Lista de produse dupa producator Crudolio

Otet balsamic Modena 500ml - Crudolio
21,05 RON
23,39 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Otet balsamic Modena 500ml - CrudolioUn gust rafinat pentru salate, dressinguri, sosuri, etc.Produs 100% natural, obtinut din struguri BIO din culturi certificate biologic.Ingrediente Otet balsamic Modena 500ml: otet din vin*, must concentrat din struguri*, zahar caramelizat*.*din culturi certificate biologic.Valori nutritive medii/100 ml:Valoare energetica: 527 kJ / 24 kcalGrasimi:0 g Carbohidrati:25 g-din care zaharuri:25 gProteine 1 gSare: 0,15 gA se pastra la loc uscat si racorosProducator: JoeCo S.R.L., Italia Afla mai multe despre uleiuri in pliantul dedicat acestui ulei.Otet balsamic Modena 500ml - Crudolio
Otet din vin alb 500ml - Crudolio
14,95 RON
16,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Otet din vin alb 500ml - CrudolioProdus 100% natural, din vin obtinut din struguri proveniti din culturi certificate biologic.Ingrediente Otet din vin alb 500ml: vin organic* , apa, antioxidant: anhididra sulfuroasa*din culturi certificate biologic.Valori nutritionale medii /100 ml :Valoare energetica: 81 kJ / 19 kcalGrasimi: 0 gCarbohidrati: 0,1 g-din care zaharuri: 0,0 gProteine: 0,1 g Sare: 0,09 g A se pastra la loc uscat si racoros.Producator: JoeCo S.R.L., Italia Otet din vin alb 500ml - Crudolio
Sos de soia Shoyu 250ml ECO-BIO - Crudolio
17,95 RON
19,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sos de soia Shoyu 250ml ECO-BIO - Crudolio Sosul de soia Shoyu este obtinut prin fermentare naturala, din boabe de soia si grau BIO provenite din culturi certificate biologic. Pentru obtinerea unui gust desavarsit procesul natural de fermentare dureaza aproximativ sase luni. Sosul de soia Shoyu este recomandat atat pentru gatit cat si pentru salate si dressing-uri. Sosul de soia Shoyu este un condiment apreciat si un potentiator natural de gust. Ingrediente: apa, boabe de soia*, grau*, alcool. *din culturi certificate biologic
Sos de soia Tamari 250ml ECO-BIO - Crudolio
19,95 RON
21,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Sos de soia Tamari 250ml ECO-BIO - Crudolio Sosul de soia Tamari este obtinut prin fermentare naturala, din boabe de soia BIO provenite din culturi certificate biologic. Sosul de soia Tamari este recomandat atat pentru gatit cat si pentru salate si dressing-uri. Sosul de soia Tamari este un condiment apreciat si un potentiator natural de gust. Ingrediente: apa, boabe de soia*, sare, alcool. *din culturi certificate biologic
Suc de lamaie - eco-bio 250ml - Crudolio
10,14 RON
11,27 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Suc eco-bio de lamaie - 250ml - Crudolio Ideal ca dressing pentru salate, salate de fructe, prepararea bauturilor calde sau reci, sorbet, preparate de patiserie, sosuri sau cocktailuri.Ingrediente Suc de lamaie: suc eco-bio de lamaie, pasteurizat.Informatii nutritionale/ 100ml:Valoare energetica: 29 kCal/121 kJProteine: 0,4gCarbohidrati: 6,5gGrasimi: 0,1gA se pastra la rece dupa deschidere si a se consuma in termen de 10 zile de la deschiderea sticlei.Producator: JOECo. S.R.L., ItaliaSuc de lamaie - eco-bio 250ml - Crudolio
Ulei cu omega 3+6 - eco-bio 250ml - Crudolio
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Ulei cu omega 3+6 - eco-bio 250ml - CrudolioPrin amestecul unic, uleiul Biobalance este bogat in acizi grasi omega 3 si 6.Ingrediente Ulei cu omega 3+6: 70% ulei de floarea soarelui* purificat sub jet de aburi, 30% ulei din seminte de in*.*din culturi certificate biologic.Informatii nutritionale/100g:Valoare energetica: 3404 kJ/ 828 kCalProteine: 0 gCarbohidrati: 0 g-din care zaharuri: 0gGrasimi, total: 92 g-acizi grasi saturati: 9 g-acizi grasi mononesaturati:26 g-acizi grasi polinesaturati: 57 g-din care -omega 3: 42 g          -omega 6: 14 gSare: 0gA se pastra la loc uscat si rece, ferit de razele soarelui.Producator: JoeCo S.R.L., Italia Ulei cu omega 3+6 - eco-bio 250ml - Crudolio
Ulei de Argan ECO-BIO 250ml - Crudolio
91,95 RON
