Lista de produse dupa producator Bauck Hof

Agent de ingrosare pentru sosuri, eco-bio, 250g - Bauck Hof
12,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(/0) on 1 rating(s)
Agent de ingrosare pentru sosuri, eco-bio, 250g - Bauck Hof Continut ideal pentru crema de sparanghel si supa crema de broccoli. Lasagna, paste si sosuri de taitei . Agentul are origine vegetala pura, neutru in gust si asigura o legare cremoasa pentru mancarurile fine. Ingrediente: faina de orez* integrala, amidon de tapioca*, amidon de porumb*. Valori nutritionale/100g: 1487 Kj; 350 Kcal; 1,6g Grasimi; 0,4g Acizi Grasi Saturati; 77g Glucide; 0,5g Zaharuri; 2,0g Fibre; 5,6g Proteine; 0,02g Sare Mod de preparare: pentru 250 ml de continut este necesara 1 lingura de praf de ingrosare. Se pune la fiert 250 ml de apa, bulion, lapte, sos, apa vegetala. Intre timp se amesteca separat 2 linguri de apa rece impreuna cu o lingura de praf de ingrosare pana se omogenizeaza continutul. Se adauga incet continutul obtinut si se amesteca totul cu un tel, apoi se aduce la fierbere. Mod de prezentare: 250 grame Agent de ingrosare pentru sosuri, eco-bio, 250g - Bauck Hof
1
Amidon de cartof, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
14,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Amidon de cartof, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: Amidon de cartof. Valori nutritionale/100g: 1428 Kj; 336 Kcal; 0,1g Grasimi; 0,0g Acizi Grasi Saturati; 83g Glucide; 0g Zaharuri; 0,1g Fibre; 0,6g Proteine; 0.02g Sare Mod de preparare: Amidonul din cartofi fara gluten este ca orice alt amidon, pentru a ingrosa sosuri si mancaruri. Atunci cand coaceti paine, prajituri sau placinte, faina de cartofi este un plus extraordinar. Inlocuiti o parte din faina (max. jumatate!) cu faina de cartofi. Aluatul devine foarte slab. Mod de prezentare: Cutine a 250 grame Amidon de cartof, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
Amidon de porumb, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
12,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Amidon de porumb, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: Amidon de porumb. Valori nutritionale/100g: 1479 Kj; 348 Kcal; 0,1g Grasimi; 0,0g Acizi Grasi Saturati; 86g Glucide; 0,0g Zaharuri; 1g Fibre; 0,4g Proteine; 0,01g Sare Mod de preparare: Amidonul de porumb fin este garantat a fi fara gluten si, ca orice alt amidon, poate fi folosit pentru a ingrosa supele, sosurile, patiserii sau budinca. Se amesteca in lichid rece si apoi se fierbe cu sosul. Mod de prezentare: Cutine a 250 grame Amidon de porumb, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
Bile crocante cu ciocolata, fara gluten, eco-bio, 300g - Bauck Hof
27,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Bile crocante cu ciocolata, fara gluten, eco-bio, 300g - Bauck Hof Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: gris de porumb * 61%, zahar brut din trestie *, ciocolata neagra* 8%(cacao masa *, zahar din trestie*, unt de cacao*), cacao pudra *5%, faina de orez*4%, faina quinoa*4%, sare de mare. Valori nutritionale/100g: 1614 Kj; 382 Kcal; 4,5g Grasimi; 2.3g Acizi Grasi Saturati; 74,7g Glucide; 22.3g Zaharuri; 5,5g Fibre; 7.9g Proteine; 0.8g Sare Mod de preparare: Bilutele delicioase de ciocolata nu numai ca improspateaza micul dejun, ci se folosesc ca decor pe inghetata sau in iaurt.. Mod de prezentare: Cutie a 300 grame Bile crocante cu ciocolata, fara gluten, eco-bio, 300g - Bauck Hof
2
Budinca de gris, fara gluten, eco-bio, 130g - Bauck Hof
12,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Budinca de gris, fara gluten, eco-bio, 130g - Bauck Hof Budinca de gris la care trebuie doar sa adaugati lapte sau bautura din soia. De asemenea, vegan! Pe ambalaj veti gasi mai multe variante de preparare si retete din bucataria Bauckhof. Acest produs este fara gluten. Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: Faina de orez* 65%, gris de orez* 10%, zahar brut din trestie*, vanilie bourbon* , sare de mare. Valori nutritionale/100g: 1590 Kj; 375 Kcal; 0,8g Grasimi; 0,3g Acizi Grasi Saturati; 85g Glucide; 22g Zaharuri; 1,6g Fibre; 6,2g Proteine; 0,25g Sare Mod de preparare: Pentru 2 portii se folosesc 500ml lapte si o punga de budinca 65g. Din cei 500ml lapte se amesteca 7 linguri cu continutul din plic, restul laptelui se incalzeste pe foc pana la fierbere apoi se toarna budinca in laptele cald si se mai fierbe un minut amestecandu-se permanent. In recipientul de servire se toarna cat timp e calda. Pentru preparare VEGANA se inlocuieste laptele cu 450ml lapte de soia. Mod de prezentare: Cutine a 130 grame Budinca de gris , fara gluten, eco-bio, 130g - Bauck Hof
