Lipozomal Joint Formula, 60cps - Hyperfarm

Lipozomal Joint Formula, 60cps - Hyperfarm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
189,08 RON
TVA inclus

Comandati acum si primiti cel mai probabil:

intre marti 5 decembrie si vineri 8 decembrie prin Curier

Stoc sincronizat: Ieri

 • Depozit/Furnizor 10+ buc.
check Stoc incert - va fi comunicat dupa finalizarea comenzii

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Lipozomal Joint Formula, 60cps - Hyperfarm

Formulă lipozomală originală LipoCellTech™, obținută printr-un proces patentat de alcătuire naturală a lipozomilor. Tehnologia LipoCellTech™ a fost dezvoltată, perfecționată și implementată în decursul a peste 10 ani de studii și cercetări de laborator și se remarcă prin procesul unic, complet natural, de obținere a lipozomilor fără utilizarea temperaturilor mari, a presiunilor înalte, fără adăugarea de solvenți, conservanți, arome sau alte ingrediente inactive. Metoda naturală permite obținerea unor lipozomi cu stabilitate înaltă, cu o dimensiune optimă a particulelor lipozomale, care variază între 60 și 172 nm, conferindu-le astfel absorbția celulară maximă.

Complexul sinergic cu extract de Boswellia Serrata (arbore de tămâie), MSM (metilsulfonilmetan), glucosamină 80 mg și siliciu organic din bambus, în formă lipozomală pentru absorbție celulară maximă, contribuie la sănătatea articulară, promovarea refacerii cartilajelor și integritatea țesutului conjunctiv.

MSM și Glucozamina

MSM (Metilsulfonilmetan) diminuează fenomenele inflamatorii la nivel articular și în același timp susține vindecarea țesutului muscular.

O serie de studii in vitro demonstrează că MSM exercită efect antiinflamator prin reducerea expresiei citokinelor. De asemenea , protejează cartilajul prin efectele sale supresive asupra IL-1β și TNF-α.

Exercită  efect antiinflamator direct la nivelul cartilajului articular și a membranei sinoviale.

MSM este indicat în:

 • scăderea degenerarii suprafeței cartilajului articular;
 • scăderea inflamațiilor și a durerilor articulare și musculare;
 • diminuarea durerii și a rigiditatii articulare asociate artritei și bolilor reumatismale;
 • reducerea stresului oxidativ datorită efectului antioxidant;
 • ameliorarea alergiilor sezoniere;
 • prevenirea bolilor gingivale;

MSM are eficacitate îmbunătățită in asociere cu  glucozamină și acid boswellic (combinatie care a dus la scaderea proteinei C reactivă – CRP în caz de artrită reumatoidă acută și cronică).

MSM este bine tolerat de majoritatea persoanelor la doze de până la patru grame pe zi, fără efecte secundare.

Glucozamina este o structură integranta a cartilajului articular. Este prezentă în cantități mari în cartilajul articular, discul intervertebral și lichidul sinovial .

Aportul de glucozamină este necesar pentru reconstrucția cartilajelor.

Este un suport pentru refacerea cartilajelor deteriorate si implicit ale articulatiilor din cauza bolilor degenerative (artroza, coxartroza, osteoartrita, reumatism articular).

Boswellia Serrata (arbore de tămâie)

Tămâia, obținută din rășina arborelui de Boswellia originar din India, Africa de Nord și Orientul Mijlociu, este utilizată în medicina ayurvedică de sute de ani în cazuri de artrita, boli reumatice, boli inflamatorii intestinale, astm și, inclusiv la combaterea anumitor tipuri de cancer.

În prezent, în urma studiilor clinice multiple, se cunoaște că extractul de Boswellia Serrata  inhibă expresia factorilor inflamatorii, fiind folosit ca adjuvant în poliartrita reumatoidă, reumatism cronic degenerativ, artroze (gonartroză, coxartroză, spondiloză), periatrită scapulo-humerală, dureri musculare, nevralgii, în bolile inflamatorii cronice intestinale (colita ulcerativă și boala Crohn), astm bronsic, tumori cerebrale, cancer biliar [1].

Ingredientul activ din Boswellia Serrata este acidul boswellic. Acesta împiedică activitatea unor mediatori pro-inflamatori din organism, în special activitatea leucotrienelor, prin inhibarea 5-lipoxigenazei (5-LOX) – enzima răspunzătoare de sinteza (producerea) leucotrinelor. Acest mecanism de acțiune dovedit științific este răspunzător de activitatea antiinflamatoare și antiartritică a extractului de Boswellia [2].

Artrita Reumatoidă

Inflamația din jurul articulațiilor este principala cauza principală a simptomelor artritei reumatoide. Două studii controlate cu placebo [3], la care au participat un total de 81 de persoane cu artrită reumatoidă, au raportat diminuări semnificative ale stării edematice (umflăturii) și durerii pe parcursul a 3 luni de tratament cu Boswellia Serrata. Un alt studiu desfășurat pe o perioadă de 6 luni, care a inclus 60 de persoane, a arătat că extractul de boswellia a produs ameliorări simptomatice comparabile cu terapia orală cu săruri de aur.

Antiinflamator cu utilizare multiplă

Studiile arată eficiența extractului de Boswelia în mai multe tipuri de afecțiuni de natură inflamatorie precum astmul bronșic, boala Crohn, colita ulcerativă și boala Parkinson.

Rezultatele cercetărilor au arătat că acidul boswellic suprimă inflamația în căile respiratorii și inhibă secreția de citokine proinflamatoare, blocând astfel răspunsul alergic care provoacă criza astmatică.

Efectele antiinflamatorii ale extractului de boswellia, s-au dovedit, de asemenea, benefice în cazul persoanelor cu boli inflamatorii intestinale, precum colita ulcerativă și boala Crohn.

Un alt studiu a arătat că efectele antiinflamator și antioxidant al extractului de Boswellia protejază neuronii și să îmbunătățește funcția motorie în cazul bolii Parkinson.

Siliciu organic din bambus

Siliciul este un mineral care este din ce în ce mai recunoscut ca un nutrient esențial pentru formarea și întreținerea oaselor.

Siliciul este important pentru sinteza optimă a colagenului și pentru activarea enzimelor de hidroxilare cu rol în formarea rețelei de colagen, îmbunătățind rezistența și elasticitatea pielii.

Siliciu se utilizeaza în:

 • densitate osoasă scăzută
 • reconstrucția oaselor fracturate
 • vindecarea arsurilor și tăieturilor prin sinteza colagenului
 • întărirea smalțului dinților
 • revigoarea pielii, a firelor de păr și a unghiilor
 • LipoCellTech™
 • Vitamine minerale, extracte naturale în formă de pudră lipozomală pură3 atribute lipozomale

Absorbția suplimentelor lipozomale este de 20 de ori mai mare decât în cazul suplimentelor clasice. Tehnologia brevetată LipoCellTech™, Marea Britanie, distribuită exclusiv în România sub brandul Hypernatura®, permite obținerea unei forme unice, naturale, de lipozomi, fără utilizarea temperaturilor și a presiunilor înalte, fără solvenți sau adăugare de alcool, arome sau alte ingrediente inactive.

Cele mai cunoscute metode de producere a suplimentelor lipozomale utilizează temperaturi și presiuni înalte, sau substanțe chimce. Din cauza acestui motiv ingredientele active nu rămân intacte.

Tehnologia de încapsulare lipozomală LipoCellTech™ permite obținerea lipozomilor printr-o metodă naturală și unică în lume.

 • Moleculele lipozomale au stabilitate și biodisponibilitate ridicate;
 • Nu necesită adăugarea alcoolului și a substanțelor chimice pentru conservare;
 • Metoda unică, brevetată în SUA, nu necesită utilizarea temperaturilor înalte și a presiunilor ridicate;
 • Capsulele sunt condiționate în flacon de sticlă brună (singura soluție de ambalare care păstrează nealterate calitățile produsului și nu influențează proprietățile acestuia);
 • Gustul este neutru, fără arome adăugate, iar capsulele sunt foarte ușor de administrat.
 • Majoritatea suplimentelor sub formă de comprimate, capsule sau pudră, sunt foarte puțin absorbite de către corp. Ele sunt distruse în mediul intestinal înainte de a ajunge la destinație.

Prin învelișul fosfolipidic, vitaminele și mineralele lipozomale sunt protejate pe măsură ce înaintează prin stomac și intesitne. Microsfera lipozomală, alături de nutrienții pe care îi poartă în interiorul ei, ajunge intactă în fluxul sanguin, după care este absorbită direct în celulă.

ehnologia brevetată copiază modul în care organismul obține natural propriile structuri lipozomale. Astfel corpul va recunoaște moleculele lipozomale ca fiind ale sale, asigurând un grad de absorbție ce depășește 95%. După livrarea ingredientelor active către celule, învelișul fosfolipidic din care este compus lipozomul se contopește cu peretele celular, fortificându-l și regenerându-l.

Procesul patentat de obținere naturală a lipozomilor a luat naștere dintr-un studiu atent al structurilor lipidice și dezvoltarea, în parcursul mai multor ani, de diferite metode de înfășurare a lipidelor în jurul unor enzime și molecule, astfel încât aceastea să poată fi studiate în mediul lor natural cu scopul obținerii de rezultate exacte.

Produsele lipozomale inovatoare ale LipoCellTech™ se remarcă prin compoziția lor pură. Metoda de producție asigură prezența ingredientelor pure, active și lipsa agenților de încărcare, antiaglomeranților sau a conservanților.

În parcursul întregului proces brevetat de producție se folosesc doar ingrediente selecționate pentru puritatea lor. Unitatea de producție este certificată GMP și respectă proceduri stricte de calitate. Fiecare etapă a procesului de fabricație este atent documentată și testată. Curățarea utilajelor de producție LipoCellTech™ este făcută exclusiv cu agenți de curățare organici.

Procesul de încapsulare lipozomală permite trecerea intactă a substanțelor active prin sistemul digestiv fără a fi afectat de sucurile gastrice, enzime digestive, săruri biliare, ducând nutrienții direct către celulele corpului. Chemotactismul funcționează într-un mod evident și permite lipozomilor să fie atrași de celulele umane prin faptul că sunt practic „bio-identici” și astfel eliberează ingredientele active, direct în celulă, în organele țintă. Acest proces oferă cel mai înalt nivel de biodisponibilitate.

Din păcate termenul lipozomal nu este protejat prin lege, astfel există și produse vândute ca fiind lipozomale dar formulele rezultate, de cele mai multe ori, nu prezintă stabilitate în tractul digestiv. Majoritatea formelor „liposolubile” se distrug rapid în procesul de digestie înainte de a avea loc absorbția lor, eliberând substanțele nutritive în intestinul subțire, de unde pot fi eliminate cu ușurință din corp și astfel nu există practic o diferență față de forma clasică.

De ce Lipozomal Joint Formula Hypernatura®

 • Lipozomii sunt microsfere cu înveliș fosfolipidic identic cu cel al membranei celulare;
 • Tehnologie brevetată de obținere naturală a lipozomilor, fără aditivi chimici, solvenți organici, temperaturi ridicate sau presiuni înalte;
 • Stabilitatea mare a lipozomilor nu permite pierderea sau distrugerea substanței active pe tractul digestiv;
 • Dimensiunea maximă a lipozomilor purtători este de 172 nm;
 • Fosfolipidele sunt extrase doar din semințe de floarea soarelui provenite din culturi cu identitate protejată non-GMO;
 • Nu conține alergeni (soia) sau conservanți (alcool, sorbat de potasiu);
 • Absorbția și biodisponibilitatea nutrienților este maximă;
 • Lipozomii cedează nutrienții direct în celule;
 • Fosfolipidele de înaltă puritate hrănesc și regenerează peretele celular;
 • Nu necesită doze mari pentru instalarea efectelor.

Ingrediente:

 • Amestec lipozomal brevetat de fosfolipide ale acizilor oleic și palmitic din semințe de floarea soarelui provenite din culturi cu identiate protejată non-GMO 143 mg, extract de Boswellia Serrata (arbore de tămâie) 120 mg, MSM (metilsulfonilmetan) 120 mg, glucosamină 80 mg, siliciu organic din bambus 12 mg.

Mod de utilizare:

 • 1 capsulă de 1-2 ori pe zi, cu apă, în timpul meselor sau așa cu recomandă specialistul.

Mod de Prezentare:

 • Flacon a 60 capsule

Lipozomal Joint Formula, 60cps - Hyperfarm

189,08 RON
TVA inclus

Comandati acum si primiti cel mai probabil:

intre marti 5 decembrie si vineri 8 decembrie prin Curier

check Stoc incert - va fi comunicat dupa finalizarea comenzii

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Afiseaza mai multe informatii
 • Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
  Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei
 • 30 de zile drept de retur
  30 de zile drept de retur
 • Tranzactiile sunt securizate
  Tranzactiile sunt securizate
 • Promotii zi de zi
  Promotii zi de zi
 Recenzii
 (5/5)  - 1 calificative - 1 recenzii
Vezi distributia calificativelor Acorda un calificativ
De (Bucuresti, Romania) la   17 Aug 2022
(5/5

Foarte multumita de Lipozomal Joint Formula,. Am gasit multe produse interesante. Calitatea Hyperfarm nu se dezminte.

Acest produs face parte din urmatoarele categorii:

Descriere

Fisa tehnica

MN-40591
6426376000125

Disclaimer

Produsul Lipozomal Joint Formula, 60cps - Hyperfarm din categoria Suplimente lipozomale este un produs natural care:

 • nu necesita prescriptie medicala, 
 • nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata, 
 • nu inlocuieste un mod de viata sanatos
 • nu inlocuieste un tratament prescris de medic.

Va sugeram sa va adresati medicului sau farmacistului dumneavoastra inainte de a implementa orice programe noi de dieta, exercitii fizice si suplimente alimentare, mai ales daca aveti afectiuni medicale preexistente, daca luati alte medicamente, remedii sau alte produse similare.

Informatiile de pe aceasta pagina are scop educativ si informativ, pot fi incomplete sau neactualizate la zi si ele nu sunt menite sa inlocuiasca sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra.

Organismul fiecarei persoane este unic si astfel diferit de al altora, asadar rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de varsta, stilul de viata, starea de sanatate dar si de alti factori. Nu este obligatoriu sau de la sine inteles sa obtineti rezultatele pe care le asteptati sau cele obtinute deja de persoanele care au utilizat aceleasi produse.

Informatiile referitoare de pe pagina produsului Lipozomal Joint Formula, 60cps - Hyperfarm, nu constituie recomandări sau garantii ale rezultatelor pe care le veți obtine.

Cititi cu atentie prospectul produselor si cereți sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra!

Modul de administrare sau utilizare al Lipozomal Joint Formula, 60cps - Hyperfarm este orientativ; medicul, farmacistul sau terapeutul dumneavoastra va poate recomanda doze mai mari sau mai mici, adaptate nevoilor, afectiunilor, greutatii sau situatiei dumneavoastra.

--------------------------------------------

Farmacia Minunata - Minunea Naturii constientizeaza importanta informatiilor prezentate in pagina produsului Lipozomal Joint Formula, 60cps - Hyperfarm si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Situatie in care informatiile prezentate despre Lipozomal Joint Formula, 60cps - Hyperfarm pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil. 

Descrierea Lipozomal Joint Formula, 60cps - Hyperfarm, precum si a tuturor produselor sau a serviciilor disponibile pe www.minuneanaturii.ro (prin text, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Farmacia Minunata SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Farmacia Minunata S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Farmacia Minunata  S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Farmacia Minunata SRL prin intermediul www.minuneanaturi.ro pot suferi modificari ulterioare, acest aspect fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, Farmacia Minunata S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor, fara a anunta in prealabil.