99,95 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Ulei de Argan ECO-BIO 250ml - Crudolio ulei antirid - antivergeturi - antioxidant - hidratant - cicatrizant. Uleiul de argan, numit si "aur lichid", aduce beneficii majore in ingrijirea pielii, a parului si a unghiilor. Uleiul de argan este obtinut prin presarea la rece a nucilor neprajite de argan bio. Ulei de argan pentru ingrijirea pielii: - uleiul de argan are proprietati hidratante si anti-microbiene, datorita continutului ridicat de acizi grasi; - uleiul de argan ajuta la restabilirea pH-ului natural al pielii; - uleiul de argan contribuie la estomparea ridurilor, conferind elasticitate pielii; este ideal pentru femeile insarcinate in prevenirea aparitiei vergeturilor; - uleiul de argan regleaza secretia de sebum in cazul tenului gras si este in acelasi timp util in tratarea pielii uscate; - uleiul de argan estompeaza petele si pustulele cauzate de acnee sau varicela si are un rol important in tratarea eczemelor si a psoriazisului; - uleiul de argan are proprietatea de a regenera pielea prin revitalizarea functiilor celulelor, prevenind imbatranirea precoce, cauzata de poluare, fumat, expunerea excesiva la soare etc. - uleiul de argan ofera protectie impotriva razelor ultraviolete, favorizand un broz auriu; - prin aplicarea uleiului de argan pe unghii, acestea se intaresc. Ulei de argan pentru ingrijirea parului: - uleiul de argan patrunde in pori si imbunatateste elasticitatea firului; - hidratarea si nutrientii oferiti de uleiul de argan natural contribuie la o crestere sanatoasa a parului; - antioxidantii naturali intaresc firul de par si repara membrana celulara deteriorata a parului; - uleiul de argan contine vitamina E, care este o substanta fabuloasa pentru tratarea parului de orice tip. - uleiul de argan este o sursa abundenta de substante nutritive esentiale pentru sanatatea firelor de par si a porilor acestora, gratie continutului bogat de acizi grasi nesaturati, omega-3 si omega-9, care au capacitatea de a trata chiar si parul casant si firele de par despicate prin consolidarea structurilor proteinelor din componenta parului; - vopsirea poate deteriora parul, facandu-l aspru si cret. Uleiul de argan este indicat si pentru inlaturarea acestor inconveniente; - fara sa determine ingrasarea parului, uleiul de argan hidrateaza, restaureaza luciul si stralucirea firului de par; Compozitie ulei de argan:  acizi grasi esentiali, omega-3, omega-6, polifenoli, vitamina E, vitamina F, caroteni, squalan (component natural al filmului hidrolipidic al pielii), acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic. Recipientul este prevazut cu pompita pentru a facilita aplicarea. Mai multe despre uleiul de Argan puteti afla citind articolul: Uleiul de ARGAN - binecuvantare pentru piele, par si unghii! Ulei de Argan ECO-BIO 250ml - Crudolio
Ulei de avocado 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
54,95 RON
59,73 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Ulei de avocado 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Uleiul de avocado se numara printre cele mai sanatoase uleiuri presate la rece din lume. Are o culoare verzuie, fiind foarte bogat in acizi grasi si vitamina E. Se foloseste in salate, gatit, etc. Este un ulei extravirgin, presat la rece, din culturi ecologice. Uleiul de avocado contine pe langa acizi grasi mono si poli nesaturati si saturati, palmitic, stearic, oleic, linoleic, vitaminele A, B, D, E, K, proteine, fier, zinc, magneziu, potasiu,lecitina si clorofila, lecitina, steroli, polisteroli, carotenoizi. Are proprietati hidratante, emoliente, antirid, cicatrizante, antibacteriene stimuleaza productia de colagen. Este mult mai bogat in vitamina E decat cel de masline. Uleiul de avocado este comestibil si este unul dintre cele mai sanatoase uleiuri pe care le-ati putea consuma. Ca ulei pentru alimente, este folosit ca ingredient in prepararea multor feluri reci de mancare, precum si ca ulei pentru gatit. Va recomand sa folositi uleiul presat la rece, nerafinat. Uleiul de avocado hidrateaza orice tip de ten si previne imbatranirea pielii, reduce ridurile din regiunea ochilor, atenueaza celulita si vergeturile, accelereaza procesul de vindecare a ranilor usoare la nivelul pielii, este un remediu excelent pentru bataturi, amelioreaza diverse probleme dermatologice cum ar fi psoriazisul, acneea, dermatita, hidrateaza parul, previne caderea lui, inlatura matreata si stimuleaza cresterea acestuia. De asemenea, este foarte indicat pentru parul vopsit, deoarece previne uscarea lui. Uleiul de avocado calmeaza senzatia de mancarime si uscaciune si previne deshidratarea cauzata de factorii de mediu, de schimbarile climatice sau de expunerea la soare, avand factor de protectie natural UVA si UVB. Prezentare: sticla cu 250ml Ulei de avocado 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
Ulei de Camelina 250ml - Crudolio
16,02 RON
17,80 RON -10%
cu TVA
In Stoc
