Gama completa de produse Raab

Raab Vitalfood este un producator de renume, cu produse de calitate.

Raab Vitalfood este un producator renumit de alimente si proteine organice premium pe baza de plante, precum si superalimente si suplimente alimentare

Comanda produse marca Raab de la minuneanaturii.ro.

SUPERALIMENTE DE LA RAAB VITALFOOD

Povestea Raab Vitalfood a inceput in urma cu mai bine de 25 de ani, cand Michael Raab a deschis o mica afacere in Munich, ce avea ca obiectiv promovarea unei vieti sanatoase si a produselor organice de calitate. Compania a intrat pe piata cu un singur produs, respectiv primul praf organic de zer din lume, ajungand ca astazi sa aiba in portofoliu peste 100 de produse.

“Acum, casa noastra este regiunea Hallertau din Bavaria, Germania. De aproape trei decenii, Raab Vitalfood s-a dedicat dezvoltarii, productiei si distributiei de alimente si proteine organice premium pe baza de plante, precum si superalimente si suplimente alimentare. In 2017 am adaugat in portofoliul nostru o gama de produse pe baza de plante, concepute special pentru sportivi. Noua linie completeaza selectia noastra existenta de proteine pe baza de plante si sprijina persoanele care doresc sa practice sport atat ca hobby, cat si de performanta”, au declarat reprezentantii Raab Vitalfood.

Materia prima din care iau nastere produsele Raab Vitalfood este procurata exclusiv din surse sigure. “Achizitionam ingredientele doar din zonele unde acestea cresc in mod natural, deoarece in aceste regiuni ele gasesc cele mai bune conditii de crestere. Ne cunoastem foarte bine furnizorii si astfel putem urmari fiecare produs Raab Vitalfood de la punctul sau de origine si pana la forma finala de consum, care ajunge in cosul dumneavoastra de cumparaturi”, au adaugat reprezentantii Raab Vitalfood.

Calitatea este preocuparea numarul unu. Produsele sunt testate in laboratoare independente din Germania si compania a obtinut certificatul IFS Food, ceea ce atesta ca respecta inalte standarde de siguranta si calitate.

Descopera pe minuneanaturii.ro produse marca Raab Vitalfood, cu livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Raab Vitalfood.

Comanda produse marca Raab Vitalfood de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Raab Vitalfood sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Raab Vitalfood sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele 3 Pauly.