Gama completa de produse Sonnentor

Sonnentor este un producator de renume, cu produse Naturiste si Suplimente de calitate

Marca Sonnentor este producatoare atat de ceaiuri din fructe si plante cat şi de condimente aromate provenite de la fermieri ecologici din toată lumea

Comanda produse marca Sonnentor de la minuneanaturii.ro.

Sonnentor bio-pionierul condimentelor, al plantelor aromatice si al ceaiului.

Povestea Sonnentor a inceput in anul 1988, cand Johannes Gutmann, un tanar fermier din zona Waldviertel, Austria, si-a propus sa creeze o companie prin care sa aduca plus-valoare producerii si comercializarii de ceaiuri si condimente. Intr-o perioada in care doar marii producatori agricoli primeau finanţari, iar micii fermieri se confruntau cu probleme financiare, Johannes Gutmann a avut curajul sa propuna o varianta diferita, echitabila. La doar 23 de ani, el a pus bazele companiei Sonnentor, care vinde produse provenite de la fermierii ecologici din aceasta regiune, unde agricultura reprezinta un mijloc important de supravieţuire.Procesarea materiei prime se face in ferme, ajutand astfel micii fermieri sa se dezvolte si sa-si faca roadele muncii cunoscute, dar in acelasi timp asigurand o trasabilitate si o calitate ridicata a produselor.

Unul dintre puncele forte ale firmei il reprezinta puterea sa de inovatie: in fiecare an SONNENTOR lanseaza pe piata ca. 20 produse noi. Astfel, bazandu-se pe o experienta regionala, compania lanseaza pe piata noi produse care mai de care mai interesante. 

Sonnentor are ca simbol soarele zambitor cu 24 de raze, reprezentand cele 24 de ore ale zilei. In agricultură soarele are un rol vital, deoarece asigură lumina si caldura pentru culturi şi este un reper in jurul caruia se desfaşoara actvitatea fermierilor. Zambetul reprezinta bucuria de a lucra aproape de natura şi in parteneriat cu ea, buna-dispoziţie si energia pozitiva la orice ora.

Descopera pe minuneanaturii.ro marca Sonnentor cu produse naturale: ceaiuri din fructe si plante cat şi de condimente aromate provenite de la fermieri ecologici din toata lumea

Livrare din stoc in 24-48h.

Descopera ofertele Sonnentor.

Comanda produse marca Sonnentor de la minuneanaturii.ro.

Orice intrebarea ai legata de marca Sonnentor sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Produsele marca Sonnentor sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.

Descopera produsele Sonnentor.