Ulei de Camelina 250ml - Crudolio Ulei din seminte de camelina presate la rece si filtrat fara aditivi, din culturi certificate biologic. Presat la rece la temperaturi sub 27°C.Valori nutritionale / 100 g produs: Valoare energetica: 897,8 cal Grasimi totale, din care: 99.65 g -acizi grasi saturati: 9,42 g -acizi grasi polinesaturati: 53 g -acizi grasi mononesaturati: 37 g -Acizi trans: lt; 0.03 g -Acid Omega 6:13 - 20 g -Acid Omega 3:30 - 39 g Proteine:0.21 g Carbohidrati: 0.04 g Vitamina E: 44.6 mg A se pastra la loc uscat si rece, ferit de razele soarelui.Camelina (Camelina sativa) numita popular si lubit, in fals sau oul inului, este una dintre cele mai vechi plante cultivate. Originile sale se pierd in era neolitica. Camelina a aparut in Europa de est si sud-vestul Asiei. Sapaturile arheologice au aratat ca aceasta planta a fost cultivata inca din epoca bronzului si fierului, in special in estul si sudul Europei. Uleiul din seminte de camelina presat la rece din seminte provenite din culturi certificate biologic este similar uleiului de in, fiind o sursa importanta de acizi grasi esentiali si un supliment de vitamina naturala E.DE CE ESTE ULEIUL DE CAMELINA MAI BUN DECaT ALTE ULEIURI CARE CONtIN ACIZI GRASI OMEGA Semintele de camelina contin 28-42% ulei, cu maximum de beneficii datorate acizilor grasi nesaturati (pana la 91%), din care acizii grasi polinesaturati Omega 3 reprezinta aproximativ 40% iar cei Omega 6 20%. Ca ulei comestibil este foarte apreciat pentru beneficiile sale si echilibrul optim dintre acizii grasi saturati si cei nesaturati, in special a continutului ridicat de acid alfa-linoleic (Omega 3). Acest acid apartine grupului de acizi pe care corpul uman nu ii poate sintetiza si trebuie obtinut din alimentatie. O lingura de ulei de camelina pe zi asigura necesarul de baza de acizi grasi pentru corpul uman. Acizii Omega 3 si Omega 6 joaca un rol important in metabolismul grasimilor si al colesterolului – scad nivelul colesterolului in sange, au actiune antiinflamatorie, efect favorabil asupra compozitiei si a vaselor de sange, normalizeaza tensiunea arteriala, stimuleaza sistemul imunitar. Acizii grasi reduc carcinogeneza si gestioneaza unele stagii de formare a metastazelor. Efectul inhibitor maxim il are acidul linoleic (Omega 3), care este substanta de baza a uleiului de camelina.CONtINUT RIDICAT DE VITAMINE ESENtIALE PENTRU STAREA DE BINE sI UN STIL DE VIAta SaNaTOS Uleiul de camelina contine cantitati insemnate de magneziu, vitaminele E, A, D, C, beta caroten, un complex puternic antioxidant. Continutul in vitamina E a uleiului de camelina este mai mare decat a uleiului din seminte de in, fructe de pin, seminte de floarea soarelui. O lingura de ulei de camelina contine o cantitate de de vitamina E de 1,5 ori mai mare decat doza zilnica recomandata. Vitamina E este un puternic antioxidant cu importanta deosebita in protectia celulelor impotriva radicalilor liberi, cu efect asupra functiilor sexuale si reproductive, joaca un rol important in buna functionare a sistemului muscular, a inimii si vaselor de sange. Uleiul de camelina este de asemenea bogat in substante biologice active – fosfolipide, clorofila, fitosteroli.ULEIUL DE CAMELINa iN GASTRONOMIEUleiul de camelina presat la rece este initial negru, dar particulele negre dispar repede si uleiul ramane de un galben palid. La fel ca si alte uleiuri vegetale din familia cruciferelor, acest ulei are un gust usor picant, dar nu neplacut. Datorita compozitiei echilibrate si valorilor nutritionale ridicate, acest ulei este folosit de mult timp in diete nutritionale si de catre adeptii stilului de viata vegetarian. Uleiul nerafinat de camelina are o aroma gustoasa, usor picanta (asemanatoare hreanului). Pentru aceasta, uleiul este folosit inca din antichitate pentru asezonarea salatelor, sosurilor, servit alaturi de legume fierte sau pentru feluri de mancare pe baza de cereale.Uleiul este recomandat pentru prajire, este stabil la temperaturi inalte, nu fumega si nu isi pierde mirosul si aroma la temperaturi ridicate. Trebuie doar sa retineti ca uleiul incalzit isi pierde majoritatea substantelor nutritive care sunt distruse de temperaturi ridicate.UTILIZAREA ULEIULUI DE CAMELINa iN SCOP TERAPEUTICUleiul de camelina se poate administra ca tratament sau preventiv, cate o lingura pe zi, dimineata inainte de micul dejun, timp de 2-3 luni.Producator: JoeCo S.R.L., Italia Ulei de Camelina 250ml - Crudolio
Ulei de canepa presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
38,54 RON
41,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de canepa presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Ulei din seminte de canepa extras prin presare la rece. Uleiul din seminte de canepa este cunoscut ca si "uleiul perfect echilibrat al naturii" deoarece are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati in raportul ideal intre Omega 6 si Omega 3, acizii grasi esentiali de care organismul are nevoie pentru a fi sanatos si totodata necesari pentru cresterea normala si dezvoltarea copiiilor. Contine, de asemenea, acid gamma-linolenic, "super acidul gras polinesaturat". Uleiul de canepa poate fi folosit atat intern adaugat in salate sau mancaruri cat si extern ca produs cosmetic.
