
Valori nutritionale/100g: 1490 Kj; 352 Kcal; 2,2g Grasimi; 0,6g Acizi Grasi Saturati; 74g Glucide; 0,7g Zaharuri; 2,2g Fibre; 7,8g Proteine; 0,03g Sare
Mod de preparare:
Utilizati in mod clasic, se servesc cu salata sau paine plata.
Mod de prezentare:
Punga a 425 grame
Fulgi de orez integral pentru lapte, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fulgi de porumb, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof
Fulgi de porumb obtinuti in mod traditional din materie prima Demeter, extra crocante - chiar si in laptele sau bauturile din cereale.
Acest produs este controlat fara gluten.
Fulgii de porumb Bauckhof sunt verificate in laboratorul morii dupa productie si ambalare si raportate la Societatea Germana de Celiac cu analiza de gluten.
Ingrediente:
Porumb** 90%, zahar brut din trestie*, sirop de orez*, sare de mare*.
Valori nutritionale/100g: 1475 Kj; 348 Kcal; 1g Grasimi; 0.1g Acizi Grasi Saturati; 74,5g Glucide; 9,2g Zaharuri; 4,5g Fibre; 7,9g Proteine; 1.4g Sare
Mod de preparare:
Ideal pentru micul dejun cu lapte, suc, branza de cas, iaurt sau simplu.
Mod de prezentare:
Punga a 325 grame
Fulgi de porumb, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof
27,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fulgi din 5 cereale, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof
Amestecul fin al diferitelor cereale extrase din grau are un gust crocant fraged. Ovazul, orezul, hrisca dar si meiul provin din agricultura ecologica biodinamica si nu contin gluten.
Continutul de fulgi din cereale se poate servi atat cu lapte cald cat si cu lapte rece. Dupa gust se pot adauga fructe uscate, amestecuri de seminte sau iaurt.
Ingrediente:
fulgi de ovaz integrali** fara gluten 74%, fulgi de orez integrali** 8%, hrisca** 8%, Quinoa* 5%, mei integral** 5%.
Valori nutritionale/100g: 1550 Kj; 367 Kcal; 5,8g Grasimi; 1.0g Acizi Grasi Saturati; 62,0g Glucide; 0,8g Zaharuri; 8,2g Fibre; 13,0g Proteine; <0,01g Sare; 118,4mg Magneziu; 3,31mg Zinc; 73,6µg Folic
Mod de preparare:
Fulgii din cereale fara gluten reprezinta o baza ideala pentru prepararea unui terci destinat micului dejun.
Mod de prezentare:
Punga a 475 grame
Fulgi din 5 cereale, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fulgi din hrisca integrali, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
Fulgii de hrisca calitatea Demeter sunt perfecti pentru prepararea de muesli si terci de ovaz . Hrisca este o cereala de pseudo-grau fara gluten si natural fara gluten. Gustul hriscai poate fi descris ca o gustare usoara si poate fi pregatit atat dulce cat si sarat. Cerealele mici de hrisca au totul, deoarece contin multe substante nutritive, cum ar fi potasiu, magneziu, fier si zinc.
Ingrediente:
fulgi de hrisca* integrali
Valori nutritionale/100g: 1531 Kj; 364 Kcal; 2,7g Grasimi; 0,5g Acizi Grasi Saturati; 71g Glucide; 0,4g Zaharuri; 3,6g Fibre; 12g Proteine; <0.01g Sare
Mod de preparare:
Fulgii din cereale fara gluten reprezinta o baza ideala pentru prepararea unui terci destinat micului dejun.
Mod de prezentare:
Punga a 250 grame
Fulgi din hrisca integrali, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
22,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Fulgi mari de ovaz, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof
In mod constient, bucurati-va de lipsa de gluten - popularii fulgi de ovaz organici de la Bauckhof sunt acum disponibili ca fulgi mari. Deoarece fulgii mari sunt mult mai rezistenti decat fulgii mici va ofera o varietate si mai mare in dieta fara gluten. Puteti folosi fulgi fara gluten ca ingredient in musli proprii. Important pentru fulgii de ovaz mari: trebuie sa li se permita sa se umfle putin mai mult.
Ovazul pentru fulgii nostri controlati fara gluten este cultivat si prelucrat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru eliberarea de gluten si garantam sub 20 ppm de gluten. Legea alimentelor spune: „Ovazul alimentelor destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie fabricat, preparat si / sau prelucrat astfel incat contaminarea cu grau, secara, orz sau traversarile acestora sa fie exclusa; continutul de gluten de ovaz nu poate depasi 20 mg / kg (ppm)
Persoanele cu intoleranta la gluten pot include ovaz in dieta lor. In Anglia, SUA si Scandinavia (in special Finlanda), ovazul fara contaminare a fost folosit de mult timp in alimentatia fara gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boala celiaca li se recomanda sa integreze incet si treptat ovazul intr-un plan alimentar fara gluten. Faina de ovaz este ideala pentru prepararea terciului, pentru micul dejun cu lapte, suc sau branza sau pentru coacerea painii, rulourilor, fursecurilor, a cerealelor etc.
