ULEI DE COCOS EXTRA VIRGIN PREMIUM 500ml (455g) - ECO-BIO -ORGANIC INDIA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
  • Tranzactiile online sunt securizate 100%
    Tranzactiile online sunt securizate 100%
  • Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
    Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
  • 100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
    100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
 Recenzii si pareri
Fii primul care scrie o recenzie
in aceasta limba
 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !

Pret redus

ULEI DE COCOS EXTRA VIRGIN PREMIUM 500ml (455g) - ECO-BIO -ORGANIC INDIA

69,25 RON 81,47 RON -15%
cu TVA
block Stoc epuizat

ULEI DE COCOS EXTRA VIRGIN PREMIUM 500ml (455g) - ECO-BIO -ORGANIC INDIA

Ulei de cocos extravirgin, optinut prin presare la rece, nerafinat cu gust si miros specific.

Uleiul de cocos se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.

Ulei de cocos raw, virgin, presat la rece, si certificat ecologic. Are o aroma si un miros placut, specifica de cocos.

A se pastra la loc uscat, racoros si ferit de razele soarelui. Nu este necesara refrigerarea. A se consuma in doua luni de la prima utilizare. 

Beneficii

Pur

Extras din nuci de cocos proaspete

Potrivit pentru ingrijirea si sanatatea pielii

Potrivit pentru gatit

Benefic pentru par

Sustine echilibrul metabolic

Sustine sanatatea inimii

Ingrediente

  • Ulei Extra Virgin de Cocos Nerafinat, 100% Certificat Organic, Extras la Rece, Unic Centrifugat, Pur

Aspectul: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb. Aceasta transformare nu modifica proprietatile produsului. Prin topire uleiul devine transparent ca apa de izvor, in cazul in care ramane alb nu este un ulei ci crema de cocos.

Pastrare: in loc uscat, ferit de caldura si lumina.

Uleiul de cocos care contine grasimi saturate nu pare sa fie deloc nociv, dimpotriva. Multe studii realizate pe populatiile din Pacific au aratat ca acesti oameni isi iau 30 - 60% din calorii din acest tip de ulei, insa in randul lor bolile cardiovasculare pur si simplu nu exista, nemaivorbind de Alzheimer.

Substantele care dau gust si miros uleiului de cocos au o eficienta dovedita in stoparea agravararii bolii Alzheimer.

Grasimile din uleuil de cocos imbunatatesc sanatatea inimii, ajuta tiroida, accelereaza metabolismul, ajuta la pastrarea unei greutati normale si chiar in cura de slabire si sunt benefice sistemului imunitar.

Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier si altele. Nuca de cocos este un antioxidant natural, imbunatateste sistemul imunitar, ajutand organismul sa lupte cu virusii si bacteriile. Ajuta, de asemenea, la boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arteriala, colesterol ridicat si previne ateroscleroza. Este indicat si in Parkinson si Alzheimer.

Uleiul de nuca de cocos are, de asemenea, utilizare externa: par - o piele puternica, actiune nutritiva - hidrateaza si previne formarea ridurilor si imbatranirea pielii, datorita proprietatilor antioxidante.

Uleiul de cocos face ca organismul sa foloseasca grasimea pentru energie in loc sa o stocheze, asa explicandu-se de ce nu ingrasa, ci dimpotriva.

Pentru ca regleaza greutatea, preintampina astfel diabetul de tip 2. Folosirea regulata a uleiului de cocos va face ca ranile sa se vindece mai usor, iar sistemul imunitar sa fie vizibil mai puternic. Unele studii au demonstrat chiar ca are proprietatea de a creste performantele fizice.

Uleiul de cocos este recomandat pentru:

- catifelarea si hidratarea pielii de orice tip;

- ten deshidratat;

- conditionarea parului, ingrijirea scalpului;

- pielea iritata de la scutece;

- buze uscate si crapate;

- previne imbatranirea pielii.

- este anti-inflamator, anti-microbian, anti-fungic, anti-viral, anti-parazitar, anti-helmintic, anti-giardia;

- imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive

Utilizarea uleiului de cocos:

- aplicat pe piele ca atare, sau inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%;

- se pot pune cateva picaturi in apa de baie, iar pielea va arata tanara si supla. Este recomandat pentru orice varsta si pentru toate tipurile de piele;

- aplicat dupa dus sau baie, uleiul formeaza un strat protector si izoleaza in piele umiditatea;

- inainte de samponare aplicati cateva picaturi pe scalp si masati timp de cateva minute;

- ca masca de par dupa spalarea parului, se aplica o cantitate suficienta care sa actioneze pe timpul noptii     sub un prosop care acopera tot capul si parul. Spalati parul dimineata.

-  il puteti folosi si in combinatii cu alte uleiuri sau extracte naturale pentru tratamente specifice: ulei de ricin si altele.

- aplicat in mod regulat, uleiul de cocos amelioreaza simptomele eczemelor. Ajuta de asemenea in infectii fungice ale mainilor si picioarelor.

- ca deodorant impreuna cu un ulei esential adecvat pentru cei cu transpiratia acida, prin aplicare sub brat a catorva picaturi, sau cu recipient tip deo-roll, fara sa blocheze porii;

- ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, protejeaza parul si pielea de la uscare precum si de efectele nocive ale razelor solare;

- buzele uscate si crapate pot fi remediate prin aplicarea catorva picaturi de ulei de cosos pur, sau amestecat de exemplu cu propolis;

- pentru pielea intarita (coate, genunchi, calcaie uscate ) se aplica prin frecare;

- masajul cu ulei de cocos ajuta la relaxare, indepartand stresul.

Uleiul de cocos contine:

 magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grasi saturati, acid lauric.

Valori nutritionale la 100 gr:

  • Energie 3761 kJ/ 899 kcal
  • Grasimi 99.89g
  • din care acizi grasi saturati 94.04g
  • Glucide (Carbohidrati) 0g
  • din care zahar 0g
  • Fibre 0g
  • Proteine <0.01g
  • Sare <0.01g

Sigur pentru Vegani si Vegetarieni – Gluten Free.

Certificari

Certificat Organic de Uniunea de Control – 801983 

Produs si procesat respectand standardele NPOP ale Indiei si USDA-NOP 

Certificat Organic de USDA (United States Department of Agriculture) 

Certificat Organic conform standardelor UE

Produs NON GMO (nemodificat genetic)

Toate produsele ORGANIC INDIA contin Plante 100% Certificate Organic, ceea ce inseamna ca nu se folosesc pesticide sau fertilizatori sintetici in niciun stagiu al productiei. Toate plantele sunt recoltate exclusiv de la agricultorii nostri, iar metodele unice de cultivare, recoltare si procesare le protejeaza integritatea nutritionala.

Produsele ORGANIC INDIA promoveaza sanatatea, fericirea si „Adevarata Stare de Bine” si sunt realizate cu grija si iubire. Fiecare dintre produsele noastre intruchipeaza dragostea, respectul si legatura dintre Natura Mama, fermieri, compania noastra si dumneavoastra.

Muncim alaturi de mici familii in cultivarea a mii de hectare de teren agricol in mod ecologic si sustenabil pentru a oferi o viata demna agricultorilor indieni si pentru a va oferi dumneavoastra sanatate si fericire. 

Alegand ORGANIC INDIA participati si dumneavoastra activ la misiunea noastra de a crea un mediu inconjurator sustenabil!

ULEI DE COCOS EXTRA VIRGIN PREMIUM 500ml (455g) - ECO-BIO -ORGANIC INDIA

block Stoc epuizat

Descriere

Fisa tehnica

Clientii iubesc Minunea Naturii

  • "Produse excelente, consiliere de calitate, livrare prompta." - Iasmina P.
  • "Produse foarte calitative la preturi bune." - Maria I.
  • "Serviciu clienti excelent, prompt, serviabil si rapid." - Marius V.
  • "Cei mai buni! Minunati! Multumesc!" - Florica N.