Ulei de dovleac extravirgin presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
40,95 RON
44,51 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Ulei de dovleac extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Uleiul de dovleac este un ulei gustos si foarte sanatos. Utilizarea uleiului de dovleac din timpuri stravechi il recomanda ca adjuvant in preantampinarea si ameliorarea alergiilor, afectiunilor gastrice, hepatice, de vezica, rinichi si prostata. Are efect demonstrat in cresterea tonusului muscular si o actiune pozitiva asupra terminatiilor nervoase. de asemenea este recunoscut pentru efectul sau antihelmintic, fiind eficient in eliminarea parazitilor intestinali, inclusiv in giardioza. Uleiul de dovleac contine caroten, care-i da o culoare rosu rubin, precum si vitaminele A, D, E, F, K. Aceste vitamine si formula in care ele se afla in acest ulei, fac ca absorbtia lor sa se faca integral in organism, intr-un interval de timp foarte scurt. Este un remediu foarte mult folosit in medicina populara romaneasca. Uleiul extras din semintele de dovleac este un excelent reglator al activitatii nervoase si al celei hormonale, este printre cele mai puternice vermifuge si detoxifiante naturale, fiind utilizat in trecut intr-o multitudine de boli, de la cele infectioase la cele cu substrat hormonal sau nervos. Recomandari ale uleiului de dovleac: - uleiul de seminte de dovleac este utilizat  impotriva parazitilor intestinali, prostatitei, colite de fermentatie etc. Viermi intestinali (tenie, ascarizi): Doua linguri de ulei de dovleac se amesteca bine cu 2 lingurite de samburi de lamaie (care se strang din timp), bine pisati. Se consuma acest amestec pe stomacul gol, dimineata, dupa care se bea putin suc de lamaie. La 30 de minute, se mai ia 1 lingurita de ulei de ricin, diluata in 2 linguri cu ulei de dovleac. Tratamentul se repeta sapte zile la rand si are efecte vermifuge foarte puternice. Nu da alte reactii adverse, ci doar o usoara senzatie de voma, care va fi combatuta cu suc proaspat de lamaie. Hiperexcitabilitate nervoasa si sexuala: Se consuma la fiecare masa salata verde, varza cruda sau andive, toate asezonate cu ulei de dovleac. Se scot in acelasi timp din alimentatie zaharul, produsele cu cacao si ciocolata, produsele cu indulcitori artificiali. Seara se iau 2 lingurite de ulei de dovleac cu putin suc de lamaie. Prostatita: Se ia de 3 ori pe zi cate o lingurita de ulei de dovleac, de preferinta intre mese, pe stomacul gol. Este un remediu de intensitate medie, cu efecte foarte bune pe termen lung. Sterilitate la femei: Se introduce in alimentatie ulei de dovleac, care va fi consumat neprelucrat termic, in salate, sosuri preparate la rece, adaugat ulterior in tocanite, ciorbe etc. Uleiul de seminte de dovleac este bogat in vitamina E si contine anumite substante cu efect hormonal care favorizeaza procrearea. Colita de fermentatie: Inainte de fiecare masa, se consuma o salata obtinuta din doi morcovi de marime medie, cruzi, asezonata cu doua lingurite de ulei de dovleac si cu sucul de la o jumatate de lamaie. Tratamentul se tine doua saptamani, timp in care nu se consuma nici un fel de carne sau de preparate din carne, nici hrana foarte bogata in proteine. Ulei de dovleac extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
Ulei de in presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
19,95 RON
21,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de in presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Uleiul din seminte de in este indicat ca si sursa de acizi grasi esentiali. Este bun pentru preventia bolilor cardiovasculare. Acidul alpha-linoleic (Omega 3) se gaseste in cantitati insemnate in uleiul din seminte  de in. Presarati pe salate, sau in alte retete culinare. Nu este indicat pentru prajit, ideal este de consumat crud. Uleiul de seminte de in este 100 % natural, obtinut prin presare la rece. Are calitati deosebite, continand de 2 ori mai multi acizi grasi Omega 3(Acid Alpha Linoleic) decat uleiul de peste si un amestec de acizi esentiali Omega 3 si Omega 9(Acid Oleic). Toti acesti aminoacizi au un rol primordial in refacerea celulara, fiind foarte utili in diverse afectiuni. Proteina din uleiul de seminte de in este usor digerabila si contine toti aminoacizii necesari pentru mentinerea unui organism puternic si sanatos. In compozitia uleiului de seminte de in, intra lignani care au proprietati antivirale, antibacteriene, antiparazitare si antitumorale. Uleiul de seminte de in contine lecitina si este deosebit de eficient in reglarea tranzitului intestinal. Are actiune antiinflamatoare, cardioprotectoare si de reducere a grasimilor din sange. Pe langa acidul alfa linolenic, semintele de in mai sunt bogate si in lignan. Lignanul este un tip de fitoestrogen (antioxidant) care, de asemenea, are un continut bogat in fibre. Cercetatorii sustin ca lignanul din semintele de in, aduce multe promisiuni in batalia cu afectiunile, incluzand un rol important in prevenirea cancerului, mai ales cancerul la san. Uleiul de in, este de ajutor in afectiunile Crohn si colite. De asemenea, acesta se pare ca poate sa vindece partea interioara a intestinelor inflamate.