1
Faina alba de orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina alba de orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof In cele din urma, la Bauckhof a aparut omologul perfect al fainii de orez organic integral fara gluten. Visul unui tort lipsit de gluten, devine in sfarsit realitate cu faina de orez alba. O garantie pentru placerea de coacere fara gluten. O idee despre retete pentru tortul fara gluten clasic fara gluten poate fi gasita imprimata direct pe ambalaj. Acest produs este fara gluten Ingrediente: faina alba de orez Valori nutritionale/100g: 1566 Kj; 369 Kcal; 1g Grasimi; 0,4g Acizi Grasi Saturati; 81g Glucide; 0g Zaharuri; 2,0g Fibre; 8,0g Proteine; 0,01g Sare Mod de preparare: Noua faina alba de la Bauckhof este fin macinata si evoca , prajituri catifelate, placinte si biscuiti buni, precum si produse de patiserie fara gluten - garantate fara gluten. Mod de prezentare: Punga a 500 grame Faina alba de orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Faina de castane, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
42,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de castane, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof Se poate inlocui 20% din faina obisnuita cu faina de castane. Ingrediente: faina de castane* Valori nutritionale/100g: 1479 Kj; 350 Kcal; 3,2g Grasimi; 0,5g Acizi Grasi Saturati; 69g Glucide; 23g Zaharuri; 14g Fibre; 4,9g Proteine; <0,01g Sare Mod de preparare: Perfect pentru coacerea painii, a prajiturilor si a produselor de patiserie! Mod de prezentare: Punga a 350 grame Faina de castane, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
Faina de hrisca, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
23,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de hrisca, fara gluten, eco-bio, 500g -  Bauck Hof Moara noastra speciala fara gluten - cumparata de la armata elvetiana - poate gestiona pana la 18 tone pe zi si macina doar faina fara gluten la noi. Este amplasat intr-o cladire separata, astfel incat sa putem preveni orice contaminare a produselor care contin gluten. Fiecare lot de faina fara gluten este verificat in laboratorul nostru propriu. Produse fara gluten sunt macinate in propria moara. Pe aceasta fabrica se macina numai produsele fara gluten. Moara este amplasata in spatii protejate. Deci contaminarea cu produse care contin gluten poate fi exclusa. Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: Hrisca. Valori nutritionale/100g: 1486 Kj; 351 Kcal; 3,0g Grasimi; 0,7g Acizi Grasi Saturati; 66,2g Glucide; 0,9g Zaharuri; 2,9g Fibre; 13,4g Proteine; <0,01g Sare Mod de utililizare Pentru bucataria fara gluten. Pentru prajituri, produse de patiserie, terci, budinca, briose si multe altele. Mod de prezentare Punga a 500 grame Faina de hrisca, fara gluten, eco-bio, 500g -  Bauck Hof
Faina de naut, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
24,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de naut, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof Coaceti ca in Orient. Cu 3 retete pentru humus, bile de falafel si clatite, fiecare reuseste in excursia culinara.  Acest produs este fara gluten Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: faina de naut. Valori nutritionale/100g: 1443 Kj; 344 Kcal; 5,9g Grasimi; 1,1g Acizi Grasi Saturati; 44g Glucide; 2,4g Zaharuri; 16g Fibre; 19g Proteine; 0,06g Sare Mod de preparare: Faina este de asemenea buna pentru gatit peste sau legume pane. Mod de prezentare: Punga a 500 grame Faina de naut, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Faina de ovaz, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
