Epic Pro 25 Probiotice si Prebiotice FOS 30 de Miliarde, 30cps - Swanson

Epic Pro 25 Probiotice si Prebiotice FOS 30 de Miliarde, 30cps - Swanson
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
99,95 RON
TVA inclus

Stoc sincronizat: Ieri la ora 23:01

 • Depozit/Furnizor 10+ buc.
check Stoc incert - va fi comunicat dupa finalizarea comenzii

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Epic Pro 25 Probiotice si Prebiotice FOS 30 de Miliarde, 30cps - Swanson

Produsul Epic Pro 25 Strain Probiotic a fost testat pentru a asigura existența tuturor celor 30 de miliarde bacterii probiotice, din toate cele 25 de tulpini, în fiecare doză, ca fiind active și vii.

Simbiotic de ultimă generație cu rol principal în echilibrarea florei organismului, optimizarea digestiei și creșterii imunității atât la copii cât și la adulți.

Probiotice cu Prebiotice FOS pentru Imunitate și Aparatul Digestiv. Adjuvant în tratarea Helicobacter Pylori.

Spre deosebire de alte produse pe bază de probiotice disponibile pe piața din România, *Epic Pro 25 Strain Probiotic conține 30 de miliarde de bacterii probiotice vii într-o capsulă, grupate în cel mai mare numar de tulpini cu spectre diferite de acțiune de pe piața românească: 25 de tulpini patentate.

Complexul patentat de probiotice Kyo-Dophilus® creat de firma Americană Wakunaga of America Co, este o combinație de trei culturi speciale de bacterii rezistente la căldură, la acizii stomacali.

Complexul Kyo-Dophilus® oferă un plus de calitate și performanță produsului Epic Pro 25 Strain Probiotic garantând îmbunătățirea digestiei, refacerea florei intestinale și creșterea imunității pacienților care-l administrează între 2 și 3 luni pe an, în perioadele de convalescență sau în timpul tratamentelor cu antibiotice.

*De asemenea, Epic Pro 25 Strain Probiotic are un adaos de 100 mg FOS (Fructo-oligozaharide = prebiotice), acționând astfel până la nivelul intestinului gros. De cele mai multe ori FOS pote duce la intarirea continutului capsulei, neafectand calitatea produsului.

Avantaje:

 • 30 de miliarde de bacterii probiotice vii pentru o repopulare optimă a florei microbiene

25 tulpini patentate:

 • 15 Lactobacillus,
 • 7 Bifidobacterium,
 • 1 Complexul brevetat Kyo-Dophilus®,
 • 1 Saccharomyces boulardii,
 • 1 Streptococcus thermophilus St-21 pentru acțiune eficientă pe cât mai multe tipuri de agenți patogeni
 • adaos de prebiotice  (Fructooligozaharide) pentru potentarea efectelor probioticelor și pentru o acțiune eficientă până la nivelul colonului. 

FOS sunt compuse din D-fructoză și D-glucoza, continând 3-5 unități de monozaharide. Aceste oligozaharide potențează acțiunea probioticelor, cresc nivelul de Bifidobacterium longum în intestinul gros, reglează echilibrul acido-bazic, accelerează descompunerea alimentelor ingerate, făcându-le asimilabile.

Probioticele vii din Epic Pro 25 Strain Probiotic, printre care cunoscutele tulpini probiotice precum Lactobacillus Rhamnosus și Lactobacillus Helveticus si Lactobacillus Helveticus Rosell-52, contribuie la menținerea unei digestii optime și funcționarea sistemului imunitar.

Când cultura de probiotice Epic Pro 25 Strain Probiotic este completă, mediul integral-alimentar bogat simbiotic și probioticii vii, sunt liofilizați împreună într-un proces ce pastrează puterea lor până la consumare. O dată consumat, mediul integral-alimentare de cultură al probioticelor le activează sporindu-le efectul. Ambele fac parte din ansamblul sinergic de care beneficiază întregul tract digestiv și sistemul imunitar.

