Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson

Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
77,95 RON
TVA inclus

Stoc sincronizat: Azi la ora 23:01

 • Depozit/Furnizor 10+ buc.
check Stoc incert - va fi comunicat dupa finalizarea comenzii

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Descriere Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson

Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson

Glutationul este un antioxidant foarte important, eficient în curățarea corpului de toxine critice, motiv pentru care este numit “Super Eroul Antioxidanților” Glutationul, numit "proteina vieții", este o polipeptidă bioactivă cu funcție de coenzimă, prezentă în aproape toate celulele organismului uman și ajută deosebit de mult la menținerea și creșterea sistemului imunitar uman.

Este sintetizată în ficat din aminoacizii cisteină, glutamină și glicină.

Ficatul este cel mai mare depozit de glutation dar în concentrații mari glutationul se găsește și în splină, rinichi, pancreas, cornee.

Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamină, colostru, seleniu și vitaminele C, B6 și B2. Capacitatea antioxidantă a vitaminelor C, E și a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.

FOARTE IMPORTANT: Pentru ca un aminoacid să fie bio compatibil trebuie sa fie produs sub formă liberă și de aceea trebuie să aibă litera "L" în față; de exemplu L-Glutationa nu doar Glutationa. Sub forma legată (ne-liberă) este practic inutil deoarece nu se absoarbe.

Glutationa redusă, o substanță prezentă în toate celulele este esențială pentru capacitatea celulelor de a se apăra și de a se repara.

Un nivel scazut de glutationă redusă rezultă în lipsa de energie la nivel celular, inflamație, o mai mare vulnerabilitate a celulelor, accelerarea procesului de îmbătrânire, rezistență scăzută la inbolnăviri inclusiv boli cardiace, cancer, artrită și altele. După vârsta de 20 de ani nivelul de glutationă din organism începe să scadă cu 10%-15% la fiecare 10 ani. Factorii care pot conduce la scăderea nivelului de glutationă sunt: stres, effort fizic, infecții, răniri, toxinele din mediu sau alimente etc.

CE ESTE GLUTATIONA? Glutationa (Glutationul) este un aminoacid ne-proteic care se găsește în cea mai mare cantitate în ficat. Glutationa este esențială pentru organism și în special pentru funcția hepatică. Producția de Glutationă este determinată de nivelul de cisteină și poate fi adjuvată prin administrarea de N-Acetil-Cisteină. Totuși, în multe cazuri de afecțiuni hepatice sau intoxicări cu micotoxine, se recomandă și asocierea cu L-Glutationă.

Glutationa participă la sinteza leukotrinei și este totodată un co-factor în producerea enzimei glutationa-peroxidaza. Este de asemenea importantă ca molecula hidrofila care se leagă de toxinele lipofilice și alte produse de excreție din ficat în timpul procesului de biotransformare înainte de a deveni parte cmponentă a bilei. Glutationa este de asemenea necesară pentru detoxificarea de metilglioxal, o toxină produsă în procesul metabolic.

Studii efectute pe cerealele, leguminoasele și furajerele cultivate pe teritoriul României au indicat un grad alarmant de infestare cu funguși. Acești funguși sunt surse de micotoxine care sunt apoi ingerate fie direct fie prin consumul produselor de carne sau lapte.

Glutationul (Glutationa) este considerat a fi principalul antioxidant neenzimatic. Glutationa redusă este principalul transportor al grupărilor SH (sulfhidril) libere. Datorită marii reactivități a grupării SH, care are capacitatea de a ceda o pereche de electroni, realizând astfel combinații electrovalente sau covalente, reversibile sau ireversibile, glutiona este implicată în foarte multe reacții și procese, multe încă necunoscute. Gruparile SH din structura glutationei sau cisteinei constituie prima țintă a radicalilor liberi.

Coenzima Q10 este implicată în toate procesele biochimice care presupun producerea de energie. Iar energia este necesară pentru fiecare mișcare pe care o facem, pentru fiecare proces pe care organismul îl susține fie că este vorba despre gândire, digestie sau despre susținerea ritmului cardiac. Pentru că organismul să funcționeze, trebuie să-și genereze singur enegia de care are nevoie. Iar fabricile de energie ale organismului se află în celule, acolo unde nutrienții sunt transformați prin procese chimice complexe în „hrană” care poate fi absorbită de corp. Pentru ca acest lucru să fie posibil, substanțele din organism sunt descompuse, în urma unor reacții chimice succesive, în substanțe numite adenozin trifosfați (ATP), nucleotide care stochează și transportă energia în celule.

Iar coenzima Q10  este substanța cheie care contribuie la formarea ATP. Dacă avem deficit de Q10, atunci ATP se produce în cantiăți insuficiente, deși este vital să avem tot timpul un nivel energetic optim.

Multe studii arată faptul că persoanele care suferă de deficit de coenzima Q10 ajung să sufere în timp de afecțiuni cronice precum bolile de inimă, hipertensiune, aritmii, angină și au risc sporit de infarct. Se intamplă acest lucru deoarece Q10 este prezentă în cantități mai mari în țesuturi în care există o concentrație mare de mitocondrii, particule celulare considerate generatoarele de energie ale celulei, adică în țesuturile ficatului și inimii. De aceea, în cazul unui deficit, aceste organe sunt direct afectate. De asemenea, există studii care arată efectul negativ al deficitului de Q10 asupra pielii, gingiilor și sistemului imunitar.

Multe persoane suferă de deficit de Q10. De vină pentru deficitul de Q10 poate fi alimentația, fiindcă o mică parte din cantitatea de coenzima Q10 din organism este introdusă în corp din alimente care conțin această substanță. Pe de altă parte, toxinele în cantități tot mai mari, existente în corp datorită stilului de viață modern, care trebuie neutralizate și bombardamentul permanent produs de radicalii liberi asupra organismului consumă rapid rezervele de Q10. În alte cazuri, instalarea unei boli cronice, care epuizează organsimul și consumă antioxidanții, precum și procesul firesc de îmbătrânire sărăcesc organismul de Q10. Pe de altă parte există și medicamente, precum statinele, care au drept efect secundar inhibarea producției de coenzima Q10 din organism, cu afectarea mai multor funcții ale organismului.

Coenzima Q10 este foarte importantă pentru funcționarea inimii. Pentru că are nevoie de multă energie pentru a funcționa optim, inima este un organ care necesită o cantitatea mare de Q10 pentru a-și menține sănătatea.  *Prof. Dr.  Peter H. Langsjoen, care a condus cele mai renumite studii asupra coenzimei Q10 a dovedit că aceasta îmbunătățește funcționarea mușchiului cardiac și reduce din efectele adverse ale administrării medicamentelor din categoria statinelor, care inhibă cu până la 40% producția firească a organismului de Q10. *Mai mult, studiile realizate de Prof. Dr. Peter H. Langsjoen au relevat faptul că, cu cât deficitul de Q10 este mai mare, cu atât mai severă este și afecțiunea cardică de care suferă persoana respectivă.  *De asemenea, un studiu realizat pe durata a 6 ani a demonstrat că 85% din pacienții cu cardiomiopatie, care au administrat Q10 ca adjuvant la tratamentul alopat au raportat o îmbunătățire a condiției. De asemenea, coenzima Q10 ameliorează hipertensiunea, efect care, potrivit studiilor, se face simțit dupaproximativ 4 luni de la prima administrare.

Coenzima Q10 stimulează creșterea neuriților (dendrite și axoni prin care neuronii comunică între ei) aproximativ de trei ori față de L-carnitină și L-arginină administrate separat, menține mărimea și specializarea neuronilor, integritatea tecii de mielină care protejează fibra nervoasaă, stimulează producția neurotransmițătorului acetilcolina în scleroza laterală amiotrofică, demență senilă, bolile Parkinson, Alzheimer, Huntington, ataxia Friedreich, sindromul de oboseală cronică, migrene, neuropatie diabetică, deficit de atenție și hiperactivitate, crește capacitatea de memorare. De asemenea, are un rol esențial în reducerea energiei celulare în mitocondrii și în stocarea ei în moleculele de ATP (adenozin trifosfat). 

Coenzima Q10 este protector cardiovascular, reduce tulburarile de auz și de echilibru și este un antioxidant excepțional: reduce nivelul radicalilor liberi, protejează membrana celulară, potențează efectul vitaminelor E, C și al glutationului, reduce peroxidarea lipidică.

Contribuie la: 

 • reducerea stresului oxidativ,
 • refacerea țesuturilor inimii, în special a valvelor,
 • la îmbunătățirea și menținerea capacității de detoxifiere a ficatului,
 • la buna funcționare a sistemului imunitar,
 • la menținerea sănătății pielii,
 • producerea energiei celulare în mitocondrii și la stocarea ei sub formă de ATP (adenozin trifosfat),
 • menținerea diviziunii celulare,
 • îmbunătățește sinteza acizilor nucleici (acid dezoxiribonucleic – ADN și acid ribonucleic – ARN) vitali în diviziunea, regenerarea și dezvoltarea celulară, păstrarea și transmiterea informației genetice,
 • reduce efectele toxice cardiace ale chimioterapiei,
 • îmbunătățirea funcției cardiovasculare: reduce manifestările în hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă congestivă, angina pectorală, sindromul de ischemie – reperfuzie, prolaps de valva mitrală, aritmii, hipercolesterolemie, edem pulmonar,
 • menține funcția endotelială prin efect antioxidant puternic: neutralizează radicalii liberi (de ex.: -O2, -N),
 • menținerea nivelului și acțiunii coenzimei Q10 în cazul administrării statinelor, betablocantelor, antidepresivelor triciclice, metildopei, hidroclorotiazinei, clonidinei, hidralazinei,
 • menținerea structurii și funcțiilor cerebrale: menține integritatea tecii de mielină care protejează fibra nervoasă, mărimea și specializarea neuronilor, stimulează creșterea neuriților (dendrite și axoni prin care neuronii comunică între ei), crește capacitatea de memorare, atenția, reduce senzația de oboseală cronică și energia excesivă, contractilitatea neuro-musculară, tulburarile date de creșterea glucozei din sânge,
 • reducerea stresului oxidativ: menține permeabilitatea membranei celulare prin reducerea peroxidării lipidice (potențează efectul vitaminelor E, C și al glutationului)
 • îmbunătățirea sintezei eritrocitelor: crește efectul eritropoietinei asupra măduvei hematogene,
 • creșterea performanțelor sportive, îmbunătățirea rezistenței la efort,
 • reducerea inflamațiilor gingivale,
 • susținerea funcției reproductive masculine: crește numărul și mobilitatea spermatozoizilor,
 • reducerea efectelor îmbătrânirii organismului,

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămană însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Ingrediente

 • Setria® Glutation 200 mg (L-glutation redus), coenzima Q10 100 mg, capsula: hipromeloza, agent de încărcare: celuloză microcristalină, agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu și dioxid de siliciu.

Mod de utilizare:

 • 1 capsulă pe zi  sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Mod de prezentare

 • Flacon cu 30 capsule

Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson

77,95 RON
TVA inclus
check Stoc incert - va fi comunicat dupa finalizarea comenzii

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Afiseaza mai multe informatii

Intrebari despre Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson

Nu exista intrebari momentan


Intrebarea ta a fost trimisa catre echipa noastra. Multumim!
Adauga o intrebare
Ascunde formularul
Captcha
 • Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
  Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei
  (CURIER si EASYBOX)
 • 30 de zile drept de retur
  30 de zile drept de retur
 • Tranzactiile sunt securizate
  Tranzactiile sunt securizate
 • Promotii zi de zi
  Promotii zi de zi

 Recenzii Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson

 (5/5)  - 1 calificative - 1 recenzii
Vezi distributia calificativelor Acorda un calificativ
De (Bucuresti, Romania) la   22 Oct 2021
(5/5

Bine ca am gasit Glutation Redus Coenzima Q. Mi-a fost livrat rapid. Faine produse SWANSON. Merita sa le incerci.

Descriere
Fisa tehnica
MN-40628
087614027463
Disclaimer

Produsul Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson din categoria Glutation este un produs natural care:

 • nu necesita prescriptie medicala, 
 • nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata, 
 • nu inlocuieste un mod de viata sanatos
 • nu inlocuieste un tratament prescris de medic.

Va sugeram sa va adresati medicului sau farmacistului dumneavoastra inainte de a implementa orice programe noi de dieta, exercitii fizice si suplimente alimentare, mai ales daca aveti afectiuni medicale preexistente, daca luati alte medicamente, remedii sau alte produse similare.

Informatiile de pe aceasta pagina are scop educativ si informativ, pot fi incomplete sau neactualizate la zi si ele nu sunt menite sa inlocuiasca sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra.

Organismul fiecarei persoane este unic si astfel diferit de al altora, asadar rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de varsta, stilul de viata, starea de sanatate dar si de alti factori. Nu este obligatoriu sau de la sine inteles sa obtineti rezultatele pe care le asteptati sau cele obtinute deja de persoanele care au utilizat aceleasi produse.

Informatiile referitoare de pe pagina produsului Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson, nu constituie recomandări sau garantii ale rezultatelor pe care le veți obtine.

Cititi cu atentie prospectul produselor si cereți sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra!

Modul de administrare sau utilizare al Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson este orientativ; medicul, farmacistul sau terapeutul dumneavoastra va poate recomanda doze mai mari sau mai mici, adaptate nevoilor, afectiunilor, greutatii sau situatiei dumneavoastra.

--------------------------------------------

Farmacia Minunata - Minunea Naturii constientizeaza importanta informatiilor prezentate in pagina produsului Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Situatie in care informatiile prezentate despre Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil. 

Descrierea Glutation Redus Coenzima Q10, 30cps - Swanson, precum si a tuturor produselor sau a serviciilor disponibile pe www.minuneanaturii.ro (prin text, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Farmacia Minunata SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Farmacia Minunata S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Farmacia Minunata  S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Farmacia Minunata SRL prin intermediul www.minuneanaturi.ro pot suferi modificari ulterioare, acest aspect fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, Farmacia Minunata S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor, fara a anunta in prealabil.