Ovazul pentru fulgii de ovaz fara gluten este cultivat intr-un proiect special de catre un fermier partener de multa vreme. Ovazul nu este contaminat cu cereale care contin gluten, atat in cultivare, cat si in procesare. Pentru faina de ovaz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse in cultivarea organica controlata.
Ingrediente:
100%Fulgi de ovaz.
Valori nutritionale/100g: 1560 Kj; 370 Kcal; 6,7g Grasimi; 1,1g Acizi Grasi Saturati; 59,5g Glucide; 0,8g Zaharuri; 9,7g Fibre; 13,2g Proteine; 0,01g Sare
Mod de preparare:
Fulgii din cereale fara gluten reprezinta o baza ideala pentru prepararea unui terci destinat micului dejun.
Mod de prezentare:
Punga a 475 grame
Fulgi mari de ovaz, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fulgi mici de ovaz, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof
Baza ideala pentru cerealele dvs. preferate, de exemplu, fructe cu coaja lemnoasa, fructe, bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz.
Ovazul pentru fulgii nostri controlati fara gluten este cultivat si prelucrat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru eliberarea de gluten si garantam sub 20 ppm de gluten. Legea alimentelor spune: „Ovazul alimentelor destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie fabricat, preparat si / sau prelucrat astfel incat contaminarea cu grau, secara, orz sau traversarile acestora sa fie exclusa; continutul de gluten de ovaz nu poate depasi 20 mg / kg (ppm)
Persoanele cu intoleranta la gluten pot include ovaz in dieta lor. In Anglia, SUA si Scandinavia (in special Finlanda), ovazul fara contaminare a fost folosit de mult timp in alimentatia fara gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boala celiaca li se recomanda sa integreze incet si treptat ovazul intr-un plan alimentar fara gluten. Faina de ovaz este ideala pentru prepararea terciului, pentru micul dejun cu lapte, suc sau branza sau pentru coacerea painii, rulourilor, fursecurilor, a cerealelor etc.
Ovazul pentru fulgii de ovaz fara gluten este cultivat intr-un proiect special de catre un fermier partener de multa vreme. Ovazul nu este contaminat cu cereale care contin gluten, atat in cultivare, cat si in procesare. Pentru faina de ovaz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse in cultivarea organica controlata.
Ingrediente:
Fulgi integrali de ovaz
Valori nutritionale/100g: 1560 Kj; 370 Kcal; 6,7g Grasimi; 1,1g Acizi Grasi Saturati; 59,5g Glucide; 0,8g Zaharuri; 9,7g Fibre; 13,2g Proteine; 0,01g Sare
Mod de preparare:
Fulgii din cereale fara gluten reprezinta o baza ideala pentru prepararea unui terci destinat micului dejun.
Mod de prezentare:
Punga a 475 grame
Fulgi mici de ovaz, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mic dejun crocant amarui, fara gluten, eco-bio, 300g - Bauck Hof
Un musli de ciocolata crocanta doar cu ciocolata neagra. Bilele si fulgii pe care ii contine sunt obtinuti din porumb din cereale fara gluten, orez, amarant si hrisca. Datorita ciocolatei amaruie, musliul crocant de ciocolata nu este prea dulce si totusi are gust intens de ciocolata.
Toate produsele fara gluten de la Bauckhof sunt verificate in laboratorul morii dupa productie si ambalare si sunt inregistrate la societatea germana de celiaci cu analiza de gluten.
Ingrediente:
srot de porumb*, ciocolata neagra* 20% (masa de cacao*, zahar brut din trestie*, unt de cacao*), samburi de floarea soarelui*, gris de porumb*, faina de hrisca*, faina de orez* integrala, faina de orez* , zahar brut din trestie*, faina de amarant*prajit, pudra de cacao*, sare de mare, enulgator: lecitina de soia*.
Valori nutritionale/100g: 1832 Kj; 436 Kcal; 15g Grasimi; 6,2g Acizi Grasi Saturati; 61g Glucide; 8,9g Zaharuri; 5,8g Fibre; 10g Proteine; 0,42g Sare
Mod de preparare:
Foloseste gusturi grozave cu lapte, iaurt sau sucuri pentru micul dejun. De asemenea, potrivit pentru o gustare seara.
Mod de prezentare:
Punga a 300 grame
Mic dejun crocant amarui, fara gluten, eco-bio, 300g - Bauck Hof