Probioticele sunt bacterii vii benefice care apar în mod natural în tractul intestinal uman. Alimente cu tulpini benefice de probiotice, cum ar fi iaurtul și kefirul, au fost utilizate de-a lungul timpului pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate și vitalitate a oamenilor. Astăzi, există multe studii de consolidare privind capacitatea lor de echilibrare și stimulare a sănătății digestive și creșterii . Probioticele, joacă de asemenea un rol important în modularea sistemului imunitar, 70% din acesta fiind situat în intestin.

Pentru a face un supliment probiotic, tuplini selectate de bacterii benefice, trebuiesc în primul rând cultivate într-un mediu integral-alimentar cum ar fi laptele sau soia. Din moment ce fiecare tulpina probiotică are o afinitate pentru o parte anume a tractului digestiv, precum și un mecanism unic de acțiune, este de preferat administrarea unui produs care furnizează organismului mai multe tulpini, decât a unui produs cu o singură tulpină. Pe măsură ce probioticele se reproduc, ele transformă mediul alimentar, rupând substanțele nutritive și făcându-le mai biodisponibile în timp ce secretă compuși beneficii în mediul numit „simbiotic”. *Cercetările sugerează ca simbioticele sunt în mare parte responsabile pentru beneficiile probioticelor.

Efecte adjuvante: Acțiuni FOS (Fructooligozaharide)(prebiotice):

 • potențează acțiunea probioticelor, cresc nivelul de Bifidobacterium longum 
 • reglează echilibrul acid-alcalin 
 • reduc acumulările de toxine, ajută la eliminarea endotoxinelor care declanșează bolile autoimune 
 • accelerează descompunerea alimentelor ingerate, făcându-le asimilabile. 

 Despre probiotice și prebiotice: 

 • "Probiotice" provin din limbă greacă și înseamnă "pentru viață". Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sănătății. Probioticele acționează în cavitatea bucală, tubul digestiv, căile respiratorii și în sistemul uro-genital.
 • FOS (prebiotice) sunt fibre solubile care susțin acțiunea probioticelor. *Efectul principal al probioticelor are loc la nivelul intestinului subțire iar al prebioticelor la nivelul intestinului gros, unde stimulează multiplicarea bacteriilor Bifidobacterium. *Prin combinarea probioticelor cu prebiotice rezultă un produs simbiotic. 
 • Prin acțiunea sinergică a acestor 25 tulpini cu spectre diferite de acțiune se asigură eficiența maximă a produselor. 

Proprietaţi

 • reactivarea a peste 90% din bacteriile probiotice între 20 si 90 minute după administrare 
 • rezistența la peristaltismul intestinal și capacitatea de a coloniza intestinul prin adeziune la celulele epiteliale intestinale prin stimularea sintezei de polizaharide 
 • rezistența la acțiunea antibioticelor 
 • acțiune antagonista asupra agentilor patogeni: inhiba competitiv aceiași nutrienți și aceiași receptori de pe mucoasa intestinală, scad ph-ul prin descompunerea glucidelor în acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic, etc.), produc peroxid de hidrogen (H2O2) care previne aderarea bacteriilor patogene la peretele intestinal și substanțe naturale antimicrobiene - bacteriocine (lactacin, bacteriocin, nisin, pediocin, etc.) eficiente fătă de bacteriile patogene și condiționat patogene.

Recomandat ca adjuvant în:

 • contribuie la sănătatea florei intestinale în timpul și după administrarea de antibiotice, în timpul dietelor de slăbit, persoanelor cu intoleranță la lactoză și  intoleranță la gluten, alergii alimentare, boli intestinale, infecții intestinale, infecții cu Heliobacter pylori, persoanelor cu vârsta peste 50 ani, stimularea mecanismelor de apărare ale organismului, sma.
 • pentru stimularea procesului de digestie și ușurarea acestuia, dezechilibrul florei microbiene intestinale, 
 • dezechilibre imunitare: modulează imunitatea specifică și nespecifică: reduc endotoxinele cu rol în declanșarea bolilor autoimune, stimulează proliferarea celulelor albe din GALT (țesutul limfoid asociat intestinului) - component major al sistemului imunitar 
 • infecții digestive, vaginale, urinare, pulmonare, mamare, cutanate; reduc manifestările și recurența infecțiilor cu virusul febrei aftoase, poliomielitic, gripal, Staphilococcus aureus, Streptococus pneumonie, Listeria monocytogenes, Enterococcus faecalis, Clostridium perfringens sau difficile, Helicobacter pylori, Campylobacter, Proteus, Escherichia coli, Salmonella, Yersinia, Haemophilus influenzae, Klebsiella, Candida albicans, Lamblia (giardia), Taenia, Toxoplasma, Trichinela, Toxocara, oxiuri, ascarizi, echinococi, bacterii folosite la fabricarea unor produse din carne, din lactate fermentate, sau a unor băuturi 
 • tratamente cu antibiotice: refac flora intestinală afectată de antibiotice, disbioza intestinală,
 • ulcer, boala Crohn, constipație, balonare, flatulență, halena digestivă, enterocolită, diverticuloză, intoleranță la gluten, sindrom de colon iritabil, sindrom hemolitic-uremic 
 • intoleranță la lactoza: produc enzima lactaza (beta-galactozidaza) care crește asimilarea lactozei 
 • digestie dificilă: stimulează unele enzime proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (invertaza, maltaza, alfa-galactozidaza, etc.) 
 • diaree infecțioasă și de călătorie, asociate administrării antibioticelor, chimio și radioterapiei 
 • sindrom de intestin permeabil (alergii, eczeme, artrite, deficit de atenție, autism, sindrom de oboseală cronică, afecțiuni autoimune, etc.): stimulează producția de mucină și de acizi grași cu lanț scurt - principala sursă de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc producția imunoglobulinei IgE implicata în creșterea nivelului histaminei 
 • terapiile complementare antitumorale: imunomodulator, inhibă unele enzime (beta-glucuronidaza, etc.) și toxine (amoniac, nitrozamine, fenoli, etc.) cu efect mutagenic și cancerigen eliberate de bacteriile intestinale patogene, reduc conținutul acizilor biliari cu efect oncogen din colon 
 • demineralizari, avitaminoza B (stimulează sinteza vitaminelor din complexul B), tulburări de coagulare: cresc biodisponibilitatea calciului, zincului, manganului și fosforului, stimulează sinteza vitaminei K și a lizinei 
 • inflamații: reglează acțiunea citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale 
 • encefalopatie portala asociată bolilor hepatice cronice: reduc excesul de amoniac din sânge
 • parodontoza: reduc placa bacteriană

Ingrediente:

 • agenți de încărcare : celuloză microcristalină amidon din cartofi, FOS (Fructo-oligozaharide) 100 mg, capsulă tala: hipromeloza, , agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, palmitat de calciu , Lactobacillus acidophilus La-14 (5 miliarde ufc*) 22 mg,  Bifidobacterium lactis Bl-04  (5 miliarde ufc*) 22 mg,  Bifidobacterium lactis Bl-07 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus acidophilus DDS1-25 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus casei  Lc-11 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus paracasei  Lpc-37 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus plantarum Lp-115 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus rhamnosus Lr-32 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus salivarius  Ls-33(1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus lactis Ll-23 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Streptococcus thermophiles St-21 (1 miliard ufc*)4.4 mg, Lactobacillus gasseri Lg-36 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Bifidobacterium infantis (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus helveticus Rosell-52 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus helveticus (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus fermentum (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Bifidobacterium animalis (1 miliard ufc*) 4.4 mg , Kyo-DophilusR (amestec de L. gasseri, B. longum, B. bifidum) (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus reuteri (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Saccharomyces boulardii (500 milioane ufc*) 2.2 mg, Lactobacillus bulgaricus Lb- 87 (500 milioane ufc*)2.2 mg, Lactobacillus brevis Lbr- 35 (500 milioane ufc*) 2.2 mg, Bifidobacterium bifidum Bb-06 (500 milioane ufc*) 2.2 mg, Bifidobacterium breve Bb-03 (500 milioane ufc*) 2.2 mg, Bifidobacterium longum (500 milioane ufc*) 2.2 mg.

Mod de administrare:

 • 1 capsulă pe zi  sau conform recomandării consultantului de specialitate

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână insărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atenție!  A nu se lăsa la îndemana și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Mod de prezentare

 • Flacon cu 30 capsule

Epic Pro 25 Probiotice si Prebiotice FOS 30 de Miliarde, 30cps - Swanson

99,95 RON
TVA inclus
check Stoc incert - va fi comunicat dupa finalizarea comenzii

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Afiseaza mai multe informatii
 • Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
  Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei
 • 30 de zile drept de retur
  30 de zile drept de retur
 • Tranzactiile sunt securizate
  Tranzactiile sunt securizate
 • Promotii zi de zi
  Promotii zi de zi
 Recenzii
 (5/5)  - 1 calificative - 1 recenzii
Vezi distributia calificativelor Acorda un calificativ
De (Bucuresti, Romania) la   10 Sep 2021
(5/5

Cineva drag mi-a spus sa iau Epic Pro, ii multumesc. Multe produse si multe optiuni. Si aici produse SWANSON de calitate.

Descriere

Fisa tehnica

MN-30489
087614190303

Disclaimer

Produsul Epic Pro 25 Probiotice si Prebiotice FOS 30 de Miliarde, 30cps - Swanson din categoria Enzime digestive este un produs natural care:

 • nu necesita prescriptie medicala, 
 • nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata, 
 • nu inlocuieste un mod de viata sanatos
 • nu inlocuieste un tratament prescris de medic.

Va sugeram sa va adresati medicului sau farmacistului dumneavoastra inainte de a implementa orice programe noi de dieta, exercitii fizice si suplimente alimentare, mai ales daca aveti afectiuni medicale preexistente, daca luati alte medicamente, remedii sau alte produse similare.

Informatiile de pe aceasta pagina are scop educativ si informativ, pot fi incomplete sau neactualizate la zi si ele nu sunt menite sa inlocuiasca sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra.

Organismul fiecarei persoane este unic si astfel diferit de al altora, asadar rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de varsta, stilul de viata, starea de sanatate dar si de alti factori. Nu este obligatoriu sau de la sine inteles sa obtineti rezultatele pe care le asteptati sau cele obtinute deja de persoanele care au utilizat aceleasi produse.

Informatiile referitoare de pe pagina produsului Epic Pro 25 Probiotice si Prebiotice FOS 30 de Miliarde, 30cps - Swanson, nu constituie recomandări sau garantii ale rezultatelor pe care le veți obtine.

Cititi cu atentie prospectul produselor si cereți sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra!

Modul de administrare sau utilizare al Epic Pro 25 Probiotice si Prebiotice FOS 30 de Miliarde, 30cps - Swanson este orientativ; medicul, farmacistul sau terapeutul dumneavoastra va poate recomanda doze mai mari sau mai mici, adaptate nevoilor, afectiunilor, greutatii sau situatiei dumneavoastra.

--------------------------------------------

Farmacia Minunata - Minunea Naturii constientizeaza importanta informatiilor prezentate in pagina produsului Epic Pro 25 Probiotice si Prebiotice FOS 30 de Miliarde, 30cps - Swanson si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Situatie in care informatiile prezentate despre Epic Pro 25 Probiotice si Prebiotice FOS 30 de Miliarde, 30cps - Swanson pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil. 

Descrierea Epic Pro 25 Probiotice si Prebiotice FOS 30 de Miliarde, 30cps - Swanson, precum si a tuturor produselor sau a serviciilor disponibile pe www.minuneanaturii.ro (prin text, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Farmacia Minunata SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Farmacia Minunata S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Farmacia Minunata  S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Farmacia Minunata SRL prin intermediul www.minuneanaturi.ro pot suferi modificari ulterioare, acest aspect fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, Farmacia Minunata S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor, fara a anunta in prealabil.