Ulei de masline extaravirgin - eco-bio 1000ml - Crudolio
57,95 RON
62,99 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Ulei de masline extaravirgin - eco-bio 1000ml - Crudolio Ulei de calitate superioara de prima presa, obtinut exclusiv prin procedee mecanice din masline provenite din culturi certificate biologic.  Ulei nepresat la rece!Informatii nutritionale/ 100g: Valoare energetica: 3404 kJ/ 828 kcal Proteine: 0 g Carbohidrati, total: 0 g Grasimi, total: 92 g Acizi grasi saturati: 12-16 g Acizi grasi mononesaturati: 60-70 g Acizi grasi polinesaturati: 10-14 g Folosit in alimentatie, uleiul de masline aduce organismului un aport semnificativ de substante nutritive, printre care acizi grasi nesaturati Omega 3 si Omega 6, vitamina E si antioxidanti cu rol de opriere a procesului de imbatranire al organismului. Desi aportul caloric adus de uleiul de masline este similar cu cel al uleiului de floarea soarelui, cel de masline este de preferat pentru mancaruri si salate.Avand punctul de ardere la aproximativ 220 de grade Celsius, uleiul de masline este recomandat si la prajit.in uz extern, uleiul de masline are si aici o multime de beneficii: pentru femeile ale caror unghii au tendinta de exfoliere, o baie a degetelor intr-un vas cu ulei de masline incalzit in prealabil este un real ajutor. Durata acestui ritual ar trebui sa fie de aproximativ 30 de minute.Pentru tratarea parul degradat, a varfurilor despicate sau pentru prevenirea acestora se foloseste o masca preparata din ulei de masline amestecat cu un galbenus de ou. Aceasta se intinde pe toata lungimea firului de par (dar evitand radacinile pentru ca parul sa nu devina gras) si se lasa pe par minimum 45 de minute. La sfarsit, parul se spala bine cu sampon pana cand nu mai raman urme de ulei, iar apoi se aplica balsamul de par. Rezultatul este un par plin de volum si stralucire dar si foarte placut la atingere.Dar stiai ca uleiul de masline este ideal pentru masajul anticelulitic? Datorita continutului de acid linoleic care mentine pielea hidratata, uleiul de masline se poate folosi ca atare in masajul anticelulitic sau amestecat cu crema anticelulitica preferata. in ambele cazuri, rezultatele sunt aceleasi: o piele ferma si sanatoasa.In zilele toride de vara, uleiul de masline poate fi folosit si ca lotiune de plaja, pentru a te bronza sanatos si uniform, fara ca pielea ta sa fie afectata sau deshidratata.Daca esti una dintre persoanele care prefera sa isi prepare singura cremele, trebuie sa stii ca adaugarea de ulei de masline in compozitia acestora le va creste eficacitatea.Acum, ca am trecut in lista cateva dintre beneficiile de baza ale uleiului de masline, trebuie adaugat si faptul ca pentru a-si pastra calitatile, el trebuie pastrat in anumite conditii. Este de evitat depozitarea uleiului de masline in recipiente de plastic sau metal, optand pentru cele din sticla (de preferinta inchisa la culoare) sau portelan. Iar in ceea ce priveste temperatura optima de conservare a uleiului de masline aceasta este de aproximativ 15 grade Celsius.A se pastra la loc uscat si rece, ferit de razele soarelui.Origine: TunisiaProducator: JoeCo. S.RL. Ulei de masline extaravirgin - eco-bio 1000ml - Crudolio
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
57,95 RON
62,99 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari. Ulei de masline extravirgin presat la rece 1000ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
21,16 RON
23,00 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de masline extravirgin presat la rece 250ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDOLIO
30,95 RON
33,64 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - CRUDOLIO Ulei de calitate superioara de prima presa obtinut exclusiv prin procedee mecanice din masline provenite din culturi certificate ecologic.  Tara de orginie Grecia.Valori nutritionale 100g:Valoare energetica: 3404 kJ/828 KcalProteine: 0gCarbohidrati: 0g-din care zahar: 0gGrasimi din care: 92g-acizigrasi saturati: 14g-acizigrasi mononesaturati: 71g-acizigrasi polinesaturati: 7gSare: 0gOrigine:grecia Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional. Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali. Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.  Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari.
