Gem de coacaze negre 450g - Nera Plant
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
  • Tranzactiile online sunt securizate 100%
    Tranzactiile online sunt securizate 100%
  • Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
    Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
  • 100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
    100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
 Recenzii si pareri
Fii primul care scrie o recenzie
in aceasta limba
 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !

Pret redus

Gem de coacaze negre 450g - Nera Plant

32,95 RON 35,82 RON -8%
cu TVA
block Produs disponibil pentru comanda

Gem de coacaze negre 450g - Nera Plant

- dulceata de coacaze negre -

aliment hranitor si aromat

Ingrediente:

  • Fructe de Coacaz-negru (Ribes nigrum)
  • zahar brun invertit.

Ce proprietati are fiecare ingredient?

Fructele de Coacaz-negru (Ribes nigrum) contin un numar impresionant de minerale si vitamine. Fiind o sursa extrem de bogata de vitamina C (100 de grame de coacaze negre furnizeaza 300% din necesarul zilnic pentru un adult), coacazele negre au si statutul de aliment cu puternic efect antioxidant. Aceste fructe ne ofera de 2 ori mai multi antioxidanti decat afinele. Contin, de asemenea, vitamine din complexul B: B₃,B₅,B₆,B₉, acizi organici (citric, malic), pectine, calciu, mangan, magneziu, fier, potasiu, fosfor, vitamina PP si fibre.

Potasiul stabilizeaza presiunea sanguina, fibrele previn constipatia, vitamina C intareste sistemul imunitar, vitamina B6 este necesara pentru regenerarea celulelor cutanate, magneziul participa direct la transmiterea impulsurilor nervoase si la productia de energie, fierul este esential pentru formarea celulelor rosii, iar calciul este important pentru oase si dinti puternici.

Antocianinele, impreuna cu flavonoizii continuti de coacazele negre, sunt cunoscuti pentru scaderea riscului de a dezvolta anumite forme de cancer sau boli neurologice, pentru incetinirea procesului imbatranirii şi reducerea inflamatiilor.

Studiile stiintifice au demonstrat rolul deosebit de benefic al coacazelor negre in afectiunile cardiace, in prevenirea accidentelor vasculare cerebrale, in afectiunile hepato-biliare şi renale.

Sinergismul dintre vitamina C şi antocianozide comunica coacazelor negre proprietatea de a preveni accidentele vasculare şi de a mari acuitatea vizuala. In plus, ele intaresc sistemul imunitar, corecteaza anumite probleme de vedere, trateaza artrita, amelioreaza oboseala si previn procesele de imbatranire.

Coacazele negre au efect aperitiv, digestiv, tonic, racoritor, laxativ, diuretic, astringent, depurativ si hemostatic. Fructele consumate in stare cruda sau sub forma de extract au efecte benefice in anemie, surmenaj, insuficienta cardiaca şi respiratorie, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, pneumonie, gastrita, ulcer, colita, diaree cronica, dizenterie, boli reumatice, pielonefrite şi afectiuni ale sistemului nervos. Coacazele negre protejeaza impotriva agentului patogen ce provoaca pneumonia. Deoarece fructele sunt puternic diuretice, pot fi folosite şi la tratarea gutei si anginei.

Coacazele negre au darul de a dezintoxica in profunzime. Ele contribuie la scaderea acidului uric si a colesterolului. Cura cu fructe proaspete sau sucul obtinut din acestea este recomandat si persoanelor care sufera de diabet, artrita si reumatism. Acestea scad glicemia si stimuleaza functionarea pancreasului.

In tratatul sau despre coacazul negru, francezul Beaumont scria in anul 1757: ,,Cu dificultate se pot gasi alte remedii, cu efecte atat de marcante si pentru un numar atat de mare de boli, precum coacazele negre”. Ele trateaza peste 50 de boli si tulburari.

Zaharul brun are o aroma foarte placuta, dand un gust deosebit gemului de coacaze negre. El conserva produsul, fiind o alternativa mai sanatoasa pentru organism. Contine melasa - bogata in minerale si vitamine (fier, calciu, magneziu, seleniu, vitamina B6), aceasta asigurand un suport sanatos pentru corpul uman.

Pentru a fi asimilata de organism, zaharoza continuta de zahar necesita sa fie transformata in glucoza şi fructoza prin intermediul invertazei, o enzima ce actioneaza la nivelul intestinului subtire. Acest proces implica atat un consum mare de calciu (ceea ce poate duce in timp la decalcifieri, osteoporoza, tetanie, tulburari intestinale), cat şi riscul epuizarii resurselor de invertaza (cauza a intolerantei alimentare şi asteniei).

Avantajul zaharului brun invertit este ca, la nivelul lui, nu se mai regaseşte zaharoza, care creeaza mari probleme de asimilare, ci este direct scindat in cele doua componente: glucoza şi fructoza, nemaifiind necesara solicitarea organismului, pe care o implica invertirea.

Cum se utilizeaza gemul de coacaze negre?

  • Surprinde-i pe cei dragi cu un desert delicios si sanatos!
  • Gemul Nera Plant de coacaze negre - „o lingurita de sanatate dulce” - da savoare si vitamine deserturilor: budinci cu gris, orez, mei, hrisca sau paste, placinte, clatite, prajiturilor, tartelor si torturilor preparate in casa, mai ales celor cu pasta de branza dulce, frisca si smantana.

Produs natural fara aditivi, conservanti sau coloranti.

Mod de prezentare gem de coacaze negre Nera Plant:

borcan de 450 g

Gem de coacaze negre 450g - Nera Plant

- dulceata de coacaze negre -

block Produs disponibil pentru comanda

Descriere

Fisa tehnica

Clientii iubesc Minunea Naturii

  • "Produse excelente, consiliere de calitate, livrare prompta." - Iasmina P.
  • "Produse foarte calitative la preturi bune." - Maria I.
  • "Serviciu clienti excelent, prompt, serviabil si rapid." - Marius V.
  • "Cei mai buni! Minunati! Multumesc!" - Florica N.