Mix de faina pentru pizza, fara gluten, eco-bio, 500g HAMMER MUHLE
Mix de faina pentru pizza, fara gluten, eco-bio, 500g HAMMER MUHLE
Amestecul nostru de faina fara gluten este ideal pentru pizza de toate tipurile si este potrivit si pentru ciabatta, focaccia sau tarte flambee. Puteti prepara si coace aluatul mai gros si aerisit sau subtire si crocant - decideti dupa gustul personal.
Caracteristici Mix de faina pentru pizza, fara gluten
Fara gluten – fara grau – fara lactoza – usor de preparat
Ingrediente Mix de faina pentru pizza, fara gluten
- amidon de porumb,
- amidon de cartofi,
- faina de porumb,
- faina de orez,
- zahar,
- sare,
- agent de ingrosare: guma de guar.
continut rezidual de lactoza <0,1 g / 100 g
Utilizare Mix de faina pentru pizza, fara gluten
Reteta pentru aluat de pizza (pentru 2 tavi):
Puneti deoparte 3 linguri din Mix de faina pentru pizza fara gluten. Amestecati faina ramasa cu 7 g drojdie uscata si adaugati 300 ml de apa si 3 linguri de ulei de masline. Acoperiti aluatul si lasati sa creasca timp de 30 minute. Apoi framantati cu faina ramasa pana cand aluatul nu se mai lipeste. Rulati aluatul cu un sucitor la grosimea dorita si ungeti marginile cu putin ulei. Ungeti aluatul cu sos de rosii si presarati branza dupa gust, coaceti in cuptorul preincalzit la temperatura de 200 - 220°C temperatura de sus / jos timp de 20 – 30 minute (in functie de grosimea aluatului).
Prezentare Mix de faina pentru pizza, fara gluten
Punga cu 500g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Mix de faina pentru pizza, fara gluten, eco-bio, 500g HAMMER MUHLE
Descriere
Fisa tehnica
Clientii iubesc Minunea Naturii
- "Produse excelente, consiliere de calitate, livrare prompta." - Iasmina P.
- "Produse foarte calitative la preturi bune." - Maria I.
- "Serviciu clienti excelent, prompt, serviabil si rapid." - Marius V.
- "Cei mai buni! Minunati! Multumesc!" - Florica N.