Ulei de sacha inchi - eco-bio 250ml - Crudolio
54,95 RON
59,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei de sacha inchi - eco-bio 250ml - Crudolio Contine: ulei de sacha inchi**din culturi certificate ecologicObtinut exclusiv prin mijloace fizice, prin presare, fara utilizarea de solventi urmat de filtrareInformatii nutritionale medii per 100ml: Valoare energetica: 3404kJ / 828kcal Grasimi: 92g din care acizi grasi saturati: 6,5g  din care acizi grasi mononesaturati: 6,5g din care acizi grasi polinesaturati: 79g Carbohidrati: 0g din care zaharuri: 0g Fibre: 0g Proteine: 0g Sare: 0g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.Dupa deschidere se pastreaza la frigider. Continut: 250ml Producator: JoeCo s.r.l., Italia Ulei de sacha inchi - eco-bio 250ml - Crudolio
Ulei din germeni de porumb - eco-bio 1000ml - Crudolio
29,95 RON
32,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei din germeni de porumb - eco-bio 1000ml - CrudolioUlei de porumb obtinut exclusiv prin procese mecanice, fara utilizare de solventi, filtrare succesiva, purificare in fluxul de vapori de apa pentru deodorizare. Contine: ulei din germeni de porumb**din culturi certificate ecologic.Poate contine urme de fructe cu coaja, arahide, soia si susan. Valori nutritionale medii per 100ml Energie 3404 kJ / 828 kcal Grasimi din care 92 g acizi grasi saturati 13 g acizi grasi mononesaturati 30 g acizi grasi polinesaturati 49 g Carbohidrati 0 g Proteine 0 g Sare 0 g Vitamina E 29 mg (240% RDA) A se pastra la loc uscat si racoros . Producator: JoeCo S.R.L., ItaliaUlei din germeni de porumb - eco-bio 1000ml - Crudolio
Ulei din mix de seminte pentru prajit - eco-bio 500ml - Crudolio
18,95 RON
20,60 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei din mix de seminte, ideal pentru prajit - eco-bio 500ml - CrudolioPentru wok.Ulei recomandat pentru prajit datorita rezistentei la temperaturi ridicate. Ingrediente Ulei din mix de seminte: ulei de floarea soarelui* cu grad oleic ridicat purificat in aburi de apa si ulei din seminte de susan*.* din culturi certificate ecologic.Valori nutritionale medii/100 ml:Valoare energetica: 3404 kJ/820 KcalCarbohidrati: 0 g-din care zaharuri: 0gProteine: 0gGrasimi, din care : 92 g-acizi grasi saturati: 5 g-acizi grasi mononesaturati: 75 g-acizi grasi polinesaturati: 12 gSare: 0 gA se pastra la loc uscat si rece, ferit de razele soarelui.Producator: JoeCo S.R.L.,ItaliaUlei din mix de seminte, ideal pentru prajit - eco-bio 500ml - Crudolio
Ulei din orez 1L - Crudolio
35,95 RON
39,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei din orez 1L - CrudolioUlei de orez Crudolio - 1L Uleiul de orez se potriveste perfect unei diete echilibrate si unei nutritii corecte. Continutul ridicat de gamma orizanol faciliteaza metabolismul specific al lipidelor. Datorita gustului sau placut acest ulei poate fi folosit ca dressing sau pentru gatit. Ideal pentru prepararea sosurilor, alimente prajite si preparate din orez. Ingrediente din origine non-UE. Valori nutritionale /100 ml:Valoare energetica: 828 kcalProteine: 0 gCarbohidrati :0 gGrasimi , din care: 92 g-acizi grasi saturati :22 g-acizi grasi mononesaturati: 39 g-acizi grasi polinesaturati: 31 gSare: 0 gGamma orizanol: 200mgA se pastra la loc uscat si rece, ferit de razele soarelui.Producator: JoeCo S.R.L., ItaliaUlei din orez 1L - Crudolio
Ulei din samburi de struguri 1000ml - CRUDOLIO
40,95 RON
44,51 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei din samburi de struguri eco-bio 1000ml - CRUDOLIO Ulei din seminte de struguri extras numai prin procedee mecanice, fara nici un procedeu termic sau chimic.  OBS: Nu se specifica in mod explicit ca uleiul este presat la rece!!! Uleiul din seminte de struguri este un antioxidant puternic si este cunoscut ca protector al elasticitatii vaselor sanguine si ca adjuvant in fortificarea sistemului imunitar, scaderea colesterolului si a hipertensiunii arteriale.  Uleiul din seminte de struguri mai are de asemenea efecte benefice in revigorarea memoriei si prevenirea unor afectiuni degenerative ale creierului, care apar la varste inaintate. Pe langa utilizarea interna uleiul din seminte de struguri se foloseste si in cosmetica pentru ingrijire, avand efect de catifelare dar si de revigorare a pielii.  Uleiul din seminte de struguri are proprietatea de a se resorbi cu usurinta in piele. Uleiul din seminte de struguri are multiple beneficiii pentru sanatate: - contribuie la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului - previne aparitia bolilor cardio-vasculare (ateroscleroza, fragilitatea vasculara sau arterita) - previne aparitia tulburarilor circulatorii: hipertensiune arteriala si tensiunea arteriala oscilanta - s-au facut studii din care rezulta o incidenta scazuta a bolii Alzheimer la persoanele care consuma regulat ulei din samburi de struguri - purificator pentru ficat, poseda si proprietati diuretice - imbunatateste circulatia de la nivelul vaselor de sange din ochi, prin urmare se imbunatateste semnificativ vederea - previne aparitia hemoroizilor si varicelor - persoanelor cu deficiente de imunitate, datorita continutului de zinc, cupru, seleniu, vitamina E , F si procianidine. Acestea ajuta la cresterea imunitatii. Se recomanda cura de 25gr ulei / zi - recomandat persoanelor care sufera de reumatism - mentinerea echilibrului hormonal la femei, previne si aparitia menopauzei premature Utilizari in scop cosmetic ale uleiului din seminte de struguri: In stare pura sau amestecat cu uleiuri esentiale sau alte uleiuri vegetale se poate folosi ca o crema de zi sau noapte sau ulei de masaj. Este un ulei non-gras, care patrunde foarte usor in piele - este unul din cele mai folosite uleiuri pentru masaj. Intretine si hraneste firul de par - se recomanda aplicarea lui pe par inainte de spalare si infasurarea parului intr-un prosop pentru cat mai mult timp posibil. Deasemenea, uleiul din samburi de struguri este eficient impotriva acneei. Uleiul din seminte de struguri este o alternativa minunata la cremele obisnuite, mai ales la cele conventionale. Uleiul de struguri penetreaza rapid epiderma, nelasand senzatia de piele grasa, ci catifelata si profund hidratata. In plus, in mod esential, restabileste elasticitatea pielii. Uleiul din seminte de struguri  poate substitui si serum-ul care se aplica inainte de crema hidratanta (se maseaza fata, fruntea si gatul cu doua - trei picaturi de ulei din samburi de strugure) Indicatii cosmetice ale uleiului din seminte de struguri: - pentru ingrijirea pielii mature si deteriorate - foarte hranitor, hidrateaza profund pielea uscata - calmeaza si repara pielea iritata - amelioreaza eficient arsurile usoare - pentru parul fin, uscat si deteriorat - intra in compozitia diverselor scrub-uri pentru corp - ajuta la lupta impotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete Ulei din samburi de struguri eco-bio 1000ml - CRUDOLIO
Ulei din seminte de floarea soarelui presat la rece 1000ml ECO-BIO - CRUDOLIO
22,95 RON
24,95 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei din seminte de floarea soarelui presat la rece 1000ml ECO-BIO - CRUDOLIO Produs italian 100% natural, provenit din culturi certificate biologic. Ulei presat la rece, obtinut exclusiv prin procedee mecanice, fara adaos de solventi. Uleiul de floarea soarelui extra virgin presat la rece este alternativa cea mai putin costisitoare dintre uleiurile vegetale pentru preparatele reci: salate, pate-uri, etc. Nu se recomanda a fi folosit la gatit deoarece are cea mai joasa temperatura de degradare. Totusi din punct de vedere al sanatatii uleiul de floarea soarelui are cele mai putine beneficii in comparatie cu toate celalalte uleiuri vegetale presate la rece. Uleiul de floarea soarelui este bogat in vitamina E. Aceasta are un puternic efect antioxidant, previne imbatranirea celulara, stimuleaza sistemul imunitar si asigura dezvoltarea normala a nervilor. Mai este bogat in lecitina si in acizi grasi polinesaturati, benefici pentru scaderea colesterolului.  Cu toate acestea uleiul de floarea soarelui poate avea efect proinflamator fiind recomandat consumul moderat. Ulei din seminte de floarea soarelui presat la rece 1000ml ECO-BIO - CRUDOLIO
Ulei din seminte de rapita - eco-bio 500ml - Crudolio
15,95 RON
17,34 RON -8%
cu TVA
Stoc epuizat
Ulei din seminte de rapita - eco-bio 500ml - Crudolio Produs 100% natural, din culturi certificate biologic. Ulei obtinut exclusiv prin presare mecanica, fara adaos de solventi, urmata de filtrare.Uleiul de rapita ajuta la saderea colesterolului rau, de aceea poate fi introdus in alimentatie pentru salate, pentru pregatirea preparatelor din carne, peste si legume. Ingrediente Ulei din seminte de rapita: seminte selectionate de rapita* *din culturi certificate biologic. Produsul nu contine organisme modificate genetic.Valori nutritionale /100 ml:Valoare energetica: 3404 kJ/328 kcal Proteine: 0 gCarbohidrati :0 g-din care zaharuri: 0gGrasimi , din care: 92 g-acizi grasi saturati :7 g-acizi grasi mononesaturati: 57 g-acizi grasi polinesaturati: 28 gSare: 0 g A se pastra la loc uscat si rece, ferit de razele soarelui.Producator: JoeCo S.R.L., Italia Ulei din seminte de rapita - eco-bio 500ml - Crudolio
Ulei din seminte de rapita extravirgin - eco-bio 1000ml - Crudolio
24,95 RON
27,12 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei din seminte de rapita extravirgin - eco-bio 1000ml - CrudolioProdus 100% natural, din culturi certificate biologic. Ulei obtinut exclusiv prin presare mecanica, fara adaos de solventi, urmata de filtrare.Uleiul de rapita ajuta la saderea colesterolului rau, de aceea poate fi introdus in alimentatie pentru salate, pentru pregatirea preparatelor din carne, peste si legume. Ingrediente Ulei din seminte de rapita extravirgin: seminte selectionate de rapita* *din culturi certificate biologic.Produsul nu contine organisme modificate genetic.Valori nutritionale /100 ml:Valoare energetica: 3466 kJ/828 kcalProteine: 0 gCarbohidrati :0 gGrasimi , din care: 92 g-acizi grasi saturati :7 g-acizi grasi mononesaturati: 57 g-acizi grasi polinesaturati: 28 gSare: 0 gA se pastra la loc uscat si rece, ferit de razele soarelui.Producator: JoeCo S.R.L., ItaliaUlei din seminte de rapita extravirgin - eco-bio 1000ml - Crudolio
Ulei din seminte de susan - eco-bio 500ml - Crudolio
37,95 RON
41,25 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei ecologic din seminte de susan - 500ml - Crudolio Produs 100% natural, din culturi certificate ecologic.Ulei obtinut exclusiv prin procedee mecanice, fara adaos de solventi, urmate de filtrare.Un echilibru perfect intre aciziigrasi mononesaturati si polinesaturati.Valori nutritive medii pentru 100ml:Valoare energetica: 3404kJ / 828kcalGrasimi, din care: 92g-acizigrasi saturati: 14g-acizigrasi monosaturati: 36g-acizigrasi polinesaturati: 42gCarbohidrati: 0gProteine: 0gSare: 0gA se pastra la loc uscat si rece, ferit de razele soarelui.Producator: JoeCo S.R.L., ItaliaUlei din seminte de susan - eco-bio 500ml - Crudolio
Ulei pentru prajit 1000ml - Crudolio
29,95 RON
32,55 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Ulei pentru prajit 1000ml - Crudolio Foarte rezistent la temperaturi ridicate, acest produs este recomandat in special pentru prajire.Produs italian 100% natural obtinut din floarea soarelui si seminte de susan provenite din culturi certificate biologic. Ingrediente Ulei pentru prajit 1000ml: ulei din seminte de floarea soarelui* bogat in acid oleic (purificat in fluxul de abur din apa), ulei din seminte de susan*.*din culturi certificate ecologicValori nutritionale medii pentru 100ml:Energie: 3404kJ / 828kcalGrasimi, din care: 92 g-acizi grasi saturati: 5 g-acizi grasi monosaturati: 75 g-acizi grasi polinesaturati: 12 gCarbohidrati: 0 g-din care zaharuri: 0 gProteine: 0 gSare: 0 gA se pastra la loc uscat si rece, ferit de razele soarelui.Producator: JoeCo S.R.L., Italia Ulei pentru prajit 1000ml - Crudolio

Crudolio este un producator de renume, cu produse de calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro 27 produse marca Crudolio, cu preturi incepand de la 108 RON. Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Crudolio.

Comanda produse marca Crudolio de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Crudolio sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Crudolio sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Crudolio.