12,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de ovaz, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof Faina organica de ovaz este garantata fara gluten si are o aroma fina de nuci, este delicioasa, bogata in fibre. Producatorul recomanda inlocuirea a 20% din faina obisnuita cu faina de ovaz. Acest produs este fara gluten Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: faina de ovaz. Valori nutritionale/100g: 1560 Kj; 370 Kcal; 6.7g Grasimi; 1.1g Acizi Grasi Saturati; 59.5g Glucide; 0.8g Zaharuri; 9.7g Fibre; 13.2g Proteine; 0.01g Sare Mod de preparare: Ideal pentru bucataria fara gluten, fie pentru prajituri, produse de patiserie, briose, fie pentru o paine proaspata fara gluten. Mod de prezentare: Punga a 350 grame Faina de ovaz, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
Faina de porumb , fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de porumb , fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof Faina de porumb fara gluten de la Bauckhof este de cea mai buna calitate ecologica. Acest produs este fara gluten. Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: faina de porumb. FARA GLUTEN Valori nutritionale/100g: 1489 Kj; 351 Kcal; 1,1g Grasimi; 0,2g Acizi Grasi Saturati; 77,5g Glucide; 1,1g Zaharuri; 1,5g Fibre; 7,0g Proteine; <0,03g Sare Mod de preparare: Ideal pentru bucataria fara gluten, fie pentru prajituri, produse de patiserie, briose, fie pentru o paine proaspata fara gluten. Mod de prezentare: Punga a 500 grame Faina de porumb , fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Faina de soia prajita, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de soia prajita, fara gluten, eco-bio, 250g -  Bauck Hof Faina de soia prajita, fara gluten provine din agricultura ecologica Ingrediente: faina de soia* prajita Valori nutritionale/100g: 1822 Kj; 436 Kcal; 21g Grasimi; 3.3g Acizi Grasi Saturati; 13g Glucide; 5.4g Zaharuri; 10g Fibre; 45g Proteine; <0.01g Sare Mod de utililizare Pentru bucataria fara gluten. Pentru prajituri, produse de patiserie, terci, budinca, briose si multe altele. Mod de prezentare Punga a 250 grame Faina de soia prajita, fara gluten, eco-bio, 250g -  Bauck Hof
Faina de Teff, fara gluten, eco-bio, 400g - Bauck Hof
33,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina de Teff, fara gluten, eco-bio, 400g - Bauck Hof Tipul de faina Teff este apreciat pentru gustul sau placut de nuci si proportia exceptionala de proteine si oligoelemente valoroase.  Ingrediente: faina de teff integrala* Valori nutritionale/100g: 1463 Kj; 346 Kcal; 2,5g Grasimi; 0,6g Acizi Grasi Saturati; 67g Glucide; 2,1g Zaharuri; 6,3g Fibre; 11g Proteine; 0,01 Sare Mod de preparare: Este recomandata pentru furnizarea de energie lenta dar de lunga durata. Mod de prezentare: Punga a 400 grame Faina de Teff, fara gluten, eco-bio, 400g - Bauck Hof
Faina integrala de orez, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala de orez, fara gluten, eco-bio, 500g -  Bauck Hof Moara noastra speciala fara gluten - cumparata de la armata elvetiana - poate gestiona pana la 18 tone pe zi si macina doar faina fara gluten la noi. Este amplasat intr-o cladire separata, astfel incat sa putem preveni orice contaminare a produselor care contin gluten. Fiecare lot de faina fara gluten este verificat in laboratorul nostru propriu. Produse fara gluten sunt macinate in propria moara. Pe aceasta fabrica se macina numai produsele fara gluten. Moara este amplasata in spatii protejate. Deci contaminarea cu produse care contin gluten poate fi exclusa. Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: Faina de orez integral Valori nutritionale/100g: 1490 Kj; 352 Kcal; 2,2g Grasimi; 0,6g Acizi Grasi Saturati; 74,1g Glucide; 0,7g Zaharuri; 2,2g Fibre; 7,8g Proteine; 0,03g Sare Mod de utililizare Pentru bucataria fara gluten. Pentru prajituri, produse de patiserie, terci, budinca, briose si multe altele. Mod de prezentare Punga a 500 grame Faina integrala de orez, fara gluten, eco-bio, 500g -  Bauck Hof
Faina integrala din mei, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Faina integrala din mei, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof Acest produs este fara gluten Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: Faina de mei*. Valori nutritionale/100g: 1408 Kj; 335 Kcal; 4.0g Grasimi; 0,4g Acizi Grasi Saturati; 56g Glucide; 1,3g Zaharuri; 17g Fibre; 10,2g Proteine; 0,04g Sare Mod de preparare: Este recomandata pentru furnizarea de energie lenta dar de lunga durata. Mod de prezentare: Punga a 425 grame Faina integrala din mei, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof
Falafel Harissa cu ardei, fara gluten, eco-bio, 160g - Bauck Hof
13,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Falafel Harissa cu ardei, fara gluten, eco-bio, 160g - Bauck Hof Amestecul picant cu ardei si chili pentru falafel, caserole, umpluturi si piure de naut. Ingrediente: naut*, faina de naut*, bucati de ardei*6%, sare, faina de orez*, chimen*, pudra de chili*0,8%, coriandru*, pudra de usturoi*, pastarnac*, ceapa*, ulei de masline*, morcovi*, curcuma*. Valori nutritionale/100g: 1382 Kj; 329 Kcal; 5,8g Grasimi; 1,0g Acizi Grasi Saturati; 42,4g Glucide; 4,6g Zaharuri; 15,5g Fibre; 17,3g Proteine; 4g Sare Mod de preparare: Utilizati in mod clasic, se servesc cu salata si pita sau paine plata. Mod de prezentare: 160 grame Falafel Harissa cu ardei, fara gluten, eco-bio, 160g - Bauck Hof
2
Falafel, fara gluten, eco-bio, 160g - Bauck Hof
13,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Falafel, fara gluten, eco-bio, 160g - Bauck Hof O adevarata reteta de falafel pentru un imbis arab, caserole, umpluturi si piure de naut. Poate fi si ceva mai exotic. Aceasta reteta traditionala este rafinata fin cu chimen, usturoi, coriandru si piper. Baza este un amestec de faina de naut si gris de naut pentru o consistenta optima. Cerealele utilizate au fost macinate pe propria mina-moara fara gluten. Procesam numai produse fara gluten pe aceasta moara. Moara este amplasata in spatii protejate. Deci contaminarea cu produse care contin gluten poate fi exclusa. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: Gris de naut*, faina de naut*, sare de mare, chimen*, patrunjel*, praf de usturoi*, coriandru*, piper alb*. Valori nutritionale/100g: 1418 Kj; 338 Kcal; 6g Grasimi; 1,1g Acizi Grasi Saturati; 43,2g Glucide; 2,8g Zaharuri; 15,2g Fibre; 18,2g Proteine; 2,1g Sare Mod de preparare: Utilizati in mod clasic, se servesc cu salata si pita sau paine plata. Mod de prezentare: 160 grame Falafel, fara gluten, eco-bio, 160g - Bauck Hof
1
Fulgi de orez integral pentru lapte, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof
23,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Fulgi de orez integral pentru lapte, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof Fulgi integrali de orez din lapte cu granulatie rotunda- fara gluten, garantat. Fulgii de orez de lapte au un gust dulce cu aroma plina de budinca de orez rotund. Orezul de lapte succede cu fulgi de orez de lapte in cel mai scurt timp: aduceti-l la fierbere, gata! Calitatea Demeter este cea mai inalta calitate ecologica. Agricultura biodinamica este considerata cea mai durabila forma de gestionare a terenurilor. Ingrasamintele organice si plantele medicinale promoveaza fertilitatea solului. Aceasta creeaza plante vitale, naturale mature, cu multa vitalitate. Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laborator imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: fulgi de orez** integrali (din orez cu bob rotund). Valori nutritionale/100g: 1490 Kj; 352 Kcal; 2,2g Grasimi; 0,6g Acizi Grasi Saturati; 74g Glucide; 0,7g Zaharuri; 2,2g Fibre; 7,8g Proteine; 0,03g Sare Mod de preparare: Utilizati in mod clasic, se servesc cu salata sau paine plata. Mod de prezentare: Punga a 425 grame Fulgi de orez integral pentru lapte, fara gluten, eco-bio, 425g - Bauck Hof
2
Fulgi de porumb, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Fulgi de porumb, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof Fulgi de porumb obtinuti in mod traditional din materie prima Demeter, extra crocante - chiar si in laptele sau bauturile din cereale. Acest produs este controlat fara gluten. Fulgii de porumb Bauckhof sunt verificate in laboratorul morii dupa productie si ambalare si raportate la Societatea Germana de Celiac cu analiza de gluten. Ingrediente: Porumb** 90%, zahar brut din trestie*, sirop de orez*, sare de mare*. Valori nutritionale/100g: 1475 Kj; 348 Kcal; 1g Grasimi; 0.1g Acizi Grasi Saturati; 74,5g Glucide; 9,2g Zaharuri; 4,5g Fibre; 7,9g Proteine; 1.4g Sare Mod de preparare: Ideal pentru micul dejun cu lapte, suc, branza de cas, iaurt sau simplu. Mod de prezentare: Punga a 325 grame Fulgi de porumb, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof
Fulgi din 5 cereale, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof
25,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Fulgi din 5 cereale, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof  Amestecul fin al diferitelor cereale extrase din grau are un gust crocant fraged. Ovazul, orezul, hrisca dar si meiul provin din agricultura ecologica biodinamica si nu contin gluten. Continutul de fulgi din cereale se poate servi atat cu lapte cald cat si cu lapte rece. Dupa gust se pot adauga fructe uscate, amestecuri de seminte sau iaurt. Ingrediente: fulgi de ovaz integrali** fara gluten 74%, fulgi de orez integrali** 8%, hrisca** 8%, Quinoa* 5%, mei integral** 5%. Valori nutritionale/100g: 1550 Kj; 367 Kcal; 5,8g Grasimi; 1.0g Acizi Grasi Saturati; 62,0g Glucide; 0,8g Zaharuri; 8,2g Fibre; 13,0g Proteine; <0,01g Sare; 118,4mg Magneziu; 3,31mg Zinc; 73,6µg Folic Mod de preparare: Fulgii din cereale fara gluten reprezinta o baza ideala pentru prepararea unui terci destinat micului dejun. Mod de prezentare: Punga a 475 grame Fulgi din 5 cereale, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof
Fulgi din hrisca integrali, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Fulgi din hrisca integrali, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof Fulgii de hrisca calitatea Demeter sunt perfecti pentru prepararea de muesli si terci de ovaz . Hrisca este o cereala de pseudo-grau fara gluten si natural fara gluten. Gustul hriscai poate fi descris ca o gustare usoara si poate fi pregatit atat dulce cat si sarat. Cerealele mici de hrisca au totul, deoarece contin multe substante nutritive, cum ar fi potasiu, magneziu, fier si zinc. Ingrediente: fulgi de hrisca* integrali Valori nutritionale/100g: 1531 Kj; 364 Kcal; 2,7g Grasimi; 0,5g Acizi Grasi Saturati; 71g Glucide; 0,4g Zaharuri; 3,6g Fibre; 12g Proteine; <0.01g Sare Mod de preparare: Fulgii din cereale fara gluten reprezinta o baza ideala pentru prepararea unui terci destinat micului dejun. Mod de prezentare: Punga a 250 grame Fulgi din hrisca integrali, fara gluten, eco-bio, 250g - Bauck Hof
Fulgi mari de ovaz, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Fulgi mari de ovaz, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof In mod constient, bucurati-va de lipsa de gluten - popularii fulgi de ovaz organici de la Bauckhof sunt acum disponibili ca fulgi mari. Deoarece fulgii mari sunt mult mai rezistenti decat fulgii mici va ofera o varietate si mai mare in dieta fara gluten. Puteti folosi fulgi fara gluten ca ingredient in musli proprii. Important pentru fulgii de ovaz mari: trebuie sa li se permita sa se umfle putin mai mult. Ovazul pentru fulgii nostri controlati fara gluten este cultivat si prelucrat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru eliberarea de gluten si garantam sub 20 ppm de gluten. Legea alimentelor spune: „Ovazul alimentelor destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie fabricat, preparat si / sau prelucrat astfel incat contaminarea cu grau, secara, orz sau traversarile acestora sa fie exclusa; continutul de gluten de ovaz nu poate depasi 20 mg / kg (ppm) Persoanele cu intoleranta la gluten pot include ovaz in dieta lor. In Anglia, SUA si Scandinavia (in special Finlanda), ovazul fara contaminare a fost folosit de mult timp in alimentatia fara gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boala celiaca li se recomanda sa integreze incet si treptat ovazul intr-un plan alimentar fara gluten. Faina de ovaz este ideala pentru prepararea terciului, pentru micul dejun cu lapte, suc sau branza sau pentru coacerea painii, rulourilor, fursecurilor, a cerealelor etc. Ovazul pentru fulgii de ovaz fara gluten este cultivat intr-un proiect special de catre un fermier partener de multa vreme. Ovazul nu este contaminat cu cereale care contin gluten, atat in ​​cultivare, cat si in procesare. Pentru faina de ovaz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse in cultivarea organica controlata. Ingrediente: 100%Fulgi de ovaz. Valori nutritionale/100g: 1560 Kj; 370 Kcal; 6,7g Grasimi; 1,1g Acizi Grasi Saturati; 59,5g Glucide; 0,8g Zaharuri; 9,7g Fibre; 13,2g Proteine; 0,01g Sare Mod de preparare: Fulgii din cereale fara gluten reprezinta o baza ideala pentru prepararea unui terci destinat micului dejun. Mod de prezentare: Punga a 475 grame Fulgi mari de ovaz, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof
Fulgi mici de ovaz, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Fulgi mici de ovaz, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof Baza ideala pentru cerealele dvs. preferate, de exemplu, fructe cu coaja lemnoasa, fructe, bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz. Ovazul pentru fulgii nostri controlati fara gluten este cultivat si prelucrat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru eliberarea de gluten si garantam sub 20 ppm de gluten. Legea alimentelor spune: „Ovazul alimentelor destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie fabricat, preparat si / sau prelucrat astfel incat contaminarea cu grau, secara, orz sau traversarile acestora sa fie exclusa; continutul de gluten de ovaz nu poate depasi 20 mg / kg (ppm) Persoanele cu intoleranta la gluten pot include ovaz in dieta lor. In Anglia, SUA si Scandinavia (in special Finlanda), ovazul fara contaminare a fost folosit de mult timp in alimentatia fara gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boala celiaca li se recomanda sa integreze incet si treptat ovazul intr-un plan alimentar fara gluten. Faina de ovaz este ideala pentru prepararea terciului, pentru micul dejun cu lapte, suc sau branza sau pentru coacerea painii, rulourilor, fursecurilor, a cerealelor etc. Ovazul pentru fulgii de ovaz fara gluten este cultivat intr-un proiect special de catre un fermier partener de multa vreme. Ovazul nu este contaminat cu cereale care contin gluten, atat in ​​cultivare, cat si in procesare. Pentru faina de ovaz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse in cultivarea organica controlata. Ingrediente: Fulgi integrali de ovaz Valori nutritionale/100g: 1560 Kj; 370 Kcal; 6,7g Grasimi; 1,1g Acizi Grasi Saturati; 59,5g Glucide; 0,8g Zaharuri; 9,7g Fibre; 13,2g Proteine; 0,01g Sare Mod de preparare: Fulgii din cereale fara gluten reprezinta o baza ideala pentru prepararea unui terci destinat micului dejun. Mod de prezentare: Punga a 475 grame Fulgi mici de ovaz, fara gluten, eco-bio, 475g - Bauck Hof
Mic dejun crocant amarui, fara gluten, eco-bio, 300g - Bauck Hof
27,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mic dejun crocant amarui, fara gluten, eco-bio, 300g - Bauck Hof Un musli de ciocolata crocanta doar cu ciocolata neagra. Bilele si fulgii pe care ii contine sunt obtinuti din porumb din cereale fara gluten, orez, amarant si hrisca. Datorita ciocolatei amaruie, musliul crocant de ciocolata nu este prea dulce si totusi are gust intens de ciocolata. Toate produsele fara gluten de la Bauckhof sunt verificate in laboratorul morii dupa productie si ambalare si sunt inregistrate la societatea germana de celiaci cu analiza de gluten. Ingrediente: srot de porumb*, ciocolata neagra* 20% (masa de cacao*, zahar brut din trestie*, unt de cacao*), samburi de floarea soarelui*, gris de porumb*, faina de hrisca*, faina de orez* integrala, faina de orez* , zahar brut din trestie*, faina de amarant*prajit, pudra de cacao*, sare de mare, enulgator: lecitina de soia*. Valori nutritionale/100g: 1832 Kj; 436 Kcal; 15g Grasimi; 6,2g Acizi Grasi Saturati; 61g Glucide; 8,9g Zaharuri; 5,8g Fibre; 10g Proteine; 0,42g Sare Mod de preparare: Foloseste gusturi grozave cu lapte, iaurt sau sucuri pentru micul dejun. De asemenea, potrivit pentru o gustare seara. Mod de prezentare: Punga a 300 grame Mic dejun crocant amarui, fara gluten, eco-bio, 300g - Bauck Hof
Mic dejun crocant cu 3 cereale, fara gluten, eco-bio, 225g - Bauck Hof
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mic dejun crocant cu 3 cereale, fara gluten, eco-bio, 225g - Bauck Hof Cu acest amestec de baza crocanta, toata lumea isi poate face un musli preferat si poate adauga nuci, fructe, bucati de ciocolata etc. asa cum doresc. De asemenea, potrivit ca baza pentru amestecarea gustarilor fara gluten. Cu acest amestec de baza crocant, fiecare isi poate amesteca musliul personal cu nuci, fructe, bucati de ciocolata etc., daca doriti. De asemenea potrivit ca baza pentru amestecarea gustarilor fara gluten. Toate produsele fara gluten de la Bauckhof sunt verificate in laboratorul morii dupa productie si ambalare si sunt inregistrate la societatea germana de celiaci cu analiza de gluten. Ingrediente: Gris de porumb* 66%, faina de orez * 9%, faina de hrisca * 9%, zaharul brut din trestie*, faina de amarant *, faina de quiona *, sare de mare. Valori nutritionale/100g: 1521 Kj; 359 Kcal; 1,5g Grasimi; 0.2g Acizi Grasi Saturati; 75g Glucide; 8g Zaharuri; 4,5g Fibre; 8.7g Proteine; 0,97g Sare Mod de preparare: Micul dejun crocant contine bile si fulgi din cereale, fara gluten, porumb, orez, amarant, quinoa si hrisca. Mod de prezentare: Punga a 225 grame Mic dejun crocant cu 3 cereale, fara gluten, eco-bio, 225g - Bauck Hof
Mic dejun crocant cu fructe, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof
27,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mic dejun crocant cu fructe, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof Un amestec de musli cu multe fructe diferite(45% caise, smochine, mere, zmeura si stafide). Bilele si fulgii pe care ii contine sunt obtinuti din cereale fara gluten, precum porumb, orez, amarant, quinoa si hrisca. Toate produsele fara gluten de la Bauckhof sunt verificate in laboratorul morii dupa productie si ambalare si sunt inregistrate la societatea germana de celiaci cu analiza de gluten. Ingrediente: Fructe uscate* 45%(stafide*, caise*, mere*, zmeura*, ulei de floarea soarelui*), gris din porumb*, seminte de floarea soarelui*, faina de orez*, zahar brut din trestie*, faina de amaranth*, faina de quiona*, faina de hrisca *, sare de mare.. Valori nutritionale/100g: 1507 Kj; 357 Kcal; 6.0g Grasimi; 0.8g Acizi Grasi Saturati; 63,5g Glucide; 31,2g Zaharuri; 6,5g Fibre; 7.5g Proteine; 0.36g Sare Mod de preparare: Foloseste gusturi grozave cu lapte, iaurt sau sucuri pentru micul dejun. De asemenea, potrivit pentru o gustare de seara. Mod de prezentare: Punga a 325 grame Mic dejun crocant cu fructe, fara gluten, eco-bio, 325g - Bauck Hof
Mix de faina pentru clatite din spelta, eco-bio, 180g - Bauck Hof
12,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix de faina pentru clatite din spelta, eco-bio, 180g -  Bauck Hof Clatite originale din spelta dulci si savuroase. provin din agricultura ecologica biodinamica. provin din agricultura ecologica Ingrediente: faina de spelta** tip 630 80%, faina integrala de mei*, faina de orez*, sare de mare. Valori nutritionale/100g: 1474 Kj; 348 Kcal; 1.7g Grasimi; 0.3g Acizi Grasi Saturati; 69g Glucide; 0.8g Zaharuri; 3.6g Fibre; 12g Proteine; 0.1g Sare Mod de utililizare Mai aveti nevoie de 300 ml lapte si 3 oua (sau 350 ml apa minerala). Mod de prezentare Punga a 180 grame Mix de faina pentru clatite din spelta, eco-bio, 180g -  Bauck Hof
Mix de faina pentru paine integrala cu 6 cereale, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix de faina pentru paine integrala cu 6 cereale, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof Faina, pentru a coace paine acasa, rapid si usor. Ingrediente: Faina de grau integral** 48%, faina de secara** 10%, faina de grau** tip 1050 8%,ovaz faina integrala de ** 8%, fulgi integrali de orez** 5%, fulgi integrali de orz** 5%, susan**, fulgi integrali din alac** 3%, faina integrala de secara - culturi starter * 3% (faina de secara* integral culturi starter), faina de spelta prajita** 2%, sare de mare. Valori nutritionale/100g: 1460 Kj; 346 Kcal; 5,3g Grasimi; 0,9g Acizi Grasi Saturati; 57,5g Glucide; 0,8g Zaharuri; 11g Fibre; 11,6g Proteine; 1,8g Sare Mod de preparare: Se adauga doar apa si drojdie.Amestecul de coacere pentru o paine cu sase cereale produce circa 700 g de paine.Painea se poate face clasic, in masini de copt paine automate, ca paine rapida fara drojdie. Mod de prezentare: Cutie a 500 grame Mix de faina pentru paine integrala cu 6 cereale, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Mix de faina pentru paine neagra, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
25,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix de faina pentru paine neagra, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof Paine neagra fara gluten - rapid si usoar. Se adauga doar apa si drojdie. Rezulta aproximativ 750 g de paine. O paine cu drojdie fara gluten, ferma, cu un miez negru. O reteta traditionala cu seminte de floarea-soarelui si seminte de in . Mixul nostru de coacere pentru painea neagra reuseste atat in prepararea clasica cat si in masina automata de paine. Acest produs este fara gluten. Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: faina integrala din orez*36%, seminte de floarea soarelui*, amidon de porumb*, seminte de in zdrobit*, seminte de in* intregi, pulbere aluat acru din hrisca* (hrisca faina*, quinoa*, culturi starter), sare de mare, praf de sirop din orez*, pudra de caramel*, maltodextrina*, agent de ingrosare: guma de guar*. Valori nutritionale/100g: 1786 Kj; 427 Kcal; 19,4g Grasimi; 2,3g Acizi Grasi Saturati; 45,9g Glucide; 2,8g Zaharuri; 7,4g Fibre; 13g Proteine; 1,94g Sare Mod de preparare: Se amesteca continutul pungii cu un pachetel de drojdie. Se adauga 350ml apa calduta(daca se foloseste drojdie proaspata se pune jumatate de cub care se dizolva in prealabil in apa calduta). Cu ajutorul unui mixer de mana se amesteca ingredientele circa 5 minute. Se pune faina de orez pe maini si i se da aluatului o anumita forma dupa care se aseaza intr-o tava.Cu ajutorul unei pensule se unge aluatul pe deasupra cu ulei. Se acopera tava cu folie si se pune intr-un loc cald unde se lasa 15 minute. Se incalzeste cuptorul la 225 grade la partea de jos si partea de sus , se introduce aluatul unde se lasa la copt circa 50 minute. Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit pe un gratar. Preparare cu masina de paine: Se pune in cuva masinii 350ml apa calduta, mixul de faina si un plic drojdie uscata. Va recomandam un program rapid pe treapta coacere "inchisa la culoare" Dupa ce incepe procesul de amestecare se curata aluatul de vreo 2-3 ori de pe marginea cuvei masinii. Mod de prezentare: Cutie a 500 grame Mix de faina pentru paine neagra, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Mix de faina pentru paine rapida cu seminte, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
26,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Mix de faina pentru paine rapida cu seminte, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof Paine rapida cu seminte in 60 de minute - fara drojdie. Se adauga doar apa. Rezulta aproximativ 850 g de paine. Amestecul nostru de coacere pentru paine rapida fara gluten, cu seminte este posibil atat in pregatirea clasica, cat si in masina de fabricare a painii.Acest produs este fara gluten Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Ingrediente: faina integrala de orez* 39%, amidon de porumb*,faina de porumb*, maia din quinoa* ( faina de quinoa*, faina de orez*, culturi starter), samburi de floarea soarelui*, seminte de in*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, susan*, sare de mare, praf de copt (agent de dospire: bicarbonat de sodiu, acidifianti: monotartrat de potasiu, amidon deporumb*), sare de mare, agent de ingrosare: guma de xantan. Valori nutritionale/100g: 1550 Kj; 368 Kcal; 7.8g Grasimi; 1.0g Acizi Grasi Saturati; 63.4g Glucide; 1.3g Zaharuri; 6.5g Fibre; 7.7g Proteine; 2.6g Sare Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la partea de sus si cea de jos la 225*C. Se toarna amestecul din ambalaj intr-un vas, cu 500ml apa calduta si se amesteca bine. Nu se lasa la dospit. Aluatul rezultat se toarna imediat intr-o tava, care in prealabil a fost unsa, cu dimensiunea de 25cmx10cm. Se stropeste cu apa pe deasupra dupa care se unge aluatul cu ajutorul unei pensule cu ulei. Se unge un cutit cu ulei si se face o crestatura in mijlocul painii. Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt 50 - 60 min. Dupa ce se scoate din cuptor, se aseaza pe un gratar si se lasa sa se raceasca Mod de prezentare: Punga 500 grame Mix de faina pentru paine rapida cu seminte, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof