Lista de produse dupa producator La Mandorle

Bautura instant de migdale cu ceai matcha, 400g - La Mandorle
100,95 RON
109,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Bautura instant de migdale cu ceai matcha, 400g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Bautura instant inovatoare nutritiva si gurmanda inspirata din Japonia.  Zilnic, laptele de migdale LA MANDORLE Matcha ofera nutrienti esentiali, pe langa o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. Va puteti bucura de beneficiile pentru sanatate si de puterea aromatica a laptelui de migdale LA MANDORLE Matcha in orice moment al zilei. Nu este nevoie sa folositi o alta bautura vegetala, doar combinati acest lapte instant cu apa fierbinte sau rece, dupa cum doriți!Ceaiul verde Matcha este legat in mod traditional de cultura asiatica: a ajuns în China si apoi in Japonia, a fost desemnat rapid ca ceai care va fi folosit in timpul ceremoniei ceaiului japonez.  LA MANDORLE a selectat varietatea de ceai verde Matcha Tsuru utilizat in mod obisnuit la gatit pentru aromele sale si recunoscut pentru beneficiile sale pentru sanatate. O excelenta sursa naturala de antioxidanti, inclusiv polifenoli si mai precis flavonoizi, moleculele sanatoase din ceaiul verde. Continut Fosfor: 396mg reprezinta 57% din aportul zilnic recomandat (AZR) Continut Mangan: 0.9mg reprezinta 45% din aportul zilnic recomandat (AZR) Beneficii: Lapte de migdale Matcha este un concentrat natural de substante nutritive necesare corpului nostru. Racoritor si delicat erbacee, acest amestec combina excelenta ceaiului verde matcha, renumit pentru proprietatile sale antioxidante, cu dulceata laptelui nostru de migdale, cunoscut pentru bogatia sa in nutrienti. MATCHA este cunoscuta pentru proprietatile sale anti-oxidante si gustul sau racoritor. Laptele de migdale, pe de alta parte, contine mai multe vitamine, inclusiv vitamina E, care este un antioxidant natural. continutul de Magneziu si Fosfor, contribuie la reducerea oboselii si mentinerea unei sinteze normale a proteinelor si o buna functionare a sistemului muscular si nervos. 2 pahare pe zi furnizează 28% din fosfor si 23% din magneziu necesar zilnic 100% pe baza de plante, fara lapte, soia si gluten in mod natural, aceasta bautura instantant ar putea fi consumata de persoanele care cauta o optiune diferita, nutritiva pe baza de plante. Poate fi consumata in orice moment al zilei, ca bautura sau pentru a gati. Idee utilizare in Reteta: budinca Chia cu lapte de migdale Matcha La Mandorle. Asocierea de lapte de migdale Matcha La Mandorle cu seminte de chia garanteaza un aliment 100% sanatos pentru a va bucura la micul dejun, la desert sau la gustare. Matcha contribuie la reducerea stresului datorita concentratiei sale de vitamina C si antioxidanti, iar semintele de chia includ substante nutritive foarte bune precum Omega 3, magneziu, fibre si proteine. Ingrediente: Migdale* instant 40% (migdale* partial degresate (Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibra de salcam*), sirop de orez* deshidratat, faina de orez*, amidon de orez*, ceai verde Matcha* 4,5%. * Ingrediente din agricultura ecologica. Mod de Preparare: Puneti 2 - 3 doze la 100 sau 200ml apa rece sau calda, amestecati si savurati Pentru un plus de onctuozitate folositi apa fierbinte si / sau o bautura vegetala. Poate fi folosit si la gatit pentru retete gourmet sanatoase. Textura cremoasa si decantarea naturala sunt legate de continutul ridicat de fructe, in functie de doza de diluare. Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Migdale. Poate contine urme de alune de padure. Fara ingrediente de origine animala Conditii de pastrare si consum:  A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa. Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar. Se inchide ermetic dupa deschidere. Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, produs vegan Mod de prezentare: Punga a 400 grame Produs in Franta. Origine UE/non UE Certificare eco: FR-BIO-01 Bautura instant de migdale cu ceai matcha, 400g - La Mandorle
Bautura instant de migdale cu turmeric, 400g - La Mandorle
100,95 RON
109,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Bautura instant de migdale cu turmeric, 400g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. LA MANDORLE Lapte de migdale cu turmeric este inspirat direct din laptele auriu, o bautura yoghina din Ayurveda. Aceasta reteta a fost creata initial pentru a gusta condimentul emblematic al medicinei traditionale indiene: turmericul sau curcuma. Curcuma este un superaliment natural cu o valoare nutritionala exceptionala, conține curcumina, o molecula bioactiva naturala recunoscuta pentru efectele sale puternice antioxidante si antiinflamatorii. Descoperiti lapte praf de migdale turmeric La Mandorle, un preparat concentrat 100% vegetal instant, ideal pentru persoanele care au intolerante sau sunt alergice la laptele animal sau pentru persoanele care urmeaza o dieta vegana. Migdale si turmeric doua superelemente, prezente in acest lapte produs in Franta iti ofera toata energia de care ai nevoie. LA MANDORLE Lapte de migdale Turmeric, delicat condimentat, combina puterea turmericului, cunoscut pentru proprietatile sale antiinflamatorii si suportul imunitar, cu dulceata laptelui nostru de migdale, cunoscut pentru beneficiile sale nutritionale. Pentru a aduce note proaspete si fructate acestui amestec nutritiv si delicios, am adaugat un amestec de condimente, scortisoara, ghimbir si piper negru care lasa un gust intens si de lunga durata. Ofera zilnic nutrienti esentiali, pe langa o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. Beneficii: Turmericul este cunoscut pentru proprietatile sale antiinflamatorii si actiunea sa stimulatoare asupra sistemului imunitar. Laptele de migdale este recunoscut pentru beneficiile sale nutritive. Cuprul si manganul contribuie la metabolismul energetic normal si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ 2 pahare pe zi furnizeaza 40% mangan si 23% cupru din Aportul Zilnic Necesar 100% pe baza de plante, fara lapte, soia si gluten in mod natural, aceasta bautura instantant ar putea fi consumata de persoanele care cauta o optiune diferita, nutritiva pe baza de plante. Poate fi consumata in orice moment al zilei, ca bautura sau pentru a gati. Cupru:0.46mg reprezinta 46% din aportul zilnic recomandat (AZR) Mangan: 1.58mg reprezinta 79% din aportul zilnic recomandat (AZR) Se toarnă 25g, sau aproximativ 2-3 doze de pulbere, se adauga 200ml apă rece sau fierbinte, se agita sau se amestecă cu o lingura.  Pentru un plus de onctuozitate folositi apa fierbinte si / sau o bautura vegetala. Poate fi folosit si la gatit pentru retete gourmet sanatoase. Textura cremoasa si decantarea naturala sunt legate de continutul ridicat de fructe, in functie de doza de diluare. Ingrediente: Migdale* instant 40% (migdale* partial degresate (Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibra de salcam*), sirop de orez* deshidratat, amidon de orez*, turmeric* 4%, scortisoara*, ghimbir *, piper negru *. * Ingrediente din agricultura ecologica. Mod de utilizare Supa de linte rosie si morcovi cu lapte de migdale turmeric La Mandorle. Daca va place o reteta sanatoasa, aceasta este o supa reconfortanta prin excelenta! Laptele de migdale turmeric, cu beneficiile sale antioxidante si antiinflamatoare, se combina perfect cu gustul morcovului si lintea rosie, care sunt bogate in fibre si o sursa de proteine ​​si carbohidrati complecsi.. Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Migdale. Poate contine urme de alune de padure. Fara ingrediente de origine animala Conditii de pastrare si consum:  A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa. Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar. Se inchide ermetic dupa deschidere. Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, produs vegan Mod de prezentare: Punga a 400 grame Produs in Franta. Origine: UE/non UE Certificare Eco: FR-BIO-01 Bautura instant de migdale cu turmeric, 400g - La Mandorle
Bautura vegana instant Protein 10, eco-bio, 250g - La Mandorle
68,95 RON
74,95 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Bautura vegana instant Protein 10, eco-bio, 250g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu,Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel dieta. Cu mai mult de 40% proteine, Vegan Protein Drink 10 este un produs bio bogat in proteine ​​care furnizeaza toti aminoacizii pentru a forma o proteina completa. Un produs vegan, fara lactoza, un preparat organic vegan pentru bauturi cu mai multe proteine. Asociere OPTIMA de 4 proteine ​​vegetale pentru un echilibru ideal in aminoacizi esentiali gratie particularitatilor proteinelor de:migdale - pentru puterea alcalinizanta, bogatia in calciu si aport in amino acizi determinant in metabolismul muscularorez - pentru concentratia si echilibrul particular in aminoacizicanepa- pentru aportul important in aminoacizi si aportul de fiermazare - pentru complementaritatea in aminoacizi esentiali Acest produs imbogatit cu alge, realizat printr-un procedeu brevetat de producatorul francez La Mandorle este perfect mai ales pentru persoanele ce au adoptat un regim vegetarian, vegan sau flexitar, sportivi sau oameni care au grija de regimul de viata. Un produs gata în 2 minute! Vegan Protein Drink 10 asigura: Un aport cantitativ de 10 g de proteina/portia de 25 g de pulbere, fiind de 20% din necesarul zilnic recomandat pentru un adult(8400kj/200kcal), complementar fata de o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare si a unei structuri osoase normale. o contributie calitativa echilibrata in aminoacizii esentiali cu un indice chimic> 100 conform standardului AFSSA (Agentia franceza pentru securitatea a alimentelor). Indexul chimic face posibila evaluarea cantitatii nutritive a unei proteine ​​prin studierea continutului sau esential de aminoacizi pentru a constitui o proteina completă. In mod ideal acesta trebuie sa fie mai mare de 100 Ingrediente: Proteine ​​vegetale 59% (orez*, mazare*, migdale*, canepa*), sirop de orez*, amidon de orez*, aroma naturala de caramel*, fibre de salcam*, alge marine (Lithothamnium calcareum, Fucus, Ascophyllum, Laminaria). * din agricultura ecologică. * Ingrediente din agricultura ecologica. Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine posibile urme de alune Mod de Preparare: 25 g pulbere(4 doze) pentru 1 pahar de 150 pana la 200 ml de apa in conformitate cu consistenta dorita. Pentru o pauza sanatoasa in orice moment al zilei, nu uitati să puneti pulberea intr-un shaker sau intr-o sticla goala. Va fi suficient sa adaugati apa oriunde va aflați: la birou, la sport sau in calatorie! Conditii de pastrare si consum: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.Inchideti bine dupa deschidere. Caracteristici: produse bio, fara lactoza, vegan, fara gluten, fara zahar Mod de prezentare: 250g (10 portii) dozator inclus Producator: La MandorleOrigine: FrantaCertificator: FR-BIO-01 Bautura vegana instant Protein 10, eco-bio, 250g - La Mandorle
Crema de ciocolata si alune, fara gluten, eco-bio, 300g - La Mandorle
54,95 RON
59,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Crema de ciocolata si alune, fara gluten, eco-bio, 300g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari. Usoara si delicioasa, aceasta crema tartinabila bio bogata in alune si ciocolata este produsa numai cu sirop de orez, fara ulei de palmier. Are o textura fondanta si un gust cu note de praline si poate fi utilizata si pentru umplerea produselor de patiserie dar si pentru prepararea de bauturi. Este o sursa veritabila de de proteine, grasimi esentiale, calciu si magneziu, ciocolata organica din comertul echitabil si sirop de orez cu indice glicemic scazut.Fara lactoza sau colesterol, fara soia, fara zaharoza, conținut redus de grăsimi, bogata in nutrienti, va fi apreciata de către toti, copii si adulti, in cautarea vitalitatii alimentelor sanatoase si gustoase. Potrivite pentru toate varstele, aceste creme corespund multor regimuri dietetice. potrivita pentru copiii mici și sportivi potrivita pentru un regim alimentar colesterol controlat cu IG scazut Ingrediente: ciocolata * 45% (cacao*, sirop de orez*), sirop de orez*, alune de padure* 25% (origine Sicilia), apa. * ingrediente provenite din Agricultura Biologica Recoltate din inima bazinului mediteranean, migdalele din care se fac produsele La Mandorle provin din soiuri traditionale si sunt cultivate intr-un ecosistem conservat. Dupa blansare, migdale sunt presate la rece pentru a extrage uleiul si mai ales o faina de migdale degresata, ultra-concentrata in proteine si minerale. Aceasta este apoi solubilizata in sirop de orez si imbogatit cu fibre de salcam, un probiotic natural. Procesul patentat permite respectarea sensibilitatii nutrientilor la caldura respecta a va oferi cel mai bune de lapte de migdale. Mod de Utilizare: Tartinat pe biscuitii preferati sau pentru a indulci un iaurt Bauturi: amestecati 2-3 lingurite in 200-250 ml apa Deserturi: inghetata, creme, prajituri umplute Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. 100% naturale, realizate fara conservanti sau aditivi, se pastreaza la rece dupa deschidere si se consuma in cel mai scurt timp. Caracteristici: produs bio, fara lapte, fara gluten, fara soia, fara ulei de palmier Mod de prezentare: Borcan a 300 grame Tara de origine: Agricultura UEFabricat: FrantaCertificare: FR-BIO-01 Crema de ciocolata si alune, fara gluten, eco-bio, 300g - La Mandorle
Crema tartinabila de migdale fara gluten, lapte, soia 300g eco-bio La Mandorle
54,95 RON
59,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Crema tartinabila de migdale fara gluten, lapte, soia 300g eco-bio La Mandorle Este un produs bio, fara lapte, fara gluten, fara soia si fara ulei de palmier Avand un continut mic de gasimi si zahar, crema de migdale este ideala pentru tartine, bauturi lejere si in umpluturi in produse de patiserie. Este un produs bio bogat in migdale, indulcit doar cu sirop de orez, fara ulei de palmier.Acest amestec bazat pe fructe uscate si sirop malt de orez este obtinut printr-un proces de fabricatie unic. Siropul aduce rotunjime si finete, in timp ce maltul contribuie la obtinerea unei paste usoare care ofera o mai buna digestibilitate.Migdalele sunt pe gustul tuturor, fara a periclita sanatatea. Concentrate in nutrienti, aceste fructe uscate ofera beneficii multiple: acizi grasi nesaturati, proteine, minerale si vitamine de calitate superioara.Aceste creme tartinabile sunt de asemenea, o alternativa ideala pentru mancaruri dulci sau prea grase, sarace de cele mai multe ori in substante nutritive, deoarece nu contin lactoza sau colesterol, sunt fara soia, fara zaharoza sau adaos de sodiu. Potrivite pentru toate varstele, aceste creme corespund multor regimuri dietetice si contribuie in fiecare zi la mentinerea vitalitatii si dinamismul.  Caracteristici Crema tartinabila de migdale fara gluten, lapte, soia 300g eco-bio La Mandorle: . amestec unic, cremos, dulce si delicios. fara grasime, putin zahar, textura lejera si subtila. aport de vitamine, minerale si nutrienti esential. fara zaharoza, fara conservanti sau aditivi.. consumabil pe paine, in bauturi ... sau pur si simplu cu lingurita. Ingrediente Crema tartinabila de migdale fara gluten, lapte, soia La Mandorle: sirop de orez, migdale blansate 30% (origine Italia sau Spania), apa Recoltate din inima bazinului mediteranean, migdalele care stau la baza produselor La Mandorle provin din soiuri traditionale si sunt cultivate intr-un ecosistem conservat. Dupa blansare, migdalele sunt presate la rece pentru a extrage uleiul si, mai ales, o faina de migdale degresata si ultra-concentrata in proteine si minerale. Aceasta este apoi solubilizata in sirop de orez si imbogatita cu fibre de salcam, un probiotic natural. Acest proces patentat permite respectarea sensibilitatii nutrientilor la caldura, putand a va oferi, astfel, cel mai bun lapte de migdale. Alergeni: 0 Utilizare Crema tartinabila de migdale fara gluten, lapte, soia: Tartine - intindeti un strat subtire ca la miere pe felia de paine, biscuit, paine crocanta..Bauturi: amestecati 1 lingura de supa plus 150 ml apa Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. 100% naturale, realizate fara conservanti sau aditivi, se pastreaza la rece dupa deschidere si se consuma in cel mai scurt timp. De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari. Prezentare Crema tartinabila de migdale fara gluten, lapte, soia: Borcan cu 300g Crema tartinabila de migdale fara gluten, lapte, soia 300g eco-bio La Mandorle
Format familial, Lapte praf de migdale, eco-bio, 800g - La Mandorle
182,95 RON
198,86 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Format familial, Lapte praf de migdale, eco-bio, 800g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina demigdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Acest lapte praf de migdale La Mandorle este un preparat instant bio vegan pe baza de lapte de migdale obtinut printr-un procedeu brevetat special pentru a permite pastrarea proprietatilor nutritive si asigurarea unei tolerante foarte bune. Obtinut din 65% faina pura de migdale degresate partial, acest lapte vegetal 100% instant va ofera o bogatie naturala de proteine, calciu si magneziu. 100% vegetala, naturala, fara lactoza, gluten, soia, aceasta bautura instant sub forma de pulbere, poate fi consumata oricand de catre persoanele care cauta o alternativa vegetala nutritiva diferita. Caracteristici produs: bautura de mare valoare nutritiva fara lactoza, soia sau gluten 65% din compozitie sunt migdale bio degresate bogat in calciu, magneziu, fier si vitamine in cantitati importante (valori la 100g): Beneficii: Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal. Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor Magneziul contribuie la reducerea oboselii, functionarea sistemului nervos si muscular precum si la mentinerea oaselor si dentitiei. Ingrediente: Migdale* degresate partial 65% (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de salcam*, aroma naturala de vanilie*. * Ingrediente din agricultura ecologica. 500g de migdale sunt necesare pentru a obtine o cutie de 400g de produs din care se pot prepara 4-5 L de lapte. Vitamina B2: 0,39mg reprezentand 25% din AZR Vitamina B3: 5,13mg reprezentand 29% din AZR Vitamina B9: 0,039mg reprezentand 20% din AZR Calciu: 441mg reprezentand 55% din AZR Fosfor: 570 mg reprezentand 81% din AZR Magneziu: 308mg reprezentand 82% din AZR Fier: 6,2mg reprezentand 44% din AZR Zinc: 4,5mg reprezentand 45% din AZR Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de nuci. Mod de preparare: Preparare (pentru un pahar): Puneti 2-3 doze de pulbere intr-un pahar sau shaker Se adauga 100 pana la 200 ml apa, rece sau calda Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker Savurati bautura rece sau fierbinte! Poate fi consumata in orice moment al zilei, in loc de apa de baut si pentru gatit diferite preparate. Un pahar preparat din 3 doze este suficient pentru a acoperi 16% din aportul de proteina recomandat pentru un adult, aproximativ 14% din cel de calciu si 20% din  magneziu. In preparate: Diluati 2 doze in 100 ml de lichid pentru retete dulci si 1 doza in 100 ml pentru retete sarate.  Se dizolva inainte de incorporare sau adaugati pulberea direct in apa in care faceti reteta. Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fruct, in functiie de doza de diluare. Cantitate suficienta pentru prepararea a 9-10L de lapte Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa. Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar. Se inchide ermetic dupa deschidere. Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara colesterol, vegan, fara gluten Mod de prezentare Clutie a 800 grame Produs in FrantaCertificator: FR-BIO-01Producator: La Mandorle Format familial, Lapte praf de migdale, eco-bio, 800g - La Mandorle
Lapte de migdale cu ceai matcha, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle
33,95 RON
36,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Lapte de migdale cu ceai matcha, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Intens si delicat, acest Lapte de Migdale cu ceai Matcha, de culoare verde are un gust unic si beneficiaza de o armonie nutritiva gratie echilibrului dintre ingredientele special selectate.Combinatie delicata intre amar si dulce aceasta noua bautura combina ceaiul verde excelent cunoscut pentru proprietatile antioxidante si detoxifiante si lapte de migdale alcalinizat si plin de elemente nutritive. Beneficii: Adaugarea de alge marine Lithothamne intareste continutul ridicat de calciu pentru obtinerea unui cocktail mai nutritiv. Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal. Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor Formulata fara zahar, in mod natural fara lapte sau gluten, aceasta bautura ofera o alternativa nutritiva ideala pentru gourmanzi si vegani, pentru pauze racoritoare in orice moment al zilei. In asociere cu algele Lithothamne, migdalele sunt imbogatite cu calciu si magneziu pentru o sinergie optima. Caracteristici produs: bautura de mare valoare nutritiva gata pentru utilizare asigura cu usurinta echilibrul digestiv si mineral zilnic: creste aportul de proteine, calciu si magneziu si imbunatateste digestia prin aportul de probiotice o alternativa fara lactoza, fara colesterol, fara gluten, fara soia, fara nici un adaos de zahar Ingrediente: Apa de izvor , migdale* partial degresate* 4% (Sicilia sau Spania), ulei de floarea soarelui*, ceai verde Matcha* 0,2%. Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus). * ingredient provenit din Agricultura Ecologica ** alga bogata in mod natural in Calciu Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare. Il puteti consuma ca si bautura sau ca ingredient in preparatele dumneavoastra. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in zile. Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia, fara zahar adaugat Mod de prezentare: Flacon a 1000 ml Producator: La MandorleProdus: FrantaCertificator: FR-BIO-01 Lapte de migdale cu ceai matcha, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle
Lapte de migdale cu ciocolata, eco-bio, 200ml - La Mandorle
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Lapte de migdale cu ciocolata, eco-bio, 200ml - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Acest Lapte de migdale cu ciocolata combina intensitatea pulberii de cacao cu dulceata migdalelor si siropul de agave.Algele Lithothamne imbogatesc acest preparat prin continutul ridicat de calciu. Sursa de Calciu ce ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal, natural fara lapte si gluten, acesta este o alternativa vegetala unica !O bautura perfecta in orice moment al zilei. Acest lapte de 200 ml furnizeaza 40% din consumul recomandat mediu de Calciu 94 kcal (410kj). Ingrediente: Apa de izvor, migdale* partial degresate 5% (Sicilia sau Spania), ciocolata* pudra 4% (32% cacao*), sirop de agave* 1%, extract de vanilie*, Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: faina de seminte de roscove, extract de vanilie. * ingredient provenit din Agricultura Ecologica ** alga bogata in mod natural in Calciu Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare, introduceti paiul si bucurati-va de prospetimea bauturii. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile. Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia Mod de prezentare: Flacon a 200 mililitri Producator: La MandorleProdus: FrantaCertificator: FR-BIO-01 Lapte de migdale cu ciocolata, eco-bio, 200ml - La Mandorle
Lapte de migdale cu cocos, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle
33,95 RON
36,90 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Lapte de migdale cu cocos, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Putin catifelat si delicat parfumat, acest Lapte de migdale si cocos conciliaza dulceata migdalelor si prospetimea nucilor de cocos pentru un plus de armonie. Obtinut din lapte de cocos si lapte de migdale, aceasta bautura noua ofera un mare complex nutritiv care combina doi piloni ai dietelor mediteraneene si asiatice: pe de o parte, migdale, cu continut ridicat de proteine si minerale, si pe de alta parte cocos cu elementele sale benefice. Algele Lithothamne imbogatesc acest preparat prin continutul ridicat de calciu.Formulat fara zahar, pastreaza naturaletea pentru a descoperi note subtile de migdale si nuca de cocos. Sursa de Calciu ce ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal, natural fara lapte si gluten, acest lapte este o alternativa vegetala unica !O bautura perfecta in orice moment al zilei, si, de asemenea, un ingredient rafinat pentru gatit retete gustoase ! Un pahar de 200 ml furnizeaza 250 mg de calciu ce reprezinta 32% din consumul de referinta pentru un adult tipic (8400 kJ / 2000 kcal). Ingrediente: Apa de izvor, pulbere de nuca de cocos* (Sri Lanka/Filipine) 4%, migdale* 2% (Sicilia sau Spania), ulei de floarea soarelui*, Lithothamne**(alga rosie cu proprietati antiaciditate) 0,35%, agent de ingrosare: guma de guar*, caragenan (extras din alga Chondrus crispus). * ingredient provenit din Agricultura Ecologica ** alga bogata in mod natural in Calciu Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile. Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia, fara zahar adaugat Mod de prezentare: Flacon a 1000 ml Producator: La MandorleProdus: FrantaCertificator: FR-BIO-01 Lapte de migdale cu cocos, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle
Lapte de migdale cu vanilie, eco-bio, 200ml - La Mandorle
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Lapte de migdale cu vanilie, eco-bio, 200ml - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Acest Lapte de migdale combina subtilitatea vaniliei cu dulceata migdalelor si siropul de agave rezultatul fiind o bautura nutritiva ideala, sursa de calciu.Algele Lithothamne imbogatesc acest preparat prin continutul ridicat de calciu.Sursa de Calciu ce ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal, natural fara lapte si gluten, acesta este o alternativa vegetala unica ! O bautura perfecta in orice moment al zilei. Acest lapte de 200 ml furnizeaza 40% din consumul mediu recomandat de Calciu 84 kcal (346kj). Ingrediente: Apa de izvor, migdale* partial degresate 5% (Sicilia sau Spania), sirop de agave* 3%, extract de vanilie*, Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: faina de seminte de roscove. * ingredient provenit din Agricultura Ecologica ** alga bogata in mod natural in Calciu Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare, introduceti paiul si bucurati-va de prospetimea bauturii. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile. Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia Mod de prezentare: Flacon a 200 mililitri Produs: FrantaCertificator: FR-BIO-01 Producator: La Mandorle Lapte de migdale cu vanilie, eco-bio, 200ml - La Mandorle
Lapte de migdale, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle
30,95 RON
33,64 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Lapte de migdale, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari. Alternativa vegetala ideala, acest Lapte de Migdale este obtinut din migdale dulci ce sunt in mod natural surse de proteine, bogate in calciu si magneziu. Preparat din migdale blansate si partial degresate, fara adaos de zahar, acesta ofera o bautura lejera si placuta pentru utilizarea cotidiana.Lejer catifelata, va va bucura de note subtiri si rafinate in bauturi si bucatarie pentru retete dulci si sarate. Datorita procesului sau de fabricatie specific, elementele nutritive sunt respectate si naturaletea conservata. In asociere cu algele Lithothamne, migdalele sunt imbogatite cu calciu si magneziu pentru o sinergie optima. In viata cotidiana, laptele de migdale ofera nutrienti esentiali pentru a completa o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal.Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor Un pahar de 200 ml furnizează 4 g proteine, 240 mg de calciu ce reprezinta 30% din consumul de referinta pentru un adult tipic (8400 kJ / 2000 kcal). Caracteristici produs: bautura de mare valoare nutritiva gata pentru utilizare gust autentic, natural, in mod natural fara zahar, raspunde la toate gusturile: dulce sau sarat asigura cu usurinta echilibrul digestiv si mineral zilnic: creste aportul de proteine, calciu si magneziu... si imbunatateste digestia prin aportul de probiotice o alternativa fara lactoza, fara colesterol, fără gluten, fara soia, fara nici un adaos de zaharoza Ingrediente: Apa de izvor , migdale* partial degresate* 6% (Sicilia sau Spania) Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus), arome naturale de vanilie * . * ingredient provenit din Agricultura Ecologica ** alga bogata in mod natural in Calciu Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile. Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, fara zahar adaugat Mod de prezentare: Flacon a 1000ml Producator: La MandorleProdus: FrantaCertificator: FR-BIO-01 Lapte de migdale, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle
Lapte praf de cocos, eco-bio, 400g - La Mandorle
105,95 RON
115,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Lapte praf de cocos, eco-bio, 400g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Bautura instant degresata nutritiva, bogata in fibre si fier, produs vegan bio realizat din pulpa de cocos degresata, bogata in mod natural in fibre, sursa de fier, zinc, magneziu si fosfor(37% din aportul zilnic recomandat).Nectarul de nuca de cocos adaugat provenit de la florile de cocos transformate intr-un sirop bogat nerafinat aduce acestei bauturi o dulceata autentica si un gust caramelizat delicios. Gratie unui procedeu de obtinere brevetat, o cantitate exceptionala de fruct este incorporata, o prefierbere este efectuata si substantele nutritive naturale sunt conservate. Utilizat zilnic, acest lapte de cocos aduce substante nutritive esentiale, complementar unui regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos. Beneficii: Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei. Fosforul si fierul contribuie la pastrarea unui metabolism energetic normal Este nevoie de mai mult de 200 g pulbere de nuca de cocos pentru a obtine 100 g de cocos degresat, sau 400 g nuca de cocos utilizata pentru a produce o cutie de 400g de lapte de cocos instant La Mandorle. 100% vegetala, naturala, fara lapte, gluten, soia, acest lapte vegetal sub forma de pulbere, poate fi consumat de catre persoanele care cauta o alternativa vegetala nutritiva diferita. Poate fi consumat in orice moment al zilei ca bautura sau pentru gatit. Un pahar preparat din 3 doze este suficient pentru a acoperi 13% din aportul zilnic de fibre, 7% din cel de magneziu si 6% din cel de fier pentru doar 87 kcal. Ingrediente: Pulpa de cocos* (Sri Lanka sau Filipine) degresata partial 50%, sirop de orez* deshidratat, fibre de salcam*, amidon de orez*, nectar nerafinat din flori de cocos*. * Ingrediente din agricultura ecologica. Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune. Mod de utilizare: Preparare (pentru un pahar): Puneti 2-3 doze de pulbere intr-un pahar sau shaker Se adauga 100 pana la 200 ml apa, rece sau calda  Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker  Savurati bautura rece sau fierbinte! In preparate: Diluati 2 doze in 100 ml de lichid pentru retete dulci si 1 doza in 100 ml pentru retete sarate. Se dizolva inainte de incorporare sau adaugati pulberea direct in apa in care faceti reteta. Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fruct, in functiie de doza de diluare. Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa. Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar. Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, produs vegan Mod de prezentare: 400 g Cantitate suficienta pentru prepararea a 4-5L de bauturaSe inchide ermetic dupa deschidere.Produs in FrantaCertificator: FR-BIO-01Producator: La Mandorle Lapte praf de cocos, eco-bio, 400g - La Mandorle
Lapte praf de migdale cu ciocolata, eco-bio, 400g - La Mandorle
88,95 RON
96,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Lapte praf de migdale cu ciocolata, eco-bio, 400g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Bautura inovatoare nutritiva, acest lapte de migdale si ciocolata este un preparat instant realizat printr-un procedeu brevetat ce permite pastrarea nutrientilor din fructe si asigurarea unei tolerante foarte bune prin prefierbere. Imbogatita cu cacao aceasta aduce, de asemenea, o sinergie delicioasa si hranitoare. Sursa de proteine, fibre, calciu, magneziu si fier, acest produs bio ofera substante nutritive esentiale organismului suplimentar la o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Beneficii: Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal. Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei. Fierul este necesar in transportul oxigenului in organism si in functionarea normala a sistemului imunitar 100% vegetala, naturala, fara lapte, gluten, soia, aceasta bautura instant sub forma de pulbere, care poate fi consumata de catre persoanele care cauta o alternativa vegetala nutritiva diferita. Un pahar preparat din 5 doze este suficient pentru a acoperi 12% din aportul de proteine recomandat pentru un adult, 18% din cel de Fier, 9% din cel de Calciu si aproximativ 20% din necesarul de Magneziu. Ingrediente: Migdale* pulbere 35% (migdale* degresate partial (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, orez*, fibre de salcam*), sirop de orez* deshidratat, ciocolata* 20% (32% cacao*, zahar integral*), cacao* 10%, amidon de orez*, extract de vanilie*. * Ingrediente din agricultura ecologica. Continutul de fosfor: 315mg/100g reprezinta 81% din aportul zilnic recomandat  Mod de prezentare: Preparare (pentru un pahar): Puneti 3-5 doze de cate 8g intr-un pahar sau shaker Se adauga 100 pana la 200 ml apa, rece sau calda Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker  Savurati bautura rece sau fierbinte! Pentru un plus de onctuozitate fierbeti timp de 2 la 3 minute. Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune de padure. Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa. Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar. Se inchide ermetic dupa deschidere. Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, produs vegan Mod de prezentare: 400 g Cantitate suficienta pentru prepararea a 3-4L de bauturaProducator: La MandorleProdus in FrantaCertificator: FR-BIO-01 Lapte praf de migdale cu ciocolata, eco-bio, 400g - La Mandorle
Lapte praf de migdale cu Omega 3, eco-bio, 400g - La Mandorle
134,95 RON
146,68 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Lapte praf de migdale cu Omega 3, eco-bio, 400g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia, fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Acest lapte praf de migdale La Mandorle este un preparat instant pe baza de lapte de migdale obtinut printr-un procedeu brevetat special pentru a permite pastrarea proprietatilor nutritive si asigurarea unei tolerante foarte bune. Valoarea nutritiva a migdalelor este imbunatatita prin surse naturale de acizi grasi, vitamina D si calciu marin. Bifidobacterium lactis completeaza aceasta formula  novatoare. Profitati din plin de beneficiile acestui Lapte de migdale Omega concentrat: 1 cutie = 5L de lapte!Intotdeauna cu un beneficiu nutritiv maxim. Caracteristici produs: bautura de mare valoare nutritiva fara lactoza, soia sau gluten 60% din compozitie migdale bio degresate bifidobacterium lactis, EPA/DHA bautura rece bogat in calciu, magneziu, fier si vitamine in cantitati importante (valori la 100g): Beneficii: EPA si uleiul de peste salbatic DHA contribuie la buna functionare a creierului si intretinerea vederii. Efectul benefic se obtine cu un consum zilnic de 250 mg de EPA / DHA. Calciul marin provenit din din lithothamne complementar calciului din migdale, ajuta la mentinerea osaturii si a dentitiei. Bifidobacterium lactis contribuie la bunastarea intestinala. Acestea sunt garantate fara lapte sau gluten. Un pahar preparat cu 3 doze este suficient pentru a acoperi 10% din aportul de proteina recomandat pentru un adult, aproape 21% din cel de calciu si 25% din necesarul recomandat pentru EPA /DHA, si contine aproape 30 de milioane de bacterii Bifidobacterium lactis . Ingrediente: Migdale* instant 60% (migdale* degresate partial (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de salcam*), sirop de orez* deshidratat, pudra de ulei de peste salbatic dezodorizat (3.5 %), pulbere alge marine: Lithothamnium (Lithothamnium calcareum) (1%), Bifidobacterium lactis (0,03%), aroma naturala de vanilie*. *Ingrediente din agricultura ecologica. Vitamina B2: 0,25mg reprezentand 17% din AZR Vitamina B3: 3,08mg reprezentand 20% din AZR Vitamina D: 1,31µg reprezentand 26% din AZR Calciu: 673mg reprezentand 84% din AZR Fosfor: 347 mg reprezentand 50% din AZR Magneziu: 225mg reprezentand 60% din AZR Fier: 6,7mg reprezentand 48% din AZR EPA/DHA: 0,245g Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de nuci. Mod de preparare: Preparare (pentru un pahar): Puneti 2-3 doze de pulbere intr-un pahar sau shaker Se adauga 100 pana la 200 ml apa, rece sau calda Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker Savurati bautura rece sau fierbinte! Cantitate suficienta pentru prepararea a 5L de lapte Atentie: aceasta bautura nu este recomandata pentru gatit. Este mai bine sa utilizati laptele de migdale praf clasic sau lapte de migdale lichid pentru gatit. Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa. Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar. Se inchide ermetic dupa deschidere. Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara colesterol Mod de prezentare: Flacon a 400 grame Producator: La MandorleProdus in FrantaCertificator: FR-BIO-01 Lapte praf de migdale cu Omega 3, eco-bio, 400g - La Mandorle
Lapte praf de migdale cu Omega 3, eco-bio, 800g - La Mandorle
235,95 RON
256,47 RON -8%
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Lapte praf de migdale cu Omega 3, eco-bio, 800g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia, fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Acest lapte praf de migdale La Mandorle este un preparat instant pe baza de lapte de migdale obtinut printr-un procedeu brevetat special pentru a permite pastrarea proprietatilor nutritive si asigurarea unei tolerante foarte bune. Valoarea nutritiva a migdalelor este imbunatatita prin surse naturale de acizi grasi, vitamina D si calciu marin. Bifidobacterium lactis completeaza aceasta formula  novatoare. Profitati din plin de beneficiile acestui Lapte de migdale Omega concentrat: 1 cutie = 5L de lapte!Intotdeauna cu un beneficiu nutritiv maxim. Caracteristici produs: bautura de mare valoare nutritiva fara lactoza, soia sau gluten 60% din compozitie migdale bio degresate bifidobacterium lactis, EPA/DHA bautura rece bogat in calciu, magneziu, fier si vitamine in cantitati importante (valori la 100g): Beneficii: EPA si uleiul de peste salbatic DHA contribuie la buna functionare a creierului si intretinerea vederii. Efectul benefic se obtine cu un consum zilnic de 250 mg de EPA / DHA. Calciul marin provenit din din lithothamne complementar calciului din migdale, ajuta la mentinerea osaturii si a dentitiei. Bifidobacterium lactis contribuie la bunastarea intestinala. Acestea sunt garantate fara lapte sau gluten. Un pahar preparat cu 3 doze este suficient pentru a acoperi 10% din aportul de proteina recomandat pentru un adult, aproape 21% din cel de calciu si 25% din necesarul recomandat pentru EPA /DHA, si contine aproape 30 de milioane de bacterii Bifidobacterium lactis . Ingrediente: Migdale* instant 60% (migdale* degresate partial (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de salcam*), sirop de orez* deshidratat, pudra de ulei de peste salbatic dezodorizat (3.5 %), pulbere alge marine: Lithothamnium (Lithothamnium calcareum) (1%), Bifidobacterium lactis (0,03%), aroma naturala de vanilie*. *Ingrediente din agricultura ecologica. Vitamina B2: 0,25mg reprezentand 17% din AZR Vitamina B3: 3,08mg reprezentand 20% din AZR Vitamina D: 1,31µg reprezentand 26% din AZR Calciu: 673mg reprezentand 84% din AZR Fosfor: 347 mg reprezentand 50% din AZR Magneziu: 225mg reprezentand 60% din AZR Fier: 6,7mg reprezentand 48% din AZR EPA/DHA: 0,245g Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de nuci. Mod de preparare: Preparare (pentru un pahar): Puneti 2-3 doze de pulbere intr-un pahar sau shaker Se adauga 100 pana la 200 ml apa, rece sau calda Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker Savurati bautura rece sau fierbinte! Cantitate suficienta pentru prepararea a 5L de lapte Atentie: aceasta bautura nu este recomandata pentru gatit. Este mai bine sa utilizati laptele de migdale praf clasic sau lapte de migdale lichid pentru gatit. Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa. Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar. Se inchide ermetic dupa deschidere. Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara colesterol Mod de prezentare: Flacon a 800 grame Producator: La MandorleProdus in FrantaCertificator: FR-BIO-01 Lapte praf de migdale cu Omega 3, eco-bio, 800g - La Mandorle
Lapte praf de migdale cu orez, eco-bio, 400g - La Mandorle
100,95 RON
109,73 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Lapte praf de migdale cu orez, eco-bio, 400g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Bautura inovatoare nutritiva, acest lapte praf de migdale si orez este un preparat instant realizat printr-un procedeu brevetat ce permite pastrarea nutrientilor din fructe si asigurarea unei tolerante foarte bune prin prefierbere. Orezul adaugat ofera dulceata naturala si se combina subtil cu migdalele pentru a oferi o bautura usoara, agreabila si usor de asimilat.Bogata in calciu, magneziu, fosfor si fier, aceasta bautura bio furnizeaza nutrienti esentiali zilnic pentru organism, complementar cu un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. Beneficii: Calciul contribuie la mentinerea sistemului osos si a dentitiei. Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei. Fosforul si fierul contribuie la pastrarea unui metabolism energetic normal 100% vegetala, naturala, fara lapte, gluten, soia, acest lapte vegetal sub forma de pulbere, poate fi consumat de catre persoanele care cauta o alternativa vegetala nutritiva diferita. Poate fi consumat in orice moment al zilei ca bautura sau pentru gatit. Un pahar preparat din 3 doze este suficient pentru a acoperi 7% din aportul de proteine recomandat pentru un adult, 25% din cel de calciu, 11% din cel de fosfor si 12% din cel de magneziu. Ingrediente: Orez* instant 52% (orez*, ulei de floarea soarelui*, sare*), migdale* instant 45% ( migdale* degresate partial (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de salcam*), Lithothamne* (alga rosie cu proprietati antiaciditate si continut ridicat de calciu) 2%, agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus), extract de vanilie*, aroma naturala de migdale*. * Ingrediente din agricultura ecologica. Mod de preparare: Preparare (pentru un pahar): Puneti 2-3 doze de pulbere intr-un pahar sau shaker Se adauga 100 pana la 200 ml apa, rece sau calda Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker  Savurati bautura rece sau fierbinte! In preparate: Diluati 2 doze in 100 ml de lichid pentru retete dulci si 1 doza in 100 ml pentru retete sarate. Se dizolva inainte de incorporare sau adaugati pulberea direct in apa in care faceti reteta. Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fruct, in functiie de doza de diluare. Cantitate suficienta pentru prepararea a 5L de bautura Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune. Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa. Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar. Se inchide ermetic dupa deschidere. Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, produs vegan Mod de prezentare: 400 g Producator: La MandorleProdus in FrantaCertificator: FR-BIO-01 Lapte praf de migdale cu orez, eco-bio, 400g - La Mandorle
Lapte praf de migdale, eco-bio 400g - La Mandorle
127,95 RON
139,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Lapte praf de migdale, eco-bio 400g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Acest lapte praf de migdale La Mandorle este un preparat instant bio vegan pe baza de lapte de migdale obtinut printr-un procedeu brevetat special pentru a permite pastrarea proprietatilor nutritive si asigurarea unei tolerante foarte bune. Obtinut din 65% faina pura de migdale degresate partial, acest lapte vegetal 100% instant va ofera o bogatie naturala de proteine, calciu si magneziu. 100% vegetala, naturala, fara lactoza, gluten, soia, aceasta bautura instant sub forma de pulbere, poate fi consumata oricand de catre persoanele care cauta o alternativa vegetala nutritiva diferita. Caracteristici produs: bautura de mare valoare nutritiva fara lactoza, soia sau gluten 65% din compozitie sunt migdale bio degresate bogat in calciu, magneziu, fier si vitamine in cantitati importante (valori la 100g): Beneficii: Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal. Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor Magneziul contribuie la reducerea oboselii, functionarea sistemului nervos si muscular precum si la mentinerea oaselor si dentitiei. Ingrediente: Migdale* degresate partial 65% (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de salcam*, aroma naturala de vanilie*. * Ingrediente din agricultura ecologica. 500g de migdale sunt necesare pentru a obtine o cutie de 400g de produs din care se pot prepara 4-5 L de lapte. Vitamina B2: 0,39mg reprezentand 25% din AZR Vitamina B3: 5,13mg reprezentand 29% din AZR Vitamina B9: 0,039mg reprezentand 20% din AZR Calciu: 441mg reprezentand 55% din AZR Fosfor: 570 mg reprezentand 81% din AZR Magneziu: 308mg reprezentand 82% din AZR Fier: 6,2mg reprezentand 44% din AZR Zinc: 4,5mg reprezentand 45% din AZR Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de nuci. Mod de preparare: Preparare (pentru un pahar): Puneti 2-3 doze de pulbere intr-un pahar sau shaker Se adauga 100 pana la 200 ml apa, rece sau calda Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker Savurati bautura rece sau fierbinte! Poate fi consumata in orice moment al zilei, in loc de apa de baut si pentru gatit diferite preparate. Un pahar preparat din 3 doze este suficient pentru a acoperi 16% din aportul de proteina recomandat pentru un adult, aproximativ 14% din cel de calciu si 20% din  magneziu. In preparate: Diluati 2 doze in 100 ml de lichid pentru retete dulci si 1 doza in 100 ml pentru retete sarate.  Se dizolva inainte de incorporare sau adaugati pulberea direct in apa in care faceti reteta. Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fruct, in functiie de doza de diluare. Cantitate suficienta pentru prepararea a 9-10L de lapte Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa. Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar. Se inchide ermetic dupa deschidere. Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara colesterol, vegan, fara gluten. Mod de prezentare Clutie a 400 grame Produs in FrantaCertificator: FR-BIO-01Producator: La Mandorle Lapte praf de migdale, eco-bio 400g - La Mandorle
Mic dejun instant cu alune si cacao, eco-bio, 400g - La Mandorle
94,95 RON
103,21 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Mic dejun instant cu alune si cacao, eco-bio, 400g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Mati'Mande este un preparat pentru un mic dejun cu alune de padure si germeni de cereale si: Spirulina - alga natural bogata in Fier. Acerola - bogat in Vitamina C Mati'Mande va aduce substantele nutritive esentiale cotidiene, complementar unei diete echilibrate si un stil de viata sanatos. Fierul este necesar transportului de oxigen in organism si in functionarea normala a sistemului imunitar. Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei. Un bol preparat din 5 doze furnizeaza 13% din consumul mediu recomandat de Fier, 20% din Calciul necesar si 15% din cel de Magneziu.100% vegetal, natural fara continut de gluten, lapte sau soia acest mic dejun este o alternativa vegetala sanatoasa, completa si nutritiva. Un produs bogat in vitamine si minerale (la 100g): Vitamina B3: 3,1mg reprezinta 20% din aportul zilnic recomandat unui adult Vitamina C: 34mg reprezinta 42% din aportul zilnic recomandat unui adult Calciu: 398mg reprezinta 50% din aportul zilnic recomandat unui adult Fosfor: 260mg reprezinta 37% din aportul zilnic recomandat unui adult Fier: 4,5mg reprezinta 32% din aportul zilnic recomandat unui adult Magneziu: 140mg reprezinta 37% din aportul zilnic recomandat unui adult Ingrediente: cereale* 30% (orez* germeni, hrisca*, mei*) alune de padure* instant 25%(migdale* si alune de padure* degresate partial(origine Italia), sirop de orez* deshidratat, fibre de salcam*, amidon de orez*), sirop de orez* deshidratat, zahar brut de trestie*, amidon de orez*, cacao* maigre 5%, alge Lithothamne (alga rosie cu proprietati antiaciditate) 1%, Spirulina** 0,2%, extract uscat de acerola*( (Malpighia marginata on Glabra) 0,2%. * ingredient provenit din Agricultura Ecologica **  Spirulina ecocologica controlate de ECOCERT din productia ecologica de micro alge de apa dulce. Mod de utilizare: puneti 4-5 doze intr-un bol Adaugati apa: 250ml pentru un bol sau 50ml pentru o textura cremoasa Consumati cald sau rece Conform preferintelor se adauga miere, sirop de agave, fructe uscate sau o banana si o bautura vegetala sau lactate (in functie de toleranta). Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fructe, in functie de testul de diluare. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Este recomandat sa se consume in ziua in care este preparat. Inchideti ermetic dupa utilizare. Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, garantat fara gluten, fara soia Mod de prezentare: 400g Cantitate suficienta pentru 10-15 boluriProducator: La MandorleProdus: FrantaCertificator: FR-BIO-01 Mic dejun instant cu alune si cacao, eco-bio, 400g - La Mandorle
Mic dejun instant cu migdale, eco-bio, 400g - La Mandorle
94,95 RON
103,21 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Mic dejun instant cu migdale, eco-bio, 400g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Mati'Mande este un preparat pentru un mic dejun savuros, cu migdale si germeni de cereale cu: Lithotamne - alga natural bogata in Calciu. Mati'Mande va aduce substantele nutritive esentiale cotidiene, complementar unei diete echilibrate si un stil de viata sanatos. Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal. Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei. Un bol preparat din 5 doze furnizeaza 40% din consumul mediu recomandat de Calciu, 22%  de Magneziu si 12% de Proteine. 100% vegetal, natural fara continut de gluten, lapte sau soia acest mic dejun este o alternativa vegetala sanatoasa, completa si nutritiva. Un produs bogat in vitamine si minerale: Vitamina B3: 3,52mg reprezinta 22% din aportul zilnic recomandat unui adult Zinc: 2,35mg reprezinta 24% din aportul zilnic recomandat unui adult Cupru: 0,73mg reprezinta 73% din aportul zilnic recomandat unui adult Mangan: 2,22mg reprezinta 111% din aportul zilnic recomandat unui adult Calciu: 841mg reprezinta 105% din aportul zilnic recomandat unui adult Fosfor: 290mg reprezinta 42% din aportul zilnic recomandat unui adult Fier: 7,63mg reprezinta 55% din aportul zilnic recomandat unui adult Ingrediente: migdale* instant 35% migdale* degresate partial(origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de salcam*, aroma naturala de vanilie*, cereale* 35% (orez* germeni, hrisca*, mei*), sirop de orez* deshidratat, amidon de orez*, Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate) 2%, aroma naturala de portocale*.  ingredient provenit din Agricultura Ecologica  alga bogata in mod natural in Calciu Mod de utilizare: puneti 4-5 doze intr-un bol Adaugati apa: 250ml pentru un bol sau 50ml pentru o textura cremoasa Consumati cald sau rece Conform preferintelor se adauga miere, sirop de agave, fructe uscate sau o banana si o bautura vegetala sau lactate (in functie de toleranta). Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fructe, in functie de testul de diluare. Cantitate suficienta pentru 10-15 boluri Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Este recomandat sa se consume in ziua in care este preparat. Inchideti ermetic dupa utilizare. Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, garantat fara gluten, fara soia Mod de prezentare: 400g Producator: La MandorleProdus: FrantaCertificator: FR-BIO-01 Mic dejun instant cu migdale, eco-bio, 400g - La Mandorle
Protein 25, Cura vegana instant, eco-bio, 230g - La Mandorle
94,95 RON
103,21 RON -8%
cu TVA
Ultimele produse in stoc
Protein 25, Cura vegana instant, eco-bio, 230g - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel dieta.  Cu mai mult de 80% proteine, aceasta Cura vegana instant de Proteine 25 are o formula bogata in proteine ​​echilibrate care furnizează toti aminoacizii pentru a forma o proteina completa. Acest produs bio este un produs vegan, fara lactoza, fara zahar. Preparat organic vegan pentru bauturi cu mai multe proteine. 1 portie(25g) asigura 50% din necesarul zilnic de proteine. Asociere OPTIMA de 4 proteine ​​vegetale pentru un echilibru ideal in aminoacizi esentiali gratie particularitatilor proteinelor din: migdale - pentru puterea alcalinizanta, bogatia in calciu si aport in amino acizi determinant in metabolismul muscularorez - pentru concentratia si echilibrul particular in aminoacizicanepa- pentru aportul important in aminoacizi si aportul de fiermazare - pentru complementaritatea in aminoacizi esentiali Acest produs realizat printr-un procedeu brevetat de producatorul francez La Mandorle, este perfect mai ales pentru persoanele ce au adoptat un regim vegetarian, vegan sau flexitar, sportivi sau oameni care au grija de regimul de viata. Consumat in cure intensive de 7 zile, acest produs asigura: un aport cantitativ de 25g de proteina/portie asigura 50% din necesarul zilnic recomandat pentru un adult(8400kj/200kcal), complementar fata de o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare si a unei structuri osoase normale. o contributie calitativă echilibrata in aminoacizii esentiali cu un indice chimic> 100 conform standardului AFSSA (Agentia franceza pentru securitatea sanitara a alimentelor). Indexul chimic face posibila evaluarea cantitatii nutritive a unei proteine ​​prin studierea continutului sau esential de aminoacizi pentru a constitui o proteina completă. In mod ideal acesta trebuie sa fie mai mare de 100 Ingrediente: Proteine ​​vegetale 100% (orez*, mazare*, migdale*, canepa*) * Ingrediente din agricultura ecologica. Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine posibile urme de alune Mod de Preparare: 32 g sau 6 doze pentru a se consuma intr-o bautura, un smoothie sau pentru a se incorpora intr-un preparat de tip compot, supa, biscuiti, deserturi Pentru o pauza sanatoasa in orice moment al zilei, nu uitati să puneti pulberea intr-un shaker sau intr-o sticla goala. Va fi suficient sa adaugati apa oriunde va aflați: la birou, la sport sau in calatorie! Conditii de pastrare si consum: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.Inchideti bine dupa deschidere. Caracteristici: produse bio, fara lactoza, vegan, fara gluten, fara zahar Mod de prezentare: 230g (7 portii), dozator inclus Producator: La MandorleOrigine: FrantaCertificator: FR-BIO-01 Protein 25, Cura vegana instant, eco-bio, 230g - La Mandorle
Smantana vegetala de cocos, eco-bio, 250ml - La Mandorle
12,95 RON
14,08 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Smantana vegetala de cocos, eco-bio, 250ml - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Exotica si gurmanda acest produs bio vegan utilizat ca smantana, topping simplu, incorporat pentru a ingrosa sau a deschide un sos ... Delicata si rafinata, se adapteaza la toate micile fantezii culinare sarate si dulci, o alternativa vegetala la preparatele clasice.Partener ideal in bucatarie, smantana de cocos nu contine gluten sau soia fara zahar*. Ingrediente: apa naturala, smantana de cocos* 25% (Sri Lanka), agent de ingrosare: guma de guar*. * ingrediente provenite din Agricultura Biologica * contine zaharurile prezente in mod natural. Mod de Utilizare: agitati inainte de utilizare. Acest preparat poate fi incorporat conform retetei intr-un piure de legume, in inghetata, intr-un sos sau ingrosata prin adaugarea fie faina sau amidon din cereale (sos besamel, budinci) sau galbenus de ou (deserturi, placinte, quiche ...) Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile. Caracteristici: produs bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia Mod de prezentare: Flacon a 250 mililitri Tara de origine: Agricultura non UEFabricat: FrantaCertificare: FR-BIO-01 Smantana vegetala de cocos, eco-bio, 250ml - La Mandorle
Smantana vegetala de migdale, eco-bio, 250ml - La Mandorle
13,95 RON
15,16 RON -8%
cu TVA
In Stoc
Smantana vegetala de migdale, eco-bio, 250ml - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori. Produs bio vegan utilizat ca smanatana, topping simplu, incorporat pentru a ingrosa sau a deschide un sos ... Delicata si rafinata, se adapteaza la toate micile fantezii culinare sarate si dulci, o alternativa vegetala la preparatele clasice. Ingrediente: apa naturala, migdale* (Spania sau Sicilia) partial degresate 6%, agent de ingrosare: caragenan, guma de xantan*. * ingrediente provenite din Agricultura Biologica Partener ideal in bucatarie, smantana de migdale nu contine gluten sau soia, fara zahar*. * contine zaharurile prezente in mod natural. Mod de Utilizare: agitati inainte de utilizare. Acest preparat din migdale poate fi incorporat intr-un piure de legume, in inghetata, intr-un sos sau ingrosat prin adaugarea fie de faina sau amidon din cereale (sos alb, budinci) sau galbenus de ou ( deserturi, placinte, quiche ...) Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile. Caracteristici: produs bio, fara lapte, fara gluten, fara soia Mod de prezentare: Flacon a 250 mililitri Tara de origine: Agricultura UEFabricat: FrantaCertificare: FR-BIO-01 Smantana vegetala de migdale, eco-bio, 250ml - La Mandorle

Descopera produse La Mandorle de pe minuneanaturii.ro.

La Mandorle - specialistul francez in lapte de migdale dezvolta de peste 25 de ani bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale, pe baza unui patent propriu brevetat ce garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari.  Produsele La Mandorle sunt: certificate bio Ecocert, vegane,  fara colesterol, fara gluten, fara lactoza, fara soia. Gama de produse La Mandorle cuprinde Lapte praf instant vegetal (varietate de 8 produse), lapte vegetal organic lichid ( variante simple sau cu ciocolata, vanilie, cocos, ceai matcha, cacao sau cafea), smantana vegetala si ulei de migdale, crème de migdale tartinabile.

Prinde ofertele speciale la produsele La Mandorle!