Gama completa de produse BETTERYOU

BETTERYOU este un producator de renume, cu produse de calitate. Produse in Marea Britanie intr-o facilitate acreditata GMP. Nu a fost testat niciodata pe animale.

BetterYou se mandreste cu abordarea sa unica in ceea ce priveste absorbtia, livrarea si testarea stabilitatii produselor sale si utilizeaza cu mandrie ingrediente naturale, alimentare sau de origine alimentara ori de cate ori este posibil.

Comanda produse marca BETTERYOU de la minuneanaturii.ro.

BetterYou este o companie inovativa specializata in suplimente care cresc numarul substantelor nutritive cheie, absente din alimentatie, din cauza dietelor, dar si a stilului de viata.

Produsele Better You sunt singurele de pe piata care, prin nivelul lor unic de calitate si eficienta, corecteaza „golurile” si utilizeaza cele mai rapide si mai fiabile mecanisme, inclusiv terapia transdermica de magneziu si livrarea sublinguala a vitaminelor.

Pasiunea companiei este sa gaseasca ingrediente alimentare 100% naturale care sunt absorbite si utilizate de organism. Formulele sunt concepute sa fie universal acceptate, iar unele produsele sunt potrivite pentru vegetarieni, vegani si diabetici.

Cercetarea duce la inovare iar acest lucru a determinat compania sa sustina initiativele din domeniul terapiei transdermice de magneziu si suplimentarea sublinguala. Prin aceasta, compania a dezvoltat relatii deosebite cu institutii precum Universitatea Cardiff, Universitatea Sheffield, HFL Sports Science, St Mark’s Hospital (Londra), Clinica Medasso (Romania) si Magnesium Health Institute (Olanda).

BetterYou a demonstrat ca, prin cercetari stiintifice solide produsele lor sunt cele mai eficiente de pe piata, fiind premiate si recunoscute ca produse inovative pentru medicina moderna.

Descopera pe minuneanaturii.ro produse marca BetterYou, cu livrare din stoc in 24-48h.

Comanda produse marca BetterYou de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca BetterYou sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca BetterYou sